reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Gomoti Plains Camp
Okavango Delta
Baines’ Camp (Sanctuary Retreats) ligt prachtig verscholen tussen de bomen en is geheel gebouwd op palen. Het biedt een schitterend zicht op de omringende moerassige vlakte, de lagune en de permanente Boro Rivier. Door middel van houten loopbruggen zijn de chalets verbonden met het centrale deel van het kamp en de verschillende uitkijk platformen. Ook bijzonder aan dit eco vriendelijke kampement is dat er alleen gebruik gemaakt is van commercieel gekweekt hout en de muren geïsoleerd zijn door middel van gerecycled aluminium van blikjes en olifantenpoep.

De 5 luxe suites beschikken over kingsize bedden, een lounge stoel, een plafond ventilator,een aantal stopcontacten, Wifi ontvangst, een veiligheidskluisje, een minibar en een en-suite toilet/douche met twee wastafels, een haardroger, badjassen en toiletartikelen. De honeymoon suite beschikt tevens over een vrijstaand ligbad in de open lucht. De verhoogde privé veranda met een zitje is een uitstekende plek om te ontspannen en te genieten van een prachtig uitzicht met kans om allerlei wild te spotten.

Extra leuk aan Baines’Camp is, dat elke suite kan worden omgetoverd tot een “starbed”! Op uw verzoek wordt het hemelbed (op wieltjes) zonder moeite uw privé veranda op gerold, zodat u kunt genieten van een nacht onder de Afrikaanse sterrenhemel zodat u alle geluiden en geuren van de bush kunt ervaren. In de avond wordt het starbed voorzien van sfeervolle lantaarnverlichting.
Baines Camp (Sanctuary Retreats)
U$ 750 - 1.605 p.p. per nacht
Baines Camp
Baines Camp
Baines Camp
Baines Camp
afhankelijk van reisperiode
Baines Camp
De houten loopbruggen komen uit bij de centrale open-fronted booma met een comfortabele lounge voorzien van leren fauteuils, een bar, een dineerruimte, een kleine wildlife bibliotheek en een souvenirshop. Bij goed weer wordt de gezamenlijke dineertafel buiten op het terras opgesteld waar men al fresco kan genieten van voortreffelijke maaltijden. Bij meer behoefte aan afzondering tijdens het diner kan er ook een romantische privé tafel bij de plunge pool worden gedekt. Het terras met comfortabele zitstoelen fungeert tevens al uitkijkplatform. Het is een fijne plek om te vertoeven en uit te kijken op de mooie natuur en levendige rivier. ‘s Avonds wordt de vuurkorf aangestoken en komt men rond het vuur bijeen voor een aperitief, een kleine snack en worden er meestal de avonturen van de dag gedeeld.

Tijdens uw verblijf kunt u vrij deelnemen aan dag en avond game drives in open 4WD en bushwalks. Mokore trips en bootsafari’s zijn ook mogelijk maar tevens afhankelijk van de waterstand. Als extra, kunt u bij Baines’s Camp op aanvraag een ontmoeting met een olifant beleven. Tijdens deze activiteit wordt er interessant verteld over de olifanten en mogen de deelnemers van zeer dichtbij fotograferen. Deze wees olifant is een vaste bezoeker van het kamp, ze is opgegroeid in haar eigen omgeving en van jongs af aan geadopteerd door de kampeigenaren.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), wifi, laundry service, optionele overnachting “Baines Starbed”, dag en avond game drives in open 4WD, mokore trips en bootsafari’s (waterstand afhankelijk), bushwalks, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Optioneel: 30 minuten panoramische helikopter vlucht over de delta / olifant interactie
Baines Camp
Baines Camp
Baines Camp
Baines Camp
Baines Camp
Baines Camp
Baines Camp
Laat uw bed naar buiten rollen
Okavango Delta
Moremi Crossing
U$ 520 - 610 p.p. per nacht
Moremi Crossing
Moremi Crossing
Moremi Crossing
Moremi Crossing
afhankelijk van reisperiode
Moremi Crossing
Moremi Crossing
Moremi Crossing
Okavango Delta
Gunns Camp is gelegen op korte afstand van zusterkamp Moremi Crossing in het zuidwesten van de Okavanga Delta, nét aan de grens van het Moremi Game Reserve. Wanneer u invliegt met een klein vliegtuigje wordt u door medewerkers verwelkomd en te voet of, wanneer het waterniveau te hoog is, per mokoro, naar het Gunns Camp gebracht. Eenmaal in het kamp aangekomen zult u een rondleiding krijgen en worden de activiteiten met u besproken. De nadruk ligt op wateractiviteiten: bootsafari´s, vissafari´s en mokoro trips waarbij u eventueel onderweg kunt uitstappen voor een bushwalk over een eiland. Ook is een ‘Island Sleepout’ mogelijk is, tijdens een mokoro trip overnacht u in een klein tentje met matras op één van de eilanden.

De accommodatie bestaat uit 6 op palen gebouwde luxe Meru tenten met een en-suite toilet/douche en bad in de openlucht. Vanaf uw privé veranda kunt u prachtig delta overzien. Een smalle loopbrug over de waterkanalen verbindt de tented chalets met het centrale deel van het kamp. Hier kunt u gebruik maken van de bar, de lounge, het restaurant, het zwembad en een kleine wildlife bibliotheek. De accommodaties zijn op gezette tijden voorzien van elektriciteit door middel van generatoren en kunt u ook uw camera batterijen opladen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, bootsafari’s, vissafari’s, mokoro trips, bushwalk over een eiland, optionele ‘Island Sleepout’, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden

Optioneel: panoramische helikopter vlucht over de delta
Gunns Camp
U$ 560 - 770 p.p. per nacht
Gunns Camp
Gunns Camp
Gunns Camp
Gunns Camp
afhankelijk van reisperiode
Gunns Camp
Gunns Camp
Savute Under Canvas
Gunns Camp
Okavango Delta
Jaarlijkse Kwando Safaris aanbieding U$ 425 p.p. per nacht van 15 november t/m 31 maart 

Pom Pom Camp
is gesitueerd in het hart van de delta, op Pom Pom eiland, een privé gebied binnen de Matsebe regio. De accommodatie bestaat uit 9 luxe safari tenten waaronder één familie tent. Elke ruime tent is van alle gemakken voorzien en beschikt over ramen en deuren van gaas, een gesloten en-suite toilet en wasbassins en een open bushdouche en een veranda met een zitje dat uitkijkt over het prachtige Okavango landschap en de Pom Pom lagune.

Het centrale deel van het kamp is voorzien van een lounge, een dineerruimte, een bar, een zwembad en een kleine souvenirshop. Alhoewel Pom Pom Camp is gelegen midden in de wateren van de Delta maakt haar unieke ligging het mogelijk om zowel water,- als landactiviteiten te ondernemen. Dag en avond game drives in open 4WD zijn avontuurlijk moeten soms met het water doorkuisen. Bootsafari’s en mokoro trips zijn een fantastische manier om de wonderen van de delta te beleven- bijzondere vogels komt u tegen langs de waterwegen. Tijdens een natuurwandeling kunnen de gidsen uitgebreid vertellen over de ecologie van de Okavango Delta.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives, bushwalks, bootsafari’s,vissafari’s, mokoro trips, optionele ‘Island Sleepout’, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Pom Pom Camp
U$ 660 - 960 p.p. per nacht
Pom Pom Camp
Pom Pom Camp
Pom Pom Camp
Pom Pom Camp
afhankelijk van reisperiode
Pom Pom Camp
Pom Pom Camp
Pom Pom Camp
Pom Pom Camp
Okavango Delta
Xaranna Camp (AndBeyond)
U$ 1.075 - 1.820 p.p. per nacht
Xaranna
Xaranna
Xaranna
afhankelijk van reisperiode
Xaranna
Xaranna
Xaranna
Het design van het luxe Xaranna Camp (AndBeyond) is geïnspireerd op de waterlelie, waarin zachte kleuren zijn gebruikt in overeenstemming met de omgeving. Het ontwerp voelt luchtig en ruimtelijk aan biedt voldoende schaduwplekken ter verkoeling. De accommodatie bestaat uit 9 speciaal ontworpen luxe safari tenten die zijn gelegen in een privé concessie ten zuiden van Chief’s Island.

Elke ruime tent is opgezet op een houten platform en sfeervol ingericht, voorzien van houten meubilair, een kingsize hemelbed met gedrapeerde klamboe, een zithoek en een en-suite toilet/badkamer met een ligbad en binnen en buiten douches. De tenten hebben elk een prachtig uitzicht op de omgeving. Een smal houten looppad voor de tent leidt naar een tweede veranda waar in een open tent een comfortabele lounge plek is gecreëerd met aangrenzend een privé plunge pool.

In de centrale tent bevindt zich een sfeervolle lounge met bar faciliteiten vanwaar u goed kunt uitzien op de omgeving. In het zand voor de centrale tent is een vuurplaats gelegen waaromheen een zithoek en de gezamenlijke dineertafel staan opgesteld. Zoals in elke AndBeyond accommodatie kunt u hier een uitstekende service verwachten en genieten van een voortreffelijke keuken. Indien gewenst kunt u van een privé diner genieten, er wordt dan bijvoorbeeld een romantische tafel gedekt op het einde van de lange houten loopbrug boven het water.

De aangeboden safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD en bushwalks over het eiland. Xaranna Camp is gelegen in een gebied welke seizoensgebonden overstroomt. Afhankelijk van het seizoen en de waterstand kunt u hier ook mokoro trips, vissafari´s en boottochten ondernemen.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks over de eilanden, mokoro trips - bootsafari’s en vissafari’s (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Optioneel: panoramische helikopter vlucht over de delta
Okavango Delta
Xudum Tented Camp (AndBeyond)
U$ 1.075 - 1.820 p.p. per nacht
Xudum
Xudum
Xudum
afhankelijk van reisperiode
Xudum
Xudum
Xudum
Het luxe Xudum Tented Camp (AndBeyond) biedt gasten een exclusief verblijf op een fantastische wildlife locatie. Het design van het kamp omvat een mix van klassieke en moderne stijl met Afrikaanse invloeden, met veel oog voor detail vormgegeven. De centrale houten booma beschikt over twee verdiepingen, beneden bevindt zich een sfeervolle lounge met barfaciliteit en een buiten veranda met een zithoek en een enkele eettafels waar u ’s avonds bij lantaarnverlichting kunt dineren. De maaltijden zijn uitstekend en de service is er één van een hoge standaard. 

De accommodatie bestaat uit 9 houten chalets met een rieten dak welke uitzien over een vlakte die seizoensgebonden overstroomt. De chalets beschikken over grote houten schuifdeuren bekleed met muskietengaas zodat de chalet van voren geheel geopend kan worden. Ze zijn volledig gemeubileerd en hebben een warme uitstraling, een kingsize bed met gedrapeerde klamboe, een design en-suite toilet/badkamer met vrijstaand bad, binnen en buiten douches. De houten vloer gaat over in een buiten veranda met een zitje en een relax stoel groot genoeg voor twee, aangrenzend ligt een privé plung pool. Als extra heeft elke chalet een tweede verdieping  met een privé uitkijk platform met een grote lounge, het toppunt van relaxen.

De aangeboden safari activiteiten bestaan uit dag game drives in open 4WD en bushwalks over het eiland. Xudum Camp is gelegen in een gebied welke seizoensgebonden overstroomt. Afhankelijk van het seizoen en de waterstand kunt u hier ook mokoro trips, vissafari´s en boottochten ondernemen.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks over de eilanden, mokoro trips - bootsafari’s en vissafari’s (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Optioneel: panoramische helikopter vlucht over de delta
Okavango Delta
Nxabega Tented Camp (AndBeyond)
U$ 1.090 - 1.750 p.p. per nacht
Nxabega
Nxabega
Nxabega
afhankelijk van reisperiode
Nxabega
Nxabega
Nxabega
Het luxe Nxabega Tented Camp (AndBeyond) is gelegen in het zuidelijk deel van de Okavango Delta, in een rustige privé concessie welke met weinig andere accommodaties gedeeld wordt. Hierdoor is de kans erg  klein dat u tijdens uw verblijf een ander voertuig zult passeren. Het kampement bestaat uit slechts 9 luxe  tented suites, opgezet op een houten platform. De ramen en deuren van gaas zorgen ervoor dat u ’s ochtends vanuit uw bed de zon kunt zien opkomen. Elke luxe tent is volledig gemeubileerd en aangekleed met warme natuurtinten en kwaliteitsstoffen. De tent beschikt over een plafondventilator, een en-suite toilet/douche en een veranda met een privé zitje welke prachtig uitziet op de Delta. In de ruime open-fronted booma bevindt zich een sfeervolle bar/lounge met comfortabele lederen fauteuils en een open haard. De houten vloer loopt over in een buitenveranda voorzien van rieten zitmeubilair met grote kussens vanwaar u panoramisch uit kunt zien op de omgeving. Aangrenzend bevindt zich een klein zwembad met enkele ligstoelen.

Tijdens u verblijf kunt u deelnemen aan diverse activiteiten bestaande uit dag en avond game drives in open 4WD, mokoro trips, bushwalks of bootsafari’s.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks over de eilanden, mokore trips, bootsafari’s en vissafari’s (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Optioneel: panoramische helikopter vlucht over de delta
Okavango Delta
Sandibe Lodge (AndBeyond)
U$ 1.450 - 2.350 p.p. per nacht
Sandibe Lodge
Sandibe Lodge
Sandibe Lodge
afhankelijk van reisperiode
Sandibe Lodge
Sandibe Lodge
Sandibe Lodge
De luxe Sandibe Lodge (AndBeyond) is uitzonderlijk in vele opzichten. Het bijzondere ontwerp van de lodge en de suites creëren een ruimtelijk gevoel. De accommodatie is volledig vervaardigd uit natuurlijke materialen en ingericht met gevoel voor detail. Het meubilair is vervaardigd uit verschillende houtsoorten en zijn prachtig met elkaar gecombineerd. De natuurlijke materialen en hoogwaardige bekleding in zachte natuurtinten dragen bij aan de warme sfeer.

De centrale open lodge is gebouwd op een verhoogd platform enigszins in de schaduw gelegen van de bomen met uitzicht over een open grasvlakte. Binnen bevindt zich een ruime sfeervolle lounge ingericht met een speciaal ontworpen stenen bar en in het midden een vuurplaats. De houten vloer gaat over in een grote veranda waar een gezamenlijke dineertafel is opgesteld. In de avond worden er binnen, buiten en bij uw chalet lantaarns geplaatst welke zorgen voor een extra romantische sfeer. Indien gewenst kunt u het diner of de lunch ook in privé sfeer bij uw chalet laten serveren. Grenzend aan de lodge is een verhoogde loopbrug welke naar een uitkijk platform met een terras leidt en waar u in de middag kunt heerlijk kunt vertoeven onder het genot van een versnapering.

De accommodatie bestaat uit 12 houten chalets met een bijzonder design. De ruime chalets zijn open-fronted en beschikken over grote schuifdeuren met muskietengaas en zijn met moderne elegantie ingericht. Bij het ontwaken kunt u vanuit het kingsize bed met gedrapeerde klamboe al prachtig over de open vlakte kijken. De en-suite toilet/badkamer bevindt zich deels in de chalet en wordt afgescheiden door slechts een gordijn, het douche gedeelte en toilet bevindt zich meer naar achteren, buiten in de open lucht. Voor de koudere periode beschikt iedere chalet over een openhaard kachel. De houten vloer gaat over in een smalle buiten veranda welke uitstrekt over de hele breedte van de chalet, hier vindt u verschillende knusse zithoeken voorzien van comfortabele kussens en een privé plunge pool. Tijdens u verblijf kunt u deelnemen aan dag en avond game drives in open 4WD en bushwalks.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Okavango Delta
Gomoti Plains Camp
U$ 615 - 1.130 p.p. per nacht
Gomoti Plains Camp
Gomoti Plains Camp
Gomoti Plains Camp
afhankelijk van reisperiode
Gomoti Plains Camp
Gomoti Plains Camp
In het zuidelijke deel, grenzend aan de Gomoti Rivier en uiterwaarden is het Gomoti Plains Camp gelegen, vernoemd naar de Gomoti boom die groeit in dit gebied. 10 Luxe safari tenten, waaronder twee familietenten, liggen verspreid langs de rivier en hebben voor de tent, in de schaduw van de luifel, een zitje met een prachtig uitzicht. Elke ruime tent staat op een houten dek en is volledig gemeubileerd in een klassieke stijl en beschikt over een deels open en-suite toilet/douche en buiten douche. De voorkant van de tent kan volledig worden geopend, de grote met gaas beklede ramen zorgen ervoor dat u te allen tijde goed zicht heeft op de omgeving, zelfs vanuit uw bed.

Overdag kunt u zich terugtrekken in de schaduw van de ruime sfeervolle lounge met zitbanken, fauteuils, kleine zitjes en een bar. In de centrale tent bevind zich ook een dineer ruimte met aparte tafels, u kunt gerust verzoeken om uw eigen tafeltje in plaats van een gezamenlijke dineertafel. Voor de centrale tent ligt een vuurplaats met enkele zitjes, waar men ook overdag onder de parasol kan relaxen. Andere faciliteiten in het kamp zijn een kleine wildlife bibliotheek, een souvenirshop, een plunge pool met ligstoelen en een kleine bus spa. De activiteiten worden per dagdeel ondernomen met keuze uit dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks, mokoro trips of bootsafari’s.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks zijn op aanvraag, mokoro trips en bootsafari’s (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Gomoti Plains Camp
Gomoti Plains Camp
Stanley’s Camp (Sanctuary Retreats) is in April 2018 volledig vernieuwd. Bovenstaande foto’s zijn gebaseerd op schetsen van voor de verbouwing. Het luxe kampement is gelegen in een eigen privé concessie dat gedeeld wordt met alleen het zusterkamp “baines’Camp”grenzend aan het Moremi Game Reserve . Het kampement beschikt over 8 elegante tented chalets op palen met uitzicht over een vlakte die seizoengebonden vol loopt met water.

De tented chalets zijn ruim en volledig gemeubileerd, voorzien van kingsize bedden met een klamboe, een zithoek, opbergruimte, een schrijftafel, een plafond ventilator, thee & koffie faciliteiten, een minibar en een en-suite toilet/douche met toiletartikelen, haardroger, badjassen en een ligbad in de openlucht. Een privé veranda met een zitje biedt een ideale plek om ’s ochtends met een kopje koffie wakker te worden en te turen over de vlakte naar mogelijk voorbijkomend wild. 

In de centrale tent heerst een huiselijke sfeer en worden er aparte secties gecreëerd. In een hoek bevindt zich een gezellige lounge met zitbanken en een kleine wildlife bibliotheek, het middendeel omvat een zithoek en een dineerruimte. Vanuit de centrale tent leidt een houten loopbrug naar een houten paviljoen met canvas dak waaronder een buiten bar te vinden is en een relaxte zithoek met een panoramisch uitzicht over de vlakte. Een andere loopbrug leidt naar een iets verderop gelegen platform met een plunge pool en enkele ligbedden. Ochtend, middag en avond game drives in open 4WD zijn soms wat avontuurlijk waarbij men bij een hoge waterstand ook door het water moet rijden. Echter bij een te hoge waterstand kunnen de avond game drives soms worden gestaakt. Hiernaast kan men ook kiezen om een bushwalk of een mokoro trip te ondernemen.

Als extra, kunt u bij Stanley’s Camp op aanvraag een ontmoeting met een olifant beleven. Tijdens deze activiteit wordt er interessant verteld over de olifanten en mogen de deelnemers van zeer dichtbij fotograferen. Deze wees olifant is een vaste bezoeker van het kamp, ze is opgegroeid in haar eigen omgeving en van jongs af aan geadopteerd door de kampeigenaren.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, mokoro trips, bushwalks op aanvraag, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Optioneel: 30 minuten panoramische helikopter vlucht over de delta / olifant interactie
Stanley's Camp
Okavango Delta
Stanley's Camp (Sanctuary Retreats)
U$ 550 - 940 p.p. per nacht
Stanley's Camp
Stanley's Camp
afhankelijk van reisperiode
Stanley's Camp
Stanley's Camp
Stanley’s Camp (Sanctuary Retreats) is in April 2018 volledig vernieuwd. Bovenstaande foto’s zijn gebaseerd op schetsen van voor de verbouwing. Het luxe kampement is gelegen in een eigen privé concessie dat gedeeld wordt met alleen het zusterkamp “Baines’Camp”grenzend aan het Moremi Game Reserve . Het kampement beschikt over 8 elegante tented chalets op palen met uitzicht over een vlakte die seizoengebonden vol loopt met water.

De tented chalets zijn ruim en volledig gemeubileerd, voorzien van kingsize bedden met een klamboe, een zithoek, opbergruimte, een schrijftafel, een plafond ventilator, thee & koffie faciliteiten, een minibar en een en-suite toilet/douche met toiletartikelen, haardroger, badjassen en een ligbad in de openlucht. Een privé veranda met een zitje biedt een ideale plek om ’s ochtends met een kopje koffie wakker te worden en te turen over de vlakte naar mogelijk voorbijkomend wild. 

In de centrale tent heerst een huiselijke sfeer en worden er aparte secties gecreëerd. In een hoek bevindt zich een gezellige lounge met zitbanken en een kleine wildlife bibliotheek, het middendeel omvat een zithoek en een dineerruimte. Vanuit de centrale tent leidt een houten loopbrug naar een houten paviljoen met canvas dak waaronder een buiten bar te vinden is en een relaxte zithoek met een panoramisch uitzicht over de vlakte. Een andere loopbrug leidt naar een iets verderop gelegen platform met een plunge pool en enkele ligbedden. Ochtend, middag en avond game drives in open 4WD zijn soms wat avontuurlijk waarbij men bij een hoge waterstand ook door het water moet rijden. Echter bij een te hoge waterstand kunnen de avond game drives soms worden gestaakt. Hiernaast kan men ook kiezen om een bushwalk of een mokoro trip te ondernemen.

Als extra, kunt u bij Stanley’s Camp op aanvraag een ontmoeting met een olifant beleven. Tijdens deze activiteit wordt er interessant verteld over de olifanten en mogen de deelnemers van zeer dichtbij fotograferen. Deze wees olifant is een vaste bezoeker van het kamp, ze is opgegroeid in haar eigen omgeving en van jongs af aan geadopteerd door de kampeigenaren.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, mokoro trips, bushwalks op aanvraag, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Optioneel: 30 minuten panoramische helikopter vlucht over de delta / olifant interactie
Stanley's Camp
Stanley's Camp
Stanley's Camp
Tubu Tree Camp
Okavango Delta
Tubu Tree Camp (Wilderness Safaris)
U$ 1.125 - 1.690 p.p. per nacht
Tubu Tree Camp
Tubu Tree Camp
afhankelijk van reisperiode
Tubu Tree Camp
Tubu Tree Camp
Tubu Tree  Camp is onderdeel van de Wilderness Safaris Classic Camps  en is gelegen in het westelijke deel van de Okavango.Het exclusieve kamp is gelegen op Hunda Island, het grootste gebied met droog land binnen deze concessie. Het kamp ligt verscholen tussen de bomen en is gebouwd op hoge palen en biedt uitzicht op een vlakte welke seizoensgebonden kan overstromen.

Slechts 7 stijlvol ingerichte tented treehouses zijn elk voorzien van een kingsize bedden met een klamboe, een schrijftafel, 2 leren fauteuils met een tafeltje, opbergruimte, thee & koffie faciliteiten, een mini bar en een en-suite toilet/douche voorzien van toiletartikelen en als extra een rustieke buiten douche. De honeymoon suite beschikt tevens over een ligbad. De grote met gaas beklede houten schuifdeuren aan de voorzijde kunnen geheel worden geopend en leiden naar een privé veranda met een zitje dat prachtig uitziet op de open vlakte en het voorbijkomend wild. De  familie suite beschikt over twee slaapvertrekken met en-suite toilet badkamer en een ruime lounge.
Tubu Tree Camp
Tubu Tree Camp
Tubu Tree Camp
Tubu Tree Camp
Optioneel kunt u onder de sterren in het “starbed” overnachten, op een verhoogd platform in de bush. Het platform is enkel voorzien van een comfortabel bed, een klamboe en een al fresco ontbijttafel. In de avond wordt de slaapplek voorzien van sfeervolle lantaarnverlichting. Een bijzondere ervaring om ’s nachts de geluiden en dieren om u heen zo dichtbij te horen. Een dergelijke ervaring dient u van te voren aan ons kenbaar te maken. Het centrale deel bestaat
uit twee open-fronted tenten, tevens op een verhoogd houten platform waardoor men vanaf het terras een goed uitzicht heeft over de vlakte en het aanwezige wild. In één tent bevindt zich een comfortabele lounge met zitbanken, een bar en een kleine wildlife bibliotheek. In de andere tent vindt u een dineerruimte met een gezamenlijk dineertafel waar excellente maaltijden worden geserveerd. Een houten loopbrug strekt zich uit naar een uitkijkplatform dicht bij het water. Het biedt een mooi uitzicht op de omgeving en regelmatig worden hier olifanten, lechwe’s, zebra’s of ander wild gezien. Andere faciliteiten in het kamp zijn een vuurplaats, een kleine souvenirshop en een platform met een kleine plunge pool met ligbedden en parasols.

Het Tubu Tree Camp is bekend om zijn goede kansen op luipaard waarnemingen. Het gevarieerde landschap van open grasvlaktes afgewisseld met palmen, droge bossen en moerassen trekt vele zebra’s en wildebeesten, evenals kuddes olifanten, giraffen en lechwe’s. Roofdieren als leeuwen en luipaard of soms een cheetah jagen graag op de grazende kuddes. De focus ligt op land activiteiten. Gasten kunnen tijdens hun verblijf deelnemen aan dag en avond game drives in open 4WD. Mokore tochten en bootsafari’s zijn mogelijk, maar erg afhankelijk van de waterstand.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, optionele overnachting “Tubu Starbed”, ochtend, middag en avond game drives in open 4WD, vissafari's, mokoro trips en bootsafari's (afhankelijk van de waterstand),  professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Tubu Starbed
Xigera Camp
Okavango Delta
Xigera Camp (Wilderness Safaris)
U$ 680 - 1.120 p.p. per nacht
Xigera Camp
Xigera Camp
Xigera Camp
afhankelijk van reisperiode
Xigera Camp
Xigera Camp
Het luxueuze Xigera Camp (Wilderness Safaris) biedt gasten een exclusief verblijf op een fantastische wildlife locatie. Het design van het kamp omvat een mix van klassieke en moderne stijlen met Afrikaanse accenten waarbij met detail is vormgegeven. Afhankelijk van het seizoen maakt u vanaf de airstrip gebruik van een voertuig of wordt u per boot vervoerd waarna u via de houten loopbruggen de centrale rieten booma kunt bereiken.

De ruime centrale booma heeft een open ontwerp, zodat men kan uitzien op de semi-permanente waterkanalen. Hier vindt u een sfeervolle lounge met relaxte zithoeken, een bar en een dineertafel waar culinaire maaltijden worden geserveerd. De maaltijden zijn uitstekend te noemen en de service is er één van een hoge standaard. De overige faciliteiten bestaan uit een kleine souvenirshop en wildlife bibliotheek. Voor enige verkoeling is er een plunge pool aanwezig met enkele ligbedden waar u heerlijk in de schaduw kunt vertoeven.

Xigera Camp beschikt over 9 luxe tented chalets waaronder 1 familie chalet elk uitziend over een vlakte die seizoengebonden overstroomt. De tented chalets hebben grote houten schuifdeuren bekleed met muskietengaas zodat deze van voren geheel geopend kunnen worden. Ze zijn volledig gemeubileerd en voorzien van kingsize twin bedden met een gedrapeerde klamboe, een schrijftafel, een staventilator, koffie & thee faciliteiten, een veiligheidskluisje en een en-suite toilet/douche met toiletartikelen en een aparte buiten douche. Voor de chalets bevindt zich een privé veranda met een zitje dat uitzicht biedt op de delta.

De activiiteiten omvatten ochtend en middag game drives in open 4WD en mokoro tochten eventueel gecombineerd met een bushwalk over één van de eilanden. Afhankelijk van de waterstand zijn ook bootsafari’s mogelijk. 

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag game drives in open 4WD, mokoro trips, bushwalks, bootsafari’s en vissafari's (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Xigera Camp
Xigera Camp
Vumbura Plains
Okavango Delta
Vumbura Plains Camp (Wilderness Safaris)
U$ 1.480 - 2.520 p.p. per nacht
Vumbura Plains
Vumbura Plains
Vumbura Plains
afhankelijk van reisperiode
Vumbura Plains
Vumbura Plains
In het noorden van de Okavango grenzend aan Moremi bevinden zich de Vumbura Plains waar ook het gelijknamige Vumbura Plains Camp is gelegen. Vumbura Plains Camp is onderdeel van de Wilderness Safaris Premier Camps en behoor tot het topsegment safari accommodaties. Het kamp heeft een eigen modern ontwerp met Afrikaanse invloeden en bestaat uit 14 luxe suites en 2 centrale lounges welke het kamp door tweeën splitst in afzonderlijke kampen.

De twee kampen beschikken elk over een sfeervol ingerichte verhoogde lounge met luie zitbanken, een bar en een gezamenlijke dineerruimte grenzend aan een houten dek dat prachtig uitziet op de open grasvlakte. Het centrale deel is middels houten veranda’s verbonden met verschillende uitkijkpunten en een kampvuurplaats welke is omringd door lounge banken met comfortabele kussens waar u heerlijk kunt vertoeven met een hapje en een drankje terwijl u uitziet op de omgeving..

De suites zijn vervaardigd uit hout en voorzien van rieten dak voor de koelte. Ze zijn luxueus en ruim met een prachtig panoramisch uitzicht op de omgeving. Elke suite is voorzien van een hemelbed(den) met een muskietennet , een lounge, een plafondventilator, thee & koffie faciliteiten, een mini bar, een veiligheidskluisje en een en-suite badkamer uitgerust met binnen en buiten douches, toiletartikelen, badslippers, badjassen en een haardroger. Op u privé veranda kunt heerlijk ontspannen, genieten van het uitzicht en zelf een verfrissende plons nemen in uw privé plunge pool.

Vumbura Plains wordt gedomineerd door grasvlaktes afgewisseld met luchtige acacia bossen, moeras, waterpoelen en de uiterwaarden van de delta. Sabel antilopen, zebra’s, wildebeesten, tsessebe’s, impala’s, lechwe’s, kudu’s and giraffen zijn vaste grazers van de grasvlaktes. Een troepen leeuwen, hyena’s en wilde honden kunnen regelmatig worden waargenomen. Maar Vumbura Plains is vooral een geliefde locatie door zijn goede kans om cheeta’s of luipaard te signaleren. Hoewel de Vumbura Plains het gehele jaar door een lonende wildlife ervaring biedt,heeft het een absolute piek in het droge seizoen juli t/m oktober wanneer men hier ook kuddes buffels en jachttaferelen met leeuwen kan aanschouwen.

Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan twee activiteiten per dag bestaande uit dag en avond game drives in open 4WD of mokoro trips. Bootsafari’s zijn ook mogelijk maar afhankelijk van de waterstand en worden meestal aangeboden van juli tot september. Indien u een bushwalk wenst te ondernemen dan dient u dit bij ons van te voren aan te vragen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag game drives in open 4WD, bushwalk op aanvraag, mokoro trips - bootsafari’s en vissafari's (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Optioneel: ballon vlucht over de delta
Vumbura Plains
Vumbura Plains
Duba Plains
Okavango Delta
Duba Plains Camp (Great Plains) met privé gids & eigen voertuig
U$ 1.900 - 2.800 p.p. per nacht
Duba Plains
Duba Plains
afhankelijk van reisperiode
Duba Plains
Duba Plains
Het Duba Plains Camp (Great Plains) is gesitueerd in een privé concessie welke door slechts 2 andere kampementen van dezelfde organisatie wordt gedeeld. De locatie is bekend om zijn ongeëvenaarde wildlife momenten in de strijd tussen leeuw en buffel. National Geographic heeft een boek en een film project over dit gebied getiteld The Relentless Enemies: Lions en Buffalo. De activiteiten die u hier zoal kunt ondernemen zijn het hele jaar door lonend en bestaan uit spectaculaire dag en avond game drives in open 4WD en spannende wandelsafari’s. De bootsafari’s zijn afhankelijk van de waterstand in het gebied.

Het luxe kampement behoort tot het topsegment, gelegen op een bijzonder afgelegen eiland ten noorden van de Okavango. Het kamp is omringd door een uitgestrekte vlakte die afhankelijk van het seizoen met water zal onderlopen - gewoonlijk van ongeveer mei tot begin oktober. Duba Plains Camp is een klein en intiem kamp en gasten kunnen rekenen op een hoogwaardige persoonlijke service en kwalitatief goede safari’s met uitstekend getrainde gidsen. Standaard krijgt elke gast een privé voertuig en een privé gids toegewezen. Zo heeft u maximale flexibiliteit en kunt u met gemak de hele dag op safari en gaat er een picknick lunch mee voor onderweg.

De 5 Meru tenten staan op een verhoogd houten dek met een privé veranda welke is voorzien van een overdekte lounge hoek, een plunge pool met zonnebedden en een privé dineertafel met een panoramisch uitzicht op omgeving. Elke tent is zeer ruim en open-fronted, voorzien van een zithoek, een bureau, nachtkastjes, een klamboe en grote bedden met het fijnste linnen, 220V elektriciteit, een plafondventilator, airconditioning, een veiligheidskluisje, thee & koffie faciliteiten, een en-suite toilet/badkamer met vrijstaand bad, dubbele wasbassins, binnen en buiten douche, badjassen, badslippers en toiletartikelen. Tijdens uw verblijf beschikt u over een butler service en kunt u op verzoek in privé sfeer op uw eigen veranda dineren.  

In de open-fronted centrale tent bevinden zich een gezamenlijke dineertafel, een bar en lounge om te relaxen en een zithoek met een kleine wildlife bibliotheek. Voor het diner komt men meestal bijeen op het aangrenzende terras waar een vuurplaats is en u tevens al fresco kunt dineren aan een gezamenlijke eettafel. Overige aanwezige faciliteiten bestaan uit een plunge pool en een welness spa waar u zich kunt laten verwennen met een heerlijke massage of gezichtsbehandeling en een kinderoppas service.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, butlerservice, privé voertuig & privé gids, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari’s (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Duba Plains
Duba Plains
Duba Plains
Nxabega
Overige kampementen worden op een later moment aan de website toegevoegd
klik voor website:
U$ 465 - 715 p.p. per nacht
U$ 1.040 - 1.690 p.p. per nacht
U$ 1.040 - 1.690 p.p. per nacht
U$ 680 - 1.120 p.p. per nacht
U$ 1.125 - 1.690 p.p. per nacht
U$ 1.125 - 1.690 p.p. per nacht
U$ 1.160 - 1.830 p.p. per nacht
U$ 1.160 - 1.830 p.p. per nacht
U$ 926 - 1.475 p.p. per nacht
U$ 2.287 - 2.980 p.p. per nacht
U$ 1.605 - 2.425 p.p. per nacht
U$ 2.265 - 2.955 p.p. per nacht
U$ 2.265 - 2.955 p.p. per nacht
U$ 1.355 - 2.815 p.p. per nacht
U$ 745 - 1.010 p.p. per nacht
U$ 810 - 1.130 p.p. per nacht
U$ 810 - 1.130 p.p. per nacht
U$ 745 - 1.010 p.p. per nacht
U$ 1.125 - 1.690 p.p. per nacht
U$ 745 - 1.010 p.p. per nacht
U$ 1.025 - 1.740 p.p. per nacht
U$ 1.900 - 2.800 p.p. per nacht
U$ 825 - 1.200 p.p. per nacht
U$ 735 - 885 p.p. per nacht
U$ 495 - 605 p.p. per nacht
U$ 725 - 990 p.p. per nacht
U$ 725 - 990 p.p. per nacht
U$ 725 - 990 p.p. per nacht
U$ 725 - 990 p.p. per nacht
Moremi Crossing is gelegen op een eiland in de Okavango, ten zuiden van Chiefs Island. Wanneer u invliegt met een klein vliegtuigje
wordt u door medewerkers verwelkomd en te voet of, wanneer het waterniveau te hoog is, per mokoro, naar het kamp gebracht.
Eenmaal in het kamp aangekomen zult u een rondleiding krijgen en worden de activiteiten met u besproken. De nadruk ligt op
wateractiviteiten: bootsafari´s, vissafari´s en mokoro trips waarbij u eventueel onderweg kunt uitstappen voor een bushwalk over een
eiland.  Ook is een ‘Island Sleepout’ mogelijk is, tijdens een mokoro trip overnacht u in een klein tentje met matras op één van de
eilanden.

Het kamp ligt temidden van grote Llala palmen, ebony, mango en vijgenbomen en bestaat uit 16 op palen gebouwde Luxe Meru Tenten
die doormiddel van een loopbrug aan elkaar zijn verbonden. Elke luxe tent beschikt over met en-suite toilet/douche en een veranda dat
uitziet op de Delta. Zonne-energie voorziet het hele kamp van elektriciteit zodat u ook uw camera en batterijen kunt opladen.

De centrale ruimte bstaat uit twee boma´s op een verhoogd houten platform groot platform waardoor er een gevoel van ruimte is
gecreëerd. Vanaf de bovenverdieping, de verschillende lounges en het terras kunt u in alle rust kunt genieten van het fraaie uitzicht op
de Boro Rivier. Hier bevindt zich ook een dineerruimte waar men gezamenlijk aan de eettafel dineert en een souvenirwinkel.Tussen de
safari's door kunt u gebruik maken van een klein zwembad, een drankje nuttigen bij de open bar of gewoon van het comfort van uw
tented chalet genieten.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, bootsafari’s,vissafari’s, mokoro trips,
bushwalk over een eiland, optionele ‘Island Sleepout’, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Optioneel: panoramische helikopter vlucht over de delta
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.