reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
BOTSWANA SAFARI

Individuele rondreis, privé safari of een relaxte vakantie

De reizen naar Botswana zijn individuele reizen inclusief transfers en binnenlandse vluchten. Onderstaande reizen zijn slechts voorbeelden en aan te passen conform uw wensen. U kunt denken aan de verblijfsduur per locatie, een vervangende accommodatie of het toevoegen van een bestemming. Heeft u interesse in onderstaande reizen en wilt u een reisschema ontvangen, neem dan contact met ons op.

Wij hanteren eerlijke prijzen! Vanwege de fluctuerende valuta zijn de reissommen in U$ genoemd maar u betaalt in Euro. Voor een Euro prijsindicatie zie U$ / Euro calculator in de rechterkollom.

Botswana Safari met Zimba SafarisAANBIEDING
Kwando Safaris 5 Rivers Low Season Special 2018 - 2019
Hoogtepunten: Chobe, Moremi, Okavango, Nxai Pan, Tau Pan, Livingstone, Victoria Falls. Grijp nu uw kans en profiteer! Jaarlijks terugkerende Botswana aanbieding van Kwando Safaris. Semi luxe accommodaties en fully inclusive!
Vertrek tot 31 maart 2019. v.a. U$ 425 p.p.p.n. (normaal U$ 584 - U$ 919)


Botswana Safari met Zimba Safaris DELUXE AANBIEDING 2018 met AndBeyond Safaris
11 dagen - Fly me around Botswana

Hoogtepunten: Chobe/Kubu Lodge, Savute/Chobe Under Canvas,Moremi/Nxabega of Sandibe Camp, Okavango Delta/Xudum Camp of Xaranna Camp.
Een fly-in safari naar de mooiste gebieden van Botswana met verblijf in luxe accommodaties. Fully inclusive met uitzondering dag van aankomst in Chobe.
april - 30 juni & 1 oktober - 20 december 2018 - U$ 4.986 p.p.
(normaal - 2 pers.v.a. ± U$ 6.500 p.p.)
1 juli - 30 september & 21 - 31 december 2016 - U$ 9.993 p.p.
(normaal - 2 pers.v.a. ± U$ 12.000 p.p.)


Botswana Safari met Zimba Safaris AANBIEDING KWANDO
12 of 14 dagen - Semi Luxury Botswana Safari

Hoogtepunten: Victoria Falls / Bayete Lodge, Linyanti / Lebala of Lagoon Camp, Moremi / Kwara Camp, Okavango Delta / Pom Pom Camp. Mooie wildlife safari in prachtige gebieden met activiteiten als dag en avond game drives, mokore trip, bootsafari's en bushwalks. Daarnaast maakt u drie keer gebruik van semi panoramisch vluchten. Zeer scherp gesprijsd bijvoorbeeld tussen 15 november en 31 maart. Een prima reisperiode!
- 2 pers. 12 dagen v.a. ± U$3.425 p.p.
- 2 pers. 14 dagen v.a. ± U$4.390 p.p.


Botswana Safari met Zimba Safaris11 dagen - Privé kampeer safari
Hoogtepunten: Maun, Moremi, Savuti, Chobe - privé kampeersafari
Privé kamperen in de pure Afrikaanse bush, u verplaatst zich per game drive in open WD telkens naar een andere kampeerlocatie. Er gaan tijdens het kamperen geen andere gasten met u mee. U overnacht op private campsites op fraaie locaties diep in het park in koepeltenten met ramen en deuren van gaas voorzien van veldbedden met matras en een mobiele bush toilet/douche. Verlenging met Zimbabwe mogelijk
- 2 pers.v.a. ± U$ 2.720 p.p.


Luxe Botswana Safari met Zimba Safaris11 dagen - Luxe Classic Safari Botswana
Hoogtepunten: Chobe Forest / Muchenje Safari Lodge, Savuti / Machaba Camp, Moremi / Gomoti Plains Camp. Vlieg aan op Victoria Falls of Livingstone, op korte afstand van het Chobe National Park voor een eerste kennismaking met Botswana. Per vliegtuigje verplaatst u zich naar twee spectaculaire locaties in een rustig deel van Moremi en de Okavango. Beleef spannende bushwalks, dag en avond game drives in open 4WD of een korte mokore trip en geniet van het comfort van uw sjieke accommodatie met klassieke sfeer. - 2 pers.v.a. ± U$ 6.010 p.p.


Botswana Safari met Zimba Safaris11 dagen - Green Dessert Safari - december tot april
Hoogtepunten: Zebra migratie Botswana in Nxai Pan, Central Kalahari / Tau Pan, Moremi / Kwara Camp. Bewonder de vlaktes van Tau Pan & Nxai Pan waar duizenden zebra’s, springbokken en gemsbokken in grote groepen tijdens de migratieperiode naar toe trekken. Tijdens deze periode komt het dorre isolate gebied weer tot leven met geweldige kansen op jagende leeuwen, luipaard of cheeta of juist aandoenlijke taferelen met pasgeboren wild en hun moeder. - 2 pers.v.a. ± U$ 4.300 p.p.


Botswana Safari met Zimba Safaris12 dagen - Botswana Exclusive Safari
Hoogtepunten: Victoria falls Hotel, Chobe - Muchenje Lodge, Linyanti Bush camp of Linyanti Ebony, Moremi - Kwhai Tented Camp. Vlieg aan op Victoria Falls waar u in het koloniale Victoria Falls hotel even kunt rusten van uw lange reis. In Chobe verblijft u op een rustige locatie aan de andere zijde van het park. Daarna vliegt u naar het exclusieve Linyanti voor een verblijf in een klassiek bushcamp met onvervalste wandelsafari’s en avond game drives. U sluit de reis af in het luxe Khwai Tented Camp gelegen in een gebied dat bekend staat om haar fantastische wildlife kansen.
- 2 pers.v.a. ± U$ 5.900 p.p.


Botswana Safari met Zimba Safaris Groepsreizen - Bushways Mobile Camping Safari’s
Gegarandeerd vertrek bij minimaal 2 personen!
Hoogtepunten: Chobe, Savute, Moremi, Okavango, Kalahari.
Deze safari’s zijn geschikt voor hen die houden van avontuur, enigszins flexibel zijn en er geen probleem mee hebben om in een kleine internationale groep te reizen. De reizen hebben vaste vertrekdata met een gegarandeerd vertrek. Tijdens deze avontuurlijke camping safari’s overnacht u op private campsites op fraaie locaties diep in het park. U overnacht in koepeltenten met ramen en deuren van gaas voorzien van matras en een mobiele bush toilet/douche. De variant 'fully serviced' camping safari biedt ter comfort ook veldbedjes en een en-suite bush toilet/douche. (min. 2 - max. 9 tot 12 personen)


Een reis gevonden die u aanspreekt maar toch liever een andere accommodatie?

 Bekijk meer accommodaties in Botswana

Of neem contact met ons op voor advies - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.

020 610 3593
020 895 0566

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593