info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Sand Rivers (Nomad Tanzania)
Selous Game Reserve
U$ 990 - 1.310 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Sand Rivers - Selous Tanzania Sand Rivers - Selous Tanzania Sand Rivers - Selous Tanzania Sand Rivers - Selous Tanzania
river suite
Sand Rivers - Selous Tanzania Sand Rivers - Selous Tanzania Sand Rivers - Selous Tanzania Sand Rivers - Selous Tanzania
Sand Rivers (Nomad Tanzania) is gesitueerd in het rustige westen van Selous, op een geweldige wildlife locatie weg van de andere accommodaties en het massa toerisme dat zich meer in het oostelijk deel van Selous bevindt. Vanwege de afgelegenheid zult u ook self drive toeristen hier niet tegenkomen. Deze westelijke locatie is alleen met een klein vliegtuigje te bereiken.

Het kampement is gelegen op de oever van het breedste deel van de Rufiji Rivier waardoor game viewing het hele jaar door interessant is. Wanneer vanaf augustus het water in Selous steeds schaarser wordt en zelfs het water niveau in de Rufiji Rivier daalt, trekt dit deel van de rivier nog steeds het meeste wild aan. Olifanten op weg naar de rivier worden bijna dagelijks in het kamp gesignaleerd. Bootsafari’s zijn altijd fantastisch om te doen maar naarmate het waterpeil zakt zijn ze steeds lonender. Zandbanken komen tevoorschijn welke gretig gebruikt worden door zonnebadende nijlpaarden en krokodillen en langs de oevers liggen roofdieren verscholen en rustig op hun prooi te wachten.

In Sand Rivers Selous zijn de activiteiten relaxed, dat wil zeggen dat game drives onderbroken kunnen worden door een wandeling, een ontbijt of picknick lunch op een zandbank. De focus ligt op het optimaal beleven van wat Selous te bieden heeft en worden de activiteiten telkens in een ander gebied ondernomen, in en langs de oevers van de rivier, de met begroeide palmen bossen en vlaktes met stenen heuvels en valleien. Sand Rivers Selous biedt het meest uitgebreide scala aan activiteiten van Selous; game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari’s, vissafari’s, bush picknicks, zwemmen in warmwaterbronnen en niet te vergeten Fly Camping!
hillside suite
Sand Rivers - Selous Tanzania Sand Rivers - Selous Tanzania Sand Rivers - Selous Tanzania Sand Rivers - Selous Tanzania
Sand Rivers Selous beschikt over 8 ruime chalets gebouwd op een verhoogd stenen platform. 5 chalets zijn gelegen direct langs de rivier en 3 chalets wat verder weg van de centrale lodge, tegen een heuvel (Hills Side Suites). Elk chalet beschikt over een deels open en-suite toilet/bushdouche en is voorzien van een ventilator, een gedrapeerde grote klamboe over het bed en biedt een mooi uitzicht over de rivier. De Hill Side Suites zijn groter en beschikken tevens over een lounge en een privé plunge pool.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, bush picknicks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend, middag of full day game drives in open 4WD, sundowners, wandelsafari’s, bootsafari's, vissafari's, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optioneel fly-camping
Roha Ya Selous (Asilia)
Selous Game Reserve
U$ 906 - 1.125 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Roha Ya Selous - Selous Tanzania Roha Ya Selous - Selous Tanzania Roha Ya Selous - Selous Tanzania Roha Ya Selous - Selous Tanzania Roha Ya Selous - Selous Tanzania Roha Ya Selous - Selous Tanzania
Roh Ya Selous (Asilia) is gelegen op een lage heuvel met uitzicht over oevergebied met in de verte de Rufiji Rivier. Het kampement bestaat uit 8 stijlvol ontworpen tented chalets, waaronder één familie verblijf met twee slaapkamers en elk een eigen en-suite toilet/douche. De luxe tented chalets hebben een oppervlakte van ongeveer 60 m² en staan op een stenen platform. Ze zijn rondom voorzien van ramen met muskietengaas en de achterzijde van de suite is afgeschermd middels een rieten wand. Het muskietengaas aan de voorzijde kan geheel worden opgerold voor een bush gevoel. ‘s Nachts bent u beschermd door een gedrapeerde klamboe waaronder u slaapt. Er is een ingebouwd climate control syteem dat een heerlijk koele lucht blaast over uw bed waardoor u goed kunt slapen en wat tevens insecten op afstand houdt. De suites zijn voorzien van een kingsize tweepersoonsbed (of twee eenpersoonsbedden), een schrijftafel met een rieten stoel, een ventilator, een veiligheidskluisje, wifi ontvangst en een en-suite wasruimte voorzien van toilet, twee wasbassins, een binnen en een buiten douche, badjassen en enkele toiletartikelen. Het open design maakt dat u geen privé veranda meer nodig heeft, het zitje met twee comfortabele klapstoelen en bijzet tafeltje, en zelfs vanuit uw bed ziet u prachtig uit op de bush.

De Roh Ya Selous centrale lounge heeft een veel eenvoudiger ontwerp en bestaat slechts uit een canvas overkapping waaronder op een verhoogd stenen platform een grote dineertafel voor de gezamenlijke maaltijden en een bar zijn opgesteld. Indien u wenst kunt u ook het diner nuttigen aan een apart tafeltje of in de open lucht onder de sterren. Voor de centrale tent bevindt zich een vuurplaats met rondom regisseursstoelen waar men voor het diner gezellig bijeenkomt voor een aperitief en om de verhalen van de dag uit te wisselen. Safari’s welke u kunt ondernemen bestaan uit ochtend en middag game drives in een open 4WD met een dakje, wandelsafari´s of een bootsafari over de Rufiji Rivier.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, sundowners, wandelsafari’s, bootsafari’s, vissafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optioneel fly camping.
Siwandu (Selous Safari Company)
Selous Game Reserve
U$ 855 - 1.105 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Siwandu - Selous Tanzania Siwandu - Selous Tanzania Siwandu - Selous Tanzania Siwandu - Selous Tanzania Siwandu - Selous Tanzania Siwandu - Selous Tanzania
Het Siwandu (Selous Safari Company) is gelegen op de oever van Lake Nzerakera met uitzicht op het meer dat onderdeel vormt van het Rufiji waterwegen systeem. Het kampement beschikt over een aantal uitstekende gidsen en biedt een scala aan activiteiten. De safari activiteiten worden in de basis in dagdelen of per hele dag ondernomen. U kunt kiezen tussen game drives in open 4WD, mooie bootsafari’s en sundowner cruises, vissafari’s of enerverende wandelsafari’s. Laat u verassen met een onverwachte bush brunch of als u een hele dag op safari gaat dan gaan er een tafel, stoelen en een uitgebreide picknick lunch mee voor onderweg. De dag wordt afgesloten met een sundowner op een mooie plek en rond 19:00 zult u weer terug zijn in het kamp.

Siwandu beschikt over 13 ruime tented suites welke verdeeld zijn over twee secties; er is een zuid kamp met 7 tenten en een noord kamp met 6 tenten. Elke sectie beschikt over een eigen lounge, een eigen restaurant en een plunge pool.

De Meru-stijl tenten staan omwille de koelte onder een rieten afdak en beschikken over grote ramen en een ritsdeur met muskietengaas, tevens is er een plafond ventilator aanwezig. Het houten interieur en de aankleding van de suite tonen accenten van de typische Zanzibar stijl. Op de ruime veranda met een handgemaakte houten krokodillen tafel en comfortabele stoelen wordt u iedere ochtend thee en koffie geserveerd, terwijl u kunt genieten van de bush en zicht op het meer. De en-suite toilet/douche bevindt zich aan één van de weerszijde van de tent en is voorzien van een buiten douche, een dubbele wasbak, badjassen en enkele toiletartikelen. De toilet/douche ruimte wordt van het slaapgedeelte afgeschermd door een tentdoek met een ritsdeur. Echter het is praktisch om deze ritsdeur open te houden, maar hierdoor is er geen privé afscheiding meer tussen het slaapgedeelte en de toilet/douche ruimte.

Siwandu - Selous Tanzania Siwandu - Selous Tanzania Siwandu - Selous Tanzania

De lounge met een kleine bibliotheek en het restaurant van het zuid kamp bevinden zich op een verhoogd houten dek dat een panoramisch uitzicht biedt op de bush en het meer. Een heerlijke plek om tussen de safari’s door te relaxen met een versnapering terwijl u de omgeving naar voorbijkomend wild kunt zonnedek met een kleine plunge pool, enkele ligbedden en parasols. In de namiddag wordt u getrakteerd op een high tea en ’s avonds kunt u genieten van culinaire gerechten tijdens een gezamenlijk al fresco diner bij de plunge pool. Het verschil met het noord kamp is dat daar alle faciliteiten niet op een verhoogd platform zijn, maar gewoon op de grond.

Profiteer van onze superkorting, geldig bij Selous Safari Company, combineer Ruaha/Jongomero en Selous/Siwandu. Bekijk onze voorbeeldreis: 13 dagen Selous Safari Company - scherpe aanbieding Ruaha & Selous

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, bush picknicks & lunches, high tea, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend, middag of full day game drives in open 4WD, wandelsafari's, bootsafaris, sundowner cruises, vissafari's, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Rufiji River Camp (Foxes Safari Camps)
Selous Game Reserve
U$ 450 - 600 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Rufiji River Camp - Selous Tanzania Rufiji River Camp - Selous Tanzania Rufiji River Camp - Selous Tanzania Rufiji River Camp - Selous Tanzania Rufiji River Camp - Selous Tanzania Rufiji River Camp - Selous Tanzania Rufiji River Camp - Selous Tanzania Rufiji River Camp - Selous Tanzania
Rufiji River Camp (Foxes Safari Camps) is gesitueerd op de oever van de Rufiji Rivier op ongeveer 15 minuten rijden vanaf de hoofdingang "Mtemere gate" van het park en ongeveer 3 minuten vanaf de airstrip. Rufiji River Camp bestaat uit 11 ruime tenten en 3 luxe suites opgezet onder een schuin rieten dak met een grote veranda met uitzicht op de rivier waar met regelmaat wild komt drinken of baden. Elke tent is voorzien van een en-suite toilet/badkamer met verwarmd water. Het kamp is seizoensgebonden en sluit aan het einde van maart t/m mei.

Het restaurant, de bar en verhoogde lounge hebben een mooi uitzicht op de rivier. Ïn de avonduren geeft de sfeerverlichting een extra dimensie en kunt u genieten van een privé diner langs de rivier of een lekkere kop koffie in de lounge. In het complex bevinden zich nog een kleine souvenirwinkel en een zwembad met enkele ligstoelen.

Tijdens uw verblijf heeft u keuze uit game drives, bootsafari’s en wandelsafari’s. De game drives worden ondernomen in een open 4WD. Een gemiddelde safari neemt ongeveer 3 uur in beslag, maar afhankelijk van waar het wild zich bevindt en uw interesse kunnen er ook game drives van een hele dag worden ondernomen. Dit wordt ter plekke met u besproken. Bootsafari's bieden weer een heel andere aanblik en u kunt op locaties komen welke te voet of met een jeep niet bereikbaar zijn. Ook tijdens de sunset cruises is het heerlijk vertoeven op het water en kunt u de dieren soms van heel dichtbij spotten.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, thee & koffie, laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD of full day game drives in open 4WD, wandelsafari's, bootsafari's, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes
Lake Manze Camp
Selous Game Reserve
U$ 480 - 590 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Lake Manze Camp - Selous Tanzania Lake Manze Camp - Selous Tanzania Lake Manze Camp - Selous Tanzania Lake Manze Camp - Selous Tanzania Lake Manze Camp - Selous Tanzania Lake Manze Camp - Selous Tanzania Lake Manze Camp - Selous Tanzania Lake Manze Camp - Selous Tanzania
Lake Manze Camp is gesitueerd op de oever van Lake Manze in het noordoosten van Selous, één van de rijkste game gebieden van het reservaat. Het kamp beschikt over 12 tenten die ruim verspreid over het terrein zijn opgezet. Het kamp wordt wel omschreven als eenvoudig, maar het biedt alle comfort en een persoonlijke service. Elke tent staat op een verhoogd stenen platform dat verlengd is met een veranda. De ruime tenten zijn voorzien van en een groot houten tweepersoonsbed en een en-suite open air toilet/badkamer en de grote ramen van gaas zorgen voor een constante koele bries. In de tent is geen elektriciteit aanwezig en in de avonden maakt u gebruik van grote lantaarns.

In de open booma bevinden zich een dineerruimte en een lounge. Hier kunt u op gezette tijden uw camera opladen en gebruik maken van elektriciteit op zonne-energie. Omdat het kamp erg afgelegen ligt en ver weg van andere accommodaties, komt u hier geen andere toeristen tegen. Tijdens uw verblijf kunt u vrij deelnemen aan de activiteiten, er is geen kamproutine of vast schema en de safari's worden ter plekke met u besproken. Game drives in 4WD worden gedaan met maximaal 4 personen of u kunt een bootsafari's doen over het kalme water van het meer. In de vroege ochtend is een wandelsafari een boeiende optie, om te voet en van dichtbij de schoonheid van Selous te ervaren.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, thee & koffie, laundry service, ochtend, middag of full day game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari's, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes


info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose