reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
TANZANIA SAFARI

Individuele rondreis, privé safari of een relaxte vakantie

De reizen naar Tanzania zijn individuele reizen inclusief transfers en binnenlandse vluchten. Onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en aan te passen conform uw wensen. U kunt denken aan de verblijfsduur per locatie, een vervangende accommodatie of het toevoegen van een bestemming. Heeft u interesse in onderstaande reizen en wilt u een reisschema ontvangen, neem dan contact met ons op.

Vanwege de fluctuerende valuta zijn de reissommen zijn in U$ genoemd. U kunt de reis in Euro of U$ betalen.Tanzania kust The Tides Lodge Ushongo Beach Tanzania kust The Tides Lodge Ushongo Beach Tanzania kust The Tides Lodge Ushongo Beach Hoogtepunten: Tanzania Ushongo Beach/ The Tides Lodge. Ushongo Beach is een prachtig afgelegen en verlaten tropisch strand en een perfecte locatie om uw actieve safari in Tanzania mee af te sluiten. Maar ook voor hen die zich gewoon een weekje op een tropisch strand willen terugtrekken en af en toe een activiteit willen ondernemen. Anders dan op het bekende Zanzibar vindt u hier geen toerisme en heeft u het prachtige strand nagenoeg voor u alleen. The Tides Lodge is een kleinschalige Lodge en biedt naast relaxen ook diverse activiteiten, van een Dhow Cruise, fietsen met een lokale bewoner naar een dorpje of schooltje tot aan een safari in het Saadani National park. Daarnaast ligt nabij de Tides Lodge het Maziwe Marine Reservaat dat tot één van de mooiste snorkel en duikplekken van Tanzania behoort.
Uw verblijf is fully inclusive inclusief een binnenlandse retourvlucht Arusha of dar es Salaam en de aanbieding 5 nachten verblijf is 4 nachten betalen.
Aanbieding 2020 o.b.v. 2 personen: 7 januari t/m juni± U$ 1.567 p.p. | juli t/m augustus ± U$ 1.727 p.p.
september t/m 15 december ± U$ 1.567 p.p.Nomad Safaris Serengeti Nomad Safaris Ngorongoro Nomad Safaris Serengeti Hoogtepunten: Arusha National park / Rivertrees Lodge, Manyara & Ngorongoro / Nomad Entamanu, Serengeti / Nomad Serengeti Migration Camp. Een luxe safari in het noorden van Tanzania waarbij u privé game drives onderneemt in het mooie maar minder bezochte Arusha National Park én een privé game drive in de Ngorongoro krater. Het Serengeti Migration Camp verplaats zich telkens mee met de migratie zodat u vrijwel verzekerd bent om op de juiste locatie te zijn. De luxe en kleinschalige kampementen van 'Nomad Safaris' zijn bekend om sublieme safari's, een persoonlijke en efficiënte service en een excellente keuken. Uw verblijf in de Nomad kampementen is fully inclusive inclusief een gratis full day privé safari in Arusha National Park en de aanbieding van 5 nachten verblijf is 4 nachten betalen t.w.v U$ 725 t/m U$ 945 p.p. (afhankelijk van het seizoen)
Aanbieding 2020 o.b.v. 2 personen: januari t/m 15 maart ± U$ 6.769 p.p.
16 maart t/m april & november ± U$ 5.874 p.p. | juni & oktober ± U$ 6.814 p.p. | juli t/m september ± U$ 7.659 p.p.Nomad Safaris Ngorongoro Nomad Safaris Ngorongoro Nomad Safaris Serengeti Hoogtepunten: Arusha / Rivertrees Lodge, Tarangire / Kuro Camp, Manyara & Ngorongoro / Nomad Entamanu, Serengeti / Nomad Serengeti Migration Camp. Een luxe privé safari waarbij u de mooiste national parken in het noorden van Tanzania bezoekt. De accommodaties zijn kleinschalig en diep in de parken gelegen, weg van het massa toerisme. Een privé kratertour, een boeiende wandelsafari en een mooie nightdrive in het Tarangire National Park is inbegrepen. In plaats van een game drive kunnen liefhebbers vanuit het Ngorongoro kamp een unieke wandelsafari naar het Serengeti Migration Camp ondernemen. De luxe en kleinschalige kampementen van 'Nomad Safaris' zijn bekend om sublieme safari's, een persoonlijke en efficiënte service, een excellente keuken en comfortabele voertuigen. Uw verblijf in de Nomad kampementen is fully inclusive inclusief een gratis night drive in Tarangire en de aanbieding van 7 nachten verblijf is 5 nachten betalen t.w.v U$ 1.510 t/m U$ 1.949 p.p. (afhankelijk van het seizoen)
Aanbieding 2020 o.b.v. 2 personen: januari t/m 15 maart ± U$ 7.882 p.p. | juni & oktober ± U$ 8.317 p.p.
juli t/m september ± U$ 9.982 p.p. | november t/m 20 december ± U$ 7.242 p.p.Nomad Safaris Mahale Greystroke Camp Nomad Safaris Mahale Greystroke Camp Nomad Safaris Chada Katavi Hoogtepunten: Arusha / Rivertrees Lodge, Mahale / Greystroke Camp, Katavi / Chada Katavi Camp. Beslist Tanzania's 'Best of The West'. Vanuit Arusha vliegt u met een klein vliegtuigje naar Mahale waar u vervolgens overstapt op een boot die u naar het afgelegen Greystroke Camp brengt. Greystroke Camp is niet alleen uniek vanwege de perfecte ligging van het kamp maar juist ook de gidsen zijn een toegevoegde waarde aan deze reis. Zij zijn al van jongst af aan op enige wijze betrokken bij de het onderzoek van de chimpansees, zij beschikken over zeer veel kennis en zullen u uitgebreid vertellen over alles wat met chimpansees te maken heeft. Na Mahale vliegt u naar het spectaculaire en eveneens afgelegen Katavi. Ook hier treft u nauwelijks toerisme en kunt u zich verheugen op een ongerepte wildernis met veel wild. Uw verblijf in de Nomad kampementen is fully inclusive inclusief een gratis night drive en één nacht fly camping in Katavi, korting op de binnenlandse vluchten en de aanbieding van 6 nachten verblijf is 5 nachten betalen t.w.v U$ 1.044 t/m U$ 1.229 p.p. (afhankelijk van het seizoen)
Aanbieding 2020 o.b.v. 2 personen: juni ± U$ 9.360 p.p. | juli & oktober ± U$ 9.815 p.p.
01 t/m 15 november ± U$ 7.325 p.p. p.p.Rufiji River Camp (Foxes Safaris) Ruaha River Lodge (Foxes Safaris) Ruaha River Lodge (Foxes Safaris) Hoogtepunten: Dar es Salaam / Slipway Hotel , Ruaha / Ruaha River Lodge, Selous / Rufiji River Camp. Hoewel de kampementen van Foxes Safaris niet tot het luxe segment behoren zijn zij toch zeer comfortabel en voorzien van alle faciliteiten. Ze zijn gesitueerd nabij de entree van de parken doch in wildrijke regio's. Vanwege de makkelijke bereikbaarheid en de prijs zijn de kampementen zeer geliefd bij een breed publiek. Uw verblijf is op basis van 2 personen inclusief een gratis nacht Ruaha River Lodge (bij 4 personen 2 gratis nachten Ruaha River Lodge.
Aanbieding 2020 o.b.v. 2 personen: juni & november ± U$ 4.140 p.p. | 4 personen ± U$ 3.940 p.p.
juli t/m oktober ± U$ 4.590 p.p. | 4 personen ± U$ 4.315 p.p.Tanzania Safari Chada Katavi Nomad Safaris Selous Riverside Nomad Safaris Ruaha Kigelia Camp Hoogtepunten: Katavi / Chada Katavi Camp, Ruaha / Kigelia Camp, Selous / Sand Rivers Selous. Wild, ruig en ongerept zijn de parken maar de locatie van de accommodatie en de kwaliteit van de gidsen is medebepalend hoe intens u deze parken zult beleven. Nomad Safaris staat voor perfecte locaties weg van het massa toerisme, kwalitief goede safari's, comfortabele voertuigen, gidsen met een uitgebreide kennis, een efficiente service en daarbij een excellente keuken. De parken zijn afwisselend qua landschap en in Selous kunt u naast game drives en wandelsafari's ook mooie bootsafari's ondernemen. Uw verblijf in de Nomad kampementen is fully inclusive inclusief een gratis night drive en één nacht fly camping in Katavi en de aanbieding van 7 nachten verblijf is 5 nachten betalen t.w.v U$ 1.664 t/m U$ 1.814 p.p. (afhankelijk van het seizoen)
Aanbieding 2020 o.b.v. 2 personen: juni & november ± U$ 9.027 p.p. | juli t/m oktober ± U$ 10.737 p.p.

Een reis gevonden die u aanspreekt maar toch liever een andere accommodatie?

 Bekijk meer accommodaties in Tanzania

Of neem contact met ons op voor advies - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  24/7 noodservice


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Zimba Safaris helpt mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.020 610 3593
020 895 0566

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593