reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Savute regio
Savute Under Canvas (AndBeyond) biedt gasten een échte bush beleving in stijl. Het luxe mobile camp is gelegen in de ongerepte Savute regio van het Chobe NP en wordt om de week verplaatst om zo gasten de beste game viewing te kunnen bieden. Het kamp ligt afgelegen zodat de kans kleiner is op tijdens uw safari andere voertuigen te passeren, met uitzondering van het hoogseizoen wanneer het erg druk kan zijn in de regio. Het exclusieve mobile camp is zeer kleinschalig en bestaat uit slechts 5 luxe stahoogte safari tenten voorzien van ramen en deuren van gaas welke aan de voorkant geheel geopend kunnen worden zodat u optimaal kunt genieten van de omgeving en de geluiden om uw heen. Elke safari tent beschikt over een zeer comfortabele inrichting, een kingsize bed met kwaliteitslinnen en een en-suite toilet/bucket shower. Elke ochtend wordt u gewekt met thee & koffie welke geserveerd wordt bij uw privé zitje voor de tent.

Een grote gezamenlijke tent doet dienst als dineerruimte, vaak wordt het diner genuttigd aan de gezamenlijke eettafel. Indien gewenst kunt u de maaltijd nuttigen aan een aparte tafel voor meer privacy. De maaltijden zijn uitstekend te noemen en in driegangen. U kunt tijdens uw verblijf een uitstekende en efficiënte service verwachten en een ongedwongen sfeer. De safari’s bestaan uit ochtend en middag game drives in open 4WD. Tussen de safari’s door kunt genieten van de namiddag thee met een hapje in de schaduw van de dineertent, of genieten van een smakelijke cocktail bij zonsondergang.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden. 
Savute Under Canvas (AndBeyond)
U$ 615 - 755 p.p. per nacht
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
afhankelijk van reisperiode
Savute Under Canvas
Savute regio
Het Savute Camp (Wilderness Safaris)  is meer landinwaarts gelegen, nabij de Savute Marsh een gebied van kanalen en moerassen dat seizoengebonden overstroomt en van aantrekkingskracht is op allerlei wild, de regio biedt excellente game viewing mogelijkheden. Het kampement ziet uit over een semi-permanente lagune en biedt gasten een échte bush beleving in stijl.

Het luxe kampement beschikt over slechts 7 tented chalets met een rieten dak, waaronder één familie unit. De ramen en deuren zijn bekleed met gaas, de grote schuifdeuren aan de voorzijde kunnen geheel worden geopend en komen uit op een privé veranda met een zitje dat uitzicht biedt over de vlakte welke seizoensgebonden overstroomt. Elke ruime chalet is voorzien van kingsize twin bedden met gedrapeerde klamboes, een relaxte zitbank en rieten zitstoel, een schrijftafel, opbergruimte, een kaptafel met spiegel, koffie & thee faciliteiten, een veiligheidskluisje en een en-suite toilet/douche voorzien van toiletartikelen.  
Savute Camp (Wilderness Safaris)
U$ 815 - 1.545 p.p. per nacht
Savute Camp - Wilderness Safaris
Savute Camp - Wilderness Safaris
Savute Camp - Wilderness Safaris
Savute Camp - Wilderness Safaris
Savute Camp - Wilderness Safaris
afhankelijk van reisperiode
Savute Camp - Wilderness Safaris
Savute Camp - Wilderness Safaris
Savute Camp - Wilderness Safaris
Optioneel kunt u onder de sterren in het “starbed” overnachten, op een verhoogd houten platform in de bush, op ongeveer 20 minuten rijden van het kamp. Het platform is enkel voorzien van een comfortabel bed, een klamboe en een al fresco privé ontbijttafel. In de avond wordt de slaapplek voorzien van sfeervolle lantaarnverlichting.
Een bijzondere ervaringom ’s nachts de geluiden van de dieren en de rivier om u een zo dichtbij te horen.

Een open-fronted centrale rieten booma ziet uit op de Linyanti moerassen. Binnen bevindt zich een dineerruimte met een gezamenlijke dineertafel en een comfortabele lounge met barfaciliteit. Voor de booma, iets lager gelegen bevindt zich een terras dat zich prima leent als uitkijkplatform. Een houten loopbrug leidt naar een afgeschermde plunge pool met enkele ligbedden met parasols vanwaar men tevens kan uitzien op de moerassen en eventueel voorbijkomend wild. Zoals in ieder Wilderness Safaris kampement kan men een uitstekende en efficiënte service en een excellente keuken verwachten. De aangeboden safari’s bestaan uit bushwalks ochtend en middag game drives in open 4WD. In de nabijheid van het kamp zijn twee “Hides” vanwaar men verscholen en ongestoord het wild kan observeren.

Uw verblijf is inclusief:
maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, optionele overnachting in “Savute Starbed”, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks, bootsafari’s (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Savute Starbed
Overige kampementen worden op een later tijdstip aan de website toegevoegd
klik voor website:
U$ 720 - 995 p.p. per nacht
U$ 720 - 950 p.p. per nacht
Savute regio
Ghoha Hills Lodge is gelegen in het noorden van de Savuti regio, diep in het Chobe NP. De lodge biedt een oase van rust, luxe en door de hoge ligging op een heuvelrug een spectaculair uitzicht op de omliggende bush en lager gelegen vlakte. 11 Luxe tented suites liggen verspreid over de heuvelrug en bieden een prachtig uitzicht. Elke tented suite is ingericht met natuurlijke kleuren en materialen, kingsize bedden met kwaliteit linnen, opbergruimte, een bagagerek, een ruime zithoek, een en-suite toilet/badkamer en een privé uitkijkdek met een zitje. Zonnepanelen voorzien de hele lodge van elektriciteit en in de lounge is er tevens WIFI beschikbaar.

De lodge is zo ontworpen dat u vanaf iedere locatie een prachtig uitzicht heeft op de omgeving. De rieten centrale booma is voorzien van een bar en comfortabele lounge met een uitkijkdek en curiosa winkeltje. Hier bevind zich tevens de dineerruimte waar u kunt genieten van een culinaire maaltijden en versgebakken zoetigheden. Aangrenzend en iets lager gelegen kunt u overdag afkoeling vinden in een plunge pool. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan ochtend en middag game drives rond de Savuti Marsh. Gaat u de hele dag op pad dan verzorgt men onderweg een smakelijke picknick lunch.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.  
Ghoha Hills
U$ 720 -  920 p.p. per nacht
afhankelijk van reisperiode
Ghoha Hills - Savute
Ghoha Hills - Savute
Ghoha Hills - Savute
Ghoha Hills - Savute
Ghoha Hills - Savute
Ghoha Hills - Savute
Ghoha Hills - Savute
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.