reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Kuchawe Inn
Zomba Plateau
Het KuChawe Inn is gelegen in een bosrijke en heuvelachtige omgeving, op de rand van het Zomba plateau op een hoogte van 2.200 meter. Het complex beschikt over 40 kamers onderverdeeld in 22 luxe, 10 superior en 8 standaard kamers. Elke kamer is voorzien van en-suite toilet/badkamer, telefoon en satelliet TV. De luxe en Superior kamers beschikken tevens over een open haard en bieden de mooiste panoramische uitzichten op het heuvelachtige landschap en de tropische tuin. Het fraai gesitueerde hotel beschikt over een bar en een uitstekend restaurant waar zowel nationale als internationale gerechten worden geserveerd. In de prachtige tropische tuin vindt u diverse terrassen met zithoeken waar u een lunch of drankje kunt nuttigen.

Het Zomba Plateau heeft een wilde en afwisselende natuur van dennenbomen en tropische planten, met veel riviertjes, watervallen en een boeiende vogelwereld. U kunt er diverse activiteiten ondernemen zoals een jeepsafari, mountainbikes huren, paardrijden, een bezoek aan het nabijgelegen Zomba village of een begeleide natuurwandeling variërend van 1 tot 2,5 uur.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt, diner.

Exclusief: lunch, drankjes / optionele activiteiten: jeepsafari, mountainbikes huren, paardrijden, een bezoek aan het nabijgelegen Zomba village of een begeleide natuurwandeling variërend van 1 tot 2,5 uur.
Kuchawe Inn
U$ 155 -  170 p.p. per nacht
Kuchawe Inn
Kuchawe Inn
Kuchawe Inn
Kuchawe Inn
afhankelijk van reisperiode
Kuchawe Inn
Kuchawe Inn
Zomba Forest Lodge
Zomba Forest / aan de voet van het plateau
Zomba Forest Lodge is gelegen in een bosrijke omgeving aan de voet van het Zomba Plateaurpark. De accommodatie is in lokaal beheer en beschikt slechts over vier sfeervolle kamers met en-suite faciliteiten. De lodge beschikt niet over elektriciteit, ’s avonds worden de kamers en de lodge romantisch verlicht met kaarsen en paraffine lampen.

In de omgeving van de lodge kunt u diverse wandelroutes en paden volgen door het tropisch woud. Het Zomba Plateauis te voet een hele klim en heeft een wilde en afwisselende natuur van dennenbomen en tropische planten, met veel riviertjes, watervallen en een boeiende vogelwereld. Tijdens uw verblijf kunt u kiezen uit een paardrijdtocht over het plateau of een begeleide wandeling met een lokale gids inclusief een picknick lunch onderweg. De wandeling kan starten vanuit de Zomba Forest Lodge waarbij u één van de wandel routes door het Zomba Forest volgt of u kunt starten bovenop het plateau. Dit betekent dat u eerst naar het plateau wordt gebracht, het is een mooie route naar boven!

Uw verblijf is inclusief: ontbijt, diner.

Exclusief: lunch, drankjes / optionele activiteiten: paardrijden, begeleide wandeling Zomba Forest, begeleide wandeling Zomba Plateau of een bezoek aan het nabijgelegen Zomba village.
Zomba Forest Lodge
U$ 110 p.p. per nacht
Zomba Forest Lodge
Zomba Forest Lodge
Zomba Forest Lodge
afhankelijk van reisperiode
Zomba Forest Lodge
Zomba Forest Lodge
Standaard kamer
Deluxe kamer
Zomba Forest Lodge
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.