info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Kuthengo Camp (Robin Pope Safaris)
Liwonde National Park
U$ 475 - 560 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Kuthengo Camp - Liwonde Malawi Kuthengo Camp - Liwonde Malawi Kuthengo Camp - Liwonde Malawi Kuthengo Camp - Liwonde Malawi Kuthengo Camp - Liwonde Malawi Kuthengo Camp - Liwonde Malawi Kuthengo Camp - Liwonde Malawi Kuthengo Camp - Liwonde Malawi
Kuthengo (Robin Pope) is gelegen in het national park, op een open vlakte die zich uitstrekt richting vanaf de Shire Rivier. Kuthengo met slechts 4 luxe tented suites biedt een fully inclusive verblijf met een hoge standaard. Het centrale deel bestaat uit twee tenten, beide tenten zijn rondom geheel open met vrij zicht op de bush en de open vlakte. Hier bevinden zich een lounge met een bar en comfortabele banken en fauteuils verdeeld over twee zithoeken waar u overdag terecht kunt voor een drankje of een snack, kunt relaxen met een wildlife boek of een typisch Malawiaans bordspel kunt leren spelen. In de tweede tent staat enkel de dineertafel opgesteld met aangrenzend een vuurplaats in het zand.

De 4 luxe suites zijn open fronted en zien prachtig uit over een open vlakte. De grote ramen rondom en de oprolbare voordeur zijn bekleed met semi-transparant gaas zodat u op elk moment van een mooi uitzicht kunt genieten. Op de uitkijk veranda aan de voorzijde bevindt zich bovendien een zitje met rieten stoelen dat een vrij zicht biedt op de hele omgeving. De suites zijn in moderne stijl waarbij het houten meubilair en de houten vloer toch een warme sfeer uitstralen. Ingericht met een tweepersoonsbed of twee single bedden met een muskietennet, twee stoelen en een bijzettafeltje, een veiligheidskluisje, elektriciteit op zonne-energie en een en-suite toilet/badkamer. De wasruimte is deels open en wordt slechts afgescheiden van het slaapgedeelte door een halve muur, hierachter bevinden zich twee wasbassins met enkele toiletartikelen, een vrijstaand bad en het toilet. De wasruimte leidt naar een doucheruimte in de open lucht achter de tent. Om u tijdens de warmere nachten ook te laten genieten van een goede nachtrust is er achter aan de hoofdzijde boven het bed een systeem geplaatst dat heel subtiel een koele lucht over u heen blaast wanneer u slaapt.

Eén van de vier tenten kan eventueel ook worden gebruikt als een familietent doordat op ongeveer 1,5 meter afstand een tweede separate kleinere tent is opgezet met hierin enkel twee single bedden voor kinderen.

U kunt vrij deelnemen aan dag en avond game drives in open 4WD welke eindigen met een sundowner en een drankje op een mooie locatie. Of een bootsafari waarbij u goede kans maakt om waterbok, krokodillen, nijlpaarden en olifanten in of langs het water aan te treffen. Ook bushwalks met een bewapende wildlife gids zijn hier mogelijk.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bootsafari’s over de Shire River, bushwalks, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Mvuu Camp
Liwonde National Park
U$ 275 - 310 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Mvuu Camp - Liwonde Malawi Mvuu Camp - Liwonde Malawi Mvuu Camp - Liwonde Malawi Mvuu Camp - Liwonde Malawi Mvuu Camp - Liwonde Malawi Mvuu Camp - Liwonde Malawi Mvuu Camp - Liwonde Malawi Mvuu Camp - Liwonde Malawi
Mvuu Camp is gesitueerd op een prachtige locatie aan de oever van de Shire Rivier in het national park. Elke dag kunt u deelnemen aan bootsafari’s op de Shire Rivier waar u regelmatig badende olifanten, nijlpaarden, krokodillen, leguaan en allerlei soorten vogels kunt spotten. Hiernaast zijn er ochtend en middag game drives in open 4WD waarbij u tussendoor terug in het kamp komt voor de lunch. Tegen een extra vergoeding kunt u een after dinner night drive door het donker ondernemen of een bushwalk. Tussen de safari’s door heeft u de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan een nabijgelegen dorpje, een kliniek en een fish farm.

Mvuu Camp beschikt over 12 ruime walk-in type tented chalets, waaronder 7 familie chalets gelegen aan de rivier met een mooi uitzicht. Elk tented chalet is voorzien van twee single bedden of een tweepersoonsbed, een klamboe, koffie & thee faciliteiten, een plafond ventilator, een kluisje, een en-suite toilet/douche en een kleine veranda met een zitje.

In de centrale boma is een grote lounge dat hoewel overdekt, geheel aan weerszijden open is en een mooi uitzicht biedt over de rivier. Hier vindt u ook de bar en een restaurant waar u ook overdag terecht kunt voor een drankje of een snack. Het kamp is kindvriendelijk en zeer geschikt voor families met kinderen. Er is een kinderspeelhoek, een kleine wildlife bibliotheek en een souvenirwinkel waar u leuke lokale handgemaakte items kunt kopen. Ter verfrissing verfrissing kunt u gebruik maken van het zwembad dat omwille van privacy is afgeschermd van het kamp. Het zwembad heeft een langzaam aflopende trap in het water zodat ook kleine kinderen zich kunnen onderdompelen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, bootsafari’s over de Shire Rivier, ochtend en middag game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes / optionele activiteiten: after dinner night drive, bushwalk.
Mvuu Lodge
Liwonde National Park
U$ 450 - 535 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Mvuu Lodge - Liwonde Malawi Mvuu Lodge - Liwonde Malawi Mvuu Lodge - Liwonde Malawi Mvuu Lodge - Liwonde Malawi Mvuu Lodge - Liwonde Malawi Mvuu Lodge - Liwonde Malawi Mvuu Lodge - Liwonde Malawi Mvuu Lodge - Liwonde Malawi
De luxueuze Mvuu Lodge is een kleinschalige en rustige lodge gesitueerd in het Liwonde National Park op de oever van een lagune bij de Shire Rivier. Het is het zusterkamp van Mvuu Camp dat vrijwel naast elkaar is gelegen. Elke dag kunt u deelnemen aan bootsafari’s op de Shire Rivier waar u regelmatig badende olifanten, nijlpaarden, krokodillen, leguaan en allerlei soorten vogels kunt spotten. Hiernaast zijn er ochtend en middag game drives in open 4WD waarbij u tussendoor terug in het kamp komt voor de lunch. De after dinner night drives door het donker en bushwalks zijn ook bij uw verblijf inbegrepen. Tussen de safari’s door heeft u de mogelijkheid om een bezoekje te brengen aan een nabijgelegen dorpje, een kliniek en een fish farm.

Mvuu Lodge bestaat uit 8 luxe chalets waaronder een honeymoon chalet gelegen aan een lagune met een mooi uitzicht. Elk tented chalet is voorzien van twee single bedden of een tweepersoonsbed, een klamboe, koffie & thee faciliteiten, solar elektriciteit, plafond ventilator, een kluisje, een en-suite toilet/douche en een veranda dat uitkijkt op de begroeide lagune.

De Lodge heeft een open dineerruimte en een bar/lounge met uitzicht op de lagune en een uitgebreide fauna bibliotheek. Voor enige verfrissing tijdens de warme uurtjes kunt u gebruik maken het zwembad. Vanaf de dineerruimte loopt een lange houten loopbrug die u een heel eind over de rivier brengt. Liefhebbers kunnen vrijwel non-stop vogels spotten rond Mvuu Lodge. Mvuu Lodge steunt de lokale gemeenschap en projecten, handgemaakte lokale spullen worden verkocht in de kleine souvenirwinkel.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bootsafari’s over de Shire River, bushwalks, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes
Chimwala Camp
Liwonde National Park
U$ 170 - 190 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Chimwala Camp - Liwonde Malawi Chimwala Camp - Liwonde Malawi Chimwala Camp - Liwonde Malawi Chimwala Camp - Liwonde Malawi Chimwala Camp - Liwonde Malawi Chimwala Camp - Liwonde Malawi Chimwala Camp - Liwonde Malawi Chimwala Camp - Liwonde Malawi
Het Chimwala Camp is gelegen in het national park, vlakbij de hoofdingang en is tevens goed bereikbaar voor selfdrive gasten. Deze sectie van wordt gekenmerkt door een luchtige bebossing afgewisseld door grote open grasvlaktes met palmen welke seizoensgebonden overstromen wanneer de Shire Rivier buiten haar oevers treedt. In de verte zijn de Chinguni Hills te zien. De safari’s welke bestaan uit game drives in open 4WD en bootsafari’s worden ook ondernomen in deze sectie van het park en gaan niet heel diep het park in.

Het kleinschalige Chimwala Camp met slechts 4 safari tenten is een voordelig alternatief voor de duurdere kampen gesitueerd dieper in het park. De 4 ruime safari tenten met sta-hoogte staan elk op een betonnen platform en zijn voorzien van grote ramen en een ritsdeur van muskietengaas. De tenten zijn eenvoudig doch comfortabel ingericht en voorzien van een en-suite toilet/douche en hebben een privé veranda met een zitje.

In de tuin zijn enkele zitjes waar men kan relaxen met een hapje of een drankje en er is een plunge pool. In centrale booma bevindt zich een lounge met een bar en een restaurant met een terras.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, game drives in open 4WD, bootsafari’s over de Shire River, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose