reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Tau Pan (Kwando Safaris)
Central Kalahari Game Reserve
U$ 577 p.p. per nacht
afhankelijk van reisperiode
Tau Pan Camp
Tau Pan Camp
Tau Pan Camp
Tau Pan Camp
Tau Pan Camp
Tau Pan Camp
Tau Pan Camp
Jaarlijkse Kwando Safaris aanbieding U$ 425 p.p. per nacht van 15 november t/m 31 maart 

Tau Pan (Kwando Safaris) is gelegen te midden van de Central Kalahari op een zandheuvel waardoor het kamp uitziet op de nabijgelegen permanente waterpoel welke regelmatig bezocht wordt door allerlei wild. De 8 luxe open-fronted houten chalets zijn voorzien van grote schuifdeuren bekleed met muskietengaas en een houten veranda met luie stoelen zodat u vanuit uw kamer zoveel mogelijk kunt genieten van de omgeving.

Iedere chalet beschikt over een smaakvolle inrichting, voorzien van een veiligheidskluisje, een plafondventilator en een en-suite toilet/douche met dubbele wasbassins en een buitendouche. Bijzonder is dat dit kamp uitsluitend gebruik maakt van zonne-energie maar ook dat al het water dat in het kamp wordt gebruikt, diep uit de zandbodem naar boven wordt gepompt. Een eigen rioolwaterzuiveringsinstallatie zorgt ervoor dat het gezuiverde water weer terug kan vloeien in de bodem.

In een open-fronted centrale boma bevindt zich een lounge, een dineerruimte en een groot terras met een kampvuur welke een panoramisch uitzicht bieden op de open vlakte en de waterpoel. Een goede verrekijker biedt gasten kans om het wild te kunnen bestuderen. De veranda leidt naar een klein zwembad met zonnebedden waar u op de heetste uurtjes verkoeling kunt zoeken. Andere faciliteiten omvatten een kleine bibliotheek en een souvenirwinkeltje.

De activiteiten zijn vooral gericht op ochtend en middag game drives met als afsluiting een sundowner drankje op een mooie locatie. Tijdens een full day game drive kunt u mogelijk Deception Valley bezoeken - bij reservering vermelden. Hiernaast is er mogelijkheid om een educatieve natuurwandeling met echte Bushman trackers te ondernemen. Avond game drives zijn in het national park helaas niet toegestaan en ook mag er niet ‘offroad’ worden gereden.   

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend en namiddag game drives in open 4WD, optionele dag trip naar Deception Valley, natuurwandeling en bushmen activiteiten, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Kalahari Plains Camp (Wilderness Safaris)
Central Kalahari Game Reserve
U$ 670 - 965 p.p. per nacht
afhankelijk van reisperiode
Kalahari Plains Camp
Kalahari Plains Camp
Kalahari Plains Camp
Kalahari Plains Camp
Kalahari Plains Camp
Kalahari Plains Camp
Kalahari Plains Camp
Het luxe Kalahari Plains Camp behoort tot de ‘classic ’portfolio van Wilderness Safaris, gelegen in het te midden van een savanne in het oostelijk deel van het Central Kalahari Game Reserve. Het luxe kampement bestaat uit 8 luxe tented chalets, waaronder één familiechalet, met grote ramen van gaas voor een prachtig uitzicht. Het kamp biedt een spectaculair uitzicht over de vlakte welke tot aan de horizon reikt.

De rolluiken kunnen naar beneden wanneer de temperatuur ’s nachts erg koud is, tevens zijn de muren van een dik  canvas materiaal tegen de kou. Elke ruime chalet beschikt over een complete inrichting en is voorzien van een kingsize twin bedden met een muskietennet, een veiligheidskluisje, een plafondventilator, koffie & thee faciliteiten en een en-suite toilet/douche voorzien van enkele toiletartikelen. Op het verhoogde uitkijk dek op de bovenverdieping kan men een “sleep out”  ondernemen, waar de liefhebbers kunnen genieten van een nacht onder de sterrenhemel. Voor de chalets bevindt zich een veranda met comfortabele stoelen en een tafeltje.

Vanuit de chalets leidt een zandpad naar de centrale lodge, welke open-fronted is met een perfect uitzicht over de vlakte. Niet zelden kan er bij het kamp allerlei wild worden waargenomen zoals antiloop, springbok, wildebeest en soms een leeuw of een cheeta. In de centrale lodge bevindt zich een dineerruimte waar u aan een gezamenlijke dineertafel kunt genieten van culinaire maaltijden bij zonsondergang. Zoals in elk Wilderness Safaris kampement staat de service en kwaliteit hoog in het vaandel  en zal het u in dit luxe kamp aan niets ontbreken. Overdag kunt u in de ruime sfeervolle lounge ontspannen met een drankje en een boek uit de wildlife bibliotheek, terwijl u met uw verrekijker kunt turen over de vlakte. Er is tevens  een klein zwembad met een aantal ligstoelen waar u verkoeling kunt zoeken.

De omgeving kent het hele jaar door een gezonde populatie wild. De activiteiten bestaan uit ochtend en middag game drives en wandelingen onderbegeleiding van een bushman tracker. Op aanvraag kunt u ook een full day trip ondernemen naar Deception Valley - bij reservering vermelden. Omdat het kampement in het national park ligt, is het “off road” en in het donker rijden verboden.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend en namiddag game drives in open 4WD, optionele dag trip naar Deception Valley, natuurwandelingen en bushmen activiteiten, professionele gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.
Haina Kalahari Lodge
buiten het Central Kalahari Game Reserve
U$ 450 - 695 p.p. per nacht
afhankelijk van reisperiode
Haina Kalahari Lodge
Haina Kalahari Lodge
Haina Kalahari Lodge
Haina Kalahari Lodge
Haina Kalahari Lodge
Haina Kalahari Lodge is gelegen aan de noordelijke rand in een groot privé reservaat grenzend aan het Central Kalahari Game Reserve. De lodge heeft een klassiek Afrikaanse uitstraling en een ontspannen sfeer. De accommodatie bestaat uit slechts 9 luxe safari tenten onderverdeeld in standaard safari tenten, luxe safari tenten en één familietent. De tenten staan voor de privacy verspreid over het terrein en zijn opgezet onder een afdak van stokken. Door middel van een rits kan de voorzijde van de tent geheel worden geopend. Ze zijn gedecoreerd met natuurlijke materialen en kleuren en beschikken elk over comfortabele bedden met een muskietennet, handgemaakt houten meubilair, koffie & thee faciliteiten en een en-suite toilet/badkamer voorzien van badjassen en slippers, toiletartikelen, een binnen en buiten douche. De luxe safari tenten staan onder een rieten afdak en zijn wat ruimer daarnaast beschikken ze als extra over een ligbad.

In een open boma bevinden zich een dineerruimte een terras en een lounge met bar welke uitzien op een nabijgelegen plungepool met zonnebedden. De maaltijden nuttigt u meestal buiten op het terras. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan culturele en educatieve wandelingen onder begeleiding van lokale Bushmen trackers door het privé reservaat waar allerlei wild voorkomt. Omdat de lodge buiten het national park ligt kunt u hier zowel dag als avond game drives ondernemen. Tegen extra kosten kunt u een volle dag op game drive in het Kalahari Game Reserve waarbij´s middag op een mooie plek wordt gestopt voor de picknick lunch.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, culturele wandeling en activiteiten met Bushmen,dag en avond game drives in open 4WD, professionele  Engels sprekende gids en park entreegelden. 

Exclusief: optionele dagtrip naar Central Kalahari Game Reserve of Deception Valley / quad biking
Haina Kalahari Lodge
Haina Kalahari Lodge
Deception Valley Lodge
buiten het Central Kalahari Game Reserve
U$ 535 - 635 p.p. per nacht
afhankelijk van reisperiode
Deception Valley Lodge
Deception Valley Lodge
Deception Valley Lodge
Deception Valley Lodge
Deception Valley Lodge
Anders dan dat de naam doet vermoeden is de Deception Valley Lodge een heel eind gelegen van het Central Kalahari Game Reserve. Het is gelegen in een groot privé reservaat waar evengoed het meeste wild voorkomt en men kans maakt om onder andere leeuw, luipaard, cheeta en hyena tegen te komen. Door de ligging is het hier mogelijk of zowel dag als avond game drives te ondernemen. De culturele wandelingen met de San bushmen gaan op een gemoedelijke wijze waarbij men niet probeert voor te doen alsof men nog steeds dezelfde leefwijze hanteert. Desalniettemin zijn de wandelingen erg informatief en zult u van alles te weten komen over hun manier van leven en overleven, over oude technieken en tradities. Zo zullen zij u laten zien hoe zij vuur maken, hoe zij op jacht gaan en vertellen zij over de medicinale krachten van allerlei planten en vruchten.

De fraaie Deception Valley Lodge beschikt over 8 luxe chalets met elk een ruim slaapvertrek, een comfortabele zithoek, een plafondventilator, thee & koffie faciliteiten, een minibar en een ruime en-suite toilet/badkamer met een buiten douche. In de centrale lodge vindt u een lounge, een bar en een dineerruimte waar zowel internationale als lokale gerechten worden geserveerd. Vanaf de veranda heeft u een mooi uitzicht op een waterpoel waar regelmatig wild passeert om te drinken. De lodge is voorzien van een klein zwembad waar u kunt genieten van een verfrissende duik of gewoon even relaxen met een verkoelend drankje.

Tijdens uw verblijf kunt u een deelnemen aan bushmen activiteiten of dag en avond game drives in open 4WD door het privé reservaat. Optioneel tegen extra kosten kunt een dag trip ondernemen naar het Central Kalahari Game Reserve.

Uw verblijf is inclusief:
maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, culturele wandeling en activiteiten met Bushmen, dag en avond game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gidsen en park entreegelden. 

Exclusief: optionele dagtrip naar Central Kalahari Game Reserve of Deception Valley
/
Deception Valley Lodge
Deception Valley Lodge
Deception Valley Lodge
Kalahari Plains Camp
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.