reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Zimbabwe
Chizarira National Park

Luxe maatwerkreizen en budget safari's in Zimbabwe

Chizarira Zimbabwe


Chizarira is de locatie voor een onvervalste wandelsafari
Chizarira in Zimbabwe is een bijzonder mooi en zéér afwisselend gebied met 400 meter hoge bergengtes, rivierbeddingen, watervallen en grillige rotsformaties afgewisseld met open gras vlaktes en mopane bossen. Het park herbergt een gezonde populatie olifanten, buffels en de beste luipaarden populatie van Zimbabwe.

Chizarira is het meest afgelegen en het minst bezochte gebied van Zimbabwe. Vanwege de ligging is Chizarira moeilijk bereikbaar en het is een zogenaamd Wild Life Area. Dit betekent dat u hier waarschijnlijk de enige toerist zult zijn en dat het aanwezige wild ook niet is gewend aan toerisme. Dit vraagt om een geheel andere benadering van het wild waardoor u alleen met de allerbeste professionele gidsen op pad kunt gaan. ´Leon Varley´ behoort tot één van Zimbabwe’s meest gerenommeerde gidsen met meer dan 35 jaar ervaring. Hij kent het Chizarira National Park als geen ander en schroomt niet om zeer dichtbij het wild te komen. Het door Leon Varley zeer geliefde Chizarira is een locatie voor de avontuurlijke en ervaren Afrikaganger die een echte off the beaten track locatie zoekt.

Wandelsafari´s
In Chizarira ligt de nadruk op wandelsafari's want in deze ruige omgeving zijn er nauwelijks wegen of paden aanwezig. Een groot deel van dit park zult u te voet gaan verkennen en de wandelingen gaan dwars door droge rivierbeddingen, door uitgesleten kloven en laten u genieten van prachtige vergezichten. Op deze manier zult u niet alleen de olifanten, buffels en misschien een luipaard van dichtbij kunnen observeren en fotograferen, maar zult u ook vele andere kleinere dieren en interessante insecten tegenkomen.

Wanneer u te voet gaat, is alles zéér belangrijk, windrichting, terrein, vegetatie en het gedrag van de dieren. Tijdens deze safari's wordt u begeleid door één van de beste gidsen van Zimbabwe die u door deze wildernis zal leiden. U zult niet alleen kennis maken met een boeiende dierenwereld maar ook met de interessante flora en zal uw gids u uitgebreid vertellen over de lokale medicinale toepassingen. Deze gesprekken zijn er niet om uw dagelijkse safari te verdringen maar om u beter te laten begrijpen wat u observeert.ChizariraZimbabwe
Chizarira Zimbabwe
Chizarira Zimbabwe
Chizarira Zimbabwe

Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Wij denken met u mee
  •  Goede service
  •  Directe inkoop
  •  Geen tussenhandelaren
  •  Geen verborgen kosten
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  24/7 noodservice


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Zimba Safaris helpt mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593