reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Mkulumadzi
Majete Wildlife Reserve / in het NP
Mkulumadzi (Robin Pope Safaris) is gelegen in het Majete Wildlife Reserve, tussen de Shire Rivier en de Mkulumadzi Rivier. Toegang tot de lodge is alleen via een avontuurlijke (stevige) houten loopbrug over de rivier. Het Mkulumadzi beschikt over 8 zeer ruime safari chalets, waaronder 1 honeymoon chalet en 2 familie chalets. Elk luxe chalet is sfeervol ingericht met lichte en natuurlijke kleuren om een ruimtelijk gevoel te creëren. De chalets zijn voorzien van grote slaapvertrekken, kingsize bedden met gedrapeerde klamboe, airconditioning, een lounge, een minibar, koffie & thee faciliteiten en een en-suite toilet/badruimte voorzien van dubbele wasbassins, een bad, binnen en buitendouche. Een houten privé veranda strekt zich uit vanaf uw slaapvertrek, hier kunt heerlijk relaxen en heeft u zicht op de nabijgelegen rivier. Hoewel de chalets open-fronted zijn, zijn ze elk voorzien van opgerolde tentdoeken met rits welke  eventueel bij regen of wind afgerold kunnen worden.

Houten looppaden verbinden de chalets met de centrale lodge. Een half open boma voorzien van een moderne inrichting met Afrikaanse accenten beschikt over een lounge met barfaciliteit, een kleine souvenirshop, een binnen dineerruimte en een groot terras dat uitziet op de rivier. Het houten looppad leidt verder naar een nabijgelegen klein zwembad met enkele ligbedden dat tevens uitziet op de rivier. Voor hen die graag een privé lunch of diner willen genieten op hun eigen veranda, kunnen dat van te voren aangeven bij de kampleiding, dan wordt er tijdens het moment dat u op safari bent alvast een tafel keurig voor u gedekt.

De activiteiten welke worden aangeboden in dagdelen bestaan uit game drives in open 4WD, bushwalks, een klim naar de top van de Majete Hill voor een panoramisch uitzicht, wandeling naar naar de Kapichira Falls , bootsafari's op de Shire Rivier of een bezoek aan een lokaal dorpje.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, game drives in open 4WD, bushwalks, wandeling Majete Hill & Kapichira Falls, bootsafari’s, bezoek lokaal dorpje, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Mkulumadzi (Robin Pope)
U$ 400 -  500 p.p. per nacht
Mkulumadzi
Mkulumadzi
Mkulumadzi
afhankelijk van reisperiode
Mkulumadzi
Mkulumadzi
Mkulumadzi
Mkulumadzi
Thawale Lodge
Majete Wildlife Reserve / in het NP
De Thawale Lodge bevindt zich in het reservaat en beschikt over 5 standaard tented chalets en 1 luxe chalet. De standaard chalets zijn wat minder luxe ingericht en voorzien van een en-suite toilet/douche en eigen veranda met zitje dat uitziet op de bush en een nabijgelegen waterpoel. De luxe tented chalet is wat ruimer, biedt een beter zicht op de waterpoel en is voorzien van een mooie met steen gedecoreerde en-suite toilet/douche met verzonken bad met uitzicht op de waterpoel.

Omwille de privacy liggen de tented chalets op voldoende afstand van elkaar. De waterpoel wordt in de avonduren verlicht zodat u het voorbijkomend wild goed kunt zien. Zowel overdag als in de avonduren kunt u hier soms olifanten, buffels en ander wild zien dat komt drinken of baden. Het centrale deel van het kamp omvat een half open boma met een terras, binnen bevindt zich een dineerruimte, een bar en een zithoek.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, game drives in open 4WD, bushwalks, bootsafari's en professionele Engels sprekende gids.

Exclusief: drankjes en park entreegelden.
Thawale Lodge
U$ 195 -  230 p.p. per nacht
Thawale Lodge
Thawale Lodge
afhankelijk van reisperiode
Thawale Lodge
Thawale Lodge
Thawale Lodge
Thawale Lodge
Ngona Lodge
Majete Wildlife Reserve / buiten het NP
De Ngona Lodge is een voordelig alternatief net buiten, maar dichtbij de ingang van het Majete Game Reserve. De logde is gelegen op een mooie locatie aan de Shire Rivier en kent een vriendelijke en ontspannen sfeer. Omdat de lodge net buiten Majete is gesitueerd kunnen game drives in open 4WD, bushwalks en bootsafari’s optioneel worden gearrangeerd.

De accommodatie bestaat uit slechts 4 chalets waaronder 1 familie chalet en een kampeerterrein. Elk chalet beschikt over een eenvoudige houten inrichting, een tweepersoonsbed of twee single bedden met een muskietennet en een en-suite toilet/douche. Voor de chalet bevindt zich een kleine overdekte veranda met een zitje. De familie chalet biedt plaats aan 4 personen en is tevens voorzien van een stapelbed met een muskietennet. De centrale lodge is deels open-fronted, hier bevinden zich het restaurant, een bar en pooltafel. Zonnebaden en luieren kunt u bij het aangrenzende zwembad met parasols en ligbedden.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden.

