info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Vliegtickets naar Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania en Malawi

Zelf uw vliegtickets boeken
Bij Zimba Safaris kunt u geen intercontinentale vluchten boeken doch wanneer u een reis bij ons boekt kunnen wij u wel doorverwijzen naar een betrouwbaar ticketing bureau waar veel van onze klanten naar tevredenheid gebruik van maken. Wanneer het ticketing bureau de vluchten voor u boekt dan wordt ook de factuur en de e-tickets rechtstreeks door hen naar u toegestuurd. De factuur dient u binnen de door hen gestelde termijn te voldoen. De internationale/continentale vluchten vallen niet onder de annuleringsvoorwaarden van Zimba Safaris maar onder de annuleringsvoorwaarden van de luchtvaartmaatschappij.

Wilt u zelf een vlucht online boeken en u komt daar niet helemaal uit, dan zijn wij altijd bereid om u advies te geven of om samen met u het online boekingsproces te doorlopen. Omwille goede aansluitingen van de transfers en/of binnenlandse vlucht dient u ons een kopie van uw ticket te sturen en ons op de hoogte te brengen van de vertrek en aankomsttijden indien deze gewijzigd worden.

Bent u van plan om rechtstreeks bij een buitenlandse airline en met name bij airlines buiten Europa te boeken houdt u er dan rekening mee dat in geval van calamiteiten, wijzigen en annuleringen deze airlines vaak heel erg lastig te bereiken zijn en niet altijd de service verlenen die u zou wensen. Meestal heeft u te maken met callcenters en slecht verstaanbare Engels sprekende medewerkers en anders dan bijvoorbeeld KLM vallen zij niet onder de Europese regel en wetgeving. Een Nederlands of Belgisch ticketing bureau is aan te raden zodat u rechtstreeks duidelijk geadviseerd en/of geholpen kan worden.

Via onderstaande online aanbieders kunt u eenvoudig vluchten zoeken en deze eventueel bij uw ticketingbureau naar keuze neerleggen. Klik op het logo om de site te bezoeken.
WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose