info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Lake Malawi en tropische stranden

Safari Malawi

Luxe en budget maatwerkreizen, familiereizen en strandvakanties

tropisch strand Lake Malawi


Tropische stranden Lake Malawi
De parel van Malawi is het tropische Lake Malawi met haar mooie stranden, kleine baaitjes en eilandjes. Een fantastische bestemming voor water en zonaanbidders. Het enorme meer heeft een lengte van 560 kilometer en is 80 kilometer breed en met name in het zuiden en het oosten van het meer vindt u de mooiste baaien en strandjes. En in tegenstelling tot veel tropische meren in Afrika wordt Lake Malawi over algemeen wel als veilig aangemerkt om in te zwemmen.

Ondanks de commerciŽle aantrekkingskracht van het meer zijn er nog lange stukken prachtig wit zandstrand met schoon kristalhelder water bewaard gebleven, die alleen toegang bieden tot de gasten van de accommodaties.

Naast heerlijk luieren op het strand en genieten van de schoonheid van de omgeving en uw accommodatie bestaan de meest aangeboden activiteiten uit kajakken, snorkelen, duiken, zeilen en waterskiŽn.

Het kristalheldere meer herbergt honderden tropische gekleurde vissoorten waarvan een aantal zeer bijzonder zijn omdat ze alleen in Lake Malawi voorkomen. Het gebied rondom Cape Maclear en het Lake Malawi National Park behoren tot de UNESCO World Heritage Site.

Hoewel Lake Malawi geen safaribestemming is, is het wel een mooie tropische locatie om uw safari mee te beginnen of juist om na een avontuurlijke safari nog even na te genieten voordat u huiswaarts keert.

De bevolking leeft vooral van veeteelt, tabaksteelt en de visvangst uit het enorme Lake Malawi. Door de rijke visvangst speelt het meer een belangrijke rol in de economie. Vissersdorpjes liggen verspreid langs de oever en zijn voor toeristen een leuke attractie tijdens het kanoŽn vanwege de traditionele taferelen van vissers en lokale bewoners.

Doe inspiratie op met onze reissuggesties Malawi of browse door alle camps en lodges in het overzicht accommodaties noord Lake Malawi en het overzicht accommodaties zuid Lake Malawi

Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op tel. (0)20 6103593 of mail naar info@zimbasafaris.com

Lake Malawi
Lake Malawi
Lake Malawi
Lake Malawi
Lake Malawi
Lake Malawi
Lake Malawi
Lake Malawi
Lake Malawi
WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


ďFair pricingĒ
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose