reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Zambia

The Bushcamp Company - South Luangwa

Luxe maatwerkreizen en wandelsafari's in Zambia

South Luangwa National Park Zambia

Zambia is één van de minder bezochte landen, maar voor een wildlife safari is het één van de meest lonende bestemmingen van Afrika. En met name een safari in het South Luangwa National Park is een onvergetelijk ervaring. De beroemde 'wandelsafari' vindt haar oorsprong in dit park en het is nog steeds de meest avontuurlijke manier om deze ongerepte wildernis te ervaren.
South Luangwa
South Luangwa National Park is te bereiken met een 50 minuten durende vlucht vanuit Lusaka naar Mfuwe. Bij aankomst op Mfuwe Airport zult u worden opgewacht door een medewerker van de Bushcamp Company. De Bushcamp Company is een gerenommeerde touroperator die een aantal upmarket bushcamps en de bekende Mfuwe Lodge in het South Luangwa National Park beheerd, alle met een high standard service, een excellente keuken en een persoonlijke sfeer.

6 Exclusieve Bushcamps
Ten zuiden van Mfuwe, diep in het national park, liggen 6 exclusieve bushcamps welke een unieke en intieme bush beleving bieden met geweldige mogelijkheden voor fotografie. De bushcamps zijn zeer kleinschalig, maximaal 4 tot 6 personen en voor bestaande groepen tot maximaal 8 personen, hierdoor is tijdig reserveren aan te bevelen. Elk bushcamp is gesitueerd op een zeer mooie en afgelegen locatie, in de nabijheid van een lagune of rivierbedding. En hoewel u zich diep in de bush bevindt zal het u aan niets ontbreken en zult u genieten van een uitmuntende service en uitzonderlijke gastvrijheid.

Tijdens uw verblijf in de bushcamps zijn de game drives beperkt en ligt de nadruk vooral op wandelsafari’s. Soms kunt u van het ene kamp naar het andere kamp wandelen, waar uw koffers dan al op u staan te wachten. De wandelsafari’s zijn geheel verzorgd en flexibel, en kunnen na overleg volledig aan uw tempo en wensen worden aangepast. De wandelsafari's worden in dagdelen ondernomen zodat u tussen de safari's door voldoende tijd heeft om u in het kamp even terug te trekken met een koel drankje of te genieten van het comfort van uw chalet en het fraaie uitzicht.

Het opsporen van dieren is altijd een grote uitdaging en de wandelingen zijn niet zomaar een "wandeling", maar ze zijn fascinerend, informatief en een geweldige ervaring die u nooit meer vergeet. Tijdens deze wandelingen zult u met allerlei aspecten van de natuur te maken krijgen want wanneer u te voet gaat is alles zéér belangrijk, windrichting, terrein, vegetatie en het gedrag van de dieren. De gidsen en trackers zijn bijzonder goed getraind om u zo veilig mogelijk door de bush te leiden en u een boeiende safari te laten beleven. Ze bezitten een uitgebreide kennis over de natuur en naast de meest voor de hand liggende zaken zullen zij ook interessant vertellen over de meer complexere details van de natuur, hoe sporen te herkennen en te volgen, over het luisteren naar de geluiden in de bush, om waarschuwingen te herkennen, over de werking van planten etc. De lijst met onderwerpen is zo lang als uw interesse breed is.

Game drives overdag zijn zeer beperkt, meestal wordt u naar een drop off point gebracht om vandaar de wandelsafari te beginnen. In de late middagen onderneemt u uitgebreide avond game drives die u de gelegenheid bieden om ook allerlei nachtdieren te spotten.

Luxe Mfuwe Lodge
De luxe Mfuwe Lodge is gesitueerd in het South Luangwa National Park op 5 minuten rijden van de hoofdingang. De lodge beschikt over 18 luxe en-suite chalets met een ruime privé veranda dat een prachtig uitzicht heeft op de lagune waar geregeld allerlei wild te zien is. Mfuwe Lodge staat zeer goed aangeschreven om zijn gastvrijheid, excellente persoonlijke service en goede keuken. De chalets liggen verscholen tussen de bomen en staan op ruime afstand van elkaar zodat uw privacy gewaarborgd blijft. Gasten die in de lodge verblijven worden regelmatig getrakteerd op het bezoek van allerlei wild op het terrein, olifanten, zwijnen, bavianen en soms zelfs leeuwen. Te allen tijden wordt u daarom ´s avonds terug naar uw chalet gebracht door een medewerker van de lodge.

De Mfuwe Lodge is gebouwd rondom een aantal oude mangobomen en elk jaar in november wordt de lodge, gedurende een week lang, dagelijks bezocht door een kleine kudde olifanten inclusief de baby olifanten. Een waar spectakel om te zien hoe zij dwars door de lodge heen lopen, de trap op, langs de receptie en weer trap af op weg naar de mangobomen om te smullen van de rijpe vruchten. U zult er ongetwijfeld aan herinnerd worden dat u zich in hun territorium begeeft en niet andersom.

De safari's die in de lodge worden aangeboden omvatten dag en avond game drives, wandelsafari's, birdwatching en afhankelijk van het seizoen kunt u een bootsafari ondernemen op de Luangwa Rivier. Alle safari's zijn volledig verzorgd, dit houdt in dat bijvoorbeeld, terwijl u geniet van de safari en de omgeving, er al elders in de bush een prachtige tafel voor u gedekt is met een smakelijke lunch. De safari's worden gedaan in dagdelen zodat u tussen de game drives en maaltijden door ook tijd heeft om te relaxen, en een duik te nemen in grote zwembad dat grenst aan de lagune waar u regelmatig wild kunt spotten.Combineer twee of drie bushcamps voor een exclusieve South Luangwa beleving. Vanwege de kleinschaligheid is vroegtijdig reserveren aan te bevelen.

Reisvoorbeelden Zambia - klik hier

Overzicht lodges & tented camps - klik hier
South Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
NSouth Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593 of 020 8950566
info@zimbasafaris.com

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Wij denken met u mee
  •  Goede service
  •  Directe inkoop
  •  Geen tussenhandelaren
  •  Geen verborgen kosten
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  24/7 noodservice


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Zimba Safaris helpt mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593