reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Zambia

Norman Carr Safaris South Luangwa

Zimba Safaris Luxe maatwerkreizen en wandelsafari's in Zambia

Zimba Safaris - Norman Carr Safaris South Luangwa National Park Zambia

South Luangwa behoort tot de grootste natuurreservaten ter wereld, het bestaat uit meer dan 9000 km≤ en kent een ongeŽvenaarde variatie en hoeveelheid wild. De beroemde 'wandelsafari' vindt haar oorsprong in Zambia, ooit geleid door de legendarische Norman Carr en nog steeds is het een mooie manier om deze ongerepte wildernis te ervaren.

De meest bekende en bezochte regio is de prachtige Mfuwe sectie maar er zijn ook regio's waarbij u de bush min of meer helemaal voor u alleen heeft. Zoekt u exclusiviteit, kleinschaligheid, een persoonlijke sfeer en een uitzonderlijke bushbeleving dan zal een Norman Carr Safari zeker aan uw wensen voldoen.

Norman Carr Safaris is de bush beleven in al haar facetten
vergezeld van luxe en klasse van hoog niveau.
Sinds 1950 authentieke safari's
Norman Carr was een echte pionier in de safari industrie. In een tijd dat safariís een Ďtrack en huntingí traditie was creŽerde hij een manier om toeristen te betrekken bij het beschermen en het in stand houden van het wild en hun natuurlijke omgeving. In 1950 werd Norman Carr Safaris opgericht, de eerste kampementen werden gebouwd en hoewel in de loop der jaren verbouwd, vermeerderd en voorzien van modern comfort, bevinden zij zich nog steeds in dezelfde regioís, in de beste wildlife gebieden van het South Luangwa National Park.

Bushcamps diep in het park
Norman Carr Safaris beschikt over 4 kleinschalige kampementen, elk bestaande uit slechts 5 bushcamps gelegen in het noordelijk deel en de Nsefu sectie van South Luangwa. Elk bushcamp, Luwi, Nsolo, Kakuli en Mchenja is gesitueerd op een exlusieve locatie waar geen andere accommodaties zijn en u geen andere toeristen tegen zult komen.

Naast boeiende game drives zijn hier ook unieke wandelsafari's mogelijk, per dagdeel of van kamp naar kamp. En juist de wandelsafari's van kamp naar kamp vinden wij aanbevelenswaardig, ze zijn erg boeiend en interessant te noemen. Afhankelijk in welk bushcamp u verblijft nemen deze wandelingen 3Ĺ tot 4Ĺ uur in beslag en gaan dwars door prachtige brede rivierbeddingen en boslandschappen. De regio is bekend om de verscheidenheid aan wild dat er te vinden is en met name om haar aantallen leeuwen hetgeen een wandelsafari erg spannend kan maken.

Elk kampement van Norman Carr Safaris is van alle comfort voorzien en een efficiente, persoonlijke service, veiligheid en excellente maaltijden staan hoog in het vaandel. De kwaliteit van de safari's en de professionaliteit van de gidsen zijn uitzonderlijk te noemen.

Voor degene die op zoek is naar een super luxueus verblijf in de bush kan in de Chinzombo Villa's aan de Luangwa Rivier in de Mfuwe sectie terecht. Chinzombo is het meest luxueuze kampement van South Luangwa en waarschijnlijk van heel Zambia. De villa's beschikken over een groot slaapvertek voorzien van een modern eco-cooling systeem, een enorme badkamer met een ligbad, een lounge en een grote veranda met plunge pool. De strakke vormgeving gecombineerd met koloniale accenten en organische texturen creŽren een authentieke en intieme sfeer. Omdat de villa's aan de voorzijde geheel open zijn is er continue een prachtig uitzicht op de omgeving. Elke villa is ruim van elkaar opgezet zodat privacy gewaarborgd is. Chinzombo is uitermate geschikt voor een 'honeymoon' maar wordt ook wel gebruikt als afsluiting, als u zich na een actieve kamp naar kamp safari nog even in echte luxe wilt onderdompelen.

Sleep Out
Een andere bijzondere en onvergetelijke Norman Carr ervaring is de 'Wilderness Sleep Out'. In de middag wandelt u vanuit uw bushcamp met uw gids naar een afgelegen droge en zanderige rivierbedding op zoek naar een plaats om te overnachten. Hier zult u de sensatie beleven welke de eerste safari pioniers hebben beleefd inclusief Norman Carr. Geen tent maar slechts een comfortabel matras onder een muskietennet! Na een uitgebreide braai en een drankje rond het kampvuur is inmiddels de duisternis gevallen. De miljoenen sterren aan de Afrikaanse hemel zijn verschenen en de intense stilte wordt ineens opvallend en wordt u doordrongen van de magische schoonheid van de natuur en het leven in de bush. Uiteraard wordt u vergezeld door een professionele gids en een kampmedewerker die de wacht zullen houden en er voor zorgen dat het u aan niets zal ontbreken.

Wilt u meer weten over de safari's van Norman Carr of de verschillen in regio en seizoenen, neem dan gerust contact met ons op.

Meer accommodaties in South Luangwa noord en de Nsefu sectie. Vanwege de kleinschaligheid en dus beperkte beschikbaarheid is vroegtijdig reserveren aan te bevelen.

Reisvoorbeelden Zambia - klik hier
Norman Carr Safaris South Luangwa National Park Zambia
Mchenja Norman Carr-Safaris
Kakuli bushcamp Norman Carr Safaris
South Luangwa Norman Carr Safaris
Chinzombo Norman Carr Safaris
South Luangwa Norman Carr Safaris
Sleep Out Norman Carr-Safaris
Zimba Safaris - Zambia South Luangwa National Park
Zie hier reisvoorbeeld - In de voetstappen van Norman Carr.
Totale reisduur 11 dagen - verlenging mogelijk. De aanbieding is inclusief 2 gratis nachten verblijf en een binnenlandse vlucht! De kampementen zijn zeer kleinschalig - tijdig boeken is aan te bevelen.
Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593 of 020 8950566
info@zimbasafaris.com

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Wij denken met u mee
  •  Goede service
  •  Directe inkoop
  •  Geen tussenhandelaren
  •  Geen verborgen kosten
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  24/7 noodservice


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.


Zimba Safaris helpt mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593