info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Kaya Mawa Lodge
Likoma Island / Lake Malawi
U$ 445 - 580 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Kaya Mawa - Lake Malawi Kaya Mawa - Lake Malawi Kaya Mawa - Lake Malawi Kaya Mawa - Lake Malawi Kaya Mawa - Lake Malawi Kaya Mawa - Lake Malawi Kaya Mawa - Lake Malawi Kaya Mawa - Lake Malawi
Op slechts één uur vliegen van Lilongwe ligt het tropische Likoma Island. Het eiland is bedekt met mango en oude baobab bomen en omringd door prachtige zandstranden en rotsachtige baaien. In één van de kleine baaitjes is de Kaya Mawa Lodge gesitueerd.

De zeer fraaie locatie en het strand zorgen ervoor dat relaxen de voornaamste bezigheid is, echter kan men er voldoende activiteiten ondernemen om zich als gast te vermaken zoals duiken, snorkelen, waterskiën, zwemmen, kajakken, zeilen of een boottochtje. Ook is het mogelijk om op eigen gelegenheid een wandeling te maken over Likoma Island. Of u kunt het eiland verkennen per mountainbike of met een quadbike van de accommodatie. Verdwalen zult u niet, want er zijn slechts een paar wegen. Het is gewoon leuk om even rond te rijden en een kijkje te nemen op het kleine eiland. Naast de mooie natuur kunt u er het lokale leven opsnuiven, enkele kleine nederzettingen zien, er is een kathedraal en een missionaris post, een kerkje, een middelbare school, een kleine haven en een kleine lokale markt. Ook kunt u als activiteit een dagexcursie per boot ondernemen naar Mozambique.

De Kaya Mawa Lodge is gelegen op het uiterste puntje van het rotsachtige Likoma Island in het noordoosten van Lake Malawi. Kaya Mawa is één van de meest romantische bestemmingen in Afrika en een zeer fraaie locatie voor honeymooners of als eindbestemming na een avontuurlijke safari. De lodge bestaat uit 11 luxe en zeer fraai ingerichte chalets gebouwd op de rotsen, elk op ruime afstand van elkaar zodat privacy gewaarborgd is.

De romantische Premium Suites beschikken tevens over een eigen plunge pool. 1 Premium HOneymoon Suite is gelegen op een eigen eilandje welke via een houten loopbrug verbonden is met de centrale lodge. Ideaal voor kleine groepen of families zijn de 3 Private Houses met een eigen plunge pool of een strand.

Of de 3 Private Family Houses met eigen privé strand. Elk ingerichte chalet heeft een prachtig uitzicht op het meer en is voorzien van een ruim slaapvertrek met een en-suite toilet/douche en een ligbad, een lounge met een privé terras en directe toegang tot het meer.

Op het strand van de centrale lodge is een overdekte dineerruimte en een beach bar op een ietwat verhoogde vlonder waar relaxte loungebanken, grote bedden en kussens u uitnodigen om te loungen. Met een tropische cocktail in uw hand zult u genieten van een fraaie uitzicht en de zonsondergang. Dineren op het strand met uw tweeën of uw eigen groepje maakt het verblijf helemaal compleet. Op het strand wordt dan speciaal voor u een mooi gedekte tafel neergezet, omringd door het romantische licht van paraffine lampen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, gebruik van snorkels, kajak, paddle boards, mountain bikes, textile workshop, wandelen over het eiland (wandelroutes) of naar een nabijgelegen dorpje.

Exclusief: drankjes en binnenlandse vluchten / gemotoriseerde watersporten

Mbungu of Khuyi standaard suite
title= title= title= title=

Msekwa standaard suite
title= title= title= title=

Ngani premium suite
title= title= title= title=

Nkwahsi premium suite
title= title= title= title=

Makengulu premium suite
title= title= title= title=
WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose