reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

ZIMBA SAFARIS


Disclaimer CopyrightZimba Safaris is kennelijk een bron van inspiratie voor menig reisaanbieder in Nederland en BelgiŽ en constateert dat haar teksten veelvuldig en letterlijk worden gekopieerd of ter Ďinspiratieí worden gebruikt. Van enkele zinnen tot hele pagina's, landeninformatie, beschrijvingen van accommodaties, en zelfs de complete algemene voorwaarden. Tijdens ons onderzoek was het schokkerend om te moeten constateren dat ook nog een aanzienlijk aantal reisaanbieders klakkeloos teksten van elkander kopiŽren en plakken. Notabene terwijl zij zichzelf op het auteursrecht beroepen met het copyright teken. Wij voelen ons genoodzaakt om maatregelen te nemen om onze teksten te beschermen. Veel informatie houden wij al achterhand omdat het etaleren daarvan kennelijk uitnodigend werkt om te stelen.

Zimba Safaris is auteursrechthebbende van al haar teksten op de website, in haar reisschema's, in haar brochures en flyers. Het kopiŽren, vertalen, verveelvoudigen, of het distribueren van teksten en fotoís is zonder voorafgaande toestemming niet toegestaan.

Hierbij wordt benadrukt dat ook een extractie van de teksten niet is toegestaan, geen enkele zin of een zinsdeel hiervan. Hetgeen betekent dat de Ďinspiratieí die uit onze teksten gehaald worden ook niet in andermans teksten terug te vinden zijn. Dit betekent o.a. dat een andere verhaalopbouw gebruikt dient te worden, in eigen woorden en uit eigen ervaring. Indien er geen voldoende kennis of ervaring van een bestemming aanwezig is en u daar toch iets over wil schrijven, is het aan te bevelen om zelf enkele malen naar de betreffende bestemming af te reizen. Het zal u ondersteunen om een eigen originele en authentieke tekst te bedenken en te schrijven waarmee u tevens onderscheidend kunt zijn van menige tekst die heden ten dage op het internet te vinden zijn.

Zimba Safaris wil u er graag doch nadrukkelijk op wijzen dat al onze teksten auteursrechtelijk beschermd zijn en dat wij genoodzaakt zijn om zeer strikt om te gaan met het schenden hiervan. Zimba Safaris beschikt over gedegen kennis en ervaring en steekt veel tijd in het schrijven van content. Ten aanzien van het auteursrecht worden er regelmatig controles uitgevoerd en waarbij ook juridische stappen zijn ondernomen waar nodig was. Wij vertrouwen er op dat u bovenstaande in gedachten zult houden mocht u voor nu of in de toekomst Ďinspiratieí willen opdoen.

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593