info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Kavinga Safari Camp
Mana Pools National Park / binnenland
U$ 495 - 695 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Kavinga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kavinga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kavinga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kavinga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kavinga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kavinga Camp - Mana Pools Zimbabwe
Kavinga Safari Camp bevindt zich in een privé concessie in het midden van het Mana Pools National Park. Op ongeveer 9 kilometer van de bekende Chitake Springs welke een reputatie heeft als een excellente locatie om leeuwen te spotten. Grote kuddes buffels zijn in de drogere maanden frequente bezoekers van het gebied terwijl ze de vallei doorkruisen op zoek naar voedsel en water. Kavinga Camp ziet uit over een droge rivierbedding waar de in de avonden vaak olifanten zich verzamelen. Ook luipaard, civetkat en genetkat komen geregeld tevoorschijn wanneer de duisternis valt.

Het kamp beschikt over 7 comfortabele tenten op een verhoogd platform gesitueerd op de rand van een klif waardoor het een mooi uitzicht heeft over de vallei en de prachtige zonsopgangen kan zien. Elke tent is omgeven door grote ramen van gaas, waardoor lucht kan circuleren en het binnen koel blijft. Elke tent is van alle gemakken voorzien, grote bedden met een ‘walk in’ klamboe, een ventilator, een veiligheidskluisje, thee & koffie faciliteiten en de en-suite toilet/badkamer voorzien van een dubbele wastafel, douche, badjassen en enkele toiletartikelen. De privé veranda beschikt over een comfortabel zitje en biedt een wijds uitzicht over de vlakte.

Door het open ontwerp van de centrale eet- en loungeruimte heeft men tevens continue zicht op de lager gelegen droge rivierbedding en waterpan. Een deels ondergrondse 'hide' , een schuilplaats die min of meer het aanzien heeft van een termietenheuvel, is zo gepositioneerd dat men voluit kijkt op de waterpan. Hier kunt u in alle rust het wild observeren en sublieme foto's maken.

De gidsen beschikken over een enorme hoeveelheid kennis over de fauna en flora van dit gebied. Wanneer u op zoek bent naar avontuur, of het nu gaat om game drives of wandelen met close encounters en het doorkruisen van rivierbeddingen en heuvels, het volgen van sporen, vogels bestuderen of een spannende game drive, dan is Kavinga Safari Camp een goede optie.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend en namiddag game drives in open 4WD, wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Kanga Camp (African Bush Camps)
Mana Pools National Park / binnenland
U$ 566 - 810 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Kanga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kanga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kanga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kanga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kanga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kanga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kanga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kanga Camp - Mana Pools Zimbabwe
Het luxe Kanga Bushcamp (African Bush Camps) ligt in een vrij afgelegen gebied in Mana Pools en gelegen aan de Kanga Pan, een klein gebied dat water vasthoudt tijdens het droge seizoen en waar allerlei wild komt drinken. In de directe omgeving is geen andere waterbron voor het wild aanwezig, wat maakt dat Kanga drives in open 4WD of een wandelsafari in de nabije omgeving regelmatig als erg lonend kunnen worden ervaren.

Kanga Bushcamp beschikt over 6 luxe safari tenten, op een verhoogde houten platform. Elke ruime tent heeft ramen en deuren van gaas en kan aan de voorkant geheel worden geopend. Ze zijn voorzien van een kingsize tweepersoonsbed of twee single bedden, een kledingrek en opbergruimte, een kleine zithoek, een openlucht en-suite toilet/bushdouche en voor de tent een klein zitje met verstelbare stoelen dat uitziet over de waterpan. Er is één familie/honeymoon tent welke een stuk ruimer is en tevens beschikt over een gemeubileerde zithoek, een eigen dineerruimte en een ligbad in de open lucht.

Kanga sleepout
Kanga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kanga Camp - Mana Pools Zimbabwe Kanga Camp - Mana Pools Zimbabwe
Optioneel kunt u onder de sterren in de “sleepout” overnachten, een verhoogd platform in de bush. Het platform is enkel voorzien van een comfortabel bed en een klamboe, een bijzondere ervaring om ’s nachts de geluiden en dieren om u heen zo dichtbij te voelen. In de avond wordt de slaapplek voorzien van sfeervolle lantaarnverlichting en op speciaal verzoek kan men genieten van een al fresco privé diner met kampvuur.

Het centrale deel van het kamp is gebouwd op een houten platform met een terras dat uitziet over de vlakte of seizoengebonden waterpoel en het voorbijkomend wild. Olifanten zijn regelmatige bezoekers en komen tot zeer dichtbij het terras. Op het terras staat de gezamenlijke eettafel opgesteld zodat u kunt genieten van voortreffelijke maaltijden onder de Afrikaanse sterrenhemel.

De activiteiten worden in dagdelen ondernomen waarbij men keuze heeft uit ochtend en middag game drives in open 4WD of men kan kiezen voor een wandelsafari. Tussen de safari’s door kunt u vanuit uw luie stoel een interessant boek doorbladeren uit de kleine wildlife bibliotheek, of het wild observeren en genieten van een koud drankje in de schaduw. Ter verkoeling beschikt het kamp ook over een kleine plunge pool met enkele ligbedden.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele overnachting Kanga sleepout.
Zambezi Tented Camp
Mana Pools National Park / aan de rivier
U$ 500 - 620 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Zambezi Tented Camp - Mana Pools Zimbabwe Zambezi Tented Camp - Mana Pools Zimbabwe Zambezi Tented Camp - Mana Pools Zimbabwe
Zambezi Tented Camp is een semi-luxe mobile tented camp op de oever van de Zambezi rivier, welke speciaal voor u wordt opgezet en afgebroken zodra u weer vertrekt. Er zijn maximaal 4 tenten van 3m x 3m met sta-hoogte voorzien van comfortabele bedden met linnengoed en een en-suite toilet/bushdouche met warm water. Het kamp beschikt over een geïmproviseerde keuken en een geïmproviseerde dineergelegenheid. Een complete staff staat tot uw beschikking en doet er alles aan om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Elektriciteit is niet aanwezig dus maakt u gebruik van paraffine lampen en het sfeervolle kampvuur. Het dineren bij kaarslicht onder de Afrikaanse sterrenhemel tezamen met de nachtelijke geluiden van de bush zal het 'Afrika' gevoel alleen maar doen versterken.

Tijdens uw verblijf in het Zambezi Tented Camp heeft u een keuze uit game drives, wandelsafari's en korte kanosafari’s. De activiteiten worden per dagdeel ondernomen maar afhankelijk van uw interesse, energie en waar het wild zich bevindt kunt u ook een hele dag op pad gaan. De lunch wordt dan meegenomen en onderweg op een mooie plek genuttigd. Mana Pools is een bijzondere locatie en elke dag kunt u op een andere manier beleven.

Naast wandelsafari's in dagdelen gecombineerd met game drives in open 4WD en/of korte kanosafari's zijn er ook echte traditionele wandelsafari's mogelijk. Bij een traditionele wandelsafari loopt u van kamp naar kamp waarbij u zelf alleen uw eigen rugzak hoeft te dragen en waarbij u telkens op een andere locatie overnacht. Tijdens alle wandelingen worden er voldoende pauzes genomen om ontspannen een hapje te kunnen eten of te drinken en de omgeving in u op te kunnen nemen. Zie ook de Mana Pools Shoreline Walking Trail of de meer avontuurlijke Chitake Walking Trail

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, wandelsafari’s, korte kanosafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Zambezi Expeditions (African Bush Camps)
Mana Pools National Park / aan de rivier
U$ 566 - 810 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Zambezi Expeditions - Mana Pools Zimbabwe Zambezi Expeditions - Mana Pools Zimbabwe Zambezi Expeditions - Mana Pools Zimbabwe Zambezi Expeditions - Mana Pools Zimbabwe Zambezi Expeditions - Mana Pools Zimbabwe Zambezi Expeditions - Mana Pools Zimbabwe Zambezi Expeditions - Mana Pools Zimbabwe Zambezi Expeditions - Mana Pools Zimbabwe
Zambezi Expeditions (African Bush Camps) is gelegen op de oever van de Zambezi Rivier en biedt uitstekende mogelijkheden om Mana Pools te ervaren door land en water activiteiten. Dit luxe mobiele kamp met slechts 6 safari tenten wordt ieder seizoen weer opgebouwd op een mooie locatie aan de oever van de rivier. Elke luxe tent met stahoogte heeft ramen en deuren van gaas en is eenvoudig maar comfortabel ingericht, voorzien van een tweepersoonsbed of twee single bedden en een en-suite toilet en een warme bushdouche. Voor de tent bevindt zich een klein zitje dat uitziet op de rivier. Het kamp heeft een 12 volt generator en verlichting en oplaad mogelijkheden voor camera's e.d. Een grote sfeervol ingerichte tent dient als dineerruimte en bar, hier bevindt zich ook een luie zithoek met banken en kussens. De dineertafel wordt ook wel buiten opgesteld voor een al fresco diner onder de sterrenhemel en te midden de sfeervolle verlichting van paraffine lampen en het kampvuur.

De safari activiteiten omvatten game drives in open 4WD en wandelsafari’s. Door de nabijheid van de rivier is er ook de mogelijkheid om een korte kanosafari te ondernemen en een indruk te krijgen van de machtige Zambezi Rivier. Liefhebbers kunnen genieten van een vissafari, vissen zowel vanaf de oever of vanaf een eiland midden in de rivier. Afhankelijk van uw interesse, energie en waar het wild zich bevindt kunt u in overleg ter plaatse ook een hele dag op pad te gaan, de lunch wordt dan meegenomen en onderweg op een mooie plek genuttigd.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, wandelsafari’s, korte kanosafari’s, vissafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Goliath Safari Camp (met de legendarische wildlife gids 'Stretch Fereirra')
Mana Pools National Park / aan de rivier
U$ 690 - 840 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Goliath Safari Camp - Mana Pools Zimbabwe Goliath Safari Camp - Mana Pools Zimbabwe Goliath Safari Camp - Mana Pools Zimbabwe Goliath Safari Camp - Mana Pools Zimbabwe Goliath Safari Camp - Mana Pools Zimbabwe Goliath Safari Camp - Mana Pools Zimbabwe Goliath Safari Camp - Mana Pools Zimbabwe Goliath Safari Camp - Mana Pools Zimbabwe
De legendarische Stretch Ferreira behoort met zijn ruim 30 jaar kennis en ervaring tot de meest gerenommeerde gidsen en pioniers van Zimbabwe en met name in Mana Pools, hij kent het gebied en het wild door en door en heeft een speciale relatie met de olifanten. Stretch Ferreira is de charismatische eigenaar van het Goliath Safari Camp. En wanneer u de ervaring van uw leven wilt hebben, close encounters met olifanten en leeuwen of al kruipend een groep wilde honden wilt volgen, dan is dit de perfecte locatie met dé perfecte gids.

Goliath Safari Camp is gesitueerd op de oever van de Zambezi Rivier, enkele meters van het water, en bestaat uit slechts 6 authentieke safari tenten die omwille de koelte verscholen liggen tussen Albida en Mahonie bomen. De safari tenten zijn ruim, eenvoudig doch comfortabel ingericht en voorzien van een deels open en-suite toilet/douche. Om de natuur minimaal te belasten worden de tenten aan het eind van elk seizoen afgebroken om vervolgens het volgende seizoen weer opnieuw op dezelfde locatie te worden opgezet.

Goliath Safari Camp - Mana Pools Zimbabwe Goliath Safari Camp - Mana Pools Zimbabwe Goliath Safari Camp - Mana Pools Zimbabwe Goliath Safari Camp - Mana Pools Zimbabwe
Een grote open tent doet dienst als lounge en dineerruimte en nabij het water onder de bomen is een geimproviseerde bar te vinden. In de namiddag wordt het kampvuur aangestoken en onder het genot van een hapje en een drankje worden de belevingen van de dag besproken. Elektriciteit is er middels een generator die wordt aangezet wanneer u na een wandelsafari weer terug in het kamp komt en weer uitgezet wanneer u naar bed gaat. Camera batterijen kunnen dus worden opgeladen.

Hoewel het een eenvoudig kamp lijkt zal het u aan niets ontbreken, de luxe zit in de locatie, de persoonlijke sfeer, de verassende excellente maaltijden en natuurlijk de uitmuntende gids. De safari activiteiten bestaan uit game drives in een open 4WD en kanosafari’s, maar de nadruk en tevens de passie van Stretch Ferreira ligt vooral op de bijzondere wandelsafari’s.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (exclusief geïmporteerde dranken), beperkt laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, wandelsafari’s onder begeleiding van Stretch Ferreira op aanvraag, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Vundu Camp (met de legendarische wildlife gids 'Nick Murray')
Mana Pools National Park / aan de rivier
U$ 735 - 985 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Vundu Camp - Mana Pools Zimbabwe Vundu Camp - Mana Pools Zimbabwe Vundu Camp - Mana Pools Zimbabwe Vundu Camp - Mana Pools Zimbabwe Vundu Camp - Mana Pools Zimbabwe Vundu Camp - Mana Pools Zimbabwe Vundu Camp - Mana Pools Zimbabwe
Het avontuurlijke Vundu Camp is gesitueerd in een privé concessie in een privé concessie in het Mana Pools national park. De unieke locatie in een privé concessie en aan de Zambezi Rivier, maakt dat u hier naast game drives overdag ook lonende avond game drives kunt ondernemen én korte kanosafari’s. De gidsen in dit kampement zijn uitstekend te noemen, hoewel Nick Murray de eigenaar, grote bekendheid heeft en behoort tot de meest gerenommeerde en legendarische gidsen van Zimbabwe.

De concessie is erg wildrijk en Vundu Camp biedt geweldige kansen op het spotten van luipaarden, leeuwen en met name de wilde honden zijn dé reden dat het kampement erg geliefd is. De filmcrew van verschillende wildife documentaires heeft hier verbleven. De laatst opgenomen documentaire was episode 4 of the BBC series Dynasties featuring Sir David Attenborough, de episode genaamd: The Rebel focused on the wild dogs of Mana, de moeite waard om eens te bekijken. Vundu Camp is nauw betrokken bij het behoud van de wilde honden www.paintedwolfconservancy.com en voor hen die in een serieuze interesse hebben in de wilde honden en tevens op dichte aftstand willen fotograferen, is dit echt hét kampement

Vundu Camp - Mana Pools Zimbabwe Vundu Camp - Mana Pools Zimbabwe Vundu Camp - Mana Pools Zimbabwe Vundu Camp - Mana Pools Zimbabwe
Het Vundu Camp beschikt over 8 tented chalets met een rieten dak, waaronder één familiechalet. Elk chalet is eenvoudig ingericht met een tweepersoonsbed of twin bedden met een klamboe, opbergruimte en een en-suite toilet/douche in de openlucht en voor de chalet een privé veranda met een zitje en een mooi uitzicht op de rivier.

Er is een verhoogde boom met een comfortabele lounge en uitzicht op de rivieren. Een grote dineertafel biedt gasten plek voor een gezamenlijke maaltijd, maar de diners worden meestal al fresco genoten bij het kampvuur. U kunt genieten van heerlijke gerechten en goede wijnen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (exclusief geïmporteerde dranken), beperkt laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, wandelsafari’s onder begeleiding van Nick Murray op aanvraag, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
John's Camp (Robin Pope Safaris)
Mana Pools National Park / aan de rivier
U$ 765 - 865 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
John's Camp - Mana Pools Zimbabwe John's Camp - Mana Pools Zimbabwe John's Camp - Mana Pools Zimbabwe John's Camp - Mana Pools Zimbabwe John's Camp - Mana Pools Zimbabwe John's Camp - Mana Pools Zimbabwe John's Camp - Mana Pools Zimbabwe John's Camp - Mana Pools Zimbabwe
Het nieuwste én eerste kampement in Zimbabwe van de gerenommeerde Robin Pope Safaris bevindt zich in Mana Pools. John’s Camp (Robin Pope) is een klassiek bush camp bestaande uit 6 ruime walk-in safari tenten. Het klassieke kamp is gelegen op de oever van de Zambezi Rivier in de schaduw van de bush. Elke ruime tent is voorzien van ramen en een deur van gaas zodat het binnen luchtig blijft en u het wild om u heen kunt gadeslaan. De voorzijde van de tent kan volledig worden geopend voor een vrij zicht op de bush met in de verte de Zambezi Rivier. De tenten zijn elk eenvoudig ingericht met comfortabele veldbedden, kwaliteitslinnen, gordijnen ter blindering, een waterkan met glazen en een en-suite bush toilet/douche. Elke tent beschikt over een wasbassin met stromend water, almede een basis voor de tent dat telkens met water wordt gevuld zodat u even de handen kunt wassen. Voor de tent ligt een rieten mat op de grond en staan er twee houten kampeerstoelen en een tafeltje.

In het midden van het kamp bevinden zich een lounge en een eettent welke rondom geheel geopend zijn voor het bush gevoel. ’s Avonds kunt al fresco culinair dineren, gezamenlijk aan een grote dineertafel. Voor het diner komt men graag bijeen op de vuurplaats voor een aperitief en om de ervaringen van de dag met elkaar uit te wisselen. De aangeboden safari activiteiten bestaan uit ochtend en middag game drives en boeiende wandelsafari’s. Ook kunt u vissen vanaf de oever in de Zambezi Rivier waar u beslist beet zult hebben. Gaat u de hele dag op pad dan kunt u op verzoek een bush lunch laten arrangeren, waarbij er een tafel gedekt wordt langs de rivier of op een mooie locatie in de bush met zicht op een waterpoel.

John's sleepout
John's Camp sleep out - Mana Pools Zimbabwe John's Camp starbed - Mana Pools Zimbabwe
Optioneel kunnen gasten een nacht een sleepout ondernemen of onder de sterren in het “starbed” slapen, op afstand van het kamp, midden in de bush. De sleepout wordt enkel voorzien van een comfortabel bed in een kleine dome tent van muskietengaas met sfeervolle lantaarnverlichting. Uiteraard is er ’s nachts een gids aanwezig.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, wandelsafari’s, vissen vanaf de oever, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele overnachting "John's Starbed"
Ruckomechi (Wilderness Safaris)
Mana Pools National Park / aan de rivier
U$ 854 - 1.207 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Ruckomechi - Mana Pools Zimbabwe Ruckomechi - Mana Pools Zimbabwe Ruckomechi - Mana Pools Zimbabwe Ruckomechi - Mana Pools Zimbabwe Ruckomechi - Mana Pools Zimbabwe Ruckomechi - Mana Pools Zimbabwe Ruckomechi - Mana Pools Zimbabwe Ruckomechi - Mana Pools Zimbabwe
Het luxueuze Ruckomechi (Wilderness Safaris) bevindt zich op de oever van de Zambezi Rivier, beschaduwd door acacia’s en mahonie bomen en met een panoramisch uitzicht op de bergen van de Great Rift Valley in Zambia aan de overkant van de rivier. Dit Wilderness Safaris kamp is opgebouwd uit 10 ruime en stijlvol ingerichte safari tenten, waaronder twee familietenten en een prachtige bruidssuite met een badkamer deels buiten en een vrijstaand bad met uitzicht op de omgeving. Elke ruime suite is volledig gemeubileerd en beschikt over een en-suite toilet /douche en extra een buitendouche. De ruime privé veranda met een zitje biedt een fraai uitzicht op de Zambezi Rivier

De centrale tented lodge is open-fronted en ziet uit op de rivier waar zo nu en dan het wild komt om te drinken of te baden. Binnen bevindt zich een ruime lounge met comfortabele zithoeken en een kleine bibliotheek met boeken over wildlife. Op het buiten terras staan tweepersoons dineertafels gedekt zodat gasten kunnen genieten in privé sfeer van al fresco culinaire maaltijden in het schemerlicht van paraffine lampen en het kampvuur. Rondom de vuurplaats is een ruime zithoek waar men voor het diner graag bijeenkomt voor een aperitief. Zoals in ieder Wilderniss Safaris kampement kan men ook hier een hoge standaard en een excellente service verwachten.

Ruckomechi starbed
Ruckomechi - Mana Pools Zimbabwe Ruckomechi - Mana Pools Zimbabwe
Optioneel kunt u onder de sterren in de “sleepout” overnachten, een verhoogd platform in de bush. Het platform is enkel voorzien van een comfortabel bed en een klamboe, een bijzondere ervaring om ’s nachts de geluiden en dieren om u heen zo dichtbij te voelen. In de avond wordt de slaapplek voorzien van sfeervolle lantaarnverlichting en op speciaal verzoek kan men genieten van een al fresco privé diner met kampvuur.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend en middag game drives in open 4WD, wandelsafari’s,kanosafari’s, bootsafari’s, sundowner cruises, vissafari’s op aanvraag, professionele Engelssprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele overnachting Ruckomechi Starbed.
Overige accommodaties in Mana Pools:
Chikwenya Safari Camp (Wilderness Safaris) - Mana River Camp - Nyamatusi Camp (African Bush Camps) - Sapi Explorers Camp (Great Plains)info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose