CHOBE overzicht safari en accommodaties Chobe Riverfront Caprivi | luxe reizen Botswana | tented camps & lodges
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Chobe Under Canvas (AndBeyond)
Chobe National Park / Riverfront binnen het NP
U$ 670 - 895 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Chobe Under Canvas - Botswana Chobe Under Canvas - Botswana Chobe Under Canvas - Botswana Chobe Under Canvas - Botswana Chobe Under Canvas - Botswana Chobe Under Canvas - Botswana
Hoewel Kasane en het Chobe riverfront een ruime keuze accommodaties bieden, zijn alle dit vrijwel allemaal grootschalige lodges welke in het hoogseizoen allen volgeboekt kunnen zijn. Wie zoekt naar een meer intieme en persoonlijke beleving in een kleinschalige accommodatie zou kunnen kiezen voor het luxe Chobe Under Canvas (AndBeyond).

Dit luxe mobile camp biedt gasten een bush beleving in stijl en beschikt over slechts 5 ruime safari tenten. Het mobile camp bevindt zich op een privť campsite midden in de bush in het riverfront gebied binnen het Chobe National Park. De tenten zijn stahoogte en voorzien van ramen en een deur van gaas welke aan de voorzijde geheel geopend kan worden zodat u optimaal kunt genieten van de omgeving. Het slaapvertrek is ingericht met een kingsize bed met kwaliteitslinnen, bedtafeltjes, een opbergkist en een en-suite toilet/bush douche. Elke ochtend wordt u gewekt met thee& koffie dat geserveerd wordt bij uw zitje voor de tent.

Een grote gezamenlijke tent doet dienst als dineerruimte, vaak wordt het diner genuttigd aan de gezamenlijke eettafel. De maaltijden zijn uitstekend te noemen en tijdens uw verblijf kunt u een hoogwaardige en efficiŽnte service verwachten en een ongedwongen sfeer. De safariís bestaan uit ochtend en middag game drives in open 4WD. In de schaduw van de dineertent genieten kunt u in de namiddag genieten van een high tea, of van een smakelijke cocktail bij zonsondergang.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geÔmporteerde dranken), laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Chobe Chilwero (Sanctuary Retreats)
Chobe National Park / Riverfront binnen het NP
U$ 790 - 1.175 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Chobe Chilwero - Botswana Chobe Chilwero - Botswana Chobe Chilwero - Botswana Chobe Chilwero - Botswana Chobe Chilwero - Botswana Chobe Chilwero - Botswana Chobe Chilwero - Botswana
Deze luxueuze accommodatie is gelegen op de oever van de Chobe Rivier nťt buiten Kasane, maar binnen het Chobe National Park en beschikt over 15 zeer comfortabele chalets met een verfijnde inrichting. Bij Chobe Chilwero (Sanctuary Retreats) kunt u een bijzonder hoge service standaard en een excellente keuken verwachten.

In het hoofdgebouw bevindt zich een kleine souvenirshop, een elegante lounge met een kleine collectie wildlife boeken , een goed gevulde bar en een deels een open-fronted restaurant met een patio veranda welke uitziet op en een goed gemanicuurde tuin. Er is een klein zwembad dat voorzien is van enkele zonnebedden en zitjes rondom waar men heerlijk kan loungen in de tuin. De tuin is wel omringd door een elektrisch hekwerk om te voorkomen dat olifanten de prachtige groene tuin zouden vertrappen. Overige faciliteiten in de lodge zijn een kleine spa en massage ruimte, een conferentie ruimte, een kleine communicatie ruimte met wifi ontvangst en een kinderspeelhoek.

De chalets hebben een rieten dak en een ruim oppervlak van ongeveer 55 vierkante meter. Het slaapvertrek is modern en stijlvol aangekleed een voorzien van een kingsize tweepersoonsbed of twee single bedden met gedrapeerde klamboe, kwaliteitslinnen, een zithoek, airconditioning en ventilator, een veiligheidskluisje, TV, thee & koffie faciliteiten, een minibar. De ruime badkamer is voorzien van een dubbel bassin voor hem en haar, een ruim ligbad, een binnen,- en een buitendouche, een fŲhn, twee badjassen en enkele toiletartikelen.

De aangeboden activiteiten worden per dagdeel ondernomen en bestaan uit ochtend en middag gamedrives 4WD of een bootsafari over de Chobe Rivier met als afsluiting een sundowner op de rivier.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geÔmporteerde dranken), laundry service, wifi, nanny service, 2 activiteiten per dag met keuze uit ochtend en middag game drives in open 4WD, bootsafariís & sundowners Chobe Rivier, cultureel bezoek dorpje, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Ichingo Chobe River Lodge
NamibiŽ Caprivi strip oost / Impalila Island
U$ 485 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Ichingo River Lodge
Ichingo Chobe River Lodge - NamibiŽ Ichingo Chobe River Lodge - NamibiŽ Ichingo Chobe River Lodge - NamibiŽ Ichingo Chobe River Lodge - NamibiŽ
Ichingo Chobe River Lodge - NamibiŽ Ichingo Chobe River Lodge - NamibiŽ Ichingo Chobe River Lodge - NamibiŽ Ichingo Chobe River Lodge - NamibiŽ
Ichingo River Lodge is gelegen op Impalila Island op de oostelijke rand van de Caprivi strip in NamibiŽ. Hoewel de Ichingo River Lodge officieel in Namibiť ligt, kan het gemakkelijk bereikt worden met een korte boottransfer vanuit Chobe/Kasane in Botswana. Impalila Island is gelegen op de hoogte van Kasane, aan de andere kant van de Chobe Rivier. Een andere vergelijkbare accommodatie in deze Caprivi regio is de iets meer luxe Chobe Savanna Lodge. Chobe Savanna Lodge welke zich ook bevindt aan de Namibische kant van de Chobe Rivier, maar veel verderop tegenover het Chobe National Park.

Chobe Savanna Lodge
Chobe Savanna Lodge - NamibiŽ Chobe Savanna Lodge - NamibiŽ Chobe Savanna Lodge - NamibiŽ
De nadruk ligt in deze beide lodges vooral op mooie bootsafariís en geweldige vissafariís welke worden ondernomen langs de oevers van het Chobe National Park. In de maanden augustus t/m oktober zijn hier grote kuddes drinkende en badende olifanten en buffels waar te nemen langs de oevers. Voor vogelaars is het gebied een populaire hotspot. Wie graag de tijd neemt om dit te aanschouwen zal met deze bootsafariís in alle rust ťn in een klein gezelschap de rivier kunnen gaan verkennen. Dit is een andere beleving dan de meer ĎcommerciŽleí Chobe River cruises die vaak worden aangeboden. Deze worden met een grotere boot en meer personen uitgevoerd en nemen vaak niet langer dan 1,5 tot 2 uur in beslag. Impalila Island bestaat uit moerasachtig grasland met riet en een deel bebost oeverlandschap waar tevens mooie buswalks kunnen worden ondernomen. Ook kunt u een bezoekje brengen aan een nabijgelegen dorpje.

De Ichingo River Lodge beschikt over 8 luxe safari tenten aan de oever van de rivier. De tenten staan een beetje verscholen tussen de bomen en het struikgewas en staan op een met palen verhoogd houten platform. Een houten veranda met een zitje wordt overschaduwd door de luifel, vanaf hier heeft u een mooi uitzicht op de rivier. Elke tent is voorzien van een tweepersoonsbed of twee single bedden, een tafel met stoel, een bagagerek, airconditioning en ventilator, een veiligheidskluisje en een en-suite toilet/douche voorzien van badslippers, twee badjassen en enkele toiletartikelen.

In de centrale booma bevindt zich een lounge, een goed gevulde bar en een overdekt restaurant. De maaltijden worden bereidt met verse ingrediŽnten deels uit de eigen tuin. Hoewel u hier geen culinaire hoogstandjes zult ervaren, proeven de maaltijden zeer smakelijk, puur en vers. De maaltijden worden gezamenlijk aan ťťn tafel genuttigd en bij mooi weer dineert u al fresco bij het kampvuur. Tijdens de bootsafari worden de gasten regelmatig getrakteerd op een goed aangeklede verassingslunch op een wit strandje van een eiland in de rivier.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geÔmporteerde dranken), laundry service, bootsafariís & sundowners, vissafariís, bushwalks Impalila Island, cultureel bezoek dorpje, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Overige accommodaties in Chobe National Park / Riverfront - Serondela:
Chobe Game Lodge - Chobe Water Villasinfo@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


ďFair pricingĒ
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose