info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Safari Zambia

Privé Fotografie Safari - South Luangwa NP

Onder begeleiding van fotograaf en wildlife gids Peter Geraerdts


Privé Fotografie Safari South Luangwa National Park Zambia


South Luangwa National Park
Velen die naar Zambia reizen zullen een safari in het South Luangwa National Park niet gauw overslaan, gewoonweg omdat het een niet te evenaren wildlife bestemming is. Maar wist u dat South Luangwa het hele jaar ook een ultieme fotografie bestemming is? Maak de mooiste foto's onder begeleiding van een professionele fotograaf/wildlife gids.


Privé fotografie safari
Fotograferen, we doen het om herinneringen in leven te houden of ze met anderen te kunnen delen. We willen graag mooie belevingen met film of foto's vastleggen. Maar in de praktijk kan het soms best lastig zijn om in de bush mooie en goede foto's te schieten. Vóóral wanneer u een safari deelt met andere gasten van de lodge die geen interesse hebben in fotografie of het geduld niet kunnen opbrengen voor hetgene dat u juist met uw camera wilt vastleggen.

Of u alleen reist of met vrienden of familie, de fotografie safari is geheel privé dus zonder andere gasten! Hierdoor bent u flexibel en heeft u alle tijd en ruimte om prachtige foto's te maken. U wordt begeleid door een Nederlands/Engels sprekende gids die tevens een gerenommeerde natuur en widlife fotograaf is. Doordat de fotografie safari geheel privé is, is er volop aandacht voor uw interesses en wensen en zult u goede resultaten behalen.


Voor wie
Of u pas begint met fotografie of al vergevorderd bent, maakt niet uit. U zult ongetwijfeld enthousiast raken en met veel kennis en voldoening naar huis terugkeren. U zult de mogelijkheden van uw camera beter leren kennen en welke instellingen te gebruiken zijn bij verschillend licht, stilstaande of bewegende onderwerpen, een scherp onderwerp en wazige achtergrond, portret of panorama etc. Maar ook het innemen van de juist positie komt aan de orde dat ook in de bush zeker niet onbelangrijk is.


Aangepast safari voertuig voor fotografie
Tijdens de fotografie safari wordt er gebruik gemaakt van een geheel open safari voertuig, dus ook zonder dakje. Het voertuig is uitgerust met speciale verstelbare camera en lens ondersteuning en beanbags en er zijn 10 zitplaatsen. Hoewel het voertuig ruimte biedt aan 10 personen is het maximaal aantal deelnemers voor de fotografie safari slechts 6 personen. Hierdoor is er voldoende ruimte voor uw camera attributen en heeft u meer bewegingsvrijheid om het wild vanuit alle hoeken goed te kunnen fotograferen. Onderweg bestaat er zo nu en dan de mogelijkheid om de auto uit te stappen, om de juiste positie in te nemen en het perfecte plaatje te schieten.

Standaard worden de fotografie safari's per dagdeel ondernomen, in de ochtend en in de namiddag waarbij u pas tussen 19:30 en 20:00 terugkeert in het kamp. Wilt u een hele dag op pad dan kan dit op aanvraag en wordt er een picnic lunch meegenomen.


Beste reistijd
De fotografie safari kunt u op elk gewenst moment ondernemen, mits beschikbaar. Elk seizoen heeft haar eigen charme en veel hangt af van wat u wenst of verwacht, zelfs het groene seizoen heeft veel te bieden qua fotografie. Omdat de fotografie safari per dag ondernomen kan worden kunt u zelf de duur van uw safari bepalen. Of een fotografie safari van meerdere dagen of een enkele dag als onderdeel van uw gehele reis. Echter om een maximaal resultaat te behalen en tevens optimaal van uw wildlife safari te genieten is minimaal 3 dagen aan te bevelen.


Doe inspiratie op met onze reissuggesties Zambia of browse door alle camps en lodges in het overzicht accommodaties buiten het SL park of het overzicht accommodaties in het SL park of accommodaties in het zuiden van South Luangwa

Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op tel. (0)20 6103593 of mail naar info@zimbasafaris.com

South Luangwa National Park Zambia
NSouth Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
NSouth Luangwa National Park Zambia
NSouth Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose