info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Mwaleshi Camp
North Luangwa National Park
U$ 750 - 795 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Mwaleshi Camp - North Luangwa Zambia Mwaleshi Camp - North Luangwa Zambia Mwaleshi Camp - North Luangwa Zambia Mwaleshi Camp - North Luangwa Zambia Mwaleshi Camp - North Luangwa Zambia Mwaleshi Camp - North Luangwa Zambia Mwaleshi Camp - North Luangwa Zambia
Mwaleshi Camp is gelegen in North Luangwa, op de oever van de Mwaleshi Rivier, een zijrivier van de grote Luangwa Rivier. De afgelegen ligging van het kamp wordt versterkt door het ontbreken van wegen, u zult hier nauwelijks toeristen tegenkomen. Vanaf Mwaleshi airstrip is het een korte game drive om het kamp te bereiken. Mede door het gebrek aan wegen worden er beperkt game drives aangeboden en ligt de nadruk vooral op boeiende wandelsafari’s. North Luangwa is bekend om haar grote aantallen buffels alsmede een behoorlijk aantal leeuwen die zich regelmatig ophouden bij de Mwaleshi Rivier.

Liefhebbers van wandelsafari’s hebben de mogelijkheid om van kamp naar kamp te wandelen waarbij uw bagage vooruit wordt getransporteerd. Van Mwaleshi Camp is het ongeveer 10 km. wandelen langs de rivier naar het meer zuidelijk gelegen Takwela Camp. De wandelsafari neemt een hele dag in beslag en er zullen voldoende pauzes worden ingelast en voor koude drankjes wordt gezorgd. Door een verblijf in beide kampementen kunt u optimaal profiteren van uw kostbare reis naar North Luangwa en tevens twee verschillende gebieden in het park verkennen.

Het kamp bestaat uit slechts 4 rieten chalets met een rustieke uitstraling en uitzicht op de rivier. De chalets zijn eenvoudig doch sfeervol ingericht en zijn voorzien van een en-suite toilet en bushdouche die ´s avonds voor u verwarmd wordt. Een grote rieten chalet doet dienst als open dineergelegenheid en als lounge, waar u ook diverse wildlife boeken kunt inkijken. Het kamp oogt misschien eenvoudig maar het is zeer comfortabel en zal het u aan niets ontbreken.

De rust en eenvoud van het kamp staan in schril contrast met de opwinding en beleving in de bush. De wandelsafari’s worden per dagdeel ondernomen en nemen per keer ongeveer 3 tot 4 uur in beslag. U wordt begeleid door een ervaren en bewapende gids en een tracker. Op het heets van de dag keert u terug naar het kamp voor een uitgebreide lunch en een siësta. Omstreeks 4 uur vervolgt u de wandeling en bij uw terugkomst in het kamp kunt u aanschuiven bij het kampvuur en genieten van een hapje en een drankje. Het kamp beschikt over een open 4WD die wordt gebruikt om u naar een drop off point te brengen voor de wandelsafari’s of een dag trip naar de Mwaleshi watervallen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (exclusief geïmporteerde dranken), beperkt laundry service, wandelsafari’s, beperkt game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Takwela Camp
North Luangwa National Park
U$ 690 - 705 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Takwela Camp - North Luangwa Zambia Takwela Camp - North Luangwa Zambia Takwela Camp - North Luangwa Zambia Takwela Camp - North Luangwa Zambia Takwela Camp - North Luangwa Zambia Takwela Camp - North Luangwa Zambia
Het rustieke Takwela Camp is in het meer zuidelijke deel van North Luangwa gesitueerd, op een eiland in de rivier, daar waar de Mwaleshi Rivier en de Luangwa Rivier samenkomen. Een locatie waar regelmatig een enorme kudde nijlpaarden zich ophoudt. Vanaf Mwaleshi airstrip is zeker nog 45 minuten per game drive om het kamp te bereiken, gevolgd door een korte kanotransfer naar het eiland. Het kampement is gesitueerd in een ander deel van het park waar u naast enerverende wandelsafari’s, zowel dag als avond game drives in open 4WD kunt ondernemen. In deze regio kunnen grote aantallen buffels, wildebeesten en zebra’s worden waargenomen, alsmede goede kansen op het spotten van een luipaard of hyena. Leeuwen worden in deze regio minder vaak gezien.

Liefhebbers van wandelsafari’s hebben de mogelijkheid om van kamp naar kamp te wandelen waarbij uw bagage vooruit wordt getransporteerd. Van Takwela Camp is het ongeveer 10 km. wandelen langs de rivier naar het meer noordelijke Mwaleshi Camp. De wandelsafari neemt een hele dag in beslag en er zullen voldoende pauzes worden ingelast en voor koude drankjes wordt gezorgd. Door een verblijf in beide kampementen kunt u optimaal profiteren van uw kostbare reis naar North Luangwa en tevens twee verschillende gebieden in het park verkennen.

Takwela Camp is zeer exclusief met slechts 4 bush chalets. Elk rieten chalet is aan de voorzijde geheel open en beschikt over een tweepersoonsbed met een klamboe vanwaar u zo de zonsopgang kunt zien en uitkijkt op de bush en de rivier. Rechts bevindt zich een en-suite toilet/bushdouche in de openlucht.

Er is een rieten booma met een lounge waar u zich overdag kunt terugtrekken in de schaduw en naar de nijlpaarden in de lagune kunt turen. Hoewel er in de booma een overdekte dineerruimte is, wordt de dineerrafel vaak langs de rivier in de openlucht wordt opgesteld.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (exclusief geïmporteerde dranken), beperkt laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.


info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose