Lodges-tented camps en overige accommodatie in Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania en Malawi
reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

ZIMBA SAFARIS

Ruime keuze uit luxe, middenklasse en budget accommodaties

Onze voorkeur gaat uit naar mooie locaties en kleinschalige accommodaties, beheerd door lokale touroperators.

Zoekt u een bepaalde accommodatie die niet op onze website vermeld staat? Laat het ons weten en wij informeren u graag hierover.

De prijs van een accommodatie zit niet altijd in de mate van luxe of service van de accommodatie. Vaak is het juist de locatie en de kwaliteit van de safari's die de luxe bepalen of een combinatie van beiden. Veel middenklasse lodges en tented camps in Afrika zijn zeer mooi en comfortabel te noemen en bieden vaak dezelfde safari activiteiten. Deze kunnen een goed alternatief bieden voor hen die wat minder te besteden hebben. Uiteraard letten wij ook hier ook op de kwaliteit van de locatie.

Betaal nooit te veel! Wij boeken direct bij de lokale touroperator, zonder tussenpersoon.. De accommodaties op onze website zijn slechts een kleine greep uit het ruime aanbod, waaronder een zeer groot aantal die wij in de loop der jaren persoonlijk hebben ervaren.

Meestal heeft u keuze uit een lodge; een permanente accommodatie omkleed met hout, riet of steen, een mobile tented camp; een compleet uitgerust kamp dat speciaal voor u wordt opgezet en weer wordt afgebroken zodra u vertrekt. De grootte en luxe van deze tenten kunnen variŽren van een tweepersoons koepeltent tot een ruime luxe tent van 70m≤, volledig gemeubileerd. Of een tented chalet; een ruime stahoogte tent voorzien van een complete inrichting, meestal op een houten platform en onder een rieten dak.

Heeft u voorkeur voor een bepaalde accommodatie die niet op onze website vermeld staat? Laat het ons weten en wij informeren u graag hierover.De juiste accommodatie zal uw Afrika gevoel alleen maar versterken.
Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Wij denken met u mee
  •  Goede service
  •  Directe inkoop
  •  Geen tussenhandelaren
  •  Geen verborgen kosten
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  24/7 noodservice


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.


Zimba Safaris helpt mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593