info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Camp Hwange
Hwange National Park / centraal - noord
U$ 526 - 780 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Camp Hwange - Zimbabwe Camp Hwange - Zimbabwe Camp Hwange - Zimbabwe Camp Hwange - Zimbabwe Camp Hwange - Zimbabwe Camp Hwange - Zimbabwe Camp Hwange - Zimbabwe Camp Hwange - Zimbabwe
Camp Hwange is gelegen in een privé concessie in het noordelijke Sinamatella gebied van het Hwange National Park. Met name in het droge seizoen is het een goede locatie om veel kuddes olifanten te kunnen zien en kunt u gerust een paar uur in de vroege ochtend of late namiddag doorbrengen in de verscholen “hide” met uitzicht op de waterpoel welke door allerlei wild wordt bezocht.

Camp Hwange biedt dag en avond game drives in open 4WD en boeiende wandelsafari’s in het Hwange National Park. De kwaliteit van de safari’s en gidsen is erg goed en Camp Hwange kent geen strakke kamp routine. Zo zou het zomaar kunnen dat u tijdens een ochtend wandelsafari wordt opgepikt voor een game drive, omdat er elders een groep leeuwen is gespot en kunt u de wandelsafari later weer voortzetten. Wanneer u meerdere dagen verblijft kunt u ook opteren voor een full day game drive met een bush picknick onderweg.

Het luxe kamp heeft slechts 8 tented chalets met een rieten dak en kozijnen bekleed met gaas zodat u te allen tijde de omgeving en voorbijkomend wild kunt zien. spotten. De chalets zijn voorzien van een plafondventilator, een muskietennet en elektriciteit middels zonne-energie, een en-suite toilet/douche en een veranda met een zitje en een rieten luifel voor de schaduw. De chalets zijn groot genoeg om eventueel een extra bed bij te zetten voor een derde persoon.

In de centrale half open rieten booma vindt u een comfortabele lounge, een bar, een dineergelegenheid en een klein souvenir winkeltje. De booma ziet uit op een dichtbij gelegen waterpoel welke druk bezocht wordt door allerlei wild. Het kampvuur is een plek waar u 's ochtends en ’s avonds even kunt ontspannen en onder het genot van een hapje en een drankje en u de belevenissen van de dag kunt uitwisselen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Hwange Bushcamp
Hwange National Park / centraal - noord
U$ 485 - 595 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Hwange Bushcamp - Zimbabwe Hwange Bushcamp - Zimbabwe Hwange Bushcamp - Zimbabwe Hwange Bushcamp - Zimbabwe Hwange Bushcamp - Zimbabwe Hwange Bushcamp - Zimbabwe Hwange Bushcamp - Zimbabwe Hwange Bushcamp - Zimbabwe
Hwange Bushcamp is geopend in 2017 en is gelegen in het afgelegen noordelijk deel van het national park. Het is een semi-permanent luxe bushcamp dat alleen geopend is in het droge seizoen. Het kamp bestaat uit slechts 6 luxe sta-hoogte safaritenten en twee centrale open tenten waarin zich een overdekte dineerruimte bevindt, een comfortabele lounge en barfaciliteit. Zoals een echt bushcamp behoeft worden de smakelijke maaltijden bereidt op een open kampvuur. Het kamp maakt gebruikt van solar energie waardoor er wel mogelijkheid is om uw camera accu of baterijen op te laden. De luxe safari tenten zijn ruim en elk ingericht met kingsize bedden, bagageruimte en kledingrek, een ventilator en een en-suite toilet/bush douche. Electriciteit in de tent is alleen in de avond aanwezig. Omdat het bushcamp is gelegen in een privé concessie zijn zowel dag als avond game drives toegestaan. De activiteiten worden in dagdelen ondernomen waarbij men kan kiezen uit game drives in op 4WD en wandelsafari’s.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari's, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Nehimba Safari Lodge
Hwange National Park / centraal - noord
U$ 630 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Nehimba Camp - Hwange Zimbabwe Nehimba Camp - Hwange Zimbabwe Nehimba Camp - Hwange Zimbabwe Nehimba Camp - Hwange Zimbabwe Nehimba Camp - Hwange Zimbabwe Nehimba Camp - Hwange Zimbabwe Nehimba Camp - Hwange Zimbabwe Nehimba Camp - Hwange Zimbabwe
Nehimba Safari Lodgeis gesitueerd diep in het noordelijk deel van Hwange National Park. Omdat het vrij afgelegen ligt en het een privé terrein betreft zult u hier nauwelijks of geen toeristen tegenkomen. De lodge is gelegen aan een waterpoel en bestaat uit slechts 7 op houten palen gebouwde chalets, onderverdeeld in 3 luxe tweepersoons chalets, 1 honeymoon suite en 2 familie chalets voor maximaal 4 personen elk.

De chalets zijn voorzien van grote kingsize bedden met een muskietennet, een en-suite toilet/badkamer met een buitendouche, een haarföhn, een draagbare Ledlamp, een ventilator en koffie & thee faciliteiten. De chalets zijn open-fronted en beschikken over een privé veranda met een zitje. Alle chalets bieden een fraai panoramisch uitzicht over de vlakte en de waterpoel zodat u zelfs vanaf uw veranda al enig wild kunt spotten.

Het centrale deel van de lodge omvat de lounges, een kleine bibliotheek met wifi, een kleine souvenirshop, een dineerruimte en bar met uitzicht op de waterpoel, en een plunge pool met enkele ligbedden. Vanuit de camp hide zit u goed verscholen om in alle rust het wild en de vele olifanten te spotten die bij de waterpoel komt drinken. Tijdens uw verblijf kunt u vrij deelnemen aan de aangeboden safari activiteiten welke bestaan uit dag en avond gamedrives en wandelsafari’s.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Robins Camp
Hwange National Park / noorden
U$ 260 - 320 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Robins Camp - Hwange Zimbabwe Robins Camp - Hwange Zimbabwe Robins Camp - Hwange Zimbabwe Robins Camp - Hwange Zimbabwe Robins Camp - Hwange Zimbabwe Robins Camp - Hwange Zimbabwe Robins Camp - Hwange Zimbabwe Robins Camp - Hwange Zimbabwe
Robins Camp is de voormalige national park lodge welke sinds 2018 is overgenomen door een particulier management. De accommodatie met 30 chalets waaronder enkele familie chalets en een camping ground, zijn volledig gerenoveerd en omgetoverd tot een comfortabele midrange accommodatie op een zeer exclusieve locatie in het afgelegen en weinig bezochte noordwesten van Hwange.

Dit kamp is uniek in haar soort, want in dit deel van Hwange bevinden zich slechts enkele luxe kampementen. Door de eigen privé concessie biedt Robins Camp gasten een exclusieve safari ervaring. In het noordwestelijk deel van Hwange zult u veel minder snel een ander safari voertuig passeren. Het gebied ligt afgelegen en wordt gekenmerkt door een afwisselend landschap van luchtige bebossing, basalt rotsen en kopjes, open gras vlaktes en vleien (grasvlakte welke seizoensgebonden volloopt met water). De regio kent grote kuddes olifanten en enorme kuddes (meer dan 2.000) buffels wat een spektakel kan zijn om te aanschouwen bij de waterpoelen. Het gebied heeft een goede populatie leeuwen en kuddes reedbok, roan antitoop, sabel antiloop en de zeldzame tsessebe. Tevens maakt u redelijke kans om cheetah te zien of wilde honden.

De chalets hebben grote openslaande deuren en zijn elk ingericht met een ruime tweepersoons of twin bedden met een gedrapeerde klamboe, houten bedtafeltjes, een rieten stoel, een ventilator en elektriciteit. De en-suite toilet/badruimte is voorzien van een wastafel, douche en een bad. Voor elke chalet bevindt zich een kleine privé veranda met een zitje. Voor families zijn er triple rooms beschikbaar of een interleading familie chalet.

Te midden van het geheel staat de centrale lodge en een booma waar u terecht kunt voor de maaltijden of een drankje. Tegen extra kosten kunt u hier ook gebruik maken van Wifi. De kleine booma met een rieten dak heeft een huiselijke lounge voorzien van comfortabele stoelen, banken en kussens verdeeld over twee zithoeken. In de lodge bevindt zich het restaurant dat aan de voorzijde open-fronted is en uitziet op de bush. Het kamp is niet omheind waardoor het wild vrij toegang heeft tot het kamp.

De safari’s worden aangeboden in dagdelen waarbij u tussen de safari’s door terug komt in het kamp voor de lunch. U kunt kiezen tussen ochtend en namiddag game drives met als afsluiting een sundowner waarbij u een stuk in het donker terug rijdt naar het kamp. Of u kunt een boeiende wandelsafari doen waarbij u een korte game drive doet naar een drop-off point. De game drives worden ondernomen in een open safari voertuig.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s en professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes.
Deteema Springs
Hwange National Park / noorden
U$ 590 - 780 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Deteema Springs - Hwange Zimbabwe Deteema Springs - Hwange Zimbabwe Deteema Springs - Hwange Zimbabwe Deteema Springs - Hwange Zimbabwe Deteema Springs - Hwange Zimbabwe Deteema Springs - Hwange Zimbabwe Deteema Springs - Hwange Zimbabwe Deteema Springs - Hwange Zimbabwe
Het Deteema Spings Camp is gesitueerd in een privé concessie en vlakbij de Deteema Dam, een permanente waterbron in het Hwange National Park en een bekende hotspot voor olifanten, kuddes buffels en ander wild.

Het luxe kampement beschikt over 8 tented chalets op een verhoogd houten platform, waaronder 1 familie suite met gedeelde faciliteiten. Elk chalet is voorzien van een teakhouten vloer, kingsize bedden, bedtafeltjes, twee rieten stoelen, een plafondventilator, koffie & thee faciliteiten, een kluisje om uw waardvolle spullen in op te bergen en achterin de tent een en-suite wasruimte met een toilet, een douche, badjassen en enkele toiletartikelen. Op de privé veranda bevindt zich een zitje met uitzicht op de omgeving.

Omdat dit kamp gelegen is in een privé concessie zijn avond game drives hier wel toegestaan. Tijdens uw verblijf kunt u vrij deelnemen aan 2 activiteiten per dag met keuze uit dag en avond game drives in open 4WD en wandelsafari’s. Tussen de safari’s door kunt u in de centrale tent genieten van een smakelijke lunch of een high tea. Gaat u een hele dag op safari dan wordt er ergens in de bush een tafeltje gedekt voor de lunch. De centrale tent is enigszins op een lage heuvel gelegen tussen kopjes en rotsen. Het is rondom geheel open fronted en biedt een sfeervolle lounge met lederen banken en fauteuils en een dineerruimte. Vindt u het gezellig om u gezamenlijk met alle gasten aan tafel te dineren of zit u liever apart aan een tafeltje, de keuze is aan u. Overige faciliteiten bestaan uit een kleine souvenirshop, een aangrenzende plunge pool met enkele zonnebedden met parasols en voor de centrale tent een vuurplaats in het zand.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Verneys Camp
Hwange National Park / centraal - noord
U$ 670 - 915 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Verneys Camp - Hwange Zimbabwe Verneys Camp - Hwange Zimbabwe Verneys Camp - Hwange Zimbabwe Verneys Camp - Hwange Zimbabwe Verneys Camp - Hwange Zimbabwe Verneys Camp - Hwange Zimbabwe Verneys Camp - Hwange Zimbabwe Verneys Camp - Hwange Zimbabwe
Verney's Camp is gelegen in een privé concessie in het hart van het National Park op ongeveer een uur rijden van de hoofdingang. In dit deel van Hwange bevinden zich veel minder accommodaties en is er minder toerisme wat de safari ervaring ten goede komt. Het luxe kampement beschikt over 10 luxe tented suites waaronder twee familie suites, elk gelegen op voldoende afstand van elkaar om uw privacy te waarborgen.

De ruime tweepersoonstenten staan op een houten platform en zijn voorzien van grote ramen en deuren van gaas welke het verblijf van binnen luchtig houden. De deur aan de voor,- en achterzijde van de tent kan geheel worden open geritst. De suites zijn stijlvol aangekleed in een huiselijk sfeer, ingericht met een schrijftafel, opbergkast, een sofa en bijzettafeltje, comfortabele stoel, bagage rek, sfeerlampen, een grote passpiegel en een en-suite toilet/douche voorzien van dubbele wasbassins en enkele toiletartikelen. De houten vloer en houten wanden maken het design af. Op de veranda voor de tent bevindt zich een zitje met twee stoelen en een tafeltje welke uitzien op de nabijgelegen waterpoel die druk bezocht wordt door vele olifanten en ander wild.

De suites zijn door houten looppaden verbonden met het houten dek waar zich twee centrale tenten bevinden. Binnen in de grote tent is de dineerruimte waar men gezamenlijk een grote eettafel van de maaltijden kan genieten. Buiten op de houten veranda zijn enkele kleinere tafels opgezet, voor gasten die liever in privé sfeer dineren. Elke avond komt men voor het diner bijéén op de vuurplaats waar vaak de verhalen van de dag onder elkaar worden gedeeld terwijl men start met een aperitief. Binnen in de tweede kleinere tent bevindt zich een stijlvolle lounge voorzien van een luie bank met kussens, antieke houten stoelen en fauteuils, een barfaciliteit met likeuren en enkele naslagwerken over flora en fauna. Overdag kan men met een koel drankje, al luierend op de met kussen beklede banken genieten op de veranda in de schaduw van de luifel. De groten ramen van gaas aan voorzijde van de twee centrale tenten zijn opgerold, zodat ze bijna geheel open-fronted zijn en men goed uitzicht heeft op de waterpoel. Overige kamp faciliteiten bestaan uit een kleine plunge pool met zonnebedden.

Omdat dit kamp gelegen is in een privé concessie zijn avond game drives hier wel toegestaan. Tijdens uw verblijf kunt u vrij deelnemen aan dag en avond game drives in open 4WD en wandelsafari’s.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.


info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose