link rel="shortcut icon" href="http://www.zimbasafaris.com/favicon.ico" type="image/x-icon" />
reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Disclaimer Copyright

reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Tanzania
Tarangire National Park

Luxe maatwerkreizen en fly in safariīs Tanzania

Tarangire Tanzania

Tarangire National Park
Tarangire ligt zo'n 120 kilometer zuid-oostelijk van Arusha en ligt in het noord-westen van de Tanzaniaanse Maasai steppe die bewoond wordt door twee van de meest fascinerende stammen van oost-Afrika, de Maasai en de Datoga stam. Ten noorden van het Tarangire National park vindt u Lake Manyara en het kleinere ondiepe Lake Burungi, beiden een woonplaats voor flamingo's en pelikanen.

Vanwege haar zogenaamde migratie is Tarangire een schitterend national park met een geheel eigen karakter en een diversiteit aan wild. In het noorden vindt u uitgestrekte steppes met reusachtige baobab bomen en acacia's met de daarbij behorende enorme kuddes olifanten en buffels. Meer naar het zuiden toe verandert het landschap in goudgeel glooiende heuvels en oneindige moerassen met spectaculaire uitzichten.

Het moerasland in het zuiden is alleen toegankelijk tijdens het droge seizoen en is tevens een paradijs voor vogelliefhebbers, naast flamingo's zijn er zo'n 300 honderd vogelsoorten te vinden. Maar ook pythons zijn hier aanwezig, zij zoeken de schaduw op in de bomen waar zij keurig gekronkeld als groot fruit in de takken hangen.

Op de Serengeti na vindt u in Tarangire de grootste concentraties wild van Tanzania. Het wordt slechts door 20% van de Serengeti bezoekersaantallen bezocht en zult u hier nauwelijks toeristen tegenkomen. Naarmate u meer naar het zuiden trekt zult u hoogstwaarschijnlijk niemand meer tegenkomen. Een unieke wildernis...helemaal voor uzelf!

Tarangire migratie
Het hele jaar door biedt Tarangire goede mogelijkheden voor game viewing en zult u antilopen, giraffes, elanden, kudu's, oryx, luipaarden en soms neushoorns tegenkomen. Maar in het droge seizoen juni tot november wanneer de zon, dag na dag, alle vocht uit het landschap heeft onttrokken, ontwaakt het park uit haar sluimering en wordt absoluut spectaculair.

De grote trekpleister is de Tarangire Rivier die als een ader dwars door het park stroomt en gedurende het gehele jaar gevuld is. Tijdens een migratie trekt het wild meestal het park uit op zoek naar water, maar in Tarangire trekt het wild massaal naar het park toe op weg naar de rivier om te overleven. Duizenden dieren migreren uit de Masaai Steppe naar de rivier en grote kuddes olifanten graven in de nog vochtige aarde op zoek naar ondergrondse waterbronnen terwijl buffels, wildebeest, zebra en gazelles zich verzamelen rond elke poel die er maar te vinden is. Zodra de eerste regens in november zich aankondigen en het park transformeert in een ware tuin van Eden verspreiden de dieren zich weer om op zoek te gaan naar vers grasland.

Tarangire safari Tanzania
Tarangire safari Tanzania
Tarangire safari Tanzania
Tarangire safari Tanzania
Tarangire safari Tanzania

Voor advies of als u gewoon meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris

Zimba Safaris is een bron van inspiratie en plagiaat geworden, de Wikipedia voor menig reisagent!

Waarom zou u naar een ander gaan als u het bij de bron kunt halen waar u verzekerd bent van een vakkundig reisadvies en originaliteit.


Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en BelgiŽ.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafariís & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593