reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Zimbabwe

Lake Kariba Privé Cruises

Privé boot & privé safari's zonder andere gasten

Lake Kariba Houseboating en wandelsafari's
Een Privé Lake Cruise is een fantastische manier om de unieke wildernis en het wildlife in en om Lake Kariba te beleven. U komt op plekjes die alleen op deze wijze te bereiken zijn en waar u nauwelijks of geen andere toeristen tegen zult komen. Vanaf de houseboat onderneemt u met uw privé gids boeiende wandelsafari's in het Matusadona National Park en tussen de safari's door vaart de boot naar een andere locatie terwijl u op het dek een siësta kunt houden en zult genieten van de koele bries en het mooie uitzicht. Een Privé Lake Cruise bezorgt u een heerlijk relaxed vakantiegevoel afgewisseld met spannende wandelsafari's met een privé gids. Privé betekent dat er geen andere gasten meegaan tijdens de cruise.
Privé Lake Cruise zonder andere gasten!
Een Privé Lake Cruise biedt u alle comfort en faciliteiten van een hotel. De boot is geheel privé voor u en uw eigen reisgezelschap, er gaan dus geen andere gasten mee. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen van klein tot groot van eenvoudig tot super de luxe. Een middenklasse boot is ongeveer 17 meter lang en voorzien van een binnen lounge met eethoek, enkele slaapvertrekken met toilet/badkamer een ventitalor of airconditioning, een achterdek met een zithoek, buiten dineertafel en bar, een bovendek met matrassen of ligbedden om te zonnen, een kok en een gastheer. De boten beschikken vaak over een kleine jacuzzi of waterkooi waarin u op het meer een frisse duik kunt nemen en de luxe of grotere boten beschikken zelfs over een klein zwembad. Wie het aanspreekt kan bij erg warm weer op het dek overnachten op comfortabele matrassen en onder een klamboe om te ontwaken met een prachtige zonsopgang en het geluid van knorrende nijlpaarden.

Een Privé Lake Cruise voor 2 personen inclusief alle maaltijden, park entreegelden en privé gids boekt u al vanaf ± USD 550 p.p. per nacht. Dit is vergelijkbaar met een overnachting in een semi luxe kampement waar u de safari's en het verblijf met andere gasten deelt. De exacte prijs is afhankelijk van het type boot en van het aantal personen met wie u reist. Hoe groter uw reisgezelschap des te voordeliger is de prijs.

Privé wandelsafari's & bootsafari's
Tijdens uw verblijf gaat er een professionele bewapende privé gids mee voor de wandelsafari's. Juist door de combinatie van een privé cruise met wandelsafari's krijgt u een uitstekend beeld van wat Lake Kariba en/of het Matusadona National Park zoal te bieden heeft. Vroeg in de ochtend en in de namiddag meert de boot aan telkens op een andere locatie langs de oevers van het Charara of Matusadona National Park.

Met een kleinere tender boot speurt u de oevers van het meer af op zoek naar wild en gaat u aan wal voor een spannende wandelsafari. De wandelingen worden in gematigd tempo gedaan en er worden voldoende rustpauzes ingelast. Tijdens een wandeling door de wildernis kunt u oog in oog komen te staan met olifanten, buffels, impala's, leeuwen en nog veel meer. Op het heetst van de dag, tussen de wandelingen door, wordt er op de boot een uitgebreide maaltijd geserveerd waarna u op het dek in de schaduw of in de zon kunt relaxen en genieten van een koele bries en de fraaie omgeving terwijl de boot weer verder vaart. In de namiddag kunt u kiezen voor een wandelsafari of een bootsafari. Tegen zonsondergang vaart u terug naar de boot terwijl u kunt genieten van een drankje en de spectaculaire sundowner cruise.

MUST DO! Voor wie het leuk vindt kunnen er vishengels aan boord worden verzorgd, een vermakelijke bezigheid tussen de safari’s door of in de avond wanneer de vissen actief worden, want u zult ongetwijfeld beet hebben! Het meer is beroemd om de Tiger Fishing en herbergt meer dan 40 vissoorten waaronder Brasem, Tilapia en Katvis. De bemanning zal u graag vergezellen tijdens deze bezigheid. Van de vis die gevangen wordt zal voor u ter plaatse een lekker hapje worden bereidt.

Boten in maten en soorten
Er zijn boten in verschillende uitvoeringen vanaf 2 personen tot groepen van 85 personen, van eenvoudig tot luxueus en alle worden bemand door een gekwalificeerde kapitein & bemanning. Een Safar Lake Cruise is geheel PRIVÉ!   Er zijn dus geen andere gasten bij u op de boot!  Ook is het mogelijk om een Lake Cruise Safari te combineren met een verblijf in een lodge of tented camp in Matusadona. In plaats van een vlucht of een speedboottransfer maakt u dan gebruik van de houseboat om u naar Matusadona te brengen.

Welke type boot u ook kiest, een Kariba Lake Cruise is tot in de puntjes verzorgd en alle worden bemand door gekwalificeerd en toegewijd personeel. Elke boot beschikt ook over één of meerdere kleinere boten. Deze zijn beter manoeuvreerbaar en kunnen daardoor ook in de smallere kanalen of inhammen komen waardoor u makkelijker aan wal kunt gaan. Tevens worden ze gebruikt voor de spectaculaire sundowner cruises en voor de vissafari's.

Voorbeelden Lake Cruises - klik hier
Houseboat Matusadona Zimbabwe
Lake kariba Houseboat
Lake Kariba wandelsafari's
Houseboat Matusadona Zimbabwe
Lake Kariba wandelsafari's

Wandelsafari Matusadona Zimbabwe
Houseboat Matusadona Zimbabwe


Een kleine greep uit ons ruime aanbod aan Cruisers en Pontoons

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593