reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
In het noorden van Katavi National Park, op een locatie vanwaar u de uitgestrekte Katisunga grasvlakte goed kunt overzien, is het Katuma Bush Camp gesitueerd. Katuma Bushcamp bestaat uit 11 ruime en stijlvol gemeubileerde tenten met een en-suite toilet/douche gelegenheid. De tenten staan elk op een verhoogd houten platform. De verhoogde privé veranda is voorzien van twee ligstoelen en een hangmat om in te luieren met een fraai uitzicht op de vlakte en voorbijkomend wild. Twee tenten kunnen tevens worden omgevormd tot een familietent.

De centrale booma bevindt zich tevens op een verhoogd platform, hier bevindt zich een ruime overdekte lounge met kleine bibliotheek en een dineerruimte waar het ontbijt en de lunch geserveerd worden. De booma is open-fronted en leidt naar een grote houten terras en tevens uitkijkplatform waar ’s avonds bijeen wordt gekomen rond het kampvuur en men smakelijk kan dineren onder de sterrenhemel. Te midden van het terras bevindt zich ter verkoeling een kleine plunge pool met enkele ligbedden om te zonnen.

Wild is in Katavi voldoende aanwezig en de game drives zijn absoluut lonend en worden 's morgens en in de namiddag ondernomen. De game drives zijn geconcentreerd rondom de meren waar het meeste wild gevonden zal worden, inclusief de katachtige.

Uw verblijf is inclusief
maaltijden, bush picnics, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden. 

Exclusief: optionele avond game drives
Katavi National Park
Chada Camp (Nomad Tanzania) is een exclusief kampement gebouwd op houten platforms en verscholen tussen grote acacia en tamarinde bomen. Het kamp beschikt over slechts 6 grote safari tenten. De ruime tenten zijn volledig en stijlvol gemeubileerd met een luxe en-suite en deels open toilet/badkamer met bush douche. Mede omdat de wanden en deuren van de tent van transparant gaas zijn geeft het een ruim en luchtig gevoel en u kunt zelfs vanuit alle hoeken van uw tent de bush overzien. Voor de tent is een veranda met een zitje gecreëerd waar u in de vroege ochtend even van een kopje thee of koffie kunt genieten en rustig verder kunt ontwaken terwijl u al turend in de bush en over de vlakte naar wild zoekt.

Twee grote tenten doen dienst als een eetgelegenheid en een comfortabele lounge met een kleine wildlife bibliotheek. Na een dag van wandelen en/of game drives wordt kort voor de duisternis valt het kampvuur aangestoken en kunt u onder het genot van een aperitief de Afrikaanse sterrenhemel bewonderen en de hyena’s op de achtergrond beluisteren, en wanneer u wilt de belevenissen van de dag met elkaar uitwisselen.

Hoewel er letterlijk genoeg afspeelt voor uw deur zult u de gelegenheid hebben om het allerbeste van het park te zien. Gezien de aanwezigheid van grote aantallen dieren is game viewing absoluut lonend. Bent u nog avontuurlijker ingesteld en wilt u nog dichter bij de natuur zijn dan is er de mogelijkheid voor 'Fly Camping'. Vanuit het hoofd kampement vertrekt u te voet naar het fly camp. Bij aankomst is het kampement voor u opgezet en de paraffine lampen al voor u aangestoken. Na een heerlijke 3 gangen maaltijd onder de sterrenhemel zult u kort daarna tevreden en met spanning in uw slaapzak begeven en al luisterend naar de geluiden van de natuur in diepe slaap vallen. De volgende ochtend na het ontbijt wandelt u weer terug naar het hoofd kampement.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, bush picnics, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden. 

Excusief: optionele avond game drive / fly camping.
Chada Camp (Nomad Tanzania)
U$ 845 - 1.030 p.p. per nacht
Chada Camp
Chada Camp
Chada Camp
Chada Camp
Chada Camp
afhankelijk van reisperiode
Chada Camp
Chada Camp
Katavi National Park
Katuma Bush Camp
U$ 685 - 750 p.p. per nacht
Katuma Bush Camp
Katuma Bush Camp
Katuma Bush Camp
afhankelijk van reisperiode
Katuma Bush Camp
Katuma Bush Camp
Katuma Bush Camp
Katuma Bush Camp
Het comfortable Katavi Wildlife Camp is gelegen op de Katisunga vlakte, een goede wildlife locatie tussen Lake Katavi en Lake Chada. Het kamp is gesitueerd aan de monding van de Katuma Rivier, daar waar tijdens het droge seizoen de laatste overgebleven waterpoelen in Katavi te vinden zijn. De waterpoelen, soms net diep genoeg om in onder te dompelen, worden bevolkt door grote groepen nijlpaarden en krokodillen. Kuddes van duizenden buffels, achtervolgd door leeuwen en andere roofdieren worden regelmatig bij de waterpoelen gesignaleerd. Hoewel Katavi het meest spectaculair is in het droge seizoen, is het ook in het groene seizoen een bezoek meer dan waard en in het bijzonder voor de vogelaars.

Het Katavi Wildlife Camp bestaat uit slechts 8 tented suites gebouwd op verhoogde houten platforms en zien allen uit over de grasvlakte. Elke tented suite is volledig gemeubileerd en sfeervol ingericht en voorzien van een en-suite toilet/douche en een privé veranda met tafel, stoelen en een hangmat om in te relaxen. Het gehele kampement wordt gerund op zonne-energie en elektriciteit is op gezette tijden.    

De centrale booma bestaat uit twee verdiepingen; de beneden verdieping doet dienst als een dineerruimte waar gezamenlijk aan een grote tafel het diner genuttigd wordt. En op de bovenverdieping is een zithoek gecreëerd met een met barfaciliteit en waar men een goed zicht heeft op de omgeving.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, flesje water p.p.per dag, laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden. (exclusief drankjes)

Uw verblijf is inclusief
maaltijden, bush picnics, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden. 

Exclusief: optionele avond game drives
Katavi National Park
Katavi Wildlife Camp
U$ 495 - 585 p.p. per nacht
Katavi Wildlife Camp
Katavi Wildlife Camp
Katavi Wildlife Camp
afhankelijk van reisperiode
Katavi Wildlife Camp
Katavi Wildlife Camp
Katavi Wildlife Camp
Katavi Wildlife Camp
Katuma Bush Camp
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.