reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  
Het Tingitana Migration Camp wordt in het noordelijke deel van de Serengeti opgezet van juli tot november en ligt op een fraaie locatie nabij de Mara Rivier welke de grens vormt tussen de Serengeti in Tanzania en de Maasai Mara in Kenia. Van december tot maart kunt u de migratie aanschouwen in de Ndutu regio.

De ruime sta-hoogte safari tenten zijn comfortabel ingericht en voorzien van een houten vloer, een tweepersoonsbed met een klamboe, een zithoek, waterkan met glazen, een en-suite toilet/ bush douche met enkele toiletartikelen en voor de tent een grondzijl met daarop een zitje. De game drives zijn met name gericht op het traceren van de migratie van duizenden wildebeesten en de daarbij horende roofdieren.

Uw verblijf is inclusief
alle maaltijden, packed lunch, privé gids/chauffeur met eigen voertuig inclusief gebotteld water, dag game drives met eigen voertuig en park entreegelden.

Exclusief: drankjes, extra activiteiten
Kichakani Camp
Serengeti National Park / migration camp 2 locaties
Ubuntu Migration Camp (Asilia Africa) is een kleinschalig migratie kamp gelegen in het Serengeti National Park. Het kamp verplaatst met de migratie mee en biedt spectaculaire game viewing mogelijkheden. Van mei t/m 16 juli wordt het kamp opgezet in het westen van de Serengeti, in het Grumeti gebied, en van augustus t/m november in het noorden richting de Mara Rivier tussen Kogatende en Loliondo. Perfect gelegen om de kuddes wildebeesten die de rivier oversteken te kunnen spotten.

Met slechts 8 luxe safari tenten heerst er een persoonlijke sfeer in het kamp, waar men een uitstekende service en vriendelijk personeel kan verwachten. Elke ruime canvas tent ligt op ongeveer 20 meter afstand van elkaar en is voorzien van een comfortabele inrichting, solar energie, koffie & thee faciliteiten, ventilator, en een en-suite toilet/bush douche uitgerust met badjassen en enkele toiletartikelen. Voor de tent ligt een grondzeil met een tafeltje en stoelen vanwaar u prachtig uitziet op de omgeving. Onder de safari tenten is één familietent met twee slaapgedeelten en-suite en een grote lounge in het midden.

De gemeenschappelijke ruimte bestaat uit twee grote tenten welke dienst doen als een open lounge met bar en een open dineerruimte. Hier kunt u genieten van een drankje terwijl u ontspannen achterover leunend de vlakte observeert welke zich uitstrekt zo ver als de horizon reikt. Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan dag en avond game drives. Het kamp beschikt over open én gesloten 4WD safari voertuigen, voorzien van stopcontacten om uw apparatuur op te laden en ingebouwde koelbox om de drankjes lekker koel te houden.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, bush picknicks, drankjes (exclusief geďmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives, wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Ubuntu Migration Camp (Asilia Africa)
U$ 550 - 875 p.p. per nacht
Ubuntu Migration Camp
Ubuntu Migration Camp
Ubuntu Migration Camp
Ubuntu Migration Camp
afhankelijk van reisperiode
Ubuntu Migration Camp
Ubuntu Migration Camp
Ubuntu Migration Camp
Serengeti National Park / migration camp 3 locaties
Na een grondige vernieuwing van het interieur wordt het Sanctuary Serengeti Migration Camp sinds december 2017 Kichakani Serengeti Camp genoemd hetgeen in Swahili betekent ‘’in the bush”. Het is een prachtig en luxe mobile camp dat drie keer per jaar wordt verplaatst, precies daar waar de migratie zich bevindt. Tussen december en april in het zuiden van de Serengeti, tussen juni en 15 juli in het centrale deel en vanaf augustus tot 15 november in het noordenoosten richting de Mara Rivier. Perfecte locaties om de enorme kuddes wildebeesten en zebra’s te kunnen spotten.

Kichakani Serengeti Migration Camp bestaat uit slechts 10 grote gemeubileerde tenten met kingsize bedden, een en-suite toilet en bushdouche, een klamboe, thee & koffie faciliteiten en een kluisje om uw kostbare items in op te bergen. Een grote tent is centraal gesitueerd en doet dienst als lounge met verschillende zithoeken en als dineerruimte. De zijkanten van deze tent kunnen geheel geopend worden waardoor er een panoramisch uitzicht over de vlakte wordt geboden. Nog voor de duisternis valt wordt er een kampvuur aangestoken en kunnen gasten genieten van een drankje onder de Afrikaanse sterrenhemel. En terwijl de belevenissen van de dag worden uitgewisseld, de gepassioneerde gidsen verhalen over hun wildlife encounters vertellen en de nachtelijke geluiden van de Serengeti ten gehore komen, wordt er een uitgebreid diner voor u bereid.

De game drives worden ondernomen in een open 4WD over de open vlaktes, graslanden en rotsachtige heuvels (kopjes) De voornaamste dieren die u tijdens de migratie zult tegenkomen zijn de wildebeesten, zebra’s, gazelle’s, meestal achtervolgd door roofdieren. Sundowners worden op de weg terug naar de lodge ondernomen, een korte stop voor een drankje en een hapje, soms omringd door duizenden wildebeesten en zebra’s.

Uw verblijf is inclusief: alle maaltijden, bush picknicks, drankjes (uitgezonderd geďmporteerde dranken), laundry service, game drives,  sundowners, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Kichakani Migration Camp (Sanctuary Retreats)
U$ 801 p.p. per nacht
Kichakani Camp
Savute Under Canvas
Savute Under Canvas
afhankelijk van reisperiode
Kichakani Camp
Savute Under Canvas
Kichakani Camp
Kichakani Camp
Serengeti National Park / migration camp 2 locaties
Olakira Migration Camp (Asilia Africa) is een luxe mobile camp dat twee keer per jaar wordt verplaatst, precies daar waar de migratie zich bevindt. Tussen december en maart in het zuiden van de Serengeti/Ndutu regio, tussen juni en november in het noorden op een locatie 300 meter van de Mara Rivier. Perfecte locaties om de enorme kuddes wildebeesten en zebra’s te kunnen spotten.

Olakira Migration Camp beschikt over 9 ruime safari tenten volledig ingericht en met een vleugje vintage stijl. De ramen en deuren van muskietengaas houden de tent van binnen luchtig en bieden tevens een ononderbroken uitzicht op de omgeving. Het slaapgedeelte achterin de tent is voorzien van een kingsize bed (of twee aparte bedden) met een muskietennet, een schrijftafel met stoel en een waterkan met glazen. De lounge vooraan in de tent is een ontspannen plek waar u heerlijk kunt turen over de vlakte vanaf een luie chaisse longue, ook staan er twee comfortabele stoelen met een bijzet tafeltje. Elke tent beschikt tevens over een en-suite toilet bush/douche voorzien van badjassen en enkele toiletartikelen en voor de tent een grondzijl met daarop een klein zitje.      

De tenten zijn uitgerust met bijzondere extra, namelijk de lounge vooraan in de tent is rondom helemaal bekleed met muskietengaas, zodat u ’s avonds vanuit uw chaisse longue kunt genieten van een hemel vol sterren. De ruimte dient ook als mogelijkheid tot uw eigen ‘starbed’. Wanneer u wenst, zal de staff uw bed naar voren rollen zodat u onder de sterren kunt slapen.

Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan ochtend en middag game drives in open of gesloten 4WD. Optioneel tegen extra kosten kunt u een ballonvlucht ondernemen.

Uw verblijf is inclusief
alle maaltijden, bush picknicks, drankjes (exclusief geďmporteerde dranken), laundry service, game drives, sundowners, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Olakira Migration Camp (Asilia Africa)
U$ 895 - 1.165 p.p. per nacht
Kichakani Camp
Savute Under Canvas
afhankelijk van reisperiode
Kichakani Camp
Savute Under Canvas
Kichakani Camp
Serengeti Safari Camp
Serengeti National Park / migration camp 5 locaties
Kwaliteit, een hoge service standaard en ene persoonlijke sfeer is wat u van Nomad Safaris kunt verwachten. Het gerenommeerde  Serengeti Safari Camp staat geheel in het teken van de migratie, het mobiele kamp verplaatst maar liefst 4 á 5 keer per jaar naar een andere locatie voor de beste kansen op het zien van de spectaculaire migratie. Het luxe mobiele kamp beschikt over slechts 6 ruime walk-in safari tenten voorzien van een eenvoudige inrichting bestaande uit comfortabele bedden met hoogwaardig linnengoed, opbergruimte, kofferrekken, houten tafel met waterkan en glazen, thee & koffie faciliteit en voor de tent een grondzijl met daarop een zitje. Achterin in de tent bevindt zich de en-suite kleedruimte met toilet/ bush douche welke beschikt over badjassen en enkele toiletartikelen. Er is geen stromend water in het kamp, elke ochtend of wanneer u wenst wordt er in uw badruimte twee grote waterschalen gevuld met koud en warm water of wordt de bush douche voor u opgewarmd. 

Overdag kunt u zich terugtrekken in de schaduw van de centrale tent, welke rondom geheel open is met vrij zicht op de bush en vlakte. De lounge is expeditie stijl ingericht met klassieke houten regisseurs stoelen, canvas stoelen, een bankstel, een rieten kist als tafel en enkele naslagwerken over de flora en fauna. In het eco-kamp is geen mobiel bereik of netwerk ontvangst en geen elektriciteit, in de lounge is er wel een oplaadpunt voor uw camera of batterijen. ´S avonds wordt er gebruikt gemaakt van paraffine en solar lampen. Aan de andere zijde van de centrale tent staat een grote eettafel opgesteld waar u gezamenlijk  dineert en kunt genieten van smakelijke gerechten, vers bereidt op open kampvuur. Tijdens u verblijf kunt u vrij deelnemen aan ochtend en middag game drives in gesloten 4WD met open dak. Een bush breakfast, bush picknicks en sundowners op een mooie locatie zijn ook onderdeel van de safari ervaring. De gidsen van Nomad Safaris zijn erg goed getraind en bezitten een brede kennis over de flora en fauna, ze treden tevens op als gastheer en bepalen deels de kwaliteit en de sfeer van uw safari.

Uw verblijf is inclusief
alle maaltijden, bush breakfast/picknicks, drankjes (uitgezonderd geďmporteerde dranken) laundry service, game drives, sundowners, professionele Engelssprekende gids en park entreegelden.
Serengeti Safari Camp (Nomad Safaris)
U$ 865 - 1.040 p.p. per nacht
Serengeti Safari Camp
afhankelijk van reisperiode
Serengeti Safari Camp
Serengeti Safari Camp
Serengeti Safari Camp
Serengeti Safari Camp
Serengeti Safari Camp
Serengeti Safari Camp
U$ 840 - 1.440 p.p. per nacht
U$ 850 - 1.015 p.p. per nacht
Overige kampementen worden op een later tijdstip aan de website toegevoegd
Serengeti National Park / migration camp 2 locaties 
Tingitana Migration Camp (incl. eigen voertuig met gids/chauffeur)
prijs op aanvraag 
Tingitana Migration Camp
Tingitana Migration Camp
afhankelijk van reisperiode
Tingitana Migration Camp
Tingitana Migration Camp
Tingitana Migration Camp
Tingitana Migration Camp
Tingitana Migration Camp
Tingitana Migration Camp
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593


Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen.

Vaak gelden er aanbiedingen, hetzij voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.