reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Tanzania
Katavi National Park

Luxe maatwerkreizen en fly in safariīs Tanzania

Katavi Tanzania

Katavi is ťťn van de weinig overgebleven wildparken waar u meer leeuwen dan mensen zult ontmoeten. Doordat het zo afgelegen is en vrijwel onbereikbaar, ligt het aantal bezoekers op nog geen honderd per jaar. Als u denkt al veel van Afrika te hebben gezien dan is dit 'the place to be', wild en ongerept!
Katavi National Park
Katavi is het derde grootste en wel het minst bezochte national park in Tanzania, hetgeen betekent dat u zich er op kunt verheugen om deze grootse en onaangetaste wildernis geheel voor uzelf te hebben. Het onmetelijke en ongerepte park herbergt de grootste concentraties nijlpaarden en krokodillen van Tanzania. De enorme kuddes olifanten, buffels, antilopen, zebra's, puku's en nog veel meer maken Katavi tot een waar paradijs voor roofdieren zoals de leeuw, luipaard, cheetah en de wilde hond ťn in het regenseizoen vindt u hier ook nog eens een overvloed aan mooie en grote watervogels. De meren die dan vollopen herbergen talloze nijlpaarden en krokodillen terwijl de oevers bevolkt worden door pelikanen, korhoenen en kievieten. Aan het einde van het droge seizoen wanneer roofdieren geduldig op hun prooi wachten is het hier voor sommige dieren een veldslag om te overleven.

De meest interessante gebieden van het park zijn de drassige grasvlaktes in het noorden, het door palmbomen omringde Chada Meer en in het zuidoosten de Katuma Rivier. Juist deze gebieden hebben een enorme aantrekkingskracht op het wild dat hier naartoe getrokken wordt om te drinken. De uitgestrekte grasvlaktes in Katavi National Park zijn in combinatie met de zonsondergang een schitterend decor voor de grote kuddes buffels en olifanten die richting het boslandschap vertrekken

Katavi is alleen met een klein vliegtuigje te bereiken - chartervluchten vanuit Mahale, Selous, Ruaha of Dar Es Salaam zijn op aanvraag.

Katavi safari Tanzania
Katavi safari Tanzania
Katavi safari Tanzania
Tented Camps en Lodges Tanzania

Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Wij denken met u mee
  •  Goede service
  •  Directe inkoop
  •  Geen tussenhandelaren
  •  Geen verborgen kosten
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  24/7 noodservice


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.


Zimba Safaris helpt mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593