reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

ZIMBA SAFARIS

Maatwerkreizen naar Zimbabwe, Zambia, Botswana, Tanzania en Malawi

Een reis naar Afrika betekent voor velen een droomreis waar lang voor gespaard is en waar men dan ook heel erg naar uitziet. De reis moet in ieder geval die ingrediënten bevatten die het meest aansluiten bij uw wensen en dan ook tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Dat kan een standaard programma zijn maar wellicht spreken onze maatwerkreizen u ook aan.

Maatwerk is vakwerk
In de reiswereld worden ook regelmatig de termen als ‘de expert’ of ‘de specialist’ gebruikt waarmee maar al te vaak wordt gesuggereerd dat het om maatwerkreizen zou gaan. Echter in de praktijk blijkt dat veel van deze ‘zogenaamde’ maatwerkreizen gewoonweg pakketreizen zijn, of delen daarvan. De nodige expertise en uitgebreide lokale netwerken om een echte maatwerkreis samen te stellen ontbreekt hieraan.

Een echte maatwerkreis is geen blik dat men opentrekt of zomaar een pakketreis aan een andere pakketreis plakken. Maatwerk verreist kennis en tijd en het duurt soms wat langer om een mooie reis samen te stellen dan een standaard pakketreis. En maatwerkreizen zijn niet altijd veel duurder, maar wel zo uniek!

Onze maatwerkreizen zijn tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij hebben een groot netwerk van operators en een aanbod van meer dan 350 accommodaties die los van elkaar te boeken zijn. Wilt u een combinatie van voordelige en luxe accommodaties of graag wat langer op een bepaalde locatie blijven, of juist kris kras het land door of liever zo snel mogelijk ter plaatse en gebruik maken van kleine vliegtuigjes. Ook als u een specifieke reis zoekt, omdat u bijvoorbeeld van fotografie houdt of erg geïnteresseerd bent in een bepaalde diersoort kunnen wij u daarbij helpen.

Groepsreizen
Zimba safaris verzorgt groepsreizen voor bestaande groepen zoals familie, vrienden of bedrijfsreizen. Al deze reizen zijn individueel en u heeft altijd privé safari's. Geen overlandtrucks of kamperen in kleine koepeltentjes op publieke campsites maar comfortabele tot luxe accommodaties én er wordt rekening gehouden dat de activiteiten een ieder van de groep aanspreekt. Ook bij grote groepsreizen werken wij het liefst met kleinschalige accommodaties want deze zijn nu eenmaal het leukst en liggen vaak op de meest unieke locaties. Maar soms is het dan nodig om het hele kamp te reserveren en is het verstandig om vroegtijdig te boeken. Als u uw wensen aan ons kenbaar maakt gaan wij voor u aan de slag om er iets moois van te maken - wij reizen als het ware met u mee!

Heeft u een groepsreis met outdoor activiteiten in gedachten of denkt u aan teambuilding met een Nederlandse coach dan kunt u ook bij ons terecht. Afhankelijk van de bestemming kunt u denken aan; sportwedstrijden met de lokale bevolking, werken aan projecten, een aantal nachten overnachten en meewerken in een lokaal dorp en afzien van alles wat Westers is, mountainbiken door de bush, survivaltrips, abseilen, raften enzovoort en natuurlijk dat alles afgewisseld met boeiende safari's.Familie reizen - Zimba Safaris
Familie reizen - Zimba Safaris


Single reizen
Ook voor de singles doen wij ons uiterste best. Het aantal singles in Nederland neemt als maar toe, en daarmee ook de vraag naar single reizen. Wie alleen op reis wil gaan weet maar al te goed hoe moeilijk het is om een leuke en tegelijkertijd een betaalbare reis te boeken. Accommodaties rekenen vaak een extra eenpersoonstoeslag die soms niet te verklaren valt en activiteiten of transfers zijn vaak te boeken vanaf minimaal twee personen. Dit is mede de reden dat veel singles kiezen voor een georganiseerde groepsreis voor singles. Zimba Safaris gaat voor u op zoek naar de voordeligste single accommodaties en qua activiteiten proberen wij aansluiting te vinden bij een groepje. Neem gerust eens contact met ons op, wij helpen u graag op weg.

Single reizen - Zimba Safaris

Groepsreis Zimbabwe - Zimba Safaris
Zakenreizen Zimbabwe - Zimba Safaris
Teambuilding Zimbabwe - Zimba Safaris


Familie reizen
Bij een verre vakantie met jonge kinderen reist u het prettigst in uw eigen tempo, alleen met uw eigen gezin. Een familie safari met kinderen behoeft een geheel andere benadering en een uitgedachte planning dan een traditionele safari en in het bijzonder wanneer er jonge kinderen bij betrokken zijn. De familie safari's die wij samenstellen zijn voor volwassenen een plezier maar juist voor kinderen zijn ze zowel actief, gevarieerd en leerzaam op een subtiele en boeiende manier.

Kinderen moeten nu eenmaal hun energie kwijt en naast game drives is wandelen ook voor hen een enerverende bezigheid. Veiligheid is altijd een belangrijke factor bij elke safari maar nóg belangrijker wanneer er kinderen in het gezelschap zijn.

Malawi en Zimbabwe zijn bij uitstek landen die ook geschikt zijn voor reizen met jonge kinderen. De reisafstanden zijn niet te lang en er kan voldoende afwisseling in het programma gebracht worden. De accommodaties en gidsen zijn kindvriendelijk en met name in Zimbabwe zijn de gidsen rustige en geduldige leermeesters. Zij vertellen de kinderen o.a. over; de gewoontes van een olifant, hoe bepaalde sporen te volgen, bush survival skills, vuur maken zonder lucifers, hoe in de bush water te vinden etc.

In welk land u ook wilt reizen, er wordt altijd rekening gehouden met de reisafstanden en voldoende afwisseling in het reisprogramma om te voorkomen dat u lange uren met de kinderen onderweg bent. De uitgekozen accommodaties zijn alle comfortabel en veelal met zwembad zodat ouders en kinderen zich tussen de safari's door ook goed kunnen vermaken.

Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Wij denken met u mee
  •  Goede service
  •  Directe inkoop
  •  Geen tussenhandelaren
  •  Geen verborgen kosten
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  24/7 noodservice


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators en de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Zimba Safaris helpt mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.

020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593