reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
North Luangwa National Park
Mwaleshi Camp is gelegen in North Luangwa, op de oever van de Mwaleshi Rivier, een zijrivier van de grote Luangwa Rivier. De afgelegen ligging van het kamp wordt versterkt door het ontbreken van wegen, u zult hier nauwelijks toeristen tegenkomen. Mede door het gebrek aan wegen worden er beperkt game drives aangeboden en ligt de nadruk vooral op boeiende wandelsafari’s. North Luangwa is bekend om haar grote aantallen buffels alsmede een behoorlijk aantal leeuwen die zich regelmatig ophouden bij de Mwaleshi Rivier.
Het kamp bestaat uit slechts 4 rieten chalets met een rustieke uitstraling en uitzicht op de rivier. De chalets zijn eenvoudig doch sfeervol ingericht en zijn voorzien van een en-suite toilet en bushdouche die ´s avonds voor u verwarmd wordt.

Een grote rieten chalet doet dienst als open dineergelegenheid en als lounge, waar u ook diverse wildlife boeken kunt inkijken. Het kamp oogt misschien eenvoudig maar het is zeer comfortabel en zal het u aan niets ontbreken. De rust en eenvoud van het kamp staan in schril contrast met de opwinding en beleving in de bush.

De wandelsafari’s worden per dagdeel ondernomen en nemen per keer ongeveer 3 tot 4 uur in beslag. U wordt begeleid door een ervaren en bewapende gids en een tracker. Op het heets van de dag keert u terug naar het kamp voor een uitgebreide lunch en een siësta. Omstreeks 4 uur vervolgt u de wandeling en bij uw terugkomst in het kamp kunt u aanschuiven bij het kampvuur en genieten van een hapje en een drankje. Het kamp beschikt over een open 4WD die wordt gebruikt om u naar een drop off point te brengen voor de wandelsafari’s of een dag trip naar de Mwaleshi watervallen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (excl. geïmporteerde dranken), beperkt laundry service, wandelsafari’s, beperkt game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Mwaleshi Camp
U$ 735 - 770 p.p. per nacht
afhankelijk van reisperiode
Mwaleshi Camp
Mwaleshi Camp
Mwaleshi Camp
Mwaleshi Camp
Mwaleshi Camp
Mwaleshi Camp
Mwaleshi Camp
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.