reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Lilongwe
Heuglin's Lodge is gelegen in het noorden van Lilongwe, in een rustige buitenwijk. De accommodatie is een fijne plek om tot de rust te komen van een lange reis en voordat u aanvangt met uw safari in Malawi. Het voormalig woonhuis is gerenoveerd tot een huiselijke lodge met warme sfeer. Tevens is de lodge is omgeven door een mooie goed onderhouden tuin met een zwembad en biedt een oase van rust.   

De 8 kamers zijn elk verschillend, met een eigen stijl en inrichting. Zes van de ruime kamers zijn voorzien van een tweepersoonsbed, een zithoek, een bureau, TV, telefoon, airconditioning, wifi en een en-suite toilet/badkamer. De twee familiekamers hebben als extra een privé woonkamer welke de slaapvetrekken met elkaar verbindt.

De lodge beschikt over een grote huiskamer met lederen zitbanken en fauteils, een openhaard, een honesty bar, een wildlife bibliotheek en een gezamenlijke dineer tafel. Ook kunt u buiten op de veranda heerlijk ontbijten of dineren terwijl u uitziet op de tuin. Midden in de tuin bevindt zich een klein terras en enkele zonnebedden.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt en diner.
Heuglin's Lodge
U$ 176 p.p. per nacht
Heuglin's Lodge
Heuglin's Lodge
Heuglin's Lodge
Heuglin's Lodge
afhankelijk van reisperiode
Heuglin's Lodge
Heuglin's Lodge
Heuglin's Lodge
Heuglin's Lodge
Lilongwe
De meeste accommodaties zijn gelegen in een buitenwijk, het Kiboko Town Hotel midden in het centrum heeft als voordeel dat u zelf een deel van de stad kunt verkennen. Op loopafstand zijn enkele winkels, een grote craft market en een supermarkt. Het middenklasse hotel beschikt over 12 sfeervol ingerichte kamers voorzien airconditioning, een plafondventilator en een en-suite toilet/douche. Achter hotel bevindt zich een gezellige binnenplaats waar u het restaurant, de bar, het terras en een kinderspeelplaats kunt vinden. Optioneel kunt u bij de receptie sightseeing tour door de stad arrangeren.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt.
Kiboko Town Hotel
U$ 70 -  80 p.p. per nacht
Kiboko Town Hotel
Kiboko Town Hotel
afhankelijk van reisperiode
Kiboko Town Hotel
Kiboko Town Hotel
Lilongwe
De Kumbali Country Lodge is een persoonlijke en door familie gerunde accommodatie, gelegen in een buitenwijk van Lilongwe. De lodge is gelegen op een privé terrein, een groen glooiend en bebost landgoed. De accommodatie bestaat uit 16 ruime en stijlvol ingerichte kamers waarvan 2 Deluxe kamers. Elke kamer is voorzien van een eigen ingang, en-suite toilet/badkamer, een veranda met stoelen, satelliet TV, thee & koffie faciliteiten, een plafond ventilator, een muskietennet, en een zitgedeelte.

Kumbali Lodge beschikt over een bar en een dineergelegenheid, zowel binnen als buiten in de tuin. De maaltijden worden bereid met grotendeels verse groenten en ingrediënten uit de eigen biologische tuin. Naast de dineerruimte is een comfortabele lounge te vinden waar u na het diner nog even van een drankje kunt genieten. Roomservice is aanwezig in geval u liever op uw eigen veranda van een lunch of drankjes zou willen genieten.

Op loopafstand van Kumbali Lodge ligt het lokale dorpje/accommodatie Kumbali Village waar u kennis kunt maken met de cultuur van Malawi. Naast dat er eenvoudige hutjes ter overnachting worden aangeboden kunt u daar ook gewoon een typisch Malawiaanse maaltijd of een drankje nuttigen. Ook worden er in de avonduren regelmatig rond het kampvuur zang, dans en drum uitgevoerd.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt en diner.
Kumbali Country Lodge
U$ 150 - 165 p.p. per nacht
Kumbali Lodge
Kumbali Lodge
Kumbali Lodge
Kumbali Lodge
afhankelijk van reisperiode
Kumbali Lodge
Mvuu Camp
Kumbali Lodge
Kumbali Lodge
Lilongwe
Kumbali Village is een zeer voordelige basic accommodatie in Lilongwe, op loopafstand van de luxe Kumbali Country Lodge. Het verblijf biedt gasten een echte culturele ervaring in 12 traditionele hutten, elk verschillend in grootte en het aantal slaapplaatsen. U kunt kiezen uit de traditionele lemen hut met een rieten dak, een lemen met een houten dak welke vooral voorkomt in het noorden van Malawi of oever hut met muren en het dak van riet. Elke hut beschikt over single bedden, een nachtkastje, solar of olie lampen, linnengoed, kussens en een klamboe. Er zijn zoals bij de lokale bewoners, geen badkamer faciliteiten in het kamp aanwezig. Wanneer u behoeft wordt er een emmer warm water voor uw hut gezet waarmee u zich buiten kunt wassen.

Op het terrein bevindt zich een gezellige bar en een overdekte lounge met een terras en een kleine craft market welke worden overdag  bezocht door gasten van het kamp en lokale mensen. Het is een geliefde plek voor backpackers en vrijwilligers. Soms is er in de avond een lokaal bandje dat muziek speelt of kunt u overdag deelnemen aan een workshop bvb. djembe. Bij de bar kunt u zowel typisch Malawiaanse gerechten als internationale gerechten bestellen.

Uw verblijf is inclusief: ontbijt.
Kumbali Village
U$ 40 p.p. per nacht
Kumbali Village
Kumbali Village
Kumbali Village
Kumbali Village
afhankelijk van reisperiode
Kumbali Village
Kumbali Village
Kumbali Village
Kumbali Village
Kumbali Lodge
Lilongwe
In een mooi aangelegde tuin in een rustige woonwijk in Lilongwe’s ligt Burley House. Met maximaal 18 gasten in drie suites en vijf executive kamers, is Burley House populair bij reizigers die behoefte hebben aan een comfortabele overnachting. Iedere kamer is voorzien van en-suite toilet/badkamer met airconditioning. Vanuit Burley House kunt u optioneel verschillende uitstapjes doen naar Lilongwe, de lokale markt verkennen, de wildlife Centre of het shopping centre.

Uw verblijf is inclusief:
ontbijt.
Burley House
U$ 80 p.p. per nacht
Burley House
Burley House
afhankelijk van reisperiode
Burley House
Burley House
Overige kampementen worden op een later tijdstip aan de website toegevoegd
klik voor website:
U$ 145 p.p. per nacht
U$ 65 p.p. per nacht
U$ 40 per kamer per nacht
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.