reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Amanzi Camp
Lower Zambezi National Park
Het exclusieve Amanzi Camp is het zuster kamp van Anabezi Camp. Beide zijn gelegen op de oever van de Zambezi Rivier aan de oostelijke zijde van het Lower Zambezi National Park. Het Amanzi Camp heeft als voordeel dat het erg kleinschalig is en rustig is qua toerisme en het wildlife goed is vertegenwoordigt. Bij aankomst wordt u opgehaald bij de airstrip en om u alvast enthousiast te maken onderneemt u een eerste game drive naar het kamp. Amanzi bestaat uit slechts 4 ruime tenten op een verhoogd teak houten dek op ruime afstand van elkaar voor de privacy. Twee van deze tenten kunnen tevens gebruikt worden als een familie unit doordat zij aan de achterkant met elkaar verbonden kunnen worden. De safari tenten zijn sfeervol ingericht waarbij natuurlijke materialen en kleuren zijn gebruikt om het bush gevoel te benadrukken. De tenten zijn rondom bekleedt met muskietengaas en met grote ramen aan de voorkant voor het uitzicht. Een deel van de tent kan geheel worden geopend en grenst aan een overdekte privé veranda met een comfortabele zithoek en rieten hangstoelen om in te relaxen. De tenten zijn volledig ingericht en beschikken over een tweepersoonsbed met een klamboe, 24 uur elektriciteit, plafond ventilator,een kluisje, een mini bar, gefilterd water, koffie & thee faciliteiten en een en-suite toilet/badkamer met douche.

Houten loopbruggen verbinden de tenten met de centrale boma tent welke enigszins is verhoogd met een teak houten dek voor een panoramisch uitzicht. Hier vindt u een open fronted lounge met een comfortabele zithoek en een bar. Het gedeelte waar het overdekte restaurant zich bevindt biedt een fraai uitzicht op de rivier. Een andere houten loopbrug leidt naar een iets verder gelegen zonnedek met een plunge pool en enkele ligbedden met parasol. De activiteiten zijn flexibel en worden zowel in dagdelen als per hele dag ondernomen. Tussen de safari’s door komt u terug in de lounge voor een smakelijke lunch of kun u zich laten verwennen met een high tea terwijl u ontspannen uitziet naar mogelijk voorbijkomend wild. Het kamp ligt op korte afstand van het national park waar de ochtend en middag game drives plaatsvinden. De wandelsafari’s gaan over de wetlands langs de oever van de rivier. De Amanzi gidsen zijn zeer ervaren en de aangeboden safari’s van goede kwaliteit. Daarnaast kunt u ook een bootsafari, vissafari, een sundowner cruise of een korte kanotocht over de Zambezi Rivier ondernemen.

Uw verblijf is inclusief:
maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, game drives in open 4WD, wandelsafari’s, vissafari’s, bootsafari’s, sundowner cruises, korte kanosafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Amanzi Camp
U$ 805 -  1.050 p.p. per nacht  
Amanzi Camp
Amanzi Camp
afhankelijk van reisperiode
Amanzi Camp
Amanzi Camp
Amanzi Camp
Amanzi Camp
Tsika Island Bushcamp
Lower Zambezi National Park / buiten het NP
Bij een verblijf van minimaal 3 nachten in Chongwe River Camp kunt u zonder meerkosten een nacht verblijven in Tsika Island Bushcamp.

Vanuit Chongwe River Camp wordt u per motorboot stroomopwaarts naar Tsika Island gebracht. Hier kunt u een bushwalk, een bootsafari of een lokaal dorp bezoek ondernemen. De volgende ochtend peddelt u met de kano stroomafwaarts terug naar het Chongwe River Camp.

Op een eiland, ongeveer 35 kilometer stroomafwaarts van het Chongwe River Camp, ligt het Tsika Island Bush Camp. Dit kleinschalige persoonlijke bushcamp beschikt over slechts drie chalets met elk een en-suite badkamer. De chalets hebben een open structuur en hoewel er geen roofdieren op het eiland te vinden zijn is het toch belangrijk om bewust van uw omgeving te zijn. Het eiland ligt temidden van de Zambezi Rivier en tijdens een wandeling kunt u zomaar olifanten, buffels, nijlpaarden en krokodillen tegenkomen.

De nadruk van dit bushcamp ligt vooral op wateractiviteiten zoals kanosafari’s, bootsafari’s en vissafari’s maar daarnaast kunt u ook een bushwalk over het eiland ondernemen. Een verblijf in dit bushcamp is goed te combineren met een cultureel bezoek aan het nabijgelegen dorp Mugurumeno waar u ook een basisschool kunt bezoeken. Tsika Island Bushcamp heeft een exclusief bestaansrecht verkregen van de lokale bewoners, ten behoeve van de samenwerking wordt 50 U$ p.p. per nacht terug gedoneerd aan de lokale gemeenschap. De sfeervolle open dineerkamer is gebouwd onder een rieten afdak en ziet uit op de rivier, op de rand van de oever is een comfortabele zithoek gecreëerd waar u ook ‘s avonds bij het kampvuur gezellig kunt zitten en genieten van het wild dat zo nu en dan de rivier oversteekt en natuurlijk de prachtige Afrikaanse sterrenhemel.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, bushwalks over het eiland, kanosafari’s, bootsafari’s, vissafari’s, sundowner cruises, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Tsika Island Bushcamp (Chongwe River Camp)
U$ 620 -  845 p.p. per nacht  
Tsika Island Bushcamp
Tsika Island Bushcamp
afhankelijk van reisperiode
Tsika Island Bushcamp
Tsika Island Bushcamp
Tsika Island Bushcamp
Tsika Island Bushcamp
Tsika Island Bushcamp
Bij een verblijf van minimaal 3 nachten kunt u zonder meerkosten een nacht verblijven in Tsika Island Bushcamp.

Het luxe Chongwe River Camp is gelegen op een mooie locatie aan de oever van de Zambezi Rivier, op korte afstand van het Zambezi National Park. Het kampement beschikt over 9 luxe tented chalets, met elk een privé zitje voor de tent om te kunnen genieten van het prachtige uitzicht over de rivier. Chongwe River Camp is een echt familie bedrijf waar een persoonlijke sfeer heerst en waar u een excellente service kunt verwachten. De ruime tenten zijn opgezet onder een rieten afdak ten behoeve van de schaduw. De tented chalets zijn van alle gemakken voorzien en beschikken over een kingsize bed, houten meubilair en een openlucht en-suite toilet/douche afgeschermd door rieten matten en steen. In de centrale open tent bevindt zich een lounge met barfaciliteit en een grote gezamenlijke eettafel. In het zand langs de rivier ligt een vuurplaats waaromheen een zithoek is gecreëerd, waar men voor het avondmaal bijeenkomt voor een aperitief. Aangrenzend een dinertafel in de openlucht voor culinaire maaltijden onder de sterren.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, kanosafari’s, bootsafari’s, vissafari’s, sundowner cruises, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Chongwe River Camp
Chongwe River Camp
Chongwe River Camp
Lower Zambezi National Park
Het Sausage Tree Camp is wel één van de meest luxe accommodaties, gelegen diep in het Lower Zambezi National Park, op een prachtige locatie aan de Zambezi Rivier. De service is er één van een hoge standaard met als extra dat elke gast een privé voertuig met privé gids krijgt toegewezen voor de duur van het gehele verblijf.

Het kamp bestaat uit 5 standaard tenten, één honeymoon suite en één familie suite met twee slaapvertrekkenl. De standaard tenten zijn in Bedouine stijl en kunnen aan de voorzijde geheel worden geopend. De suites zijn volledig gemeubileerd en voorzien van grote schuifdeuren van gaas, een kingsize hemelbed met gedrapeerde klamboe, een ventilator, een minbar en een en-suite toilet/badkamer met ligbad, binnen en buiten douche, toiletartikelen en badjassen. Elke luxe tent beschikt over een privé veranda met een comfortabel zitje dat mooi uitziet over de rivier en een kleine privé plunge pool. In april 2018 zijn de suites gerenoveerd.

Vanuit de ruime sfeervolle lounge heeft u direct zicht op de rivier. De grote veranda is een heerlijk uitkijkdek met een vuurplaats, een terras en een zithoek. Dineren kunt u zowel in de open lucht als in de overdekte lounge. Indien gewenst kunt u aan een apart tafeltje dineren of geheel in privacy op de veranda bij uw eigen tent. Een privé bush diner of een “water” lunch behoren ook tot de mogelijkheden. De staff zal er werkelijk alles aan doen om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken. Tijdens uw verblijf kunt u vrij deelnemen aan alle activiteiten met keuz uit privé game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari’s en korte kanosafari’s. De safari activiteiten worden privé ondernomen met uw privé gids.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes  (uitgezonderd geïmporteerde alcoholische dranken), laundry service, butler service,  professionele Engels sprekende privé gids en privé voertuig, privé game drives in open 4WD, wandelsafari’s, kanosafari’s, bootsafari’s, vissen,sundowner cruises, bush dining experience en park entreegelden.
Sausage Tree Camp (met privé gids & privé voertuig)
U$ 1.000 - 1.300 p.p. per nacht  
Sausage Tree Camp
Sausage Tree Camp
afhankelijk van reisperiode
Sausage Tree Camp
Sausage Tree Camp
Sausage Tree Camp
Sausage Tree Camp
Lower Zambezi National Park / buiten het NP
Chongwe River Camp
U$ 620 -  845 p.p. per nacht  
Chongwe River Camp
Chongwe River Camp
afhankelijk van reisperiode
Chongwe River Camp
Chongwe River Camp
Lower Zambezi National Park
Het luxe Potato Bush Camp is gelegen in het national park, niet ver van het grotere zusterkamp Sausauge Tree Camp. Het kleinschalige Potato Bush Camp is prachtig gesitueerd tussen grote inheemse bomen en struiken, langs de rustig stromende Zambezi Rivier en met een uitzicht over de rivier en de aangrenzende graslanden. Aan veiligheid, persoonlijke service en kwaliteit worden hoge eisen gesteld.

Het luxe kampement bestaat uit slechts 4 ruime speciaal ontworpen safari tenten, waaronder 1 familietent. Het open fronted design  en de grote ramen zorgen dat u zelfs vanuit uw bed de omgeving goed kunt zien. De ruime slaapkamers zijn voorzien van een sfeervolle inrichting, kingsize bedden met klamboe, houten meubilair, een plafondventilator, een kluisje, minibar, 24 uur elektriciteit en een en-suite toilet/badkamer met twee wastafels, buiten douches en een ligbad. Elke tent beschikt over een privé buitenterras met een eigen plunge pool, een zitje en een luie hangmat vanwaar u uit kunt zien op de rivier. De familietent beschikt tevens over een centraal woongedeelte ingericht met een zithoek en een dineertafel. Aan beide kanten van het woongedeelte vindt u een ruim slaapvertrek voorzien van een eigen en-suite toilet/badkamer met dubbele wastafels en ligbad.

Het gehele kamp is met elkaar verbonden door een verhoogd houten looppad, deze leidt ook naar de gemeenschappelijke tent waar zich een comfortabele lounge met bar faciliteit, een lange dineertafel en kleine wildlife bibliotheek bevinden. Een gezellige kampvuurplaats waar men voor het diner samen vaak even komt, is gelegen direct aan de rivier en met vrij zicht naar de sterrenhemel. Wifi is overal gratis beschikbaar.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes  (uitgezonderd geïmporteerde alcoholische dranken), laundry service, butler service,  professionele Engels sprekende privé gids en privé voertuig, privé dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, kanosafari’s, bootsafari’s, vissen,sundowner cruises, bush dining experience en park entreegelden.
Potato Bush Camp (met privé gids & privé voertuig)
Aanbieding U$ 666 -  866 p.p. per nacht  
Potato Bush Camp
Potato Bush Camp
afhankelijk van reisperiode
Potato Bush Camp
Potato Bush Camp
Potato Bush Camp
Potato Bush Camp
Potato Bush Camp
Potato Bush Camp
Bij een verblijf van minimaal 3 nachten kunt u zonder meerkosten Kanyemba Lodge afwisselen met een nacht Kanyemba Island Bushcamp.

De Kanyemba Lodge is gesitueerd op de oever van de Zambezi Rivier, omringd door een prachtige natuur en op korte afstand van een aantal lokale dorpjes die bewoond worden door de Goba stam. Kanyemba behoort tot het luxe segment en is in zijn soort de voordeligste accommodatie in de Zambezi Vallei. Kanyemba heeft als enig nadeel dat het op ruime afstand ligt van het Lower Zambezi National Park, bij het Chiawa Game Reserve. Naar keuze kunt u vanuit Kanyemba Lodge wandelsafari´s, game drives, korte kanosafari’s, bootsafari´s, sundowners, een bezoek aan een dorpje of een bezoek aan een bananen plantage. Kanyemba Lodge biedt tevens spectaculaire vissafari's die werkelijk lonend zijn. Voor hengels en alle benodigdheden wordt gezorgd. Game viewing en vissen tegelijk!

De game drives zijn in open 4WD en worden ondernomen in het Chiawa Game Reserve. Game drives in het national park worden vanwege de lange boottransfer naar het park, alleen per full day aangeboden (bij min. 2 nachten verblijf). Vroeg in de ochtend vertrekt u per motorboot naar het National Park, hier zult u overstappen in een open 4WD. Houdt u er rekening mee dat deze voertuigen ook geen dakje hebben en u zich goed tegen de zon moet beschermen. Na een picknick lunch en een vervolg game drive vertrekt u weer naar de rivier voor de boottocht terug naar de lodge. Rond 18:00 wordt u weer in de lodge verwacht.

Kanyemba Lodge bestaat uit slechts 6 chalets in Afrikaanse rondavel stijl en één familie chalet bestaande uit drie slaapvertrekken. Elke chalet is voorzien van en-suite toilet/douche, elektriciteit, een muskietennet, een plafondventilator en heeft een veranda welke de rivier overziet. De centrale lodge beschikt over een open dineergelegenheid, een bar, een lounge en een bibliotheek. Tijdens de warme uurtjes kunt u afkoelen bij het zwembad of relaxen in de schaduw onder het genot van een cocktail en de nijlpaarden in de rivier aanschouwen.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, wandelsafari’s, game drives in open 4WD, korte kanosafari’s, vissafari’s, bootsafari’s, sunset cruise, bezoek lokaal dorpje of bananenplantage, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Kanyemba Island Bushcamp
Zambezi Vallei / buiten het NP 
Bij een verblijf van minimaal 3 nachten kunt u zonder meerkosten Kanyemba Lodge afwisselen met een nacht Kanyemba Island Bushcamp.

Voor de meer avontuurlijk ingestelde gasten van de Kanyemba Lodge die de échte Afrikaanse bush willen ervaren is er het Kanyemba Island Bushcamp. Het Kanyemba Island Bushcamp is gebouwd op een privé eiland in de Zambezi Rivier welke alleen toegankelijk is voor gasten. Het kamp is geheel gebouwd uit natuurlijke materialen en bestaat slechts uit vier verhoogde chalets op palen.

Het eiland is een oversteek plaats van olifanten die graag verkoeling zoeken onder de mahonie bomen en regelmatig rond het kamp gesignaleerd worden, evenals nijlpaarden en vele vogels. De vier uit riet opgetrokken chalets staan verscholen tussen de struiken, ze zijn sfeervol ingericht en staan op ruime afstand van elkaar zodat u alle privacy heeft. Elk chalet beschikt over een comfortabel tweepersoons bed of twee single bedden, een klamboe, houten meubels, een en-suite toilet/badkamer. De badkamer is deels in de openlucht en biedt vanuit het ligbad en de douche uitzicht op de omgeving. Voor uw veiligheid zijn de chalets voorzien van een walkie talkie waarmee u een medewerker kunt oproepen die u naar de centrale boma zal brengen. De centrale boma is rondom geheel open waardoor u een panoramisch uitzicht heeft op de omgeving. Hier onder het rieten dak zult u ook de maaltijden nuttigen, en u kunt er tussen de safari’s door in de schaduw vertoeven terwijl u geniet van het prachtige uitzicht.

De nadruk in het bushcamp ligt op kanosafari’s en sundowner cruises, bushwalks over het eiland of een bezoek aan een nabijgelegen dorpje. Bij een verblijf langer dan twee nachten kunt u ook deelnemen aan wandelsafari’s in de Zambezi Vallei en een full day game drive in het Zambezi National Park.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, bushwalks over het eiland, kanosafari’s, bootsafari’s, sundowner cruises, bezoek lokaal dorpje of bananenplantage, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Kanyemba Island Bushcamp
U$ 380 - 550 p.p. per nacht
Kanyemba Island Bushcamp
Kanyemba Island Bushcamp
afhankelijk van reisperiode
Chikoko Tree Camp
Chikoko Tree Camp
Chikoko Tree Camp
Kanyemba Island Bushcamp
Chikoko Tree Camp
Kanyemba Lodge
Zambezi Vallei / buiten het NP 
Kanyemba Lodge
U$ 380 - 525 p.p. per nacht
Kanyemba Lodge
Kanyemba Lodge
afhankelijk van reisperiode
Kanyemba Lodge
Kanyemba Lodge
Kanyemba Lodge
Kanyemba Lodge
Amanzi Camp
Old Mondoro
Lower Zambezi National Park
Op de oever van een zijkanaal van de Zambezi Rivier, diep in het Lower Zambezi National Park, ligt het exclusieve Old Mondoro, een bushcamp met een rustiek karakter. Vanaf de airstrip wordt u per korte game drive in open 4WD naar het bushcamp gereden waar u wordt verwelkomt door de staff met een drankje. Het bushcamp kent een hoge service standaard, een excellente keuken en beschikt over zeer ervaren gidsen met een brede kennis, wat de safari´s kwalitatief zeker ten goede komt. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan verschillende safari activiteiten welke in de basis in dagdelen worden ondernomen: dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari’s, sundowner cruises, korte kanosafari’s of vissen. In overleg en op verzoek kan er ook een hele dag op pad gegaan worden, dan wordt er onderweg een bush picknick verzorgd.  

Het open ontwerp van de 4 rieten chalets laat u de bush continue op u heen voelen. In de avond kan de chalet worden gesloten met grote deuren en ramen van muskietengaas welke kunnen worden neergelaten. Door het open ontwerp heeft u vanuit uw bed al zicht op de rivier of een lagune. Elk chalet is voorzien van een kingsize bed met een gedrapeerde klamboe, een zithoek, een ventilator, een veiligheidskluisje en een en-suite toilet/badkamer met dubbele wasbassins,  een binnen en buiten douche en een verzonken bad met geweldig uitzicht. Een grote houten privé veranda met comfortabele stoelen en een bankje, ziet uit op de omgeving en voorbijkomend wild. De lagune trekt het meeste wild aan, daarom zult u bij de twee chalets gelegen aan de lagune de beste kans hebben op wildlife vanaf uw veranda te kunnen spotten. 

Een open canvas tent doet dienst als centrale lounge, overdag kunt u zich hier in de schaduw even kunt terugtrekken met een koel drankje en ontspannen een boek openslaan over wildlife. In Old Mondoro kunt u genieten van culinaire bush maaltijden bereidt met verse ingrediënten. Het diner wordt genoten aan een gezamenlijke tafel onder de sterrenhemel. Maar een bush diner of een smakelijke braai langs de Zambezi Rivier worden ook geregeld voor de gasten gearrangeerd. Old Mondoro biedt een pure bushbeleving, Wifi of telefoon signaal is hier dan ook niet te ontvangen.    

Uw verblijf is inclusief:
maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, game drives in open 4WD, wandelsafari’s, vissafari’s, bootsafari’s, sundowner cruises, korte kanosafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Old Mondoro
U$ 900 -  1.300 p.p. per nacht  
Old Mondoro
Old Mondoro
afhankelijk van reisperiode
Old Mondoro
Old Mondoro
Old Mondoro
Old Mondoro
Old Mondoro
Baines' River Camp
Lower Zambezi National Park
Het koloniale Baines’ River Camp is vernoemd naar de beroemde kunstenaar en ontdekkingsreiziger Thomas Baines, gelegen diep in het Lower Zambezi National Park. Het chique kampement is prachtig gelegen aan de rivier, in een rustige omgeving waardoor u vrijwel geen andere toeristen zult tegenkomen tijdens uw verblijf. Zoekt u eerste klas service en comfort, dan spreekt Baines’ River Camp u wellicht aan. Tijdens een verblijf kunt u deelnemen aan een scala aan activiteiten bestaande uit game drives in open 4WD,  boeiende wandelsafari´s, relaxte bootsafari´s en sundowner cruises, korte kanosafari´s of een spectaculaire vissafari waarbij Tigerfishing niet mag ontbreken. 

8 Luxe safari chalets staan verspreid langs de rivier, met elk een overdekte veranda en een zithoek voorzien van een lage houten tafel, een luie bank en stoel van riet met kussens waar u lekker kunt relaxen al turend over het water. Enkele chalets zijn gelegen op korte afstand van elkaar en dichter bij het hoofdgebouw zodat de afstand naar het restaurant en lounge lekker kort is. Gasten die juist meer privacy wensen en een wandelingetje naar de lodge niet erg vinden, zijn er een paar chalets iets verder gelegen. De stenen chalets beschikken over houten deuren en ramen met glas, binnen zijn ze uitgerust met airconditioning en een plafondventilator. De suites zijn zo mug vrij mogelijk gemaakt en voor gebruik is er een flesje anti-insecten crème aanwezig. De suites zijn ingericht met een kingsize tweepersoonsbed of twin bedden opgemaakt met kwaliteitslinnen en kussens van ganzendons, houten meubilair, een leren fauteuil met voetenbank, thee & koffie faciliteiten, een minibar en koelkastje, een veiligheidskluisje, een kleedruimte met een ruime badkamer voorzien van een toilet, dubbele wasbassin, een inloop douche, enkele toiletartikelen en een föhn.

2 Chalets beschikken tevens over een buiten douche. De twee Junior Chalets zijn wat kleiner in oppervlakte en beschikken over slechts één wasbassin, ideaal voor de reizigers die alleen reizen of voor hen die iets minder willen besteden. Hiernaast is er één familie chalet met twee slaapvertrekken en-suite, een ruime open eetkamer en woonkamer, een buiten dining en een klein privé terrein met uitzicht op de rivier.  

De koloniale sfeer komt eveneens terug in het hoofdgebouw met een open binnenplaats en vijver met vissen. De open binnenplaats loopt over in een verzonken binnen lounge met leren fauteuils en banken, een dineerruimte en de Selous Bar. In de koude maanden worden de ramen en deuren afgesloten zodat in de avonduren de sfeervolle openhaard de ruimte kan verwarmen. Het open ontwerp ziet uit op de rivier en een stenen buiten terras met diverse zitjes, een gazon, een klein zwembad met enkele houten verstelbare ligbedden. Een vuurkorf met een zitje bevindt zich op een iets lager gelegen stenen terras biedt gelegenheid om na zonsondergang gezellig bijeen te komen voor een aperitief. Een moment waarop gasten geregeld onderling de safari ervaringen van de dag uitwisselen.

Er zijn geen vaste tijdstippen voor het ontbijt en de lunch, deze worden afgestemd op de safari activiteiten van de gasten. Zo kan het zijn dat u tijdens een full day activiteit kunt genieten van een smakelijke bush lunch of een rivier lunch. Het diner wordt met verse ingrediënten door meesterkoks bereidt en geserveerd in de dineerruimte aan een gezamenlijke eettafel. Indien u meer privacy wenst kan er ook een tafeltje voor u apart worden gedekt. De accommodatie is uitzonderlijk omdat deze tevens regelmatig wordt gebruikt door zaken mensen. Er is zelfs een conferentie zaal speciaal voor de zakelijke gasten. Hiernaast organiseert Baines River Camp ook fotografie workshops, gelegenheid voor olifanten studies en fly fishing clinics voor specialisten en onderzoekers. De conferentiezaal en de “groeiende” bibliotheek van romans en wildlife  naslagwerken, de Baines Trading Post en twee privé werkplekken waar men comfortabel e-mail kunt inhalen of de foto's van de dag kunt bekijken op uw laptop, zijn onopvallend geïntegreerd in het hoofdgebouw zonder dat dit afbreuk doet.  

Uw verblijf is inclusief:
maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, 200 MB internet per dag, game drives in open 4WD, wandelsafari´s, bootsafari´s, sundowner cruises, korte kanosafari´s en vissafari´s.

Exclusief: drankjes / optioneel dorpsbezoek
Baines' River Camp
U$ 425 -  675 p.p. per nacht  
Baines' River Camp
Baines' River Camp
afhankelijk van reisperiode
Baines' River Camp
Baines' River Camp
Baines' River Camp
Baines' River Camp
Baines' River Camp
Baines' River Camp
Overige kampementen worden op een later tijdstip aan de website toegevoegd
klik voor website:
U$ 195 - 260 p.p. per nacht
U$ 590 - 950 per kamer per nacht
U$ 950 - 1.250 p.p. per nacht
U$ 360 - 500 p.p. per nacht
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.