+
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Privé Safari Lake Cruise - privé boot & privé safari's
Lake Kariba: Matusadona & Charara National Park
U$ 600 p.p. per nacht
staffelprijs vanaf 2 personen
privé boten in alle soorten en maten
privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe
Een Safari Lake Cruise is een voortreffelijke manier om de unieke wildernis en het wildlife in en om Lake Kariba te beleven. Deze lake cruise en de safari’s gedurende de cruise zijn geheel privé, dus zonder andere gasten! Het is een fantastische beleving en een combinatie van een relaxt vakantiegevoel; luieren, zonnen, een koele bries, een fris drankje, een mooi uitzicht, heerlijke maaltijden aan boord afgewisseld met enerverende privé wandelsafari’s en mooie bootsafari’s. U komt op plekjes die alleen per kleine tenderboot te bereiken zijn. Uw verblijf op de cruiseboot is geheel privé en inclusief een professionele privé gids, een kapitein en een kok die u gedurende uw verblijf zullen vergezellen. (De bemanning heeft een eigen slaapcabine en eigen badkamer faciliteiten). Een privé safari lake cruise is ook erg leuk (én voordelig) voor families en kleine groepen.

Er zijn boten in verschillende uitvoeringen vanaf 2 personen tot groepen van 85 personen, van eenvoudig tot luxueus en alle worden bemand door een gekwalificeerde kapitein & bemanning. Hier kunt een een indruk krijgen van de verschillende type privé boten. Welk type boot u ook kiest, een privé Safari Lake Cruise is tot in de puntjes verzorgd. De privé Safari Lake Cruise is één van onze specialiteiten en is alleen via Zimba Safaris te boeken, vanaf twee personen en minimaal 3 nachten voor ongeveer U$ 600 p.p. per nacht.

's Morgens vroeg en in de namiddag vaart u verder om vervolgens 2 x per dag een op andere locatie aan te meren langs de oevers van het Matusadona of Charara National Park voor een boeiende wandelsafari met uw privé gids. De wandelingen zijn in een gematigd tempo en er zullen voldoende rustpauzes worden ingelast. Op het heetst van de dag tussen de wandelingen komt u terug op de boot en wordt er een uitgebreide maaltijd geserveerd. Terwijl de boot alvast verder vaart kunt u onderweg een siësta houden op het dek, genieten van drankje en een zonnebad terwijl er langs uw lichaam een koele bries waait en alle ogen zijn gericht op het steeds veranderdende en prachtige landschap decor.

Voorbeeld reizen met een privé safari lake cruise:
14 dagen - Bush & Lake Safari - ROUTE A of 14 dagen - Bush & Lake Safari - ROUTE B

privé bootsafari's & sundowners
privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe
In de namiddag meert u aan op een andere plek en vaart u langs de oevers met de kleinere tenderboot welke makkelijker manoeuvreerbaar is en ook in de smalle inhammen en kanalen kan komen. Tijdens de bootsafari kunt u indien gewenst wederom aan wal gaan voor een volgende wandelsafari. De safari’s kunnen helemaal naar uw wensen en conditie worden afgestemd en u kunt ter plekke besluiten waar u zin in heeft. Voordat u aan het einde van de middag terug vaart naar de cruise boot, kunt u eerst nog genieten van een prachtig gekleurde en betoverende zonsondergang met een kleine snack en een drankje.

‘s Avonds kunt u soms de leeuwen in de verte horen brullen. De gids zal bepalen waar u de volgende ochtend kunt proberen de leeuwen te traceren. Nadat u met de kleine tenderboot naar de locatie toe bent gevaren, zult u aan wal gaat op zoek naar verse leeuwensporen. De privé gids is zeer goed getraind, bewapend en voorzien van zendapparatuur. En hoewel u vooral wild als olifant, buffel en impala zult tegenkomen tijdens de wandelingen, is het zomaar mogelijk dat u ook leeuw zult aantreffen. Matusadona staat bekend om haar goede leeuwenpopulatie.

foto: familie Daems, Matusadona
privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe privé safari lake cruise - kariba Zimbabwe Voor wie het leuk kunnen er vishengels aan boord worden verzorgd Met deze bezigheid zult u zich kostelijk vermaken tussen de safari’s door of in de avond wanneer de vissen actief worden. U zult ongetwijfeld beet hebben! Het meer is beroemd om de Tiger Fishing en jaarlijks vindt er het beroemde Tiger Fish Tournament  Lake Kariba herbergt meer dan 40 vissoorten waaronder Brasem, Tilapia en Katvis. De lokale bemanning en de gids zullen u graag vergezellen tijdens deze bezigheid. Van de vis die gevangen is zal voor u ter plaatse een lekker hapje worden bereidt of de bemanning zal de vangst mee naar huis nemen.

Het is ook mogelijk om na de Safari Lake Cruise als afsluiting een nacht te verblijven in een tented camp in Matusadona zoals het Rhino Safari Camp  waar u ook een game drive kunt doen. In plaats van een vlucht of een speedboot transfer maakt u dan gebruik van de Safari Lake Cruise om u naar het Rhino Safari Camp te brengen.

Note: Deze privé cruise is niet te vergelijken met de Lake Cruises met vaste vertrekdata, welke varen langs de oevers van Binga. Deze privé cruise vaart langs de oevers van het Matusadona en Charara National Park aan de andere kant van het meer waar beduidend meer wild te vinden is.

Uw verblijf is geheel privé inclusief: maaltijden & snacks, beperkt laundry service, professionele Engels sprekende privé gids, privé safari's: wandelsafari's, bootsafari's, sundowner cruises, lake fees en park entreegelden.

Een privé cruiserboot is voorzien van: professionele Engels sprekende privé gids, kapitein en kok, één of meerdere tenderboats, voldoende slaapcabines en-suite, airconditioning, binnen lounge, buiten lounge, zonnedek, zwemkooi of jacuzzi.

Exclusief: drankjes, optioneel vishengels, optioneel fishing fees p.p. per dag
Umbozha Lake Cruises - met vaste vertrekdata
Lake Kariba: Binga, Chete Safari Area, Kariba
U$ 1.145 / 3 nachten
afhankelijk van reisperiode
Umbozha boot - vaste vertrekdata
Umbozha Lake Cruises - Kariba Zimbabwe Umbozha Lake Cruises - Kariba Zimbabwe Umbozha Lake Cruises - Kariba Zimbabwe Umbozha Lake Cruises - Kariba Zimbabwe Umbozha Lake Cruises - Kariba Zimbabwe Umbozha Lake Cruises - Kariba Zimbabwe
Deze luxe Lake Cruises kennen vaste vertrekdata met een minimum aantal deelnemers van 4 personen. U kunt kiezen uit 4 routes. Er zijn 3 verschillende luxe cruise boten waaronder de Umbozha en Shikra, welke boot zal worden ingezet is uiteindelijk afhankelijk van het aantal deelnemers.

De Lake Cruises vertrekken op vaste dagen rond het middaguur. Voordat u kunt aanvangen, behoeft u een extra overnachting in Binga of Kariba. De luxe cruise boten zijn van alle faciliteiten voorzien en doen niet onder aan het comfort van een hotel. Elke boot is uitgerust met ongeveer 10 slaapcabines voorzien van een tweepersoonsbed of twee single bedden met een muskietennet, airconditioning, schuiframen welke geheel geopend kunnen worden en een en-suite toilet/douche. Elke boot heeft een gezamenlijke binnen lounge voorzien van airconditioning, een comfortabele zithoek, een dineerruimte, een bar met TV en DVD speler, een buiten lounge, een zonnedek en een plunge pool.

De boot zal op een rustig tempo deels over het open meer varen en waar mogelijk op ruime afstand langs de oevers waar men wild zoals olifant, buffel, impala, nijlpaard en krokodil zou kunnen zien. Een kleinere pontoon boot is beschikbaar voor sundowners en bootsafari’s die dichter langs de oever van het meer zullen gaan en langs de oevers van de riviermonding die uitkomen in het meer. Elke dag vaart de boot verder en meert ze aan op een andere locatie voor een bootsafari langs de oever van het Chete Game Reserve. Het wild aan deze zijde van het meer is minder goed vertegenwoordigt, de focus ligt bij deze Lake Cruises vooral op de gehele beleving en een relaxed vakantiegevoel. Eventueel kunnen ze als transfer worden gebruikt in plaats van een wegtransfer of vliegtuigje.

Shikra boot - vaste vertrekdata
Umbozha Lake Cruises - Kariba Zimbabwe Umbozha Lake Cruises - Kariba Zimbabwe Umbozha Lake Cruises - Kariba Zimbabwe Er zijn 4 verschillende routes:
Traject 1: Kariba – Matusadona – Kariba                                 4 dagen/3 nachten U$ 1.145 p.p. vertrekt bij min. 6 personen
Traject 2: Binga – Sengwe - Elephant Bay – Binga                 3 dagen/2 nachten U$ 795 p.p. vertrekt bij min. 4 personen
Traject 3: Binga – Ruzi - Elephant Bay – Binga                       3 dagen/2 nachten U$ 1.094 p.p. vertrekt bij min. 4 personen
Traject 4: Binga - Kariba (of omgekeerd)                                3 dagen/2 nachten U$ 1.295 p.p. vertrekt bij min. 10 personen
Informeer gerust naar de vertrekdata

De Lake Cruises met vaste vertrekdata zijn inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), beperkt laundry service, bootsafari's en sundowners met een kleinere tenderboot (pontoon) en vissafari's.

Exclusief: park entreegelden, Kariba Lake fees, optioneel fishing fees

Voorbeeld traject:

Dag 1 Rond het middaguur gaat u aan boord van de luxe Umbozha cruise boot. Nadat men in de slaapcabine is geïnstalleerd en de koffers zijn uitgepakt, zal er op het dek en in de binnenlounge een uitgebreide lunch worden geserveerd. Terwijl de Umbozha boot aan het varen is naar de eerste locatie, kunt u relaxen en uitbuiken op het zonnedek, genieten van een bries en het uitzicht. De boot zal in de middag voor anker gaan bij de Sengwe Riviermonding. Met een kleiner tender boot (pontoon) kunt u een korte bootsafari ondernemen langs de oevers van het Chete Game Reserve en de Sengwe Rivier. Wanneer de zon ondergaat worden de sundowner drankjes geprepareerd en genietend van een mooie zonsondergang keert u terug naar de Umbozha boot. De dineerruimte op de boot wordt sfeervol verlicht of bij erg warm weer worden de tafels op het dek gedekt en u wordt u verrast met een smakelijk diner van vers gevangen vis uit het meer.

Dag 2 Nadat u ontspannen heeft ontbeten, is het tijd voor nog een bootsafari. Bij terugkomst zal de Umbozha boot verder varen tot aan Ruzi, terwijl u de lunch nuttigd en/of een siësta houdt op het dek. De vriendelijke staff zal er alles aan doen om het u naar de zin te maken en te zorgen dat het u aan niets ontbreekt. In de namiddag kunt u een bootsafari met sundower ondernemen langs de Ruzi Riviermonding.

Dag 3 Op de derde dag vaart de boot terug richting Elephant Bay. Na het ontbijt, tijdens het varen kunt u relaxen op het dek, afkoelen in de plunge pool en op uw wenken bediend worden met verfrissende drankjes. Wanneer in de namiddag wordt aangemeerd bij één van de eilanden met een zandstrand is er gelegenheid voor nog een korte bootsafari met sundower. ’S avonds wordt er op het strand bij het kampvuur een aperitief geserveerd om daarna van een strandbraai te genieten.

Dag 4 Op de laatste dag vaart de boot terug naar Binga waar men laat in de ochtend van boord zal gaan.
Deluxe Wildlife Cruise - privé boot
Lake Kariba: Matusadona & Charara National Park
U$ 10.950 / 3 nachten
staffelprijs vanaf twee personen
Bumi Hills - Matusadona Zimbabwe Bumi Hills - Matusadona Zimbabwe Bumi Hills - Matusadona Zimbabwe Bumi Hills - Matusadona Zimbabwe
Luxe privé boot - verblijf tot 6 personen
Bumi Hills - Matusadona Zimbabwe Bumi Hills - Matusadona Zimbabwe Bumi Hills - Matusadona Zimbabwe
Een Deluxe Lake Cruise is een voortreffelijke manier om het Kariba meer en de oevers van het Matusadona National Park te verkennen. Laat u verwennen op deze super de luxe cruiser en beleef een heerlijk vakantiegevoel in stijl, afgewisseld met privé safari’s langs de oever van het Matusadona National Park. Geniet van een 100% privé verblijf met zijn tweeën of tot maximaal zes personen.

Het minimum verblijf op deze deluxe cruiser is 3 nachten. De activiteiten zijn privé en omvatten bootsafari´s langs de oever, sundowner cruises en vissen. Optioneel en aan te bevelen is om ook een professionele privé wildlife gids in te huren, dan is 4 of 5 nachten zeker niet te lang. U kunt met een privé wildlife gids namelijk aan wal gaan voor spannende wandelsafari’s op telkens een andere locatie, op plekken die op geen enkele andere wijze te bereiken zijn. Matusadona is een afgelegen en ongerept gebied met een ruige natuur waar het wild ook echt wild is. Juist met een privé gids zijn close encounters niet zelden en zult u actief voetsporen gaan tracken om het wild op te sporen.

Aan boord bevinden zich 3 luxe slaapcabines voorzien van houten meubilair, opbergruimte, airconditioning en een en-suite toilet/douche. Tijdens uw verblijf zijn er geen andere gasten aanwezig, u heeft de boot en alle faciliteiten helemaal voor u zelf.

3 slaapcabines en-suite
Bumi Hills - Matusadona Zimbabwe Bumi Hills - Matusadona Zimbabwe Bumi Hills - Matusadona Zimbabwe Bumi Hills - Matusadona Zimbabwe
In Kariba gaat u ‘s morgens vroeg of rond het middaguur aan boord en vaart u richting het Matusadona National Park. Terwijl u kunt genieten van een uitgebreide lunch op het dek (deels schaduw) of in overdekte buiten lounge, ziet u de haven van Kariba steeds verder uit het zicht raken. Een complete staff staat voor u klaar om de komende dagen te zorgen dat het u aan niets zal ontbreken. Elke dag vaart de boot op een rustig tempo verder naar één of twee andere locaties afhankelijk van het wild dat u langs de oevers zult tegenkomen. Wanneer u maar wilt, kunt u een bootsafari met een kleinere tenderboot ondernemen, deze zijn beter manoeuvreerbaar in de smallere kanalen en inhammen. Langs de oevers maakt u kans om vogels en wild als visarend, olifant, leeuw, impala, nijlpaard en krokodil te zien.

Op de cruiser is het heerlijk vertoeven op het bovendek, waar zich onder andere een plunge pool met zonnebedden bevind. De buitenlounge is overdekt en voorzien van een comfortabele zithoek met wildlife boeken en een bar. Een level lager bevindt zich een chique binnenlounge voorzien een dineerruimte en een zithoek met een leren bankstel en fauteuils. De binnenlounge kan volledig worden geopend aan de achterzijde en lijdt naar het achterdek waar zich een buitenlounge waar u heerlijk kunt relaxen al turend naar het wild langs de oever. Aan de eettafel buiten kunt u genieten van culinaire maaltijden of een heerlijke lunch. De cruiser is uitgerust met een moderne compleet ingerichte keuken en kok en de bemanning heeft allen een eigen slaapcabine met eigen faciliteiten.

Als alternatief voor het inhuren van een privé wildlife gids, kunt u optioneel een game drive in open 4WD of een wandelsafari bij een nabijgelegen accommodatie ondernemen. U maakt dan onderweg een stop in Matusadona om een dagdeel een safari onder begeleiding van een professionele wildlife gids van de accommodatie te ondernemen. Deze activiteiten zullen worden gedeeld met de gasten van het kampement.

2 personen / 3 nachten U$ 10.950 per boot
3 personen / 3 nachten U$ 11.775 per boot
4 personen / 3 nachten U$ 12.600 per boot
5 personen / 3 nachten U$ 13.425 per boot
6 personen / 3 nachten U$ 14.250 per boot


Uw verblijf op de Deluxe Cruise boot is privé inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, kapitein, kok en deckhands, privé safaris: bootsafari's, sundownercuises, vissen.

Exclusief: Kariba Lake fees, optioneel fishing fees en huur vishengels. Optionele professionele privé gids voor wandelsafari's. Optioneel een met andere gasten gedeelde game drive of wandelsafari van nabijgelegen accommodatie.


info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose