reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Zimbabwe
Victoria Falls

Luxe maatwerkreizen en budget safari's in Zimbabwe

Victoria Falls

Dikke mist en tropisch regenwoud
De watervallen van Victoria Falls behoeven eigenlijk vrijwel geen toelichting. De beroemde watervallen behoren tot ťťn der werelds grootste natuurspektakels. Over een breedte van meer dan 1,5 km, donderen zij met veel geraas bijna 100 meter naar beneden. Een bezoek aan deze attractie mag u zeker niet missen!

Kort na het regenseizoen tot eind juni, zijn de watervallen het meest spectaculair: de damp en mist zijn op kilometers afstand al te zien en dicht bij de watervallen is de mist dan zo dik dat u werkelijk in de regen loopt. Door de constante vochtigheid is in de loop der tijd rondom de watervallen het kleinste stukje regenwoud van Afrika ontstaan waar u vrij doorheen kunt wandelen over de paden. Tijdens een dergelijke wandeling zult u hoogstwaarschijnlijk kleine herten, bavianen en vele vogels tegenkomen. Voor hen die niets van de watervallen willen missen en geÔnteresseerd zijn in de geschiedenis van deze regio en de ontdekkingreiziger Dr Livingstone, zijn er begeleide wandelingen mogelijk. Voor de toegang tot het Victoria Falls rainforest wordt ongeveer 30 U$ eentreegeld gerekend.

Gezellig stadje
Victoria Falls is tevens een start en vertrekpunt van veel safariís en heeft een eigen gezellige sfeer met enkele supermarkten voor de broodnodige artikelen, souvenirwinkeltjes, banken, een casino in het Kingdom hotel, een golfterrein bij het Elephant Hills hotel en een toeristisch marktje vol met houtsnijwerken. Naast een bezoek aan de beroemde watervallen valt er hier nog van alles te doen: dagtrips naar bijvoorbeeld het Zambezi of het Chobe National Park in Botswana of een bezoek aan de crocodile farm, een microlight of helikoptervlucht boven de watervallen, bungee jumping of rafting. En voor de minder energieke onder ons, wat dacht u van een sunset cruise op de Zambezi Rivier of een game drive of wandelsafari in het Victoria Falls Game Reserve.

In restaurants is er voldoende keuze, in zowel lokale als internationale gerechten. Maar voor een wel heel bijzonder diner kunt u terecht in de ďBooma BarĒ, een traditioneel Zimbabwaans restaurant waar u kennis kunt maken met traditionele zang en dans terwijl u kunt genieten van een onbeperkt open buffet met vele nationale specialiteiten waaronder wildsoorten als kudu, warthog, krokodil, impala, struisvogel, mopane wormen etc. En een niet te versmaden keuze aan desserts! Reserveren is wel aan te bevelen.


Zimbabwe Victoria Falls Zimbabwe
Zimbabwe Victoria Falls Zimbabwe
Zimbabwe Victoria Falls Zimbabwe
Zimbabwe Victoria Falls Zimbabwe

Activiteiten Victoria Falls
Wanneer u een reis bij ons boekt kunnen wij u een lijst van activiteiten toesturen die u bij ons kunt reserveren.
Victoria Falls Zimbabwe Victoria Falls Zimbabwe Victoria Falls Zimbabwe Victoria Falls Zimbabwe Victoria Falls Zimbabwe Victoria Falls Zimbabwe Victoria Falls Zimbabwe Victoria Falls Zimbabwe
Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593 - 020 8950566
info@zimbasafaris.com

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Wij denken met u mee
  •  Goede service
  •  Directe inkoop
  •  Geen tussenhandelaren
  •  Geen verborgen kosten
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  24/7 noodservice


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.


Zimba Safaris helpt mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593