reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

ZIMBA SAFARIS

Onze werkwijze
Bent u geÔnteresseerd in een reis breng ons dan op de hoogte van uw wensen, maar ook van de reisperiode en de reisduur, met hoeveel personen u wilt afreizen en eventueel het budget. Dan ontvangt u van ons kosteloos een vrijblijvende offerte, zonder verborgen kosten, welke 10 dagen geldig is. De offerte is aan te passen aan uw wensen, dat wil zeggen dat uw verblijf per locatie kan worden verlengd of waar mogelijk zelfs verkort en accommodaties zijn eventueel te vervangen.

Een aanvraag kunt u per e-mail of per telefoon doen. De ervaring leert dat telefonisch contact wat gemakkelijker praat en het is altijd prettig om even 'persoonlijk' contact met elkaar te hebben. Doet u de aanvraag per e-mail vermeld dan a.u.b ook uw telefoonnummer want misschien is de aanvraag niet helemaal duidelijk of hebben wij nog wat aanvullende informatie nodig om ons in u te kunnen verplaatsen en met u mee te denken. Wij gaan strict met uw privacy gegevens om en zullen u ook niet bellen wanneer dat niet nodig is. Na uw e-mail aanvraag ontvangt u binnen 24 uur een ontvangstbevestiging en gaan wij voor u aan de slag. Wij streven er naar om u binnen een week een op maat gemaakt reisvoorstel toe te sturen. Echter soms kan dat enkele dagen langer duren, dit is afhankelijk van de complexiteit van de reis. Ook willen we graag vernemen of u specifieke wensen, verzoeken heeft omdat er iets te vieren valt, een verjaardag, een jubileum of een andere feestelijke gelegenheid. Wij houden daar graag rekening mee.

Pas wanneer u helemaal tevreden bent over het reisvoorstel en u de reis wilt reserveren ontvangt u een reserveringsformulier. Dit reserveringsformulier kunt u op uw computer invullen en per email aan ons retourneren. Na ontvangst van het reserveringsformulier zullen wij de beschikbaarheid nagaan van alle reisonderdelen en deze in optie zetten. Wanneer de opties aan ons zijn bevestigd wordt u hiervan op de hoogte gebracht en kunnen de internationale vluchten worden geboekt. Zodra deze zijn geboekt worden de opties omgezet in een definitieve boeking. Daarna ontvangt u de factuur waarin een aanbetaling wordt gevraagd.

Ongeveer 8 weken voor vertrek nemen wij de reis met de operators nog eens door en worden alle details afgerond - tot die tijd kunt u nog kosteloos onderdelen/activiteiten toevoegen, mocht u dat willen. Ongeveer 2 tot 3 weken voor uw vertrek ontvangt u van ons een voucher welke u mee op reis dient te nemen en desgewenst te laten zien. Op de voucher vindt u alle reisdetails nog eens terug alsmede enkele contactgegevens van de betreffende medewerkers in het land waar u naar toe reist en een noodnummer van Zimba Safaris waarop wij in noodgevallen, 24 uur per dag te bereiken zijn.


U kunt ons bereiken via:
Telefoon:    020 6103593
Email:    info@zimbasafaris.com
Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593