info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Kusini Camp (Sanctuary Retreats)
Serengeti / zuiden
U$ 830 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Kusini Camp - Serengeti Tanzania Kusini Camp - Serengeti Tanzania Kusini Camp - Serengeti Tanzania Kusini Camp - Serengeti Tanzania Kusini Camp - Serengeti Tanzania Kusini Camp - Serengeti Tanzania Kusini Camp - Serengeti Tanzania Kusini Camp - Serengeti Tanzania
Kusini Camp (Sanctuary Retreats) is gesitueerd in een afgelegen en rustige regio in het zuiden van de Serengeti, het enige permanente kampement in dit gebied. De directe omgeving is bosrijk en omringd door kopjes waar luipaarden zich graag ophouden en boomloze vlaktes waar het hele jaar door wel wild te zien is. Maar met name tussen half december en maart, het kalfsseizoen wanneer de wildebeesten op de vlakte samenkomen, is het een locatie die ideaal is voor het spotten van cheeta’s.

Kusini Camp bestaat uit 12 Luxe tented suites verspreid op een heuvelrug, voorzien van een privé veranda met uitzicht over een vlakte waar zebra’s, buffels en gnoes regelmatig gezien kunnen worden. De tented suites staan op een verhoogd houten platform en zijn zeer ruim van oppervlak met 48 vierkante meter. Elk klassiek modern ingericht en voorzien van een kingsize tweepersoonsbed (of twee single bedden) met een gedrapeerde walk-in klamboe, een fauteuil, een schrijftafel, een waterkan met glazen, een kluisje en een en-suite toilet/douche ruimte met twee wastafels, badjassen, een haardroger en enkele toiletartikelen.

In een grote tent die centraal gelegen is bevindt zich een grote lounge met wifi ontvangst, een eetgelegenheid, een bar en een kleine wildlife bibliotheek. Grote ramen van gaas houden de centrale tent van binnen luchtig en zorgen dat men goed uitzicht heeft op de omgeving. ’s Avond kunt u in sfeerverlichting dineren op het overdekte buitenterras. Lunch en diner bestaan uit elk drie gangen, soms heeft u keuze uit twee of drie menu’s waarvan er één vegetarisch is.

Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan ochtend en middag drives in open 4WD met comfortabele stoelen waarbij u kunt genieten van de zonsopgang met een ontbijt picknick op een hoge rots of een sundowner drankje op de top van een heuvel en de prachtige zonsondergang aanschouwen. Een hele dag game drive is mogelijk op aanvraag en wordt er een uitgebreide bush lunch verzorgd en op een mooie locatie genuttigd.

De meeste bezoekers komen naar Afrika vanwege haar schoonheid en het wild doch wist u dat Afrika ook één van de mooiste kansen biedt om de prachtige sterrenhemel te zien. In de avond kunt u voor het diner bij het kampvuur de kampmanager vragen om u over het universum te vertellen. Met enthousiasme zal hij met een groen laserpointer langs de sterren wandelen en u de weg wijzen in het universum.

Cheeta Research Project Het Serengeti Cheetah Project helpt de demografie van de 50-80 cheeta’s die in dit gebied leven te monitoren, een van de laatste overgebleven natuurlijke ecosystemen waar cheeta's in levensvatbare aantallen voorkomen. Sanctuary Kusini, gelegen in het Serengeti National Park, is een trotse supporter van dit project dat al meer dan 30 jaar bestaat. Kusini Camp ligt direct in het pad van de seizoensgebonden cheeta-beweging waardoor het ideaal is om dit iconische Afrikaanse dier te bestuderen.

Op aanvraag kunt u een speciale game drive ondernemen met het specifieke doel om cheeta’s te vinden en te identificeren. Eenmaal gespot, wordt u aangemoedigd om de cheeta te fotograferen en kopieën van de waarnemingsfoto's achter te laten die dan worden doorgegeven aan het onderzoeksteam. Vervolgens wordt waar mogelijk feedback aan u gegeven over welke cheeta's werden geobserveerd. Uw betrokkenheid bij het project biedt u een fascinerend inzicht in het leven van de cheeta en draagt bij aan het onderzoek dat nodig is om het leefgebied van deze geweldige kat te behouden

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, bush picknicks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, ochtend, middag of full day game drives, sundowners, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: cheeta project op aanvraag
Serengeti Sopa Lodge (met privé voertuig & chauffeur/gids)
Serengeti / zuiden
prijs op aanvraag
afhankelijk van de reisperiode
Serengeti Sopa Lodge - Tanzania Serengeti Sopa Lodge - Tanzania Serengeti Sopa Lodge - Tanzania Serengeti Sopa Lodge - Tanzania Serengeti Sopa Lodge - Tanzania Serengeti Sopa Lodge - Tanzania Serengeti Sopa Lodge - Tanzania Serengeti Sopa Lodge - Tanzania
De Ngorongoro Sopa Lodge is gesitueerd op een heuvel die de zuidwestelijke vlakte van de Serengeti en Nyarboro Hills overziet. De accommodatie beschikt over 73 kamers waaronder 4 suites. De standaard kamers bevinden zich in twee gebouwen, één aan elke zijde van het hoofdgebouw en zijn elk voorzien van twee kingsize bedden met een klamboe, een en-suite toilet/badkamer, tafel en een stoel, en een kluisje. De grote glazen schuifdeuren leiden naar de veranda vanwaar u een prachtig uitzicht heeft over de vlakte. De suites zijn groter en bestaan uit twee verdiepingen met als extra een lounge op de beneden verdieping, een ventilator en twee wastafels en 2 douches en een ligbad.

In de centrale lodge vindt u de receptie, een bar, een lounge en een dineergelegenheid. Doordat de ramen vanaf de vloer tot het plafond reiken heeft u ook vanaf hier een prachtig uitzicht op de vlakte.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, packed lunch, met privé chauffeur/gids met eigen voertuig inclusief gebotteld water, crater tour en dag game drives met eigen voertuig en park entreegelden.

Exclusief: drankjes, extra activiteiten
Ndutu Safari Lodge (met privé voertuig & chauffeur/gids)
Serengeti / zuiden
prijs op aanvraag
afhankelijk van de reisperiode
Ndutu Safari Lodge - Serengeti Tanzania Ndutu Safari Lodge - Serengeti Tanzania Ndutu Safari Lodge - Serengeti Tanzania Ndutu Safari Lodge - Serengeti Tanzania Ndutu Safari Lodge - Serengeti Tanzania Ndutu Safari Lodge - Serengeti Tanzania Ndutu Safari Lodge - Serengeti Tanzania Ndutu Safari Lodge - Serengeti Tanzania
Het De Ndutu Safari Lodge is gesitueerd in het zuiden van de Serengeti. De lodge bestaat uit 34 stenen cottages, een openlucht bar, een lounge en een dineerruimte. De cottages zijn luchtig en beschaduwd door grote acacia bomen, ze hebben allen uitzicht op Lake Ndutu dat regelmatig allerlei wild aantrekt. Elke cottage heeft en-suite toilet/douche en hebben allen een eigen veranda dat Lake Ndutu overziet. Tevens zijn de cottages toegankelijk voor rolstoelen.

De lodge biedt een uitstekende basis om binnen korte afstand diverse verspreidingsgebieden van dieren en planten te verkennen waaronder moerassen, bosland, soda meren en de beroemde uitgestrekte grasvlaktes van de Serengeti. Ndutu Lodge is een favoriet van wildlife fotografen en filmmakers.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden, packed lunch, met privé chauffeur/gids met eigen voertuig inclusief gebotteld water, crater tour en dag game drives met eigen voertuig en park entreegelden.

Exclusief: drankjes, extra activiteiten


info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose