reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Zimbabwe

Lake Kariba Privé Cruises


Houseboat & privé safari´s in Matusadona

Lake Kariba Houseboating en wandelsafari's
Spannende wandelsafari's in het Matusadona National Park met een privé gids en uw eigen houseboat voor een relaxed vakantiegevoel. Een Houseboat Safari is een fantastische manier om de unieke wildernis en het wildlife in en om Lake Kariba te beleven. U komt op plekjes die alleen op deze wijze te bereiken zijn en waar u nauwelijks of geen andere toeristen tegen zult komen. Vanaf de houseboat onderneemt u met uw privé gids boeiende wandelsafari's en tussen de safari's door vaart de boot naar een andere locatie terwijl u op het dek een siësta kunt houden en zult genieten van de koele bries en het mooie uitzicht.
Houseboating Lake Kariba
Een houseboat biedt u alle comfort en faciliteiten van een hotel. Ze zijn er in verschillende uitvoeringen van klein tot groot van eenvoudig tot super de luxe. Een middenklasse houseboat is voorzien van een lounge met bar, enkele slaapvertrekken met toilet/badkamer, een buiten bar en buiten dineergelegenheid, een kok, een gastheer en een bovendek met ligbedden. De kleinere boten beschikken vaak over een waterkooi waarin u op het meer een frisse duik kunt nemen en de luxe of grotere boten beschikken zelfs over een zwembad of een jacuzzi. Bij erg warm weer kunt u eventueel op het dek op comfortabele matrassen en onder een klamboe overnachten en ontwaken met een prachtige zonsopgang en het geluid van knorrende nijlpaarden.

Tijdens uw verblijf gaat er een bewapende privé gids/hunter mee voor de wandelsafari's. Juist door de combinatie van een houseboat met wandelsafari's krijgt u een uitstekend beeld van wat Lake Kariba en/of het Matusadona National Park zoal te bieden heeft. Vroeg in de ochtend en in de namiddag vaart u verder om vervolgens ergens aan te meren langs de oevers voor een spannende wandelsafari.

De wandelingen worden in gematigd tempo gedaan en er worden voldoende rustpauzes ingelast. Tijdens een wandeling door de wildernis kunt u oog in oog komen te staan met olifanten, buffels, impala's, leeuwen en nog veel meer. Op het heetst van de dag, tussen de wandelingen door, wordt er op de boot een uitgebreide maaltijd geserveerd waarna u op het dek in de schaduw of in de zon kunt relaxen en genieten van een koele bries en de fraaie omgeving.

Voor wie het leuk vindt zijn er vishengels aan boord, een vermakelijke bezigheid tussen de safari’s door of in de avond, want u zult ongetwijfeld beet hebben. De bemanning zal u maar al te graag vergezellen tijdens deze bezigheid en van de vis die gevangen wordt zullen zij een verrassend lekker hapje bereiden.

Houseboats in maten en soorten
Er zijn boten in verschillende uitvoeringen vanaf 2 personen tot groepen van 85 personen, van eenvoudig tot luxueus en alle worden bemand door een gekwalificeerde kapitein & bemanning. Een houseboat Safari is geheel PRIVÉ!   Er zijn dus geen andere gasten bij u op de boot!  Ook is het mogelijk om een houseboatsafari te combineren met een verblijf in een lodge of tented camp in Matusadona. In plaats van een vlucht of een speedboottransfer maakt u dan gebruik van de houseboat om u naar Matusadona te brengen.

U heeft al een comfortabele privé boot voor twee personen vanaf ± U$ 450,- p.p.p.n. inclusief alle maaltijden, privé gids en wandelsafari's (drankjes worden op aanvraag verzorgd) De exacte prijs is afhankelijk van het type boot en van het aantal personen met wie u reist. Hoe groter uw reisgezelschap des te voordeliger is de prijs.

Welke type boot u ook kiest, een safari met een houseboat is tot in de puntjes verzorgd en alle worden bemand door gekwalificeerd en toegewijd personeel. Elke boot beschikt ook over één of meerdere kleinere boten. Deze zijn beter manoeuvreerbaar en kunnen daardoor ook in de smallere kanalen of inhammen komen waardoor u makkelijker aan wal kunt gaan. Tevens worden ze gebruikt voor de spectaculaire sundowner cruises en voor de vissafari's.

Heeft u vragen of wilt u meer weten, aarzel niet om ons een email te sturen of telefonisch contact op te nemen.
Houseboat Matusadona Zimbabwe
Lake Kariba wandelsafari's

Lake kariba Houseboat
title=
Wandelsafari Matusadona Zimbabwe
Housboating Lake Kariba Zimbabwe


Een kleine greep uit ons ruime aanbod aan houseboaten...


Iets te vieren? Wij bieden een ruim aanbod aan Houseboats vanaf 2 tot 85 personen.

Lake Malawi


WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593