reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Save Valley Conservancy
Mokore Safari Camp is gelegen in het hart van het afgelegen reservaat, op een hoge oever van de Turgwe Rivier, in de schaduw van grote Nyala bomen en met mooi uitzicht over de rivier. De accommodatie bestaat uit slechts 6 stenen chalets met een rieten dak welke verspreid liggen over het terrein of langs de hoge oeverrand. Het grote privť terrein is bedekt met een groene laag bodemkruipende plantjes en verspreid staan tropisch ogende Nyala bomen met kronkelende stammen en lianen. De chalets hebben een rieten dak en zijn elk eenvoudig doch comfortabel ingericht. Ze beschikken over twee single bedden of een tweepersoonsbed met een nachtkastje, een muskietennet, een plafond ventilator en een en-suite toilet/douche. 

Het centrale deel van de lodge bestaat uit een open boma gebouwd op een houten veranda welke deels over de hoge  oeverrand hangt en een mooi uitzicht biedt op de lager gelegen rivier, welke afhankelijk van het seizoen bijna droog staat. Onder het rieten dak van de boma is een zithoek gecreŽerd met houten banken en kussens en is de dineertafel opgesteld. Overdag onderneemt u met uw gids game drives in een open 4WD of een wandelsafari. Wilt u de hele dag op pad dan kan dat ook en gaat er een packed lunch mee welke onderweg op een mooie plek zal worden genuttigd. Er zijn vrijwel geen wegen door het park en de game drives gaan dwars door het landschap. Tussen de safariís door kunt u nabij het kamp een kijkje nemen bij een imposante boabab boom, deze zal ongetwijfeld indruk maken.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, laundry service, dag game drives in open 4WD, wandelsafariís en professionele Engels sprekende gids.

Exclusief drankjes en park entreegelden
Mokore Eco Camp
U$ 290 p.p. per nacht
Mokore Camp - Save Valley
Mokore Camp - Save Valley
Mokore Camp - Save Valley
Mokore Camp - Save Valley
Mokore Camp - Save Valley
Mokore Camp - Save Valley
Mokore Camp - Save Valley
afhankelijk van reisperiode
Mokore Camp - Save Valley
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.