info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Linyanti Bush Camp (African Bush Camps)
Linyanti Game Reserve / noorden
U$ 740 - 1.010 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Linyanti Bushcamp - Botswana Linyanti Bushcamp - Botswana Linyanti Bushcamp - Botswana Linyanti Bushcamp - Botswana Linyanti Bushcamp - Botswana Linyanti Bushcamp - Botswana Linyanti Bushcamp - Botswana Linyanti Bushcamp - Botswana
Linyanti Bush Camp (African Bush Camps) is gelegen in het noordelijk deel van de Linyanti. Het kamp is een combinatie van eenvoud met een Afrikaanse elegantie. Er zijn slechts 6 luxe Meru tenten voorzien van met gaas beklede ramen en deuren, welke staan op een iets op palen verhoogd houten platform. Elke ruime tent is smaakvol ingericht en met een vleugje koloniale stijl. Het slaapvetrek beschikt over een kingsize bed of twin bedden, een zithoek met sofa en voetenbankje, een schrijftafel, een ventilator, een veiligheidskluisje, koffie & thee faciliteiten en een en-suite toilet/douche voorzien van twee badjassen en enkele toiletartikelen. De honeymoon suite beschikt tevens over een vrijstaand victoriaans bad in de open lucht. Voor de tent is een houten privé veranda met een vrij uitzicht op de omgeving en voorzien twee comfortabele stoelen en een tafeltje.

De centrale tent is deels open-fronted en gebouwd op een verhoogd houten dek. Hier vindt u een dineerruimte met een lange dineertafel, een bar en een zithoek met leren fauteuils en een rieten bank en een kleine collectie wildlife boeken. Een groot terras leidt naar een lager gelegen kleine kampvuurplaats in het zand. Men heeft vanaf hier een uitstekend overzicht op de omgeving waar kuddes olifanten en buffels zo nu en dan voorbij kunnen komen.

De aangeboden activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD en boeiende wandelsafari’s. De met water gevulde lagunes maken het mogelijk om afhankelijk van het seizoen, een mokoro trip te ondernemen door een uniek rivierlandschap. Bij een verblijf van drie nachten tussen april en november krijgt u een panoramische helikoptervlucht van 30 minuten cadeau.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, mokore trip (afhankelijk van de waterstand), bij 3 nachten verblijf gratis panoramische helikoptervlucht van 30 minuten cadeau, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Linyanti Expeditions (African Bush Camps)
Linyanti Game Reserve / noorden
U$ 566 - 810 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Linyanti Expeditions - Botswana Linyanti Expeditions - Botswana Linyanti Expeditions - Botswana Linyanti Expeditions - Botswana Linyanti Expeditions - Botswana Linyanti Expeditions - Botswana Linyanti Expeditions - Botswana Linyanti Expeditions - Botswana
Het Linyanti Expeditions Camp (African Bush Camps) oogt vrij eenvoudig qua stijl en richt zich op een traditionele “back to basic” bush ervaring in een luxe jasje. Linyanti Expeditions Camp is kleinschalig met slechts 6 comfortabele walk-in safari tenten met elk met een speciale ruimte omkleed met semi-transparant gaas waar uw bed naar toegerold kan worden als uw eigen ‘starbed’. Elke tent beschikt over een tweepersoonsbed op rolletjes (of twin bedden) een zithoek, een deels al fresco en-suite toilet/bush douche en een privé veranda met een comfortabel zitje. Er is geen elektriciteit of stromend water in het kamp. Elke morgen of wanneer u wenst worden in uw tent de metalen waterschalen gevuld zodat u zich hiermee kunt opfrissen.

Voor een optimaal bush gevoel en het uitzicht zijn de twee centrale tenten rondom geheel open. In één tent is een lounge ruimte gecreëerd waar u zich overdag even kunt terugtrekken in de schaduw en u zich kunt laten serveren van een koel drankje. In de tweede tent staat de dineertafel opgesteld. Er bevindt zich een geïmproviseerde keuken waar men op open vuur smakelijke maaltijden bereidt.

Omdat Linyanti Expeditions zich in het noorden van de Linyanti bevindt zullen de safari’s ook in deze regio worden ondernomen. De wandelsafari’s kunnen worden afgewisseld met ochtend, middag of avond game drives in open 4WD langs door het oevergebied van de Linyanti Rivier. Ook een mokore tocht door het overstromingsgebied is seizoensgebonden mogelijk.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, wandelsafari’s, dag en avond game drives in open 4WD met gegarandeerde raamstoel, mokore trips (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden
Linyanti Ebony Camp (African Bush Camps)
Linyanti Game Reserve / noorden
U$ 740 - 1.010 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Linyanti Ebony Camp - Botswana Linyanti Ebony Camp - Botswana Linyanti Ebony Camp - Botswana Linyanti Ebony Camp - Botswana Linyanti Ebony Camp - Botswana Linyanti Ebony Camp - Botswana Linyanti Ebony Camp - Botswana
Ebony Camp (African Bush Camps) is het luxere en meer kleinschalige zusterkamp van Linyanti Bush Camp gesitueerd op een fraaie locatie op de oever van de noordelijke Linyanti, waar u naast game drives ook fantastische wandelsafari's kunt ondernemen. Het luxe kampement beschikt over slechts 4 grote safari tenten, waaronder één familietent.

Elke ruime tent is stijlvol gemeubileerd en voorzien van opbergruimte, een schrijftafel, een ventilator, koffie & thee faciliteiten en een en-suite toilet en buitendouche. De privé veranda met verstelbare relaxstoelen biedt een panoramisch uitzicht over de drassige vlakte.

De centrale tent beschikt over een ruim terras met een lekker zithoek met kussens vanwaar men kan turen over de grasvlakte. Voor het terras bevindt zich de kampvuurplaats met rondom enkele stoelen waar men bijeenkomt voor een aperitief. Tijdens de hete uurtjes is de iets verder gelegen plunge pool met enkele loungebedden een welkome afwisseling. Binnen in de centrale tent bevindt zich een grote dineertafel waar men gezamenlijk dineert, een zithoek met een luie bank en fauteuils en een kleine collectie wildlife boeken.

De aangeboden activiteiten bestaan uit ochtend, middag en avond game drives in open 4WD en boeiende wandelsafari’s. Soms zijn de wandelsafari’s tegen het einde van het droge seizoen niet mogelijk vanwege de aanwezigheid van enorme kuddes olifanten. De met water gevulde lagunes maken het mogelijk om afhankelijk van het seizoen, een mokoro trip te ondernemen door een uniek rivierlandschap. Bij een verblijf van drie nachten tussen april en november krijgt u een panoramische helikoptervlucht van 30 minuten cadeau.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, mokore trip (afhankelijk van de waterstand), bij 3 nachten verblijf gratis panoramische helikoptervlucht van 30 minuten cadeau, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Duma Tau (Wilderness Safaris)
Linyanti Game Reserve / zuiden
U$ 1.762 - 3.336 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Duma Tau - Linyanti Botswana Duma Tau - Linyanti Botswana Duma Tau - Linyanti Botswana Duma Tau - Linyanti Botswana Duma Tau - Linyanti Botswana Duma Tau - Linyanti Botswana Duma Tau - Linyanti Botswana Duma Tau - Linyanti Botswana
Duma Tau Camp (Wilderness Safaris) is gelegen in de schaduw van mangosteen bomen op de oever van de uiterwaarden van de Linyanti Rivier. Het kamp is gesitueerd in de zuidelijke Linyanti Marsh regio, op relatief korte afstand van het Savute kanaal. De Linyanti Marsh is een overstromingsgebied welke seizoensgebonden volstroomt en verandert in een moeras met waterpoelen en kanalen. Het gebied tussen Linyanti Marsh en de Savute Marsh fungeert als een passage voor enorme kuddes olifanten welke zich in het droge seizoen groeperen langs de rivier en opdrogende waterpoelen, evenals de grote groepen nijlpaarden die zich ophouden in het laagstaande water.

Gedurende uw verblijf heeft u keuze uit dag en avond game drives in een open 4WD, evenals korte bushwalks. Afhankelijk van de waterstand kan er ook van de motorboot gebruik worden gemaakt om de smalle kanalen en oevers te verkennen. Duma Tau beschikt over enkele uitkijk platforms en “hides” welke gelegenheid bieden om ongestoord het wild te observeren en van dichtbij te kunnen te fotograferen.

Het luxueuze Duma Tau bestaat uit 8 grote tented suites waaronder 1 familie suite, gesitueerd op de oever. Elke tented suite heeft een open design met ramen en grote schuifdeuren bekleed met gaas voor een ononderbroken uitzicht op de omgeving en tegelijkertijd een frisse bries. De suites zijn gemeubileerd en sfeervol ingericht, voorzien van kingsize twin bedden (converteerbaar als tweepersoonsbed), een zithoek met leren sofa, een plafondventilator, een veiligheidskluisje, koffie & thee faciliteiten en een en-suite toilet/douche. De en-suite toilet/douche bevindt zich niet in een aparte ruimte, maar wordt enkel afgeschermd door een kamerscherm. Op de houten privé veranda bevindt zich een comfortabel zitje en een eigen plunge pool met uitzicht op de rivier.

sleepout Duma Tau
Duma Tau - Linyanti Botswana Duma Tau - Linyanti Botswana Duma Tau - Linyanti Botswana

Optioneel kunt u een nacht onder de sterren in de “sleepout” overnachten, een open chalet op een verhoogd platform in de bush. Het platform is enkel voorzien van een comfortabel bed, een klamboe en een ’al fresco’ privé ontbijttafel. In de avond wordt de slaapplek voorzien van sfeervolle lantaarnverlichting. Een bijzondere ervaring om de nachtelijke geluiden van de Afrikaanse bush van zo dichtbij te horen.

In de gemeenschappelijke ruimtes kunt u terecht voor een culinaire maaltijd in de sfeervol verlichte dineerruimte of een drankje aan de bar. Overdag en ´s avonds kan men ook vertoeven op het terras met een kampvuurplaats op de houten pier midden in het water. Voor speciale gelegenheden kan men op de pier genieten van een romantisch privé diner voor Overige faciliteiten omvatten een kleine souvenirshop en op afstand van de centrale tent een een grote uitkijk veranda met een terras met zitjes, een kleine gazebo met loungebedden en een infinity pool met enkele loungebedden gepositioneerd in het water.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks, bootsafari’s (afhankelijk van de waterstand), vissafari’s, optionele overnachting "Duma Tau Sleepout", professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele overnachting 'Duma Tau Sleepout'
Savuti Camp (Wilderness Safaris)
Linyanti Game Reserve / zuiden
U$ 1.065 - 1.725 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Savuti Camp - Linyanti Botswana Savuti Camp - Linyanti Botswana Savuti Camp - Linyanti Botswana Savuti Camp - Linyanti Botswana Savuti Camp - Linyanti Botswana Savuti Camp - Linyanti Botswana
Het Savuti Camp (Wilderness Safaris) is officieel gelegen in de Linyanti. het kamp bevindt zich op een uitstekende locatie, gesitueerd tussen de Linyanti Marsh en de Savuti Marsh in, op de grens van de Selinda concessie. Het gebied fungeert als een passage voor enorme kuddes olifanten welke zich in het droge seizoen groeperen langs de Linyanti Rivier en opdrogende waterpoelen van de Linyanti Marsh en Selinda Spillway, evenals de grote groepen nijlpaarden die zich ophouden in het laagstaande water.

Het luxe kamp beschikt over slechts 6 tented chalets onder een rieten dak, waaronder één familie unit. De ramen en deuren zijn bekleed met gaas, de grote schuifdeuren aan de voorzijde kunnen geheel worden geopend en komen uit op een privé veranda met een zitje dat uitzicht biedt over de vlakte welke seizoensgebonden overstroomt. Elk ruime chalet is voorzien van kingsize twin bedden met gedrapeerde klamboes, een relaxte bank en rieten stoel, een schrijftafel, opbergruimte, een kaptafel met spiegel, koffie & thee faciliteiten, een veiligheidskluisje en een en-suite toilet/douche voorzien van badjassen, pantoffels en enkele toiletartikelen.

Savuti starbed
Savuti Camp - Linyanti Botswana Savuti Camp - Linyanti Botswana Savuti Camp - Linyanti Botswana
Optioneel kunt u in één van de twee 'starbeds' overnachten op een verhoogd houten platform in de bush, op ongeveer 20 minuten rijden van het kamp. Het platform is enkel voorzien van een comfortabel bed, een klamboe en een al fresco privé dineertafel. In de avond wordt de slaapplek voorzien van sfeervolle lantaarnverlichting. Een bijzondere ervaring om ’s nachts de geluiden van de dieren en de rivier om u een zo dichtbij te horen.

Een open-fronted centrale booma ziet uit op de moerassen. Binnen bevindt zich een dineerruimte en een comfortabele lounge met barfaciliteit. Voor de booma, iets lager gelegen bevindt zich een terras dat zich prima leent als uitkijkplatform. Een houten loopbrug leidt naar een afgeschermde plunge pool met enkele loungebedden en parasols vanwaar men tevens kan uitzien op de moerassen en eventueel voorbijkomend wild. Zoals in ieder Wilderness Safaris kampement kan men een uitstekende en efficiënte service en een excellente keuken verwachten. De aangeboden safari’s bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD en op aanvraag kan men een bushwalk ondernemen. In de nabijheid van het kamp zijn ook twee “Hides” vanwaar men verscholen en ongestoord het wild kan observeren.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bootsafari’s (afhankelijk van de waterstand), buswalk alleen op aanvraag, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele overnachting in 'Savute Starbed', scenic helikoptervlucht
King's Pool (Wilderness Safaris)
Linyanti Game Reserve / zuiden
U$ 1.701 - 3.032 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
King's Pool - Linyanti Botswana King's Pool - Linyanti Botswana King's Pool - Linyanti Botswana King's Pool - Linyanti Botswana King's Pool - Linyanti Botswana King's Pool - Linyanti Botswana King's Pool - Linyanti Botswana
King’s Pool (Wilderness Safaris) behoort tot de premier kampementen van de gerenommeerde Wilderness Safaris, gelegen in de zuidelijke Linyanti Marsh. Het is één van de meest exclusieve kampementen in Botswana op een top locatie waar in het droge seizoen enorme kuddes olifanten en buffels kunnen worden waargenomen gevolgd door een hoge concentratie roofwild. In het gebied rond de rivier kan met regelmaat de luipaard worden gespot.

Het prestigieuze kampement beschikt over 8 ruime tented suites waaronder één familie suite. Elke ruime tented suite is volledig gemeubileerd en beschikt over een rieten dak en met gaas beklede ramen en grote schuifdeuren die geheel kunnen worden geopend. De suites zijn voorzien van een luxe styling, kingsize twin bedden (converteerbaar als tweepersoons) met een gedrapeerde klamboe, een ruime zithoek, een ventilator, een veiligheidskluisje, een yoga mat, thee & koffie faciliteiten, een minibar en een en-suite toilet douche voorzien van een föhn enkele toiletartikelen, badjassen en een buitendouche. Een ruime privé veranda met een zitje en een verzonken zithoek met lounge kussens zien uit op de uiterwaarden van de Linyanti Rivier.

De centrale booma is voorzien van meerdere zithoeken met sofa’s en fauteuils en een bar. Een door gasten geliefde plek om tussen de safari’s door te relaxen en het wild te observeren is de grote veranda tevens een uitkijkdek met twee verzonken zithoeken en loungekussens en een kampvuurplaats. Zoals in ieder Wilderness Safaris kampement vindt men ook hier een persoonlijke service van een hoge standaard en kan men een excellente keuken verwachten. De overige faciliteiten bestaan uit een kleine souvenirshop, een plunge pool en een kleine wellness spa voor weldadige massages. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan dag en avond drives in open 4WD. Ook zijn avond game drives en bushwalks in de Linyanti toegestaan.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks, vissafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Overige accommodaties in Linyanti Game Reserve:
Camp Linyanti - Linyanti Tented Camp (Wilderness Safaris)info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose