Savuti overzicht safari's en accommodaties Savuti | luxe reizen Botswana | tented camps & lodges
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Ghoha Hills Savuti Lodge
Savuti - noorden / Chobe National Park
U$ 780 - 1.030 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Ghoha Hills Savuti Lodge - Botswana Ghoha Hills Savuti Lodge - Botswana Ghoha Hills Savuti Lodge - Botswana Ghoha Hills Savuti Lodge - Botswana Ghoha Hills Savuti Lodge - Botswana Ghoha Hills Savuti Lodge - Botswana Ghoha Hills Savuti Lodge - Botswana Ghoha Hills Savuti Lodge - Botswana
Ghoha Hills Savuti Lodge bevindt zich op de rand van de noordelijke Savuti Plains nabij de Savuti gate. Door de noordelijke ligging van de lodge zullen de ochtend en namiddag game drives ook plaatsvinden in het noordelijk deel van de Savuti. Wanneer u een hele dag op game drive gaat kunt u ook de meer zuidelijke Savuti Marsh gebied bezoeken, er gaat dan een picknick lunch mee voor onderweg.

De lodge beschikt over 11 luxe tented chalets inclusief twee familie suites gesitueerd tegen een rotsachtige begroeide heuvelwand en met een spectaculair uitzicht. De lodge is zo ontworpen dat u vanaf iedere hoek een prachtig uitzicht heeft op de omgeving. De chalets zijn stijlvol aangekleed met warme natuurtinten en charmante decoraties. Het slaapvertrek is voorzien van kingsize bedden met kwaliteitslinnen en een gedrapeerde klamboe, een staande ventilator, voldoende opbergruimte, een bagagerek, een veiligheidskluisje, een zithoek, thee & koffie faciliteiten en een en-suite toilet/douche met dubbele bassins, twee badjassen, pantoffels en enkele toiletartikelen. De ramen en de deur aan de voorzijde van de tent zijn van transparant muskietengaas, welke aan de voorzijde kan worden opgerold voor een vrij uitzicht vanuit het bed. Op de houten veranda staan twee stoelen en een tafeltje waar u kunt relaxen en genieten van het uitzicht. Of waar u op verzoek kunt genieten van een romantisch privé diner voor twee.

In de booma is een klein curiosa winkeltje, een bar en een comfortabele lounge, een uitkijkdek met een zithoek en een grote overdekte veranda waar u kunt genieten van de maaltijden en het uitzicht op een lager gelegen waterpoel waar regelmatig allerlei wild rond scharrelt. Twee houtenen trappen aan de voorzijde van de booma leiden naar een lager gelegen kamvuurplaats in het zand met aangrenzend een houten uitkijkdek met een plunge pool, loungebedden en parasols. Overige faciliteiten in de booma omvatten een kleine sportgym en een wellness spa met uitzicht op de bush waar men optioneel een massage kan boeken.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele 30-45 min. scenic helikoptervlucht of als transfer.
Savute Under Canvas (AndBeyond)
Savuti - zuiden / Chobe National Park
U$ 615 - 760 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Savute Under Canvas - Botswana Savute Under Canvas - Botswana Savute Under Canvas - Botswana Savute Under Canvas - Botswana Savute Under Canvas - Botswana Savute Under Canvas - Botswana
Het Savute Under Canvas (AndBeyond) bevindt zich in de zuidwestelijke Savute Marsh regio en biedt gasten een bush beleving in stijl met slechts 5 ruime en luxe safari tenten. Het mobile camp bevindt zich op een privé campsite midden in de bush. De tenten zijn stahoogte en voorzien van ramen en een deur van gaas welke aan de voorzijde geheel geopend kan worden zodat u optimaal kunt genieten van de omgeving. Het slaapvertrek is ingericht met een kingsize bed met kwaliteitslinnen, bedtafeltjes, een opbergkist en een en-suite toilet/bush douche. Elke ochtend wordt u gewekt met thee& koffie dat geserveerd wordt bij uw zitje voor de tent.

Een grote gezamenlijke tent doet dienst als dineerruimte, vaak wordt het diner genuttigd aan de gezamenlijke eettafel. De maaltijden zijn uitstekend te noemen en tijdens uw verblijf kunt u een hoogwaardige en efficiënte service verwachten en een ongedwongen sfeer. De safari’s bestaan uit ochtend en middag game drives in open 4WD. In de schaduw van de dineertent genieten kunt u in de namiddag genieten van een high tea, of van een smakelijke cocktail bij zonsondergang.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Savute Safari Lodge
Savuti - zuiden / Chobe National Park
U$ 780 - 1.030 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Savute Safari Lodge - Botswana Savute Safari Lodge - Botswana Savute Safari Lodge - Botswana Savute Safari Lodge - Botswana Savute Safari Lodge - Botswana Savute Safari Lodge - Botswana
De Savuti Safari Lodge is gesitueerd aan het Savuti kanaal nabij de Savute Marsh welke seizoensgebonden kan veranderen in een moerassig gebied. Hoewel het Savute kanaal vaak droog staat, kijkt de Savuti Safari Lodge uit op twee waterpoelen welke kunstmatig worden bijgevuld en van aantrekkingskracht zijn op allerlei wild uit de omgeving. De safari activiteiten bestaan uit ochtend en namiddag gamedrives langs het Savuti Kanaal en rond de Savuti Marsh.

De lodge bestaat uit 12 chalets op palen waaronder één familie suite. Deze chalets hebben een gesloten ontwerp en zijn voorzien van een rieten dak, stenen muren met ramen en grote glazen schuifdeuren. De glazen schuifdeuren kunnen wel geheel openend worden en leiden naar een grote veranda met en zitje én twee loungebedden om lekker te relaxen tussen de safari’s door terwijl u kunt uitzien op een drukbezochte waterpoel. Elk slaapvertrek is ruim en beschikt over twin bedden (converteerbaar als tweepersoonsbed) met een gedrapeerde klamboe, voldoende opbergruimte, een kaptafel, een ventilator, veiligheidskluisje, thee & koffie faciliteiten en een en-suite toilet/douche voorzien van een föhn, badjassen en enkele toiletartikelen.

De op palen verhoogde centrale booma heeft rondom een open ontwerp met een grote overdekte veranda en tevens uitkijkdek. De veranda heeft diverse zithoeken waar u kunt relaxen en het wild kunt observeren. Er is een sfeervolle lounge met comfortabele banken en fauteuils, een bar en een openhaard en boven in de loft bevindt zich een zithoek met een kleine wildlife bibliotheek. Er is geebn wifi ontvangst in de lodge, wel is er een computer met internet waar u eventueel gebruik van kunt maken. De maaltijden in de Savute Safari Lodge zijn zeer smakelijk en een beleving op zich, doordat u op het verhoogde dek op dichte afstand de kuddes olifanten en overig wild bij de waterpoel kunt aanschouwen. De houten veranda leid naar een aangrenzend dek met een kampvuurplaats en een uitkijkdek met loungebedden, parasols en een kleine plunge pool.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Overige accommodaties in Savuti regio / Chobe National Park:
Camp Savuti - Savute Elephant Lodgeinfo@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose