reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
ZAMBIA SAFARI

Individuele rondreis, privé safari of een relaxte vakantie

De reizen naar Zambia zijn individuele reizen inclusief transfers en binnenlandse vluchten. Onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en aan te passen conform uw wensen. U kunt denken aan de verblijfsduur per locatie, een vervangende accommodatie of het toevoegen van een bestemming. Heeft u interesse in onderstaande reizen en wilt u een reisschema ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wij hanteren eerlijke prijzen! Vanwege de fluctuerende valuta zijn de reissommen zijn in U$ genoemd. U kunt de reis in Euro of U$ betalen. Voor een Euro prijsindicatie zie U$ / Euro calculator in de rechterkollom.

Zambia Safari met Zimba Safaris 9 dagen – Privé Fotografie Safari South Luangwa
Hoogtepunten: South Luangwa Mfuwe en eventueel Nsefu sectie. Bent u gefascineerd door wildlife en wilt u meer weten over de mogelijkheden van uw camera, betere actie foto's te schieten en stelt u prijs op een aangename en persoonlijke sfeer waarbij u geen rekening hoeft te houden met andere reizigers? Dan is deze fotografie safari absoluut iets voor u! Of u een geoefend fotograaf bent of net een beginner, het maakt niet uit. Met een professionele wildlife fotograaf gaat u op pad en wordt u alle kneepjes van het vak geleerd om de mooiste foto's te schieten. De privé open landcruiser beschikt over verstelbare camera en lens ondersteuning met zogenaamde 'bean bags'.
AANBIEDING
2 pers v.a. U$ 2.560 p.p. | 3 pers v.a. U$ 2.440 p.p. | 4 pers v.a. U$ 2.385 p.p.


Zambia Safari met Zimba Safaris10 dagen – Chikoko Walking Trail
Hoogtepunten: South Luangwa Mfuwe/ Flatdogs Camp, South Luangwa noord/ Chikoko & Crocodile River Camp. Een avontuurlijke safari voor wie van wandelsafari's houdt en een echt bushgevoel wil ervaren. In de Mfuwe sectie worden er dag en avond game drives ondernomen en bent u als het ware nog in de bewoonde wereld. Maar éénmaal in het verre noorden wanneer u de rivier oversteekt zijn er geen wegen meer en komt u geen enkele toerist tegen. U verblijft 3 nachten in lokaal gebouwde bushcamps en hier zijn alleen wandelsafari's mogelijk en loopt u van kamp naar kamp.
- 2 pers. v.a. U$ 3.645 p.p


Zambia Safari met Zimba Safaris10 dagen Zambia South Luangwa - Mfuwe & Lion Plains
Hoogtepunten: South Luangwa Mfuwe/ Flatdogs Camp & Lion Plains / Lion Camp. South Luangwa is groot genoeg voor een langer verblijf. De regio's zijn heel verschillen qua landschap en wildlife. In de Mfuwe sectie zijn veel uipaarden te spotten en echt niet alleen tijdens de night drives! Lion Plains is weer berucht om de hoeveelheid leeuwen. Meer weten? Vraag ons gerust om meer informatie.
- 2 pers. v.a. U$ 3.945 p.p.


Zambia Safari met Zimba Safaris10 dagen Luxury Safari – South Luangwa Experience
Hoogtepunten: South Luangwa National Park/ Mfuwe Lodge & Bushcamp naar keuze. Een luxe safari in het zuiden van South Luangwa. Dag en avond game drives en traditionele wandelsafari's vanuit de mooiste locaties. U verblijft in kleinschalige bushcamps van 'The Bushcamp Company', bekend om sublieme safari's, een persoonlijke service en een excellente keuken. - 2 pers. v.a. U$ 4.456 p.p.


Zambia Safari met Zimba Safaris 11 dagen – Inclusief Privé Photographic Safari
Hoogtepunten: South Luangwa Mfuwe en Nsefu sectie. South Luangwa safari waarbij u zowel de bekende Mfuwe sectie als de meer afgelegen en nauwelijks bezochte Nsefu sectie bezoekt. In Mfuwe onderneemt u een unieke privé safari met een wildlife gids/fotograaf waar u boeiende fotografische momenten mee zult beleven. De open landcruiser beschikt over verstelbare camera en lens ondersteuning met zogenaamde 'bean bags'. In de Nsefu sectie is het landschap geheel anders en deze sectie is bekend om de leeuwenpopulatie.
AANBIEDING
Mei - juni 2019 - 2 pers v.a. U$ 3.533 p.p.
Juli t/m oktober 2019 - 2 pers v.a. U$ 3.970 p.p.
1 t/m 30 November 2019 - 2 pers v.a. U$ 3.533 p.p.


Zambia Safari met Zimba Safaris11 dagen - South Luangwa & Lower Zambezi Fly in Safari
Hoogtepunten: South Luangwa/ Flatdogs Camp, Lower Zambezi/ Chongwe River Camp. Inclusief Chongwe River Camp aanbieding. Twee mooie locaties in Zambia waar u veel zult beleven. Het Flatdogs Tented Camp is aan een lagune gelegen en de Chongwe River Lodge aan de Zambezi Rivier. Afwisselende natuur en verschillende activiteiten zijn inbegrepen. - 2 pers. v.a. U$ 4.007 p.p


Zambia Safari met Zimba Safaris13 dagen – Kafue & South Luangwa
Hoogtepunten: Kafue zuid / Nanzhila Plains Camp, Kafue centraal/ Kaingu Lodge, South Luangwa / Tack & Trail Camp of upgrade. Een mooie reis waarbij u veel van Kafue zult ervaren. Het afwisselende zuiden waar u grote kans heeft om leeuwen en zelfs cheetah te spotten. Het centrale deel waar veel wild langs de Kafue Rivier te vinden is en het onovertroffen South Luangwa National park. Verlenging met overnachting in Livingstone is mogelijk. - 2 pers v.a. ± U$ 4.887 p.p.


Zambia Safari met Zimba Safaris13 dagen – North Kafue Explorer
Hoogtepunten: Kafue/ Mukambi Safari Lodge, Busanga Plains Bushcamp, South Luangwa / Track & Trail Camp. Het Kafue NP behoort tot de mooiste wildparken van Zambia en wordt nog door weinig door toeristen bezocht. Deze reis concentreert zich op het noordelijk deel van Kafue waaronder de prachtige Busanga Plains die alleen in het droge seizoen toegankelijk zijn. Als afsluiting 4 nachten in de wildrijke Mfuwe sectie van South Luangwa National Park.- 2 pers v.a. ± U$ 5.847 p.p.


Zambia Safari met Zimba Safaris13 dagen – Grand Walking Trail
Hoogtepunten: South Luangwa Nsefu sectie/ Tafika Camp & Chikoko Tree en Crocodile river Camp, North Luangwa/ Mwaleshi Camp. De 'eens in je leven' ervaring voor de meer ervaren reiziger die eens wat anders wil. In het noorden van South Luangwa verblijft u 3 nachten in Tafika Camp. Vanuit hier zult u wandelsafari's en dag en avond game drives ondernemen. Vervolgens vertrekt u te voet naar Chikoko Tree en Crocodile Camp, twee authentieke bushcamps gelegen in een gebied waar u de enige toerist bent. Met een klein vliegtuigje vliegt u naar het North Luangwa om vanuit Mwaleshi Camp de boeiende wandelsafari's te ondernemen. - 2 pers v.a. ± U$ 6.660 p.p.


Zambia Safari met Zimba Safaris14 dagen Zambia
Hoogtepunten: Livingstone/Victoria Falls / Kafue zuid/ Nanzhila Plains, Kafue noord/ Kaingu Lodge.   In Livingstone heeft u de mogelijkheid om de beroemde Victoria Falls bezoeken. Per transfer en een boeiende game drive gaat u op weg naar de nauwelijks bezochte Nanzhila Plains in het Kafue national Park. Op de uitgestrekte open grasvlaktes met luchtige bebossing en palmbomen gaat u op zoek naar verschillende soorten wild. De vierde dag vertrekt u per game drive langs het meer Itezhi-Tezhi naar het noordelijk deel dat weer een heel andere omgeving is en verblijft u op de oever van de Kafue Rivier. Als afsluiting een fraaie lodge aan de Zambezi Rivier in de Zambezi Vallei. Alle accommodaties zijn kleinschalig en op elke locatie onderneemt u game drives in open 4WD, wandelsafari's in de ochtend en bootsafari's. Voor de liefhebbers zijn de vissafari's aan te bevelen! Alle benodigdheden voor de hengelsport zijn bij uw verblijf inbegrepen.
- 2 pers. v.a. U$ 4.256 p.p.


Zambia Safari met Zimba Safaris14 dagen combinatie Safari – Lake Malawi & Zambia
Hoogtepunten: Satemwa / Huntingdon House, Liwonde/ Mvuu Camp, Cape Maclear / Mumbo Island, South Luangwa / Puku Ridge Camp.   In Malawi zult u verrast zijn over de bijzonder mooie landschappen en vergezichten, u bezoekt u de theeplantages en onderneemt een wandeling in de Thyolo bossen. Onderneemt dag en avond game drives en een bootsafari in het Liwonde National Park en u kunt de neushoorns te voet opsporen. Daarna verblijft u op een eilandje in het meer waar u kunt snorkelen, duiken en kajakken. En als afsluiting vliegt u naar het wildrijke South Luangwa in Zambia. Hier verblijft u 4 nachten in een luxe of middenklasse accommodaties waar u dag en avond game drives en/of boeiende wandelsafari's onderneemt. - 2 pers. v.a. U$ 4.540 p.p.


Zambia Safari met Zimba Safaris14 dagen South Luangwa – Luxury Norman Carr Safari in Nsefu & Privé Photographic Safari in Mfuwe sectie
LOCATIE, LOCATIE, daar gaat het bij deze safari om! - De beste wandelsafari's en game drives in de afgelegen Nsefu sectie en een privé fotografie safari in de Mfuwe sectie. Een niet te overtreffen safari waarbij u twee verschillende regio's van het South Luangwa National Park zult beleven. De Nsefu sectie is afgelegen en komt u nauwelijks toerisme tegen. Deze sectie is bekend om de afwisselende landschappen met brede rivierbeddingen en de leeuwen populaties. En in het juiste seizoen zijn hier de wilde honden en hyena's te vinden. In de Mfuwe sectie onderneemt u privé fotografie safari's waarbij u ongetwijfeld de luipaarden met uw camera zult vastleggen.
AANBIEDING inclusief 3 nachten gratis verblijf.

2 pers v.a. U$ 6.159 p.p.


Een reis gevonden die u aanspreekt maar toch liever een andere accommodatie?

 Bekijk meer accommodaties in Zambia

Of neem contact met ons op voor advies - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.

020 610 3593
020 895 0566

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593