reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Hwange National Park - centraal / noorden
Camp Hwange is gelegen in een privé concessie in het noordelijk deel van het Hwange National Park. Het luxe kamp heeft slechts 8 rieten tented chalets met ramen van gaas en uitzicht op een waterpoel waar u allerlei wild kunt spotten. De tented chalets zijn voorzien van een en-suite toilet/badkamer, een plafondventilator, een muskietennet en elektriciteit middels zonne-energie. De chalets zijn groot genoeg om eventueel een extra bed bij te zetten voor een derde persoon.

In de centrale half open rieten booma vindt u een comfortabele lounge, een bar, een dineergelegenheid en een klein souvenirs winkeltje. Het kampvuur is een plek waar u 's ochtends en ’s avonds even kunt ontspannen en onder het genot van een hapje en een drankje en u de belevenissen van de dag kunt uitwisselen. Camp Hwange biedt dag en avond game drives in open 4WD en boeiende wandelsafari’s in het Hwange National Park.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’ en professionele Engels sprekende gids.

Exclusief park entreegelden.
Hwange Bush Camp is geopend in 2017 en is gelegen in het afgelegen noordelijk deel van het national park. Het is een semi permanente luxe bushcamp dat alleen geopend is in het droge seizoen. Het kamp bestaat uit slechts 6 luxe sta-hoogte safaritenten en twee centrale open tenten waarin zich een overdekte dineerruimte bevindt en een comfortabele lounge met barfaciliteit. Zoals een echt bushcamp behoeft worden de smakelijke maaltijden bereidt op een  kampvuur. Het kamp maakt gebruikt van solar energie waardoor er wel mogelijkheid is om uw camera accu of baterijen op te laden. De luxe safari tenten zijn ruim en elk ingericht met kingsize bedden, bagageruimte en kledingrek, een ventitalor en een en-suite toilet/bush douche. Electriciteit in de tent is alleen in de avond aanwezig.
Omdat het bushcamp is gelegen in een privé concessie zijn zowel dag als avond game drives toegestaan. De activiteiten worden in dagdelen ondernomen waarbij men kan kiezen uit game drives in op 4WD en wandelsafari’s. 

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's en professionele Engels sprekende gids.

Exclusief park entreegelden.
Camp Hwange
Nehimba Camp is gesitueerd diep in het noordelijk deel van Hwange National Park. Omdat het vrij afgelegen ligt en het een privé terrein betreft zult u hier nauwelijks of geen toeristen tegenkomen. De lodge is gelegen aan een waterpoel en bestaat uit slechts 7 op houten palen gebouwde chalets, onderverdeeld in 3 luxe tweepersoons chalets, 1 honeymoon suite en 2 familie chalets voor maximaal 4 personen elk.

De chalets zijn voorzien van grote kingsize bedden met een muskietennet, een en-suite toilet/badkamer met een buiten douche, een haarföhn, een draagbare Led lamp, een ventilator en koffie & thee faciliteiten. De chalets zijn open-fronted en beschikken over een privé veranda met een zitje. Alle chalets bieden een fraai panoramisch uitzicht over de vlakte en de waterpoel zodat u zelfs vanaf uw veranda al enig wild kunt spotten.

Het centrale deel van de lodge omvat de lounges, een kleine bibliotheek met WIFI, een kleine souvenirshop, een dineerruimte en bar met uitzicht op de waterpoel, en een plunge pool met enkele ligbedden. Vanuit de camp hide zit u goed verscholen om in alle rust het wild te spotten dat bij de waterpoel komt drinken. Tijdens uw verblijf kunt u vrij deelnemen aan de aangeboden safari activiteiten welke bestaan uit dag en avond gamedrives en wandelsafari’s.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
U$ 426 - 672 p.p. per nacht
Camp Hwange
Camp Hwange
Camp Hwange
Camp Hwange
Camp Hwange
Camp Hwange
Camp Hwange
Hwange Bushcamp
Hwange Bushcamp
Hwange National Park - centraal / noorden
U$ 400 - 500 p.p. per nacht
Hwange Bushcamp
Hwange Bushcamp
Hwange Bushcamp
Hwange Bushcamp
Hwange Bushcamp
Hwange Bushcamp
Nehimba Camp
Hwange National Park - centraal / noorden
U$ 595 p.p. per nacht
Nehimba Camp - Hwange
Nehimba Camp - Hwange
Nehimba Camp - Hwange
Nehimba Camp - Hwange
Nehimba Camp - Hwange
afhankelijk van reisperiode
afhankelijk van reisperiode
afhankelijk van reisperiode
Hwange Bushcamp
Camp Hwange
Nehimba Camp - Hwange
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.