reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Tanzania
Saadani National Park

Luxe maatwerkreizen en strandvakantie naar Tanzania

Saadani National Park Tanzania

Where the Beach meets the Bush
Saadani National Park is het enige national park in oost-Afrika dat grenst aan de Indische Oceaan en dat alle ingrediŽnten bezit voor een boeiende safari en een tropische strandvakantie tegelijk. In het Saadani National Park is slechts ťťn luxe accommodatie, de Saadani Safari Lodge, gesitueerd in een kleine baai precies tegenover Zanzibar.

Saadani National Park heeft een oppervlakte van 1100 vierkante kilometer waar een bijzondere mix van boslandschap, tropisch woud, open grasland, mangroven groeit afgewisseld met een onafgebroken onaagetast strand wat reikt tot aan de horizon. Hoewel er vergeleken met de meer bekende parken in Tanzania minder wild in aantal leeft, zult u groot wild als giraffes, wildebeesten, sabel antilopen, olifanten, leeuwen, kudu's en buffels voldoende tegenkomen. Saadani biedt verschillende safari mogelijkheden en activiteiten als wandelsafariís, game drives, een bootcruise over de Wami Rivier, een village tour of een boottocht naar een dichtbijzijnde zandbank waar u zult gaan picknicken en kunt snorkelen.

De Wami Rivier bevolkt door nijlpaarden en krokodillen en stroomt als een ader dwars door het park om haar reis te eindigen in de Indische Oceaan. Het brakke water zorgt voor een mangrove bos bij de riviermonding en wordt bezocht door olifanten en is tevens een favoriete plek van flamingo's en pelikanen. Het water is zeer rijk aan plankton en trekt veel vis, schaal en schelpdieren, bij de zandbanken kunnen soms schildpadden en dolfijnen worden gezien.

Bereikbaarheid en route
Het Saadani National Park is te bereiken per 4WD, een vier uur durende rit vanuit Dar Es Salaam. Per vliegtuig is het een 30 minuten durende vlucht vanuit Dar Es Salaam of 15 minuten vanuit Zanzibar. Of u kunt per 4WD, ťťn uur durende rit naar Bagamoyoťn waarna u overstapt op een boottransfer over de oceaan van ongeveer anderhalf uur naar Saadani.

Saadani safari Tanzania
Saadani safari Tanzania
Saadani safari Tanzania
Saadani safari Tanzania
Tented Camps en Lodges Tanzania

Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Wij denken met u mee
  •  Goede service
  •  Directe inkoop
  •  Geen tussenhandelaren
  •  Geen verborgen kosten
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  24/7 noodservice


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.


Zimba Safaris helpt mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593