reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Huntingdon House
Satemwa Tea Estate
Het Thyolo district is gelegen tussen Blantyre en Mulanje Mountains in het hart van de Satemwa regio waar zich de koffie en theeplantages bevinden. Sinds 1908 worden in deze regio diverse theesoorten verbouwd met passie en respect voor de natuur en omliggende dorpen. Thee is één van de grootste exportproducten van Malawi en een belangrijke inkomstenbron voor de bevolking die hierdoor werk kunnen krijgen als theeplukkers. De thee wordt wereldwijd geëxporteerd en is terug te vinden in bijvoorbeeld Lipton Yellow Tea Label. Satemwa wordt gekenmerkt door groen glooiende heuvels bedekt met thee en koffie plantages, groenblijvende bossen, tropische planten en enkele kleine rivieren. Het Thyolo Forest Reserve is een oase voor wandelaars en vogelaars.

Huntingdon House werd gebouwd in de jaren ‘20, het landgoed is al generaties in de Cathcart Kay familie en de thee en koffie productie worden nog steeds gerund door leden van de familie. Het grote oude landhuis is in koloniale stijl gebouwd met een half overdekt patio terras en is omringd door een prachtige groene rustgevende tuin met verschillende zitjes voor een high tea. De tuin en het prachtige landschap zijn een oase van rust en kan een heerlijke afwisseling bieden van een druk safari programma om gewoon even tot rust te komen. Tijdens uw verblijf kunt u gebruik maken van mountainbikes om ontspannen op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen. Of u kunt een begeleide wandeling maken door de nabijgelegen de Thyolo bossen. Uiteraard is een verblijf inclusief een bezoek aan  thee & koffie plantages met een demonstratie en proeverij.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (exclusief geïmporteerde dranken), gebruik van mountainbikes, begeleide Thyolo Forest wandeling, bezoek plantages &  tea tasting (fees).
Huntingdon House
U$ 225 -  325 p.p. per nacht
Huntingdon House
Huntingdon House
Huntingdon House
Huntingdon House
afhankelijk van reisperiode
Huntingdon House
Huntingdon House
Huntingdon House
Huntingdon House
Kara O´Mula
Mulanje Mountain
Kara O'Mula Country Lodge is gunstig gelegen, niet ver van het Likhubula Forest en de watervallen en de Dziwe la Nkhalamba natural pool. Deze wandeling kan in een dag worden afgelegd. De duur van de wandelingen door de bossen kan worden afgestemd op uw wensen, dit kan variëren tot een paar uur, een hele dag of een aantal dagen waarbij u 's nacht slaapt in blokhutten in de bergen. Tijdens een dergelijke bergtocht gaat er een gids en dragers mee om uw bagage, de proviand en benodigdheden te dragen. Bent u geïnteresseerd in een Mulanje mountain tocht, vraag ons gerust naar meer informatie. 

De lodge is de beste accommodatie met catering service in de omgeving van de Mulanje Mountain. Kara ‘O Mula Lodge wordt vooral bezocht door de lokale bevolking zelf. Ze beschikt over 27 eenvoudig ingerichte kamers en chalets verspreid over het tropisch ogende terrein en zien uit op de Mulanje Mountain. In tuin bevindt zich een ruim zwembad met enkele ligstoelen waar u overdag verkoeling kunt zoeken. Elke kamer beschikt over twin bedden of  een tweepersoonsbed, een muskietennet, een ventilator, thee & koffie faciliteiten, TV, Wifi en een en-suite toilet/douche. In het hoofdgebouw bevinden zich de receptie, een bar, een restaurant en een conferentiezaal.
 
Uw verblijf is inclusief:
ontbijt, diner.

Exclusief: lunch, drankjes / optionele activiteiten: begeleide natuurwandeling, cultureel bezoek theeplantages, meerdaagse bergtocht.
Kara'O Mula Country Lodge
U$ 95 p.p. per nacht
Kara O´Mula
Kara O´Mula
Kara O´Mula
Kara O´Mula
afhankelijk van reisperiode
Kara O´Mula
Kara O´Mula
Kara O´Mula
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.