reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Tanzania
Katavi National Park

Luxe maatwerkreizen en kampeersafari´s naar Tanzania

Katavi Tanzania

Katavi is één van de weinig overgebleven wildparken waar u meer leeuwen dan mensen zult ontmoeten. Doordat het zo afgelegen is en vrijwel onbereikbaar, ligt het aantal bezoekers op nog geen honderd per jaar. Als u denkt al veel van Afrika te hebben gezien dan is dit 'the place to be', wild en ongerept!
Katavi National Park
Katavi is het derde grootste en wel het minst bezochte national park in Tanzania, hetgeen betekent dat u zich er op kunt verheugen om deze grootse en onaangetaste wildernis geheel voor uzelf te hebben. Het onmetelijke en ongerepte park herbergt de grootste concentraties nijlpaarden en krokodillen van Tanzania. De enorme kuddes olifanten, buffels, antilopen, zebra's, puku's en nog veel meer maken Katavi tot een waar paradijs voor roofdieren zoals de leeuw, luipaard, cheetah en de wilde hond én in het regenseizoen vindt u hier ook nog eens een overvloed aan mooie en grote watervogels. De meren die dan vollopen herbergen talloze nijlpaarden en krokodillen terwijl de oevers bevolkt worden door pelikanen, korhoenen en kievieten. Aan het einde van het droge seizoen wanneer roofdieren geduldig op hun prooi wachten is het hier voor sommige dieren een veldslag om te overleven.

De meest interessante gebieden van het park zijn de drassige grasvlaktes in het noorden, het door palmbomen omringde Chada Meer en in het zuidoosten de Katuma Rivier. Juist deze gebieden hebben een enorme aantrekkingskracht op het wild dat hier naartoe getrokken wordt om te drinken. De uitgestrekte grasvlaktes in Katavi National Park zijn in combinatie met de zonsondergang een schitterend decor voor de grote kuddes buffels en olifanten die richting het boslandschap vertrekken

Katavi is alleen met een klein vliegtuigje te bereiken - chartervluchten vanuit Selous, Ruaha of Dar Es Salaam zijn op aanvraag.

Katavi safari Tanzania
Katavi safari Tanzania
Katavi safari Tanzania


 Safari in Tanzania - klik hier voor reisvoorbeelden


Katavi Wildlife Camp is gesitueerd op de Katisunga vlakte in het Katavi National Park. De Katuma Rivier stroomt door dit gebied op weg naar het Chada Meer en afhankelijk van het seizoen veranderd de vlakte in een drassig geheel met waterpoelen. Wanneer de poelen opdrogen tijdens het droge seizoen liggen de roofdieren op de loer wat tot dramatische schouwspelen leidt. De ligging van het kamp maakt het ook mogelijk het Katavi Meer en het Chada Meer te verkennen. Het exclusieve tented camp bestaat uit slechts 6 ruime tenten met en-suite faciliteiten. De persoonlijke sfeer en de niet opdringerige efficiënte service dragen bij tot een onvergetelijke safari. Spectaculaire ochendt en middag game drives zijn inbegrepen en om de gasten flexibiliteit in de keuze van safari's te bieden kunt u optioneel deelnemen aan wandelsafari's.

Prijsindicatie op basis van 2 personen:
Januari t/m mei ± € 325 - € 350 p