reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Lake Malawi

Likoma Island - Kaya Mawa Lodge

Tropische strandvakantie Lake Malawi. Unieke afsluiting na uw safari in Zambia!

Likoma Island

Likoma Island - Kaya Mawa Lodge
Op slechts één uur vliegen van Lilongwe in Malawi ligt het tropische Likoma Island. De Kaya Mawa Lodge is gelegen op het uiterste puntje van het rotsachtige Likoma Island in het noordoosten van Lake Malawi. Kaya Mawa is één van de meest romantische bestemmingen in Afrika en een zeer fraaie locatie voor honeymooners of als eindbestemming na een avontuurlijke safari. Ideaal voor kleine groepen of families zijn de 2 Private Houses met een eigen plunge pool of het Private Family House met eigen zwembad en eigen privé strand. Het eiland is bedekt met mango en oude baobab bomen en omringd door prachtige zandstranden en rotsachtige baaien, in één van de kleine baaitjes is de Kaya Mawa Lodge gesitueerd.

De lodge bestaat uit 11 luxe en zeer fraai ingerichte accommodaties gebouwd op de rotsen, elk op ruime afstand van elkaar zodat privacy gewaarborgd is. Naast de private houses is de accommodatie onderverdeeld in 6 standaard luxury chalets waarvan 2 familie chalets, 2 Premium Suites met een eigen plunge pool of zwembad en 1 Premium Suite gelegen op een eigen eilandje welke via een houten loopbrug verbonden is met de centrale lodge. Elke ingerichte chalet heeft een prachtig uitzicht op het meer en is voorzien van een ruim slaapvertrek, een en-suite toilet/douche met een ligbad, een lounge met een privé terras en directe toegang tot het meer.

De zeer fraaie locatie en het comfort van de Kaya Mawa Lodge zorgen er voor dat relaxen de voornaamste bezigheid is, echter er worden er voldoende activiteiten aangeboden om u als gast te vermaken. Duiken, snorkelen, waterskiën, zwemmen, kayakken, zeilen, wandelen door de omgeving en per mountainbike of quad het eiland gaan verkennen, de cathedraal bezichtigen of een schooltje en de kleine lokale markt bezoeken, ook kunt u een dagexcursie doen naar Mozambique.

Lake Malawi
Lake Malawi
Lake Malawi
Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Wij denken met u mee
  •  Goede service
  •  Directe inkoop
  •  Geen tussenhandelaren
  •  Geen verborgen kosten
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  24/7 noodservice


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Zimba Safaris helpt mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593