Exclusief: drankjes, safari activieteiten (game drives of bootsafari) en park entreegelden.
Ngona Lodge
U$ 110 p.p. per nacht
Ngona Lodge
afhankelijk van reisperiode
Ngona Lodge
Ngona Lodge
Ngona Lodge
Ngona Lodge
Ngona Lodge
Fisherman's Rest
Majete Wildlife Reserve / buiten het NP
Fisherman's Rest & project bezoek
prijs op aanvraag
Fisherman's Rest
afhankelijk van aantal personen
Fisherman's Rest
Fisherman's Rest
Fisherman's Rest
Fisherman's Rest
Fisherman's Rest
Fisherman’s Rest is een kleinschalige accommodatie met een persoonlijke en vriendelijk sfeer op korte afstand van Blantyre. De lodge is gelegen in een klein privé reservaat, op een hoog plateau boven de Shire Rivier welke fraai uitziet over de Shire Vallei, een vallei met prachtige groen glooiende heuvels. De accommodaties zijn eenvoudig doch zeer comfortabel en zijn onderverdeeld in een Lodge,  Cottages, het Tea House en twee Bushcamp Hides welke gebouwd zijn op palen en verder weg op het terrein zijn gesitueerd. Fisherman's Rest is gelegen in een tropische tuin, buiten de tuin strekt zich een bosachtig terrein waar u vrij kunt rondwandelen over enkele wandelpaden. Het terrein word regelmatig bezocht door allerlei klein rondscharrelend wild als impala's en everzwijnen.

Vanaf het zwembad heeft u een panoramisch uitzicht over de vallei. Bij de receptie en het kleine restaurant kunt u een snack, een drankje en de maaltijden nuttigen. Bij mooi weer worden de tafels en stoelen op het buitenterras geplaatst en ook hier kunt u weer genieten van een mooi panoramische uitzicht. De medewerkers van de lodge zijn uitermate vriendelijk en behulpzaam en zullen er alles aan doen om het u naar de zin te maken.

De cottages zijn elk eeenvoudig ingericht en beschikken over één of meerdere slaapvertrekken, een lounge, een ensuite toilet/douche en/of bad en een enkele cottage heeft ook een keuken. De Bushcamp Hides liggen verder in het reservaat, verscholen tussen de struiken en bomen en bieden veel privacy. De Hides zijn gebouwd op houten palen en zien uit over de Shire vallei, elke Hide is voorzien van single bedden, een bedtafeltje, een kaars voor verlichting, een open en-suite toilet/bucket shower ent een veranda met een zitje welke een fraai uitzicht biedt. Electriciteit is in de Bushcamp Hides niet aanwezig.
Fisherman's Rest beschikt verder over een zwembad, een kleine souvenirshop en Wifi ontvangst bij de receptie. De accommodatie is zeer geschikt voor groepen of families met kinderen die een meer relaxte vakantie wensen in een overweldigende natuur én betrokken willen worden met de lokale bevolking. Op korte afstand van de lodge liggen verspreid een hoeveelheid aan dorpjes waar u van harte welkom bent. Zimba Safaris arrangeert diverse optionele activiteiten die kunnen worden ondernomen vanuit Fisherman´s Rest: Majete Game Reserve, Lengwe NP, Mulanja Mountains, het Zomba Plateau en is het mogelijk om boeiende safari's, mooie wandelingen en culturele uitstapjes te ondernemen. Tijdens het cultureel project bezoek kunt u kennis maken met de lokale bevolking en kunnen er diverse activiteiten ondernomen waarbij, wanneer van toepassing, u ook betrokken kunt worden. Niets moet, er is geen vast schema en uw dagindeling. U kunt denken aan een lokale kerk bijeenkomst, een bezoek aan een schooltje of weeshuis. U kunt ondersteuning en onderwijs geven in IT vaardigheden, in rekenen, schrijven, aardrijkskunde en Engelse les, of samen met de lokale kinderen sport en spel organiseren, bezoek Afrikaanse pottenbakkerij en zelf meedoen, of meewerken op het land enzovoorts.

De bewoners zullen u van harte verwelkomen!

Uw verblijf in inclusief:
alle maaltijden.

Exclusief: drankjes / optionele activiteiten: project bezoek, dag trip Majete
Fisherman's Rest
Fisherman's Rest
Fisherman's Rest
Fisherman's Rest
Fisherman's Rest
Fisherman's Rest
Cottage
Bushcamp hide
Bezoek één van de vele projecten en maal kennis met de bevolking, optioneel kunt u zelf deelnemen, bijdragen of doneren 
Thawale Lodge
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.