reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Liwonde National Park
Mvuu Camp is gesitueerd op de oever van de Shire Rivier in het Liwonde NP in het zuiden van Malawi. Het kamp is onderdeel van de luxueuze Mvuu Lodge. Mvuu Camp is gelegen op een prachtige locatie aan de rivier en beschikt over 12 ruime walk-in type tenten, waaronder 7 familie chalets gelegen aan de rivier met een prachtig uitzicht. Elk tented chalet is voorzien van twee single bedden of een tweepersoonsbed, een klamboe, koffie & thee faciliteiten, een plafond ventilator, een kluisje, een en-suite toilet/douche en een kleine veranda met een zitje.

De centrale boma beschikt over een grote lounge dat hoewel overdekt, geheel aan weerszijden open is en een mooi uitzicht biedt over de rivier. Hier vindt u ook de bar en een dineergelegenheid waar u ook overdag terecht kunt voor een drankje of een snack. Tevens is er een kleine wildlife bibliotheek en een souvenirwinkel waar u leuke lokale handgemaakte items kunt kopen. Voor enige verfrissing kunt u gebruik maken van het zwembad dat omwille van privacy is afgeschermd van het kamp.

Elke dag kunt u deelnemen aan bootsafari’s op de Shire Rivier, ochtend en middag game drives in open 4WD. Daarnaast kunt u tegen een extra vergoeding een Rhino Tracking Experience ondernemen, een drie uur durende wandeling in de Rhino Sanctuary onder begeleiding van een bewapende gids van het Rhino Protection Team (RPT). Op deze manier draagt u ook bij aan het behoud van de zwarte neushoorn want 90% van wat u betaalt voor deze activiteit gaat naar het natuurbeschermingsproject voor neushoorns in Liwonde.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden,ochtend en middag game drives in open 4WD, bootsafari’s op de Shire River en professionele  Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes / optionele activiteiten: Rhino Tracking te voet, bushwalk, avond game drive, bezoek Njobvu village.
Mvuu Camp
U$ 264 -  297 p.p. per nacht
Mvuu Camp
Mvuu Camp
Mvuu Camp
Mvuu Camp
Mvuu Camp
afhankelijk van reisperiode
Mvuu Camp
Mvuu Camp
Mvuu Camp
Liwonde National Park
De luxueuze Mvuu Lodge is een kleinschalige, rustige lodge met een persoonlijke sfeer. De lodge is gesitueerd in het Liwonde National Park op de oever van een lagune bij de Shire rivier. Mvuu Lodge bestaat uit 8 luxe chalets waaronder een honeymoon chalet gelegen aan de Rivier met een prachtig uitzicht. Elk tented chalet is voorzien van twee single bedden of een tweepersoonsbed, een klamboe, koffie & thee faciliteiten, solar elektriciteit,een plafond ventilator, een safety box, een en-suite toilet/douche en een eigen veranda dat uitkijkt op de lagune en een ‘jungle’ gevoel creëerd. De Lodge heeft een centrale open dineerruimte en een bar/lounge met uitzicht op de lagune en een uitgebreide fauna bibliotheek. Vanaf de dineerruimte loopt een lange houten loopbrug die u een heel eind over de rivier brengt. Liefhebbers kunnen vrijwel non-stop vogels spotten rond Mvuu Lodge. Voor enige verfrissing tijdens de warme uurtjes kunt u gebruik maken het zwembad. 

Mvuu Lodge steunt de lokale gemeenschap en projecten, handgemaakte lokale spullen verkopen zij in de kleine souvenirwinkel. Per dag kunt u vrij deelnemen aan 2 activiteiten met keuze uit bootsafari’s over de Shire Rivier en ochtend game drives in open 4WD en namiddag game drives waarbij u deels in het donker met een grote lamp tot omstreeks 19:30 nachtdieren kunt spotten. Daarnaast kunt u tegen een extra vergoeding een echte avond game drive na het diner ondernemen of een bushwalk of een Rhino Tracking Experience ondernemen, een drie uur durende wandeling in de Rhino Sanctuary onder begeleiding van een bewapende gids van het Rhino Protection Team (RPT). Op deze manier draagt u ook bij aan het behoud van de zwarte neushoorn want 90% van wat u betaalt voor deze activiteit gaat naar het natuurbeschermingsproject voor neushoorns in Liwonde.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, ochtend en middag game drives in open 4WD, bootsafari’s op de Shire River en professionele  Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes / optionele activiteiten: Rhino Tracking te voet, bushwalk, avond game drive, bezoek Njobvu village.
Mvuu Lodge
U$ 413 -  501 p.p. per nacht
Mvuu Lodge
Mvuu Lodge
Mvuu Lodge
Mvuu Lodge
Mvuu Lodge
afhankelijk van reisperiode
Mvuu Lodge
Mvuu Lodge
Savute Under Canvas
Overige kampementen worden op een later tijdstip aan de website toegevoegd
klik voor website:
U$ 425 - 555 p.p. per nacht
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.