reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Nanzhila Plains Camp
noord - Kafue National Park
Mayukuyuku betekent  “waar het water raakt de rotsen raakt” , het kleinschalige rustieke bushcamp is dan ook gelegen net stroomafwaarts van een aantal rotsen en stroomversnellingen, en is gelegen op een prachtig stuk oever van de Kafue Rivier in het national park. Vanuit het kamp zijn de nijlpaarden en grazende antilopen regelmatig te zien of een enorme  zonnende krokodil.  

Het kamp is een écht bushcamp en bijna helemaal vervaardigd uit natuurlijke materialen waardoor het een rustieke en eenvoudige uitstraling heeft. De staff is vriendelijk en bestaat bijna volledig uit lokale werknemers,ze zullen er alles aan doen om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken. Het kamp beschikt over slechts 4 tented chalets met en-suite open air bush douche/toilet. De tented chalets zijn voorzien van ramen en deuren van muskietengaas en een comfortabele inrichting bestaande uit houten bedden, een bedtafeltje en kastje, een privé veranda met een zitje en een luie hangmat om in te relaxen en uit te kijken op de rivier. Daarom wordt u elke ochtend thee & koffie gebracht zodat u rustig kunt wakker op uw eigen veranda.

In de centrale open booma bevinden zich een lounge en een bar waar u overdag in de schaduw kunt vertoeven. ’s Avond geven de lantaarns en kaarsen een sfeervolle verlichting en kunt u aan de gezamenlijke eettafel een heerlijke maaltijd nuttigen, welke ook verplaatst kan worden naar buiten voor een diner onder de sterren.

De safari activiteiten die worden aangeboden bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s en bootsafari’s over de Kafue Rivier. Tijdens een full day safari kunt u ook wat dieper het park in en gaat er een picknick lunch mee voor onderweg. Het kamp ligt zeer afgelegen en tijdens uw verblijf kunt u ervan uit gaan dat u geen andere toeristen zult tegenkomen, wat het safari gevoel alleen maar versterkt.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, thee & koffie, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari’s Kafue Rivier, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes
Mayukuyuku Bush Camp
U$ 495 p.p. per nacht
afhankelijk van reisperiode
Mayukuyuku Bush Camp
Mayukuyuku Bush Camp
Mayukuyuku Bush Camp
Mayukuyuku Bush Camp
Mayukuyuku Bush Camp
Mayukuyuku Bush Camp
Mayukuyuku Bush Camp
Mayukuyuku Bush Camp
midden - Kafue National Park
Kaingu Safari Lodge is gesitueerd op de oever van de Kafue Rivier en beschikt over 6 luxe safari tenten en 1 familie chalet, elk verscholen tussen het struikgewas en met zicht op de rivier. De tenten beschikken over twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed met een klamboe, een en-suite toilet/douche en een extra buitendouche, de honeymoon suite beschikt tevens over een buiten bad. De voorzijde van de tent kan volledig geopend worden en grenst aan een privé veranda met een zitje dat een prachtig uitzicht biedt over de rivier.

De verhoogde rieten ‘boma’ is deel open fronted met uitzicht op de rivier. Hier bevindt zich bevindt een dineerruimte, een lounge en barfaciliteiten. Op het grote terras kunt u overdag genieten van een drankje en het fraaie uitzicht op de rivier en tijdens de koelere avonden kunt u hier aanschuiven bij de open haard.

Om het national park aan de overkant van de rivier te bereiken gaat er een boottransfer van ± 10 min aan vooraf. De activiteiten worden aangeboden in dagdelen en worden ondernomen rond en over de rivier met keuze uit: game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari’s, sundowner cruises, vissafari’s, kanosafari’s of een uurtje genieten in een warmwaterbron. Voor de avonturiers onder ons kunnen er meerdaagse kanosafari’s worden ondernomen waarbij u stroomafwaarts peddelt van kamp naar kamp en onderweg overnacht in een tent op de oever of op een eilandje in de rivier.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), bootsafari’ s, sundowener cruises,  kanosafari’s, vissafari’s, game drives in open 4WD, wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Kaingu Safari Lodge
U$ 490 p.p. per nacht
afhankelijk van reisperiode
Kaingu Safari Lodge
Kaingu Safari Lodge
Kaingu Safari Lodge
Kaingu Safari Lodge
Kaingu Safari Lodge
Kaingu Safari Lodge
noord - Kafue National Park
noo
De Mukambi Safari Lodge heeft een centrale ligging op de oever van de Kafue Rivier langs de noordelijke rand van het nationaal park. Door de centrale ligging is het een goede locatie om uw noordelijke Kafue safari te beginnen. De lodge beschikt over 8 comfortabel ingerichte rondavels met een rieten dak, 4 luxe tented chalets en 1 familie chalet met twee en-suite slaapvertrekken en een lounge. De rondavels liggen verspreid langs de oever en zien uit op de bush en de rivier. De vier luxe tented chalets staan verscholen tussen het struikgewas langs de oever en bieden uitzicht op de rivier. Elke ruime tent is ingericht met een tweepersoonsbed met een klamboe, houten meubels, een zithoek, een en-suite toilet/badkamer met een douche en een Victoriaans bad op de aangrenzende veranda. De voorzijde van de tent heeft grote glazen schuifdeuren die geheel geopend kunnen worden naar een privé veranda met een zitje dat uitziet over de rivier. Elke rondavel is voorzien van twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed, een muskietennet, een zithoek, een en-suite toilet/douche en een privé veranda met comfortabele stoelen. 
U$ 395 -  480 p.p. per nacht
Mukambi Safari Lodge
afhankelijk van reisperiode
Mukambi Safari Lodge
Mukambi Safari Lodge
Mukambi Safari Lodge
Mukambi Safari Lodge
Mukambi Safari Lodge
Mukambi Safari Lodge
Mukambi Safari Lodge
Safari Tent
In de centrale lodge bevinden zich een overdekte dineerruimte, een comfortabele lounge met WIFI, een bar en een terras met uitzicht op de rivier. Er zijn drie verschillende terrassen gecreëerd, elk met een zitje vanwaar u tevens een prachtig uitzicht over de rivier heeft. Het zwembad met enkele ligbedden dat grenst aan de rivier biedt tussen de safari’s door enige verkoeling en ontspanning tijdens de warmere maanden. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan dag en avond game drives, ochtend wandelsafari’s, bootsafari’s, sundowner cruises, vissafari’s of een uitstapje naar een lokaal dorpje met een bezoek aan een schooltje.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), bootsafari’ s, sundowner cruises, vissafari’s, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bezoek aan een dorpje en schooltje en professionele Engels sprekende gids

Exclusief: park entreegelden.
Mukambi Safari Lodge
Mukambi Safari Lodge
Mukambi Safari Lodge
Rondavel
noord - Kafue National Park
noo
Op ongeveer 1,5 uur rijden van de Mukambi Safari Lodge ligt het zusterkamp Fig Tree Bush Camp, diep in het national park verscholen tussen de bomen. Een kampement dat bestaat uit slechts 4 luxe tenten gebouwd op 3 meter hoge platforms waardoor u een prachtig uitzicht heeft over de vlakte en de permanent gevulde lagune waar regelmatig allerlei wild komt om te drinken of te baden.

De centrale open tent is gelegen in de schaduw van een grote vijgenboom en doet dienst als dineerruimte en lounge. In de late middag wanneer u terug bent van de safari’s wordt hier het kampvuur aangestoken en terwijl de kampmedewerkers een overheerlijk diner voor u bereiden, kunt u genieten van een drankje en een snack en de belevenissen van de dag laten bezinken.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bezoek aan een dorpje en schooltje en professionele Engels sprekende gids.

Exclusief: park entree gelden.
U$ 400 -  495 p.p. per nacht
Fig Tree Bush Camp
afhankelijk van reisperiode
Fig Tree Bush Camp
Fig Tree Bush Camp
Fig Tree Bush Camp
Fig Tree Bush Camp
Fig Tree Bush Camp
Fig Tree Bush Camp
Fig Tree Bush Camp
noord - Kafue National Park
noo
De Kafue River Lodge is gelegen in het noorden in een groot privé reservaat, net buiten het national park. Dit deel van de Kafue Rivier stroomt rustig, is afwisselend en trekt allerlei wild aan welke u tijdens een  bootsafari of sundowner cruise kunt tegenkomen. Naast bootsafari’s en vissafari’s kunt u game drives in open 4WD of een wandelsafari ondernemen. Op aanvraag kunt u zelfs op een safari per mountain bike waarbij u ook een bezoek zult brengen aan een natuurlijke ‘hot spring’. 

De kleinschalige Kafue River Lodge bestaat uit slechts 4 chalets welke uitzien op de rivier. Elk chalet is voorzien van twin bedden met een klamboe, houten meubilair, een open haard en een en-suite toilet/badkamer. De rieten centrale boma is voorzien van een comfortabele lounge en een dineerruimte. Een groot houten terras hangt deels over het water, hier worden de maaltijden al fresco geserveerd. Maar een luxe brunch of lunch midden in de bush behoort ook tot de mogelijkheden.    

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari's en sundowner cruises, vissafari's, op aanvraag: mountain bike safari, en professionele Engels sprekende gids.

Exclusief: park entree gelden.
U$ 400 p.p. per nacht
Kafue River Lodge
afhankelijk van reisperiode
Kafue River Lodge
Kafue River Lodge
Kafue River Lodge
Mwaleshi Camp
Kafue River Lodge
Kafue River Lodge
Kafue River Lodge
Kafue River Lodge
Kafue River Lodge
zuid - Kafue National Park
noo
Het Nanzhila Plains Camp is het enige kampement in Nanzhila Plains, gelegen in het uiterstre zuiden van Kafue op ongeveer 5 tot 6 uur rijden van Livingstone. Nanzhila Plains Camp bestaat uit slechts 3 ruime safari tenten en 3 tented chalets, elk verscholen tussen de bomen en struiken. Zowel de chalets als de safari tenten zijn comfortabel ingericht en beschikken over twee eenpersoonsbedden of een tweepersoonsbed met een klamboe, een en-suite toilet/douche met dubbele wasbassins en een privé veranda met een zitje dat uitziet op de grasvlakte. In de centrale open booma bevindt zich een dineertafel en een lounge met rieten zitbanken en barfaciliteiten. Aangrenzend ligt een vuurplaats waar men vaak voor het diner even samenkomt voor een aperitief en om verhalen te delen.

Vanwege de kleinschaligheid en de afgelegenheid (de dichtstbijzijnde accommodatie ligt op vier uur rijden!) kunt u er vrijwel zeker van zijn een unieke safari te beleven, buiten de gebaande paden. De safari activiteiten welke worden aangeboden bestaan uit dag en avond game drives in een open 4WD en wandelsafari’s. Ook kan men een dagtrip ondernemen naar Lake Itezhi-Tezhi, er gaat dan een packed lunch mee voor onderweg.

Uw verblijf is inclusief:
maaltijden, thee & koffie, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

Eclusief drankjes / optioneel: full day naar Lake Itezhi-Tezhi
U$ 340 -  390 p.p. per nacht
Nanzhila Plains Camp
afhankelijk van reisperiode
Nanzhila Plains Camp
Nanzhila Plains Camp
Nanzhila Plains Camp
Nanzhila Plains Camp
Nanzhila Plains Camp
Nanzhila Plains Camp
Overige kampementen worden op een later tijdstip aan de website toegevoegd
klik voor website:
U$ 400 - 450 p.p. per nacht
U$ 400 - 600 p.p. per nacht
U$ 400 - 550 p.p. per nacht
U$ 400 - 500 p.p. per nacht
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.