info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Gunns Camp (Kwando Safaris)
Okavango Delta / zuidoosten
U$ 590 - 835 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Gunns Camp - Okavango Botswana Gunns Camp - Okavango Botswana Gunns Camp - Okavango Botswana Gunns Camp - Okavango Botswana Gunns Camp - Okavango Botswana Gunns Camp - Okavango Botswana Gunns Camp - Okavango Botswana Gunns Camp - Okavango Botswana
Gunns Camp (Kwando Safaris) is gelegen op korte afstand van het grotere zusterkamp Moremi Crossing in het zuidoosten van de Okavanga Delta. Wanneer u aankomt met een klein vliegtuigje wordt u door medewerkers verwelkomd en te voet of, wanneer het waterniveau te hoog is, per mokoro, naar het Gunns Camp gebracht. Eenmaal in het kamp aangekomen zult u een rondleiding krijgen en worden de activiteiten met u besproken. De nadruk ligt op vooral op wateractiviteiten: mooie mokore trips, bootsafari´s en vissafari´s waarbij u mogelijk onderweg kunt uitstappen voor een bushwalk over een eiland. Ook is er een ‘island sleepout’ mogelijk is, dat wil zeggen tijdens een mokoro trip overnacht u in een klein tentje met matras op één van de eilanden.

De accommodatie bestaat uit 6 op palen gebouwde luxe Meru tenten met een en-suite toilet/douche en een buitendouche en ligbad in de openlucht. Elke tent heeft een open serre met lounge meubilair en een privé veranda met een zitje vanwaar kunt u prachtig de delta kunt overzien. De accommodatie is op gezette tijden voorzien van elektriciteit door middel van generatoren en kunt u ook uw camera batterijen opladen. Een smalle loopbrug over de waterkanalen verbindt de tented chalets met het centrale deel van het kamp. Hier kunt u gebruik maken van de bar, de lounge, het restaurant, het zwembad en een kleine wildlife bibliotheek.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, bootsafari’s, vissafari’s, mokoro trips, bushwalk over een eiland, beperkte game drives (afhankelijk van de waterstand) professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele panoramische helikoptervlucht over de delta / optionele sleepout op een eiland
Moremi Crossing (Kwando Safaris)
Okavango Delta / zuidoosten
U$ 565 - 655 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Moremi Crossing - Okavango Botswana Moremi Crossing - Okavango Botswana Moremi Crossing - Okavango Botswana Moremi Crossing - Okavango Botswana Moremi Crossing - Okavango Botswana Moremi Crossing - Okavango Botswana Moremi Crossing - Okavango Botswana
Moremi Crossing (Kwando Safaris) is gelegen op een eiland in de Okavango, niet ver van het kleinere zusterkamp Gunns Camp. Wanneer u aankomt met een klein vliegtuigje wordt u door medewerkers verwelkomd en te voet of, wanneer het waterniveau te hoog is, per mokoro, naar het Gunns Camp gebracht. Eenmaal in het kamp aangekomen zult u een rondleiding krijgen en worden de activiteiten met u besproken. De nadruk ligt op vooral op wateractiviteiten: mooie mokore trips, bootsafari´s en vissafari´s waarbij u mogelijk onderweg kunt uitstappen voor een bushwalk over een eiland. Ook is er een ‘island sleepout’ mogelijk is, dat wil zeggen tijdens een mokoro trip overnacht u in een klein tentje met matras op één van de eilanden.

Het kamp is gelegen temidden van grote Llala palmen, ebony, mango en vijgenbomen en bestaat uit 16 op palen gebouwde Luxe Meru Tenten die doormiddel van een houten loopbrug aan elkaar zijn verbonden. Elke luxe tent beschikt over met en-suite toilet/douche en een veranda dat uitziet op de Delta. Zonne-energie voorziet het hele kamp van elektriciteit zodat u ook uw camera en batterijen kunt opladen.

De centrale booma is rondom geheel open voor een panoramisch uitzicht. Hier bevindt zich ook een dineerruimte waar men gezamenlijk aan de eettafel dineert en een souvenir winkel. Vanuit de verschillende lounges en het terras kunt u in alle rust kunt genieten van het fraaie uitzicht op de Boro Rivier. Tussen de safari's door kunt u gebruik maken van een klein zwembad met loungebedden, een drankje nuttigen bij de open bar of gewoon van het comfort van uw tented chalet genieten.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, bootsafari’s, vissafari’s, mokoro trips, bushwalk over een eiland, beperkte game drives (afhankelijk van de waterstand) professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele panoramische helikoptervlucht over de delta / optionele sleepout op een eiland
Stanley's Camp (Sanctuary Retreats)
Okavango Delta / zuidoosten
U$ 635 - 1.450 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Stanley's Camp - Okavango Botswana Stanley's Camp - Okavango Botswana Stanley's Camp - Okavango Botswana Stanley's Camp - Okavango Botswana Stanley's Camp - Okavango Botswana Stanley's Camp - Okavango Botswana Stanley's Camp - Okavango Botswana Stanley's Camp - Okavango Botswana
Het Stanley’s Camp (Sanctuary Retreats) is gelegen in een eigen privé concessie dat gedeeld wordt met alleen het zusterkamp “Baines’Camp”. Het luxe Stanley’s Camp beschikt over 8 elegante tented chalets op palen en met uitzicht over een vlakte die seizoengebonden vol loopt met water.

De tented chalets zijn ruim en volledig gemeubileerd, voorzien van kingsize bedden met een klamboe, een zithoek, opbergruimte, een schrijftafel, veiligheidskluisje, een plafondventilator, thee & koffie faciliteiten, een minibar en een en-suite toilet/douche ingericht met binnen,- en buitendouche, een ligbad in de openlucht, badjassen, föhn en enkele toiletartikelen. Een privé veranda met een zitje biedt een ideale plek om ’s ochtends met een kopje koffie wakker te worden en te turen over de vlakte naar mogelijk voorbijkomend wild.

De centrale booma heeft een gezellige lounge met banken en leren fauteuils, een kleine collectie wildlife boeken, een sfeervolle dineerruimte en een grote houten veranda waar u aan aparte tafeltjes kunt dineren. Er leidt een houten loopbrug naar een paviljoen waar een buiten bar te vinden is, een relaxte zithoek met een panoramisch uitzicht over de vlakte en aangrezend een plunge pool en enkele ligbedden. De maaltijden in dit kampement zijn uitstekend te noemen en bereid van verse ingrediënten. U kunt rekenen op smakelijke sundowner snacks, een watertandende high tea en een bijzonder bush lunch met een gedekte tafel in het water.

De activiteiten bestaan uit bushwalks, ochtend, middag en avond game drives in open 4WD door de concessie en mogelijk het Moremi Game Reserve. Tijdens de game drives in de concessie mag er off road worden gereden en gaan soms dwars door het hoge water. U maakt vooral kans om wild als zebra, wildebeest, buffel olifant, giraffe, leeuw, wilde hond en luipaard waar te nemen. Wild als cheeta, neushoorn of hyena zijn in deze omgeving veel minder vaak te spotten. Bij een te hoge waterstand kunnen de avond game drives mogelijk worden gestaakt. Afhankelijk van de waterstand kunt u ook een mokoro trip te ondernemen.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks, mokore trips (afhankelijk van waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele panoramische helikoptervlucht over de delta
Gomoti Plains Camp
Okavango Delta / zuidoosten
U$ 720 - 1.390 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Gomoti Plains - Okavango Botswana Gomoti Plains - Okavango Botswana Gomoti Plains - Okavango Botswana Gomoti Plains - Okavango Botswana Gomoti Plains - Okavango Botswana Gomoti Plains - Okavango Botswana Gomoti Plains - Okavango Botswana Gomoti Plains - Okavango Botswana
Gomoti Plans Camp is gelegen in het zuidoostelijk deel van de Delta. In een grote privé concessie welke gedeeld wordt met meerdere kampementen, maar waar iedere accommodatie in zijn eigen exclusieve zone opereert.

Dit kampement is gesitueerd in het overstromingsgebied van de nabije Gomoti Rivier dat bestaat uit open grasvlaktes met een luchtige bebossing. Wanneer het gebied overstroomt, trekt veel wild weg van de overstromende open vlaktes naar de droge delen van Delta. U kunt in de omgeving mooie Mokore trips ondernemen en ook bootsafari’s wanneer het water hoog genoeg staat. Onder begeleiding van een gids en een bewapende tracker worden bushwalks aangeboden. Qua wildlife zijn de safari’s hier het hele jaar door wel de moeite waard, maar vooral lonend wanneer het water laag staat en grote delen land zijn opgedroogd. Game drives in open 4WD kunnen in de ochtend, middag en avond worden ondernomen waarbij men vooral kans maakt om wild als zebra, buffel, wildebeest, olifant, giraf en leeuw te spotten, ook zijn er redelijke kansen om een luipaard waar te kunnen nemen. Voor het waarnemen van wilde honden, neushoorn, cheeta en hyena heeft u iets meer geluk nodig in deze regio. De privé concessie is tevens een community concessie waardoor u indien gewenst ook een cultureel dorpsbezoekje kunt ondernemen.

Gomoti Plains Camp beschikt over 10 luxe safari tenten waaronder twee familietenten, op een met palen verhoogd houten platform. In de schaduw van de luifel, bevindt zich een veranda met een zitje en een loungebed met uitzicht op de bush. Elk slaapvertrek is volledig gemeubileerd in een klassiek moderne stijl en beschikt over een deels open en-suite toilet/binnendouche en een buitendouche. De voorkant van de tent kan volledig worden geopend, de grote met gaas beklede ramen zorgen ervoor dat u te allen tijde goed zicht heeft op de omgeving, zelfs vanuit uw bed. Overdag kunt u zich terugtrekken in de ruime sfeervolle lounge met fauteuils en diverse zithoeken en een goedgevulde bar. In de centrale tent bevind zich een dineer ruimte, u kunt gerust verzoeken om uw eigen tafeltje in plaats van de gezamenlijke dineertafel. Voor de centrale tent is een kampvuurplaats in het zand met stoelen rondom, waar men ook overdag onder een parasol kan relaxen. Andere faciliteiten in het kamp zijn een kleine wildlife bibliotheek, een souvenirshop, een plunge pool met zonnebedden en een kleine bus spa.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & drankjes, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks, mokoro trips en bootsafari’s (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Baines Camp (Sanctuary Retreats)
Okavango Delta / zuidoosten
U$ 930 - 1.995 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Baines Camp - Okavango Botswana Baines Camp - Okavango Botswana Baines Camp - Okavango Botswana Baines Camp - Okavango Botswana Baines Camp - Okavango Botswana Baines Camp - Okavango Botswana Baines Camp - Okavango Botswana Baines Camp - Okavango Botswana
Baines’ Camp (Sanctuary Retreats) is echt een locatie voor romantici. Het kleinschalige kamp is geheel gebouwd op palen en ligt prachtig verscholen tussen de bomen met een schitterend zicht op het omringende moeras met haar lagunes en de permanente Boro Rivier. Het meest romanstiche detail aan Baines’ Camp is dat elke suite kan worden omgetoverd tot een ‘starbed’! Op uw verzoek wordt het hemelbed (op wieltjes) zonder moeite uw privé veranda op gerold, zodat u kunt genieten van een nacht onder de Afrikaanse sterrenhemel terwijl u alle geluiden en geuren van de bush kunt ervaren. In de avond wordt het starbed voorzien van sfeervolle lantaarnverlichting.

Er zijn slechts 6 luxe tented suites sfeervol ingericht en met een prachtige houten vloer. Elke slaapvertrek is voorzien van een tweepersoons hemelbed met een klamboe, een bureau met stoel, twee relax stoelen en een bijzettafeltje, een minibar, koffie & thee faciliteiten, een plafondventilator, een veiligheidskluisje, een aantal stopcontacten, wifi ontvangst en een en-suite toilet/douche met dubbele wastafels, badjassen, föhn en toiletartikelen. Een privé veranda met een zitje biedt een vrij uitzicht op de omgeving met kans om allerlei wild te spotten, de veranda wordt tevens gebruikt voor uw eigen ‘starbed’. De honeymoon suite beschikt tevens over een vrijstaand ligbad in de open lucht.

Baines Camp - Okavango Botswana Baines Camp - Okavango Botswana Baines Camp - Okavango Botswana Baines Camp - Okavango Botswana

De tented chalets zijn door middel van houten loopbruggen verbonden met de centrale booma, de verschillende uitkijkplatformen en een bootsteiger. De booma heeft een fijne overdekte veranda met een restaurant waar u kunt genieten van culinaire maaltijden bereidt met verse ingrediënten. Dineren doet u aan uw eigen tafeltje. De romantici kunnen op aanvraag genieten van een afgezonderd diner voor twee bij een uitkijkplatform en in het schamer van kaarslicht en lantaarnverlichting. Tijdens uw verblijf kunt u rekenen op smakelijke sundowner snacks, een watertandende high tea en een bijzondere lunch aan het gedekte tafel midden in de bush of in het water. Het kampement biedt een persoonlijke service. In Baines’Camp kunt u zowel water,- als landactiviteiten ondernemen. Bushwalks, ochtend, middag en avond game drives in open 4WD zijn het hele jaar door mogelijk. De mokore trips en bootsafari’s zijn afhankelijk van de waterstand.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks, mokore trips (afhankelijk van waterstand) professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele panoramische helikoptervlucht over de delta
Xaranna Camp (AndBeyond)
Okavango Delta / zuidoosten
U$ 1.075 - 1.820 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Xaranna Camp - Okavango Botswana Xaranna Camp - Okavango Botswana Xaranna Camp - Okavango Botswana Xaranna Camp - Okavango Botswana Xaranna Camp - Okavango Botswana Xaranna Camp - Okavango Botswana
Zoals in elke AndBeyond accommodatie kunt u in het luxe Xaranna Camp (AndBeyond) een uitstekende service verwachten en genieten van een voortreffelijke keuken. De accommodatie bestaat uit 9 speciaal ontworpen luxe suites die zijn gelegen in een privé concessie in de zuidoostelijke regio van de Okavango. Deze regio bevindt zich midden in de delta, een prachtig landschap van talloze waterwegen, lagunes en uiterwaarden. De weelderige omgeving trekt een scala aan vogels en dierenleven zoals gekleurde rietkikkers, nijlpaarden, reedbucks, rode lechwe’s en satitunga’s. De eilanden met droog land zijn een thuisbasis voor wild als bavianen, wrattenzwijnen, steenbokken en kleine aantallen impala's, tsessebe’s, kudu's, gnoes en zebra's. Hoewel er in dit gebied ook wel groot wild wordt waargenomen zoals olifanten, giraffen, leeuwen en buffels, migreert het meeste wild weg op zoek naar grotere stukken droog land.

Om bovenstaande reden is Xaranna Camp (AndBeyond) vooral aantrekkelijk voor hen die zich willen richten op wateractiviteiten zoals mooie mokore trips en bootsafari’s afgewisseld met een bushwalk over een eiland. De dag en avond game drives zijn vanwege de beperkte delen droog land wat korter van duur en minder spectaculair dan in andere delen van de delta.

Elke ruime tented suite is sfeervol ingericht, voorzien van houten meubilair, een kingsize hemelbed met gedrapeerde klamboe, een zithoek, airconditioning en een en-suite toilet/badkamer met een douche binnen en een extra buitendouche, een ligbad, pantoffels, badjassen en toiletartikelen. De tented suites hebben elk een prachtig uitzicht op de omgeving en een smalle houten veranda welke leidt naar een privé uitkijkplatform waar een overdekte lounge plek is gecreëerd en een plunge pool.

In de centrale tent bevindt zich een sfeervolle lounge met bar faciliteiten vanwaar u goed kunt uitzien op de omgeving. In het zand voor de centrale tent is een kampvuurplaats aangelegd, waaromheen een zithoek en de gezamenlijke dineertafel staan opgesteld. Indien gewenst kunt u van een privé diner genieten, er wordt dan bijvoorbeeld een romantische tafel gedekt op het einde van de lange houten pier in het water.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, mokore trips, bootsafari's, vissafari's, bushwalks over een eiland, dag en avond game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief:optionele panoramische helikoptervlucht over de delta
Xudum Tented Camp (AndBeyond)
Okavango Delta / zuidoosten
U$ 1.075 - 1.820 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Xudum Camp - Okavango Botswana Xudum Camp - Okavango Botswana Xudum Camp - Okavango Botswana Xudum Camp - Okavango Botswana Xudum Camp - Okavango Botswana Xudum Camp - Okavango Botswana
Xudum Camp (AndBeyond) is nog iets meer zuidelijk gesitueerd dan het zusterkamp Xaranna Camp en deelt dezelfde regio. Deze regio bevindt zich midden in de delta, een prachtig landschap van talloze waterwegen, lagunes en uiterwaarden. De weelderige omgeving trekt een scala aan vogels en dierenleven zoals gekleurde rietkikkers, nijlpaarden, reedbucks, rode lechwe’s en satitunga’s. De eilanden met droog land zijn een thuisbasis voor wild als bavianen, wrattenzwijnen, steenbokken en kleine aantallen impala's, tsessebe’s, kudu's, gnoes en zebra's. Hoewel er in dit gebied ook wel groot wild wordt waargenomen zoals olifanten, giraffen, leeuwen en buffels, migreert het meeste wild weg op zoek naar grotere stukken droog land.

Om bovenstaande reden is Xudum Camp (AndBeyond) vooral aantrekkelijk voor hen die zich willen richten op wateractiviteiten zoals mooie mokore trips en bootsafari’s afgewisseld met een bushwalk over een eiland. De dag en avond game drives zijn vanwege de beperkte delen droog land wat korter van duur en minder spectaculair dan in andere delen van de delta.

Elke ruime safari suite is sfeervol en volledig gemeubileerd, voorzien van een kingsize hemelbed met gedrapeerde klamboe, een zithoek, airconditioning, ventilator en een en-suite toilet/badkamer met een douche binnen en een extra buitendouche, een ligbad, pantoffels, badjassen en toiletartikelen. De tented suites hebben elk een prachtig uitzicht op de omgeving en een smalle houten veranda met een overdekte lounge plek en een plunge pool.

In de ruime open-fronted booma bevindt zich een sfeervolle bar/lounge met comfortabele lederen fauteuils en een openhaard. De houten vloer loopt over in een buitenveranda voorzien van rieten zitmeubilair met grote kussens, vanwaar u panoramisch kunt uitzien op de omgeving. Aangrenzend bevindt zich een klein zwembad met enkele ligstoelen. Zoals in elke AndBeyond accommodatie kunt u in het luxe Xudm Camp een uitstekende service verwachten en genieten van een voortreffelijke keuken.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, mokore trips, bootsafari's, vissafari's, bushwalks over een eiland, dag en avond game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief:optionele panoramische helikoptervlucht over de delta
Sandibe Lodge (AndBeyond)
Okavango Delta / oosten
U$ 1.405 - 2.400 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Sandibe Lodge - Okavango Botswana Sandibe Lodge - Okavango Botswana Sandibe Lodge - Okavango Botswana Sandibe Lodge - Okavango Botswana Sandibe Lodge - Okavango Botswana Sandibe Lodge - Okavango Botswana
De luxe Sandibe Lodge (AndBeyond) is uitzonderlijk in meerdere opzichten. De lodge heeft een bijzonder ontwerp en is volledig vervaardigd uit natuurlijke materialen en ingericht met gevoel voor detail. Zoals in elke AndBeyond accommodatie kunt u in Sandibe Lodge een uitstekende service verwachten, goed getrainde gidsen en genieten van een voortreffelijke keuken. Daarnaast is Sandibe Lodge gesitueerd in een gebied met een goede concentratie wild, waar u zowel water,- als landactiviteiten kunt ondernemen. Tijdens u verblijf kunt u deelnemen aan dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks, mokore trips en bootsafari’s (afhankelijk van de waterstand).

De accommodatie bestaat uit 12 houten chalets met een bijzonder design. De ruime chalets zijn met moderne elegantie ingericht en voorzien van grote schuifdeuren met transparant muskietengaas. Bij het ontwaken kunt u vanuit het kingsize bed met gedrapeerde klamboe al prachtig over de open vlakte turen. De en-suite toilet/badkamer bevindt zich deels in de chalet en wordt afgescheiden door slechts een gordijn, het douche gedeelte en toilet bevindt zich meer naar achteren, buiten in de open lucht. Voor de koudere periode beschikt iedere chalet over een openhaard kachel. Op de smalle buiten veranda is een zitje met stoelen en een verzonken loungehoek voorzien van comfortabele kussens en aangrenzend een plunge pool.

Binnen in de centrale open lodge is een ruime sfeervolle lounge met in het midden een vuurplaats en een speciaal ontworpen design bar. Op de grote veranda staat de dineertafel is opgesteld waar u gezamenlijk aan tafel gaat. In de avond worden er binnen, buiten en bij uw chalet lantaarns geplaatst welke zorgen voor een extra romantische sfeer. Indien gewenst kunt u het diner of de lunch ook in privé sfeer op de veranda bij uw chalet laten serveren. Op het uitkijk platform is een terras waar u in de middag kunt heerlijk kunt vertoeven onder het genot van een versnapering.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks, mokore trips, bootsafari's en vissafari's (afhankelijk van waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief:optionele panoramische helikoptervlucht over de delta
Pom Pom Camp (Kwando Safaris)
Okavango Delta / zuidwesten
U$ 825 - 1.150 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Pom Pom Camp - Okavango Botswana Pom Pom Camp - Okavango Botswana Pom Pom Camp - Okavango Botswana Pom Pom Camp - Okavango Botswana Pom Pom Camp - Okavango Botswana Pom Pom Camp - Okavango Botswana Pom Pom Camp - Okavango Botswana Pom Pom Camp - Okavango Botswana
Pom Pom Camp (Kwando Safaris) is gesitueerd in het hart van de delta, op Pom Pom eiland, een privé concessie binnen de Matsebe regio. De accommodatie bestaat uit 9 luxe safari tenten onder een rieten dak, waaronder één familie tent. Elke ruime tent is van alle gemakken voorzien en beschikt over ramen en deuren van gaas, een en-suite toilet/wasruimte met een bushdouche in de openlucht en een veranda met een zitje dat uitkijkt over het prachtige Okavango landschap en de Pom Pom lagune.

Het centrale deel van het kamp is voorzien van een lounge, een dineerruimte, een bar, een zwembad en een kleine souvenirshop. Alhoewel Pom Pom Camp is gelegen midden in de wateren van de Delta maakt haar unieke ligging het mogelijk om zowel water,- als landactiviteiten te ondernemen. De avontuurlijke dag en avond game drives in open 4WD mogen off road plaatsvinden en moeten soms het water doorkruisen. Bootsafari’s en mokoro trips zijn een fantastische manier om de wonderen van de delta te beleven– veel bijzondere vogels komt u tegen langs de waterwegen. Tijdens een bushwalk kunnen de gidsen u uitgebreid vertellen over de ecologie van de Okavango Delta.

Kwando Safaris heeft een scherp geprijsde jaarlijkse aanbieding geldig in het laagseizoen van 15 november t/m 31 maart voor U$ 450 p.p. per nacht. U bespaart honderden euro's.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, mokore trips en bootsafari’s (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele panoramische helikoptervlucht over de delta / optionele sleepout op een eiland
Nxabega Tented Camp (AndBeyond)
Okavango Delta / zuidwesten
U$ 1.145 - 1.750 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Nxabega Camp - Okavango Botswana Nxabega Camp - Okavango Botswana Nxabega Camp - Okavango Botswana Nxabega Camp - Okavango Botswana Nxabega Camp - Okavango Botswana Nxabega Camp - Okavango Botswana Nxabega Camp - Okavango Botswana
Het luxe Nxabega Tented Camp (AndBeyond) is gelegen in het zuidelijk deel van de Okavango Delta op een klein eiland. Het valt onder een privé concessie dat met weinig andere accommodaties wordt gedeeld. Deze regio maakt zowel water,- als landactiviteiten goed mogelijk. Hoewel er in dit gebied ook groot wild wordt waargenomen zoals olifant, giraf, leeuw, luipaard, cheeta en buffel, is het niet te vergelijken met de Khwai regio of Linyanti regio. Desondanks zijn er dag en avond game drives mogelijk en ook kunt u een bushwalk ondernemen. De AndBeyond gidsen zijn bijzonder goed getraind, gastvrij en informatief.

Nxabega Tented Camp bestaat uit 9 luxe tented suites. De ramen en deuren van gaas zorgen ervoor dat u ’s ochtends vanuit uw bed de zon kunt zien opkomen. Elke luxe suite is volledig gemeubileerd en aangekleed in warme natuurtinten en beschikt over een en-suite toilet/douche en een extra buiten douche. Elke suite heeft een grote veranda met een zitje en een loopbrug naar een uitkijkdek met een schommelbank.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, mokore trips, bootsafari's, vissafari's, bushwalks over een eiland, dag en avond game drives in open 4WD, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief:optionele panoramische helikoptervlucht over de delta
Tubu Tree Camp (Wilderness Safaris)
Okavango Delta / zuidwesten
U$ 1.255 - 1.887 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Tubu Tree Camp - Okavango Botswana Tubu Tree Camp - Okavango Botswana Tubu Tree Camp - Okavango Botswana Tubu Tree Camp - Okavango Botswana Tubu Tree Camp - Okavango Botswana Tubu Tree Camp - Okavango Botswana Tubu Tree Camp - Okavango Botswana
Tubu Tree Camp (Wilderness Safaris) is onderdeel van de Wilderness Safaris Classic Camps. Het is gelegen diep in het zuidwestelijk deel van de delta waar vele permanente waterwagen het landschap domineren. Het kamp is gesitueerd op Hunda Island, het grootste gebied met droog land binnen deze concessie. Het gevarieerde landschap van open grasvlaktes afgewisseld met palmen, droge bossen en moerassen trekt vele zebra’s en wildebeesten, evenals kuddes olifanten, giraffen en lechwe’s. Roofdieren als leeuwen en luipaard jagen graag op de grazende kuddes. Het Tubu Tree Camp is bekend om goede kansen op luipaard waarnemingen. Omdat het water in deze omgeving van mei t/m september erg hoog staat en veel van het land overstroomt ligt de nadruk iets meer op de wateractiviteiten zoals mooie mokore trips, bootsafari’s en vissafari’s.

Tubu Tree Camp ligt verscholen tussen de bomen en het struikgewas en is volledig gebouwd op hoge palen. Het biedt uitzicht op een vlakte welke seizoensgebonden kan overstromen. Er zijn slechts 7 stijlvol ingerichte tented treehouses, elk voorzien van een kingsize bedden met een klamboe, een schrijftafel, leren fauteuils met een tafeltje, opbergruimte, thee & koffie faciliteiten, minibar en een en-suite toilet/wasruimte met een douche binnen en een buitendouche. De honeymoon suite beschikt tevens over een ligbad. De grote met gaas beklede houten schuifdeuren aan de voorzijde kunnen geheel worden geopend en leiden naar een privé veranda met een zitje dat prachtig uitziet op de open vlakte en het voorbijkomend wild. De familie suite beschikt over twee slaapvertrekken met elk een en-suite toilet/douche en een ruime lounge.

Tubu sleepout
Tubu Tree Camp - Okavango Botswana Tubu Tree Camp - Okavango Botswana
Optioneel kunt u onder de sterren in het ‘starbed’ overnachten op een verhoogd platform in de bush. Het platform is op 20 minuten rijden van het kamp en is enkel voorzien van een comfortabel bed, een klamboe en een al fresco ontbijttafel. In de avond wordt de slaapplek voorzien van sfeervolle lantaarnverlichting. Een bijzondere ervaring om ’s nachts de geluiden en dieren om u heen zo dichtbij te horen. Een dergelijke ervaring dient u van te voren aan ons kenbaar te maken.

Het centrale deel bestaat uit twee ‘open fronted’ tenten met een grote veranda vanwaar u een goed uitzicht heeft over de vlakte en het aanwezige wild. In één tent is een comfortabele lounge, een bar en een kleine wildlife bibliotheek. In de andere tent vindt u een dineerruimte met een grote dineertafel waar excellente maaltijden worden geserveerd. Verhoogde houten loopbruggen leiden u door het kamp en naar een uitkijkplatform dicht bij het water. Het biedt een mooi uitzicht op de omgeving en regelmatig worden hier olifanten, zebra’s of ander wild gezien. Overige faciliteiten in het kamp zijn een kampvuurplaats, een kleine souvenirshop en een veranda met een kleine plunge pool, loungebedden en parasols.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (inclusief geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks, mokore trips, bootsafari’s, vissafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden
Xigera Safari Lodge
Okavango Delta / noordwesten
U$ 1.250 - 1.900 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Xigera Safari Lodge - Okavango Botswana Xigera Safari Lodge - Okavango Botswana Xigera Safari Lodge - Okavango Botswana Xigera Safari Lodge - Okavango Botswana Xigera Safari Lodge - Okavango Botswana Xigera Safari Lodge - Okavango Botswana Xigera Safari Lodge - Okavango Botswana Xigera Safari Lodge - Okavango Botswana
Het luxueuze Xigera Safari Lodge biedt gasten een exclusief verblijf op een fantastische wildlife locatie. Het design van het kamp omvat een mix van klassieke en moderne stijlen met Afrikaanse accenten waarbij met detail is vormgegeven. Afhankelijk van het seizoen maakt u vanaf de airstrip gebruik van een voertuig of wordt u per boot vervoerd waarna u via de houten loopbruggen de centrale rieten booma kunt bereiken.

De ruime centrale booma heeft een open ontwerp zodat men kan uitzien op de semi-permanente waterkanalen. Hier vindt u een sfeervolle lounge met relaxte zithoeken, een bar en een dineertafel. De maaltijden zijn uitstekend te noemen en de service is er één van een hoge standaard. De overige faciliteiten bestaan uit een kleine souvenirshop, een kleine wildlife bibliotheek en voor enige verkoeling is er een plunge pool met enkele loungebedden waar u heerlijk in de schaduw kunt vertoeven.

Xigera Camp beschikt over 9 luxe suites waaronder 1 familie chalet elk uitziend over een vlakte die seizoengebonden overstroomt. De suites hebben grote glazen schuifdeuren bekleed zodat deze van voren geheel geopend kunnen worden. Ze zijn volledig gemeubileerd en voorzien van een aparte lounge, een apart slaapvertrek met kingsize twin bedden met een gedrapeerde klamboe, airconditioning, een ventilator, koffie & thee faciliteiten, minibar, een veiligheidskluisje, wifi ontvangst en een en-suite toilet/badkamer met een extra buitendouche, badjassen, föhn en toiletartikelen. Voor de chalets bevindt zich een privé veranda met een zitje dat uitzicht biedt op de delta.

Xigera Safari Lodge is gelegen in het midden van de Delta en is een geweldige locatie voor wie zich wil concentreren op mooie mokore tochten en bootsafari’s afgewisseld met korte bushwalks over een eiland. Hoewel de concentratie van 'groot wild', en met name roofdieren, hier lager is dan in veel andere delen van de Okavango Delta, zijn er toch enkele hoogtepunten als de rode lechwes en de zeldzame sitatunga’s die de waterwegen van dit gebied bevolken. Wanneer de waterstand laag staat, meestal vanaf september t/m maart zijn er ook ochtend en middag gamedrive in open 4WD mogelijk.

Uw verblijf is inclusief:Uw verblijf is inclusief: maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalks, mokoro trips, bootsafari’s en vissafari's (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Vumbura Plains Camp (Wilderness Safaris)
Okavango Delta / noordwesten
U$ 1.760 - 3.155 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Vumbura Plains Camp - Okavango Botswana Vumbura Plains Camp - Okavango Botswana Vumbura Plains Camp - Okavango Botswana Vumbura Plains Camp - Okavango Botswana Vumbura Plains Camp - Okavango Botswana Vumbura Plains Camp - Okavango Botswana Vumbura Plains Camp - Okavango Botswana Vumbura Plains Camp - Okavango Botswana
In het noorden van de Okavango Delta bevinden zich de Vumbura Plains waar ook het gelijknamige Vumbura Plains Camp (Wilderness Safaris) is gesitueerd. Vumbura Plains Camp is onderdeel van de Wilderness Safaris Premier Camps en behoor tot het topsegment safari accommodaties in Afrika. Het luxe kamp heeft een eigen modern ontwerp met Afrikaanse invloeden en bestaat uit 14 luxe suites en 2 centrale lounges welke het kamp door tweeën splitst in afzonderlijke kampen met eigen faciliteiten.

Vumbura Plains wordt gedomineerd door grasvlaktes afgewisseld met luchtige acacia bossen welke seizoensgebonden veranderd in een moerassige vlaktes met waterpoelen. Sabel antilopen, zebra’s, wildebeesten, tsessebe’s, impala’s, lechwe’s, kudu’s and giraffen zijn vaste grazers van de grasvlaktes. Troepen leeuwen, hyena’s en wilde honden kunnen regelmatig worden waargenomen. Maar Vumbura Plains is vooral een populaire locatie door haar goede kans om cheeta of luipaard te signaleren. Hoewel de Vumbura Plains het gehele jaar door een lonende wildlife ervaring biedt, heeft het een absolute piek in het droge seizoen juli t/m oktober wanneer men hier ook kuddes buffels en jachttaferelen met leeuwen kan aanschouwen.

Tijdens uw verblijf ligt de nadruk op spectaculaire dag en avond game drives in open 4WD waarbij u vooral op zoek gaat naar roofwild en groot wild. U kunt hier mooie mokoro trips maken en bootsafari’s zijn ook mogelijk maar afhankelijk van de waterstand en worden meestal aangeboden van juli tot september. Bushwalks gaan op aanvraag en kunnen vanwege de veiligheid worden geannuleerd indien de gidsen teveel wild de regio bevinden.

De twee aparte kampen beschikken elk over een sfeervol ingerichte verhoogde lounge, een bar, een dineerruimte en een houten veranda met terras welke prachtig uitziet op de open grasvlakte. De houten veranda heeft meerdere uitkijkpunten met een zithoek en een kampvuurplaats welke is omringd door lounge banken met comfortabele kussens.

De suites zijn ruim en luxueus en met een panoramisch uitzicht op de omgeving. Elke suite is voorzien van een hemelbed(den) met een klamboe, een lounge gedeelte, een ventilator, thee & koffie faciliteiten, minibar en een en-suite badkamer uitgerust met binnen en buiten douches, toiletartikelen, badslippers, badjassen en een föhn. Op u privé veranda kunt heerlijk ontspannen, genieten van het uitzicht en een verfrissende plons nemen in uw privé plunge pool.

Uw verblijf is inclusief:maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, bushwalk op aanvraag, mokoro trips, bootsafari’s en vissafari's (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: optionele ballonvlucht over de delta
Duba Plains Camp (Great Plains) met privé gids & eigen voertuig
Okavango Delta / noordwesten
U$ 1.150 - 1.900 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Duba Plains Camp - Okavango Botswana Duba Plains Camp - Okavango Botswana Duba Plains Camp - Okavango Botswana Duba Plains Camp - Okavango Botswana Duba Plains Camp - Okavango Botswana Duba Plains Camp - Okavango Botswana Duba Plains Camp - Okavango Botswana Duba Plains Camp - Okavango Botswana
Het Duba Plains Camp (Great Plains) behoort tot het topsegment safari kampen in Afrika, gesitueerd in een privé concessie welke door slechts 2 andere kampementen van dezelfde organisatie wordt gedeeld. De locatie Duba Plains is bekend om haar ongeëvenaarde wildlife momenten in de strijd tussen leeuw en buffel. De dag en avond game drives zijn hier zeer het hele jaar door wel lonend, maar de absolute piekmaanden zijn van juli t/m oktober. National Geographic heeft een boek én een film project over dit gebied getiteld ‘The Relentless Enemies: Lions and Buffalos’. Het gebied is huisvest ook enkele Kalahari diersoorten als pangolin en aardvark. Tijdens uw verblijf kunt u vrij deelnemen aan dag en avodn game drives, bushwalks en bootsafari’s (afhankelijk van de waterstand).

Duba Plains Camp is een klein en intiem kamp en gasten kunnen rekenen op een hoogwaardige persoonlijke service en kwalitatieve safari’s met uitstekend getrainde gidsen. Standaard krijgt elke gast een privé voertuig en een privé gids toegewezen. Zo heeft u maximale flexibiliteit en kunt u met gemak de hele dag op safari en gaat er een picknick lunch mee voor onderweg.

Er zijn 5 luxe Meru tenten op een verhoogd houten dek met een privé veranda met een panoramisch uitzicht op omgeving, welke is voorzien van een overdekte lounge hoek, een plunge pool met zonnebedden. Elke tent is zeer ruim en open-fronted, voorzien van een zithoek, een bureau, nachtkastjes, een klamboe en grote bedden met het fijnste linnen, 220V elektriciteit, een plafondventilator, airconditioning, een veiligheidskluisje, thee & koffie faciliteiten, een en-suite toilet/badkamer met vrijstaand bad, dubbele wasbassin, binnen en buiten douche, badjassen, badslippers en toiletartikelen. Tijdens uw verblijf beschikt u over een butler service en kunt u op verzoek op uw eigen veranda dineren.

In de open-fronted centrale tent bevinden zich een dineerruimte, een bar, een lounge en een kleine wildlife bibliotheek. Voor het diner komt men meestal bijeen op het aangrenzende terras waar een kampvuurplaats is en waar u tevens al fresco kunt dineren met alle gasten aan één grote eettafel. Overige aanwezige faciliteiten bestaan uit een plunge pool en een welness spa waar u zich kunt laten verwennen met een heerlijke massage of gezichtsbehandeling en een kinderoppas service.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, butlerservice, privé voertuig & privé gids, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari’s (afhankelijk van de waterstand), professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Overige accommodaties in Okavango Delta:
Camp Moremi - Camp Okavango - Chitabe Camp (Wilderness Safaris) - Chief's Camp (Sanctuary Retreats) - Delta Camp - Jacana Camp (Wilderness Safaris) - Jao Camp (Wilderness Safaris) - Kanana Camp - Kwetsani Camp (Wilderness Safaris) - Mma Dinare (Kwando Safaris) - Mombo Camp (Wilderness Safaris) - Oddballs Camp - Okuti Camp - Pelo Camp (Wilderness Safaris) - Qorokwe Camp (Wilderness Safaris) - Seba Camp (Wilderness Safaris) - Shinde Lodge - Splash Camp (Kwando Safaris) - Rra Dinare (Kwando Safaris) - Xakanaxa Camp - Xugana Island Lodgeinfo@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose