reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Lake Malawi

Nkwichi Lodge in Mozambique

Luxe maatwerkreizen, safari´s en strandvakantie naar Malawi

Likoma Island

Nkwichi Lodge (Manda Wilderness)
Het enorme Lake Malawi heeft een lengte van 560 kilometer en is 80 kilometer breed, het vormt de oostelijke grens tussen Malawi en Mozambique. Het zoetwatermeer is glashelder en wordt bewoond door een verscheidenheid aan inheemse vissoorten terwijl u rondom het meer de mooiste tropische stranden van Afrika kunt vinden.

Op één van deze afgelegen en mooie zandstranden van Lake Malawi, in het Manda Wilderness Reservaat van Mozambique, is de Nkwichi Lodge gesitueerd. Vanuit Lilongwe vliegt u met een klein vliegtuigje naar Likoma Island om vandaar een boottransfer te nemen. Wanneer u aankomt op het strand van Nkwichi zult u verbaasd zijn dat u geen accommodaties ziet, deze liggen namelijk verspreid en verscholen tussen de bomen.

De lodge bestaat uit 7 ruime Standard Chalets, 2 privé Chalet Houses en een Lake of Stars Bed. De chalets liggen verspreid over het terrein waardoor optimale privacy is gewaarborgd. Elk chalet is individueel ingericht, open fronted en voorzien van één of twee slaapvertrekken, een en-suite toilet/badkamer, een groot stenen ligbad en douche in de buitenlucht én een eigen dineergelegenheid. Eén chalet - Scotlandi - heeft een eigen privé strand welke ideaal is voor honeymooners of de romantici onder ons.

De Chalets Houses, Makolo en Songea Sea House, liggen dieper verscholen tussen de bomen en op de rand van het meer. Het Songea Sea House heeft een eigen strand en een luxe dineergelegenheid in de openlucht én op korte afstand ligt een extra chalet voor extra gasten, uniek voor grotere gezelschappen en families. Hoewel relaxen een voorname bezigheid is kunt u met of zonder begeleiding een prachtige natuurwandeling ondernemen of een tochtje met een dhow naar Likoma Island.

De zeer fraaie lodge voldoet aan alle normen van ecotoerisme. De lodge is geheel gebouwd uit natuurlijke materialen, zowel het exterieur als het interieur. Daarbij werkt zij nauw samen met de Manda Wilderness Community zodat ook de lokale bevolking mee kan profiteren van de groei van het toerisme in de regio. Meer dan 75 lokale bewoners zijn werkzaam voor de Nkwichi Lodge waardoor zij indirect meer dan 1000 familieleden ondersteunt.

Vraag ons gerust naar meer informatie over aanbiedingen en prijzen
Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Wij denken met u mee
  •  Goede service
  •  Directe inkoop
  •  Geen tussenhandelaren
  •  Geen verborgen kosten
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  24/7 noodservice


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Zimba Safaris helpt mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593