info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Zambia Reissuggesties
Zoekt u een safari in Zambia, een privé safari, een familie safari of een klassieke wandelsafari?
Zimba Safaris biedt een ruime keuze aan compleet verzorgde safari's en ook losse accommodaties.
Onderstaande reizen naar Zambia zijn slechts voorbeelden en aan te passen conform uw wensen. U kunt denken aan de verblijfsduur per locatie, een vervangende accommodatie of het toevoegen van een bestemming. Heeft u interesse in onderstaande reizen naar Zambia of een andere specifieke maatwerkreis en wilt u een reisvoorstel ontvangen, neem dan gerust contact met ons op.

Vanwege de fluctuerende valuta zijn de reissommen zijn in U$ genoemd. U kunt de reis in Euro of U$ betalen.
Chamilandu Bushcamp - South Luangwa Chamilandu Bushcamp - South Luangwa ZungulilaBushcamp - South Luangwa Hoogtepunten 10 dagen: South Luangwa-Mfuwe sectie / Kuyenda Bushcamp en 2 luxe bushcamps in het zuiden:
Bilimungwe Bushcamp / Zungulila Bushcamp / Kapamba Bushcamp / Chindeni Bushcamp of Chamilandu Bushcamp  Keuze uit 6 formidabele bushcamps van The Bushcamps Company waarvan er 5 in het zuiden van South Luangwa zij gesitueerd. Elk bushcamp ligt in het national park op een unieke locatie waar u nauwelijks tot geen andere toeristen tegen zult komen. Alle behoren zij tot het neusje van de zalm, ze zijn zeer kleinschalig (max. 4 tot 6 lodges) en staan bekend om de sublieme safari's. U kunt rekenen op een zeer persoonlijke en uitmuntende service en een excellente keuken. De safari's met The Bushcamps Company zijn geheel verzorgd inclusief bush picknicks, bush breakfasts en sundowners. Voor meer informatie - zie het volledig reisschema in pdf

Prijsindicatie 2024 o.b.v. 2 personen:
mei & november ± U$ 5.193 p.p.    |     juni & oktober ± U$ 5.684 p.p.    |     juli t/m september ± U$ 6.494

Lastminute aanbieding 2024 - geldend bij vertrek binnen 2 maanden & afhankelijk van beschikbaarheid:
mei & november ± U$ 4.449 p.p.    |     juni & oktober ± U$ 4.827 p.p.    |     juli t/m oktober ± U$ 5.367 p.p.

Exacte prijzen zijn afhankelijk van de datum van uw vertrek. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte. Eventuele aanbiedingen zullen wij hierin meenemen.

Bootsafari's South Luangwa Nsefu Camp - Zambia Nkwali Camp - Zambia
Hoogtepunten 10 dagen: South Luangwa Mfuwe / Nkwali Camp - South Luangwa Nsefu / Nsefu camp
Een boeiende safari voor de liefhebber die al meerdere safari's heeft ondernomen en South Luangwa dieper wil verkennen in een seizoen dat niet iedereen aanspreekt. Deze safari vindt plaats tijdens de piek van de overstroming, met de rivier als enige toegang, een unieke kans om de Luangwa vallei met haar wild en vele vogels geheel anders te ervaren. De Luangwa vallei is het meest dramatisch in het smaragd groene seizoen wanneer het water in de Luangwa Rivier stijgt en de overvolle lagunes, kanalen en ebbenbossen doet overstromen, een periode wanneer het gebied normaal gesproken ontoegankelijk is.
Voor meer informatie - zie het volledig reisschema in pdf

AANBIEDING 2024 Robin Pope Safaris:
1 februari t/m 31 maart o.b.v. 2 personen ± U$ 4.643 p.p.

Track & Trail Camp - South Luangwa Track & Trail Camp - South Luangwa Track & Trail Camp - South Luangwa
Hoogtepunten 10 dagen: South Luangwa-Mfuwe sectie / Track & Trail River Camp met privé fotografie safari
Wie in alle rust de tijd wil nemen om wat langer bij een bepaald dier te blijven staan of wie van fotografie houdt en daar graag uitgebreid de tijd voor neemt, is deze privé safari uniek! Geen andere gasten bij u in de auto maar alleen uw eigen reisgezelschap. Of u met 2 of 4 personen reist maakt niet uit, u heeft de hele auto tot uw beschikking en daardoor veel bewegingsvrijheid zodat u het wild vanuit elke hoek kunt aanschouwen en mooie foto's kunt maken. Deze boeiende safari onderneemt u met de professionele wildlife gids en fotograaf Peter Geraerdts. De open landcruiser beschikt over verstelbare camera en lens ondersteuning met zogenaamde 'bean bags'voor close up fotografie. De safari’s vinden plaats in de wildrijke Mfuwe sectie maar op aanvraag kunt u tegen een kleine meerprijs ook een hele dag op safari naar de Nsefu sectie. Een absolute aanrader voor hen die nog meer van South Luangwa willen zien en ervaren. Voor meer informatie - zie het volledig reisschema in pdf

Prijsindicatie 2024 o.b.v. 2 personen - Privé Safari zonder andere gasten:
april, mei, juni & november ± U$ 4.149 p.p.    |     juli t/m oktober ± U$ 4.695 p.p.

Prijsindicatie 2024 o.b.v. 2 personen - Standaard Safari met gedeelde game drives:
april, mei, juni & november ± U$ 2.953 p.p.    |     juli t/m oktober ± U$ 3.513 p.p.

Exacte prijzen zijn afhankelijk van de datum van uw vertrek. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte. Eventuele aanbiedingen zullen wij hierin meenemen.

Shenton Safaris- South Luangwa Shenton Safaris- South Luangwa Shenton Safaris- South Luangwa Hoogtepunten 10 dagen:
South Luangwa Nsefu / Kaingo Camp en South Luangwa Numbu & Lion Plain / Mwamba Bushcamp
Shenton Safaris is de enige operator die echte authentieke safari’s runnen in het noorden van South Luangwa op de meest spectaculaire locaties waar veel roofwild te vinden is en mooie en spannende jachttaferelen niet zelden zijn. Het gebied omvat een breed scala aan habitats, sprookjesachtige ebbenbossen, mopani bossen, open grasvlaktes en lagunes waaronder de Pelican Lagoon. De kampementen zijn zeer kleinschalig en er heerst een persoonlijke sfeer. Hier kunt u aandacht, een excellente service, uitstekende maaltijden en bijzonder mooie wildlife momenten verwachten. Én de game drives zijn met maximaal 4 personen! Daarnaast bieden verschillende schuilplaatsen, de zogenaamde ‘’ hides’’ mogelijkheden voor close-up fotografie.
Voor meer informatie - zie het volledig reisschema in pdf

Prijsindicatie 2024 o.b.v. 2 personen
juni ± U$ 6.638 p.p.    |     juli ± U$ 7.196 p.p.    |     augustus t/m oktober ± USD 8.292 p.p.

Exacte prijzen zijn afhankelijk van de datum van uw vertrek. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte. Eventuele aanbiedingen zullen wij hierin meenemen.

Tusk & Mane - Lower Zambezi Tusk & Mane - Lower Zambezi South Luangwa - Kaingo
Hoogtepunten 11 dagen: Lower Zambezi / Tusk & Mane Safaris - South Luangwa Nsefu / Kaingo Camp (Shenton Safaris) 
Een no nonsense en pure bush beleving diep in het Zambezi National Park met twee zeer gepassioneerde en ervaren topgidsen! Langs de rivier kunt u naast game drives mooie bootsafari's en kanosafari's ondernemen. Overnachten doet u op twee sublieme locaties, in een klassieke safari tent met een bucket shower en een kampvuur aan de oever van de rivier én in een luxe fly-camp dat meer landinwaarts ligt en ideaal is voor fantastische wandelsafari's. Na de Lower Zambezi vliegt u naar de mooie en wildrijke Nsefu regio in South Luangwa. Hier staan u lonende game drives te wachten die maar liefst 4 uur per keer duren en die voor de liefhebbers afgewisseld kunnen worden met wandelsafari's. Voor close-up fotografie kunt u tevens gebruik maken van 4 verschillende "hides", in de omgeving van de lodge. Voor meer informatie - zie het volledig reisschema in pdf

Prijsindicatie 2024 o.b.v. 2 personen:
mei & juni ± U$ 7.586 p.p.    |     juli ± U$ 8.736 p.p.    |     augustus t/m oktober ± U$ 9.510

Exacte prijzen zijn afhankelijk van de datum van uw vertrek. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte. Eventuele aanbiedingen zullen wij hierin meenemen.

Kakuli Bushcamp - South Luangwa Normann Carr Safaris - South Luangwa Normann Carr Safaris - South Luangwa
Hoogtepunten 11 dagen Norman Carr Safari: Luwi Bush Camp - Nsolo Bush Camp en Mchenja Camp
De echte klassieke safari waarbij u naast game drives ook in een relaxed tempo onder begeleiding van de best getrainde gidsen van kamp naar kamp kunt wandelen. Norman Carr Safaris staat voor luxe, efficiëntie, persoonlijke service en kwalitatief goede safari's die men niet snel vergeet. De kampementen zijn zeer kleinschalig en gesitueerd op goede wildlife locaties in het noordelijk deel van South Luangwa, u komt geen andere toerist of voertuig tegen. Als afsluiting verblijft u in het mooie Mchenja Camp aan de oever van de Luangwa rivier waar u naast genieten van het comfort van uw lodge en de omgeving ook game drives in open 4WD kunt ondernemen. Voor hen die van wandelsafari's houden en eens wat anders zoeken, een absolute aanrader!
Voor meer informatie - zie het volledig reisschema in pdf

Prijsindicatie 2024 o.b.v. 2 personen:
mei, juni & november ± U$ 7.400 p.p.  inclusief 1 gratis nacht fully inclusive t.w.v. U$ 840 p.p.
juni t/m oktober ± U$ 8.408 p.p.  inclusief 1 gratis nacht fully inclusive t.w.v. U$ 1.030 p.p.

Exacte prijzen zijn afhankelijk van de datum van uw vertrek. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte. Eventuele aanbiedingen zullen wij hierin meenemen.

Lion Camp - South Luangwa Lion Camp - South Luangwa Kuyenda Bushcamp - South Luangwa
Hoogtepunten 12 dagen: South Luangwa Mfuwe / Kuyenda Bushcamp - South Luangwa Lion Plains / Lion Camp - Lower Zambezi / Baines River Camp  Een niet te overtreffen safari in Zambia op alle fronten. Niet alleen vanwege de stijlvolle accommodaties maar ook zeker vanwege de locaties en het aanwezige wild. U verblijft in het territorium van de luipaarden in de Kuyenda / Mfuwe regio en kunt spectaculaire encounters beleven met de leeuwen in de beruchte regio 'Lion Plains'. De reis start of sluit af met een heerlijk verblijf in het elegante Baines River Camp aan de Zambezi Rivier, een geheel andere omgeving en waar u naast het wakker worden met knorrende nijlpaarden, game drives en wandelsafari's ook prachtige bootsafari's kunt ondernemen. Absoluut een safari in stijl met veel afwisseling qua natuur en mooie fotografische momenten.
Voor meer informatie - zie het volledig reisschema in pdf

Prijsindicatie 2024 o.b.v. 2 personen:
mei ± U$ 7.506 p.p.    |     juni ± U$ 7.786 p.p.    |     juli v.a. ± U$ 8.572 p.p. t/m USD 9.160 p.p.
augustus & september ± USD 9.160 p.p.    |     oktober v.a. ± U$ 8.272 p.p. t/m USD 8.860 p.p.   |    november ± USD 7.786 p.p.

Exacte prijzen zijn afhankelijk van de datum van uw vertrek. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte. Eventuele aanbiedingen zullen wij hierin meenemen.

Tree Rivers Camp - South Luangwa Tree Rivers Camp - South Luangwa Kafunta River Lodge - South Luangwa
Hoogtepunten 14 dagen: Nsefu regio / Zikomo Safari Camp - Mfuwe regio / Kafunta River Camp - zuid / Three Rivers Camp  South Luangwa is groot en variërend genoeg voor een langer verblijf op verschillende locaties. Het park is onderverdeeld in drie secties, de centraal gelegen Mfuwe sectie, het zuidelijk deel en het minder bezochte noordelijk deel waaronder ook de spectaculaire Nsefu sectie en Lions Plain valt. De regio’s verschillen van elkaar en elk heeft haar eigen charme maar ook elk seizoen geeft een andere aanblik, van gortdroog tot een groene oase, van dramatische schouwspelen tot aandoenlijke taferelen met jong wild. Wandelsafari’s zijn boeiend tot spectaculair en variëren van een dagdeel tot van kamp naar kamp. Game drives worden in een open 4WD ondernomen én de avond game drives zijn in heel South Luangwa lonend en duren tot 20:00 in de avond vergezeld van een grote spotlight en kans om allerlei nachtdieren te zien. Voor meer informatie - zie het volledig reisschema in pdf

Prijsindicatie 2024 o.b.v. 2 personen:
21 mei t/m juni ± U$ 6.590 p.p.    |     juli t/m september ± U$ 6.885 p.p.    |     oktober ± U$ 6.567 p.p.
Andere reisdata - prijs op aanvraag

Exacte prijzen zijn afhankelijk van de datum van uw vertrek. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte. Eventuele aanbiedingen zullen wij hierin meenemen.

Musekese Camp - Hide Musekese Camp - Kafue Nsefu Camp - South Luangwa
Hoogtepunten 14 dagen: Kafue / Musekese Camp - Kafue Busanga Plains / Ntemwa Bushcamp - South Luangwa Mfuwe / Nkwali Camp - South Luangwa Nsefu / Tena Tena Camp   Een prachtige safari dat alle ingredienten bevat waar menigeen van droomt. Het schitterende noorden van het Kafue National Park met haar uitgestrekte Busanga Plains en de wildrijke Mfuwe en Nsefu regio van South Luangwa. De luxe van deze safari zit met name in de bijzondere locaties, het wild, de relaxte informele sfeer en de sublieme gidsen. Uw verblijf varieërt van een 'down to earth' kampement tot een semi luxe kampement.
Voor meer informatie - zie het volledig reisschema in pdf

Prijsindicatie 2024 o.b.v. 2 personen:
juli t/ m september ± U$ 10.742 p.p.    |    Oktober ± U$ 10.345 p.p.

Exacte prijzen zijn afhankelijk van de datum van uw vertrek. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte. Eventuele aanbiedingen zullen wij hierin meenemen.

Mvuu Camp - Liwonde Flatdogs Camp - South Luangwa Makokola Retreat - Lake Malawi
Hoogtepunten 16 dagen: Satemwa / Huntingdon House - Majete / Thawale Lodge - Liwonde / Mvuu Camp - Lake Malawi / Makokola Retreat - Flatdogs Camp Maak in korte tijd kennis met de meest bekende wildlife parken van Malawi en Zambia. Een veelzijdige reis met grote contrasten tussen de landen en landschappen. Liever een strandverblijf op Mumbo Island i.p.v. het Makokola Retreat of een andere route in Malawi (Zomba, Mulanje) dan is dit mogelijk. Ook zijn er alternatieve accommodaties mogelijk in South Luangwa. Vraag ons gerust om een vrijblijvende offerte op maat.

Prijsindicatie 2022 o.b.v. 2 personen:    juli t/m oktober    ± U$ 5.245 p.p.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose