info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Matobo Hills Lodge
Matobo Hills National Park
U$ 260 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Matobo Hills Lodge - Zimbabwe Matobo Hills Lodge - Zimbabwe Matobo Hills Lodge - Zimbabwe Matobo Hills Lodge - Zimbabwe Matobo Hills Lodge - Zimbabwe Matobo Hills Lodge - Zimbabwe
De Matobo Hills Lodge beschikt over 18 stenen cottages inclusief enkele familie cottages. De fraaie lodge is gesitueerd in een privé reservaat aan de voet van de Ififi berg en is zo ontworpen dat het moeiteloos opgaat in de omringende granieten rotsformaties die zo kenmerkend zijn voor de Matobo hills. En om zoveel mogelijk een eenheid te vormen met deze omgeving zult u ook in het interieur van de cottages veel elementen van steen terugvinden.

De tweepersoons cottages beschikken over een kingsize bed of 2 eenpersoonsbedden, een en-suite toilet, een ligbad en een douche, een plafond ventilator en thee & koffie faciliteiten. De family cottage beschikt over één slaapvertrek voor maximaal 4 personen. De centrale lodge beschikt over een bar en een lounge vanwaar u een prachtig panoramisch uitzicht heeft op de omgeving en met name tijdens de zonsondergangen. Matobo Hills Lodge staat bekend om een goede service en een uitstekende keuken, de maaltijden kunt u nuttigen in het restaurant of in de open lucht gazebo.

Tussen de activiteiten door is het tijdens de warme uurtjes heerlijk toeven bij het zwembad of u kunt het terrein rondom de lodge verkennen of een bezoekje brengen aan het curiosa winkeltje met handgemaakte souvenirs. Activiteiten die worden aangeboden zijn onder andere game drives in open 4WD, rhino tracking te voet, bushwalks naar de grotten met rotstekeningen of een bezoek aan het Cecil Rhodes monument en de beroemde panorama plaats ‘view of the world’.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, thee & koffie, laundry service, historische tour naar de grotten met rotstekeningen en Cecil Rhodes monument/ Panorama View of the World, Rhino Tracking te voet, ochtend en middag game drives in open 4WD en professionele Engels sprekende gids.

Exclusief: drankjes, park entreegelden + Cecil Rhodes monument fee
Big Cave Camp
Matobo Hills National Park
U$ 300 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Big Cave - Matobo Zimbabwe Big Cave - Matobo Zimbabwe Big Cave - Matobo Zimbabwe Big Cave - Matobo Zimbabwe Big Cave - Matobo Zimbabwe Big Cave - Matobo Zimbabwe Big Cave - Matobo Zimbabwe Big Cave - Matobo Zimbabwe
Big Cave Camp is gesitueerd nét buiten het Matopos National Park, op ongeveer 46 kilometer van Bulawayo. Het kamp is gelegen op een enorme granieten heuvel en geheel opgetrokken uit natuurlijke materialen, geïnspireerd door het bijzondere landschap en gebruikmakend van de aanwezige kolossale granieten ‘bolders’. Het vormt het een fraai geheel met haar rotsachtige omgeving.

Big Cave Camp bestaat uit slechts 7 ruime chalets waaronder één familie chalet. Elke chalet beschikt over een en-suite toilet/badkamer en een balkon dat uitziet over het rotsachtige landschap. De lounge, de bar en de dineerruimte zijn gebouwd om enorme rotsblokken waardoor het gevoel gecreëerd wordt alsof u in een grot verblijft, maar dan met moderne faciliteiten. Tussen de safari’s door kunt u gebruik maken van het zwembad en de ligbedden of u kunt een kijkje nemen in de bibliotheek waar u een aantal boeken kunt vinden waarin de geschiedenis van dit bijzondere en spirituele gebied wordt beschreven.

Omdat Big Cave Camp net buiten het national park ligt, kunnen de game drives zowel op het eigen privé terrein als in het Matobo National Park worden ondernomen. Avond game drives worden wel op het eigen terrein ondernomen, want deze zijn verboden in het national park.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, laundry service, historische tour naar de grotten met rotstekeningen en Cecil Rhodes monument/Panorama View of the World, Rhino Tracking te voet, dag en avond game drives in open 4WD, natuurwandelingen over granieten platen en professionele Engels sprekende gids.

Exclusief: drankjes, park entreegelden + Cecil Rhodes monument fee
Camp Amalinda
Matobo Hills National Park
U$ 472 - 543 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Camp Amalinda - Mana Pools Zimbabwe Camp Amalinda - Mana Pools Zimbabwe Camp Amalinda - Mana Pools Zimbabwe Camp Amalinda - Mana Pools Zimbabwe Camp Amalinda - Mana Pools Zimbabwe Camp Amalinda - Mana Pools Zimbabwe Camp Amalinda - Mana Pools Zimbabwe Camp Amalinda - Mana Pools Zimbabwe
Camp Amalinda is een luxe safari lodge gesitueerd in het majestueuze rotsdecor van de Matobo Hills, de lodge is genesteld in een oude schuilplaats van de 'San' Bushmen. Camp Amalinda vormt een natuurlijk geheel met de omgeving, de hele lodge is gebouwd in, aan en om de granieten rotsen van Matobo. Het kamp bestaat uit 7 individueel ingerichte stenen chalets met een rieten dak en 2 honeymoon suites, elk met een en-suite toilet/badkamer.

De open dineerkamer en de lounge bieden een panoramisch zicht over de heuvels. Er is een kleine wildlife bibliotheek aanwezig en voor de liefhebbers is er een aparte schaakkamer. Wijnkenners kunnen een kijkje nemen in de wijnkelder die gelegen is in een grot. Een groot zwembad omringd met ligbedden ziet uit op een waterpoel en de rotsachtige omgeving, hier kunt u ook gebruik maken van een weldadige massage en/of manicure.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, historische tour naar de grotten met rotstekeningen en Cecil Rhodes monument/Panorama View of the World, Rhino Tracking te voet, ochtend en middag game drives in open 4WD, natuurwandelingen over granieten platen en professionele Engels sprekende gids.

Exclusief: park entreegelden + Cecil Rhodes monument fee, optionele activiteiten zoals paardrijden of abseilen.


info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose