reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Savute Under Canvas

Bent u ge´nteresseerd in Chimpansee Trekking?
Wij kunnen u uit eigen ervaring volledig en correct over de trekkingen adviseren
Mahale Mountains
Greystroke Mahale (Nomad Tanzania) ligt in het afgelegen westen van Tanzania in een baai van Lake Tanganyika. Er zijn geen wegen in Mahale en het is alleen bereikbaar met een klein vliegtuigje en een boottransfer. Een mooie vaart waar u onderweg kunt genieten van een koele bries, langs een dorpje vaart en uitziet op een bebost tot bergachtig decor.

Het luxe Greystroke Camp is gesitueerd op de strandachtige oever van het meer met op de achtergrond de prachtige Mahale Mountains. De 6 ruime luxe rieten chalets (bandaĺs) zijn gelegen op het strand, precies aan de rand van het bos en onder de schaduw van de bomen. De chalets zijn in een typische safari stijl ingericht en voorzien van een en-suite toilet/douche, muskietennet, een kleedkamer, een houten veranda met een zitje en een chill out deck op de bovenverdieping, beiden met uitzicht op het meer. De voorkant van de tent is open-fronted en kan gesloten worden middels zware gordijnen. De achterkant grenst aan het tropische bos zodat u met een beetje geluk de chimpansees al van dichtbij kunt horen en zien. Centraal op het strand gelegen is de grotere Banda waar u een comfortabele lounge, een kleine wildlife bibliotheek en de dineerruimte vindt. Even verderop aan het strand is een relaxte bar gecreŰerd waar u met een drankje van een zonsondergang kunt genieten.

Dagelijks kunt u deelnemen aan een chimpansee tracking. Naast het opsporen van deze indrukwekkende dieren kunt u mooie begeleide wandelingen over de bospaden ondernemen, op zoek naar fel gekleurde vogels en vlinders, evenals andere apensoorten en kleine zoogdieren. Lake Tanganyika heeft een aangename temperatuur en biedt tijdens de warme zomermaanden een welkome verkoeling. Tijdens uw verblijf kunt u vrij gebruik maken van kajakken en zwemmen, echter is het omwille de veiligheid niet meer toegestaan het water vanaf het strand te betreden en kunt u alleen in het diepe gedeelte van het meer zwemmen. Andere activiteiten die optioneel worden aangeboden zijn boottochtjes en sundowners met de Dhow en vissen.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd ge´mporteerde dranken) laundry service, chimpansee trekking,  begeleide boswandelingen, bootsafari┤s, bezoek lokaal dorpje (per boot), professionele Engelssprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: Lake usage fee / optioneel fishing fee
Greystroke Mahale (Nomad Tanzania)
U$ 905 - 1.575 p.p. per nacht
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
afhankelijk van reisperiode
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Mahale Mountains
Kungwe Beach Lodge is gesitueerd op de strandachtige oever van Lake Tanganyika met op de achtergrond de prachtige Mahale Mountains. Vanaf de airstrip van Mahale wordt u per boottransfer naar de lodge gebracht, de duur van het varen is afhankelijk van de weercondities. De 10 ruime tented chalets grenzen aan het strand en zijn op houten platforms gebouwd. Ze zijn open-fronted en comfortabel ingericht met kingsize bedden, een klamboe, een nachtkastje met lampen en een kledingrek. Elke tented chalet is voorzien van en-suite toilet/douche en een veranda met een tafel en stoelen dat uitzicht biedt op het meer. De achterkant van de tented chalet grenst aan het woud zodat u met een beetje geluk de chimpansees al van dichtbij kunt horen en zien.

De centrale booma is op het strand gelegen, hier bevinden zich een overdekte comfortabele lounge met bar faciliteit, een kleine wildlife bibliotheek en een dineerruimte. Op aanvraag kunt u soms genieten van een privÚ diner op het strand of een beach BBQ. Naast boeiende zoektochten naar de Chimpansees, kunt u ter plaatse optioneel een boottochtje ondernemen naar een lokaal dorpje, een vissafari, kajakken langs de oevers waar men vele vogels, soms otters en krokodillen kan zien of gewoon relaxen en genieten van de schoonheid van de natuur. 

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd ge´mporteerde dranken), laundry service, Chimpansee trekking, gebruik van kajakken, een boottocht: op zoek naar nijlpaarden, leer hoe lokale bewoners vissen of vaar naar een nabijgelegen vissersdorpje voor een cultureel bezoek, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: Lake usage fee / optioneel fishing fee
Kungwe Beach Lodge
U$ 765 - 865 p.p. per nacht
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
afhankelijk van reisperiode
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Gombe Stream
Gombe Forest Lodge is het enige luxe tented camp in het Gombe Stream National Park en is gesitueerd op een strandachtige oever van Lake Tanganyika. Het kamp ligt verscholen in het bos en beschikt over 7 op palen gebouwde tented chalets verscholen tussen de bush, direct aan het strand en voorzien van comfortabele bedden, een bureau, stoelen, plafondventilator, een en-suite toilet/douche en een eigen veranda met een zitje vanwaar u soms de apen en vogels kunt spotten.

Een open lounge en dineerruimte bieden een fantastisch uitzicht op het meer en de bergen van de Congo. Na een actieve dag van wandelen en klimmen naar de chimpansees is Gombe Forest Lodge een heerlijke plek om even bij te komen voordat uw volgend avontuur begint. Tussen de wandelingen door kunt u relaxen bij het meer en strandstoelen zijn aanwezig. Ook een bezoek aan het centrum van Jane Goodall is mogelijk - graag bij reservering vermelden.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd ge´mporteerde dranken), laundry service, Chimpansee trekking, gebruik van kajakken, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: Lake usage fee / optioneel fishing fee / optionele activiteiten: bootsafari's, bezoek lokaal dorpje
Gombe Forest Lodge
U$ 785 - 895 p.p. per nacht
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
afhankelijk van reisperiode
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.