reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Zambia

Privé Fotografie Safari - South Luangwa

Luxe maatwerkreizen en wandelsafari's in Zambia

Privé Fotografie Safari South Luangwa National Park Zambia

Velen die naar Zambia reizen zullen een safari in het South Luangwa National Park niet gauw overslaan, gewoonweg omdat het een niet te evenaren wildlife bestemming is. Maar wist u dat South Luangwa het hele jaar ook een ultieme fotografie bestemming is? Maak de mooiste foto's onder begeleiding van een professionele fotograaf/wildlife gids.
Fotografie in de bush
Om herinneringen in leven te houden of ze met anderen te kunnen delen willen we graag mooie belevingen met film of foto's vastleggen. Maar in de praktijk kan het soms best lastig zijn om in de bush mooie en goede foto's te schieten. Vooral wanneer u een safari deelt met anderen die geen interesse hebben in fotografie of het geduld niet kunnen opbrengen voor datgene u juist met uw camera wilt vastleggen.

Privé Fotografie Safari
Of u alleen reist of met vrienden of familie, de fotografie safari is geheel privé dus zonder andere gasten! Hierdoor bent u flexibel en heeft u alle tijd en ruimte om prachtige foto's te maken. U wordt begeleid door een Nederlands/Engels sprekende gids die tevens een gerenommeerde natuur en widlife fotograaf is. Omdat de fotografie safari geheel privë is, is er volop aandacht voor uw interesses en wensen en zult u goede resultaten behalen.

Voor wie
Of u pas begint met fotografie of al vergevorderd bent, maakt niet uit. U zult ongetwijfeld enthousiast raken en met veel kennis en voldoening naar huis terugkeren. U zult de mogelijkheden van uw camera beter leren kennen en welke instellingen te gebruiken zijn bij verschillend licht, stilstaande of bewegende onderwerpen, een scherp onderwerp en wazige achtergrond, portret of panorama etc. Maar ook het innemen van de juist positie komt aan de orde dat ook in de bush zeker niet onbelangrijk is.

Aangepast voertuig
Tijdens de fotografie safari wordt er gebruik gemaakt van een geheel open safari voertuig, dus ook zonder dakje. Het voertuig is uitgerust met speciale verstelbare camera en lens ondersteuning en heeft 10 zitplaatsen. Hoewel het voertuig ruimte biedt aan 10 personen is het maximaal aantal deelnemers voor de fotografie safari slechts 6 personen. Hierdoor is er voldoende ruimte voor uw camera attributen en heeft u meer bewegingsvrijheid om het wild vanuit alle hoeken goed te fotograferen. Onderweg bestaat er zo nu en dan de mogelijkheid om de auto uit te stappen, om de juiste positie in te nemen en het perfecte plaatje te schieten.

Standaard worden de fotografie safari's per dagdeel ondernomen, in de ochtend en in de namiddag waarbij u pas tussen 19:30 en 20:00 terugkeert in het kamp. Wilt u een hele dag op pad dan kan dit op aanvraag en wordt er een picknick lunch meegenomen.

Wanneer
De fotografie safari kunt u op elk gewenst moment ondernemen, mits beschikbaar. Elk seizoen heeft haar eigen charme en veel hangt af van wat u wenst of verwacht, zelfs het groene seizoen heeft veel te bieden. Omdat de fotografie safari per dag ondernomen kan worden kunt u zelf de duur van uw safari bepalen. Of enkel een fotografie safari van meerdere dagen of als een kort los onderdeel van uw gehele reis. Echter om een maximaal resultaat te behalen en tevens optimaal van uw wildlife safari te genieten is minimaal 3 dagen aan te bevelen. Neem gerust contact met ons op om u vrijblijvend te adviseren.

Verblijf
Voor een fotografie safari in de Mfuwe sectie verblijft u op basis van full board in het Track & Trail Camp, gelegen aan de rand van het South Luangwa National Park. Voor een fotografie safari in de Nsefu sectie in het park verblijft op op basis van full board in Zikomo Bushcamp. Wilt u meer van South Luangwa ervaren dan is een combinatie van beide locaties een mogelijkheid. Vraag ons gerust naar de verschillen in wildlife en omgeving.


Reisvoorbeeld Fotografie Safari 11 dagen

Vanwege de beperkte beschikbaarheid is vroegtijdig reserveren aan te bevelen.
Reisvoorbeelden Zambia - klik hier
South Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
NSouth Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
South Luangwa National Park Zambia
Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593 of 020 8950566
info@zimbasafaris.com

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Wij denken met u mee
  •  Goede service
  •  Directe inkoop
  •  Geen tussenhandelaren
  •  Geen verborgen kosten
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  24/7 noodservice


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Zimba Safaris helpt mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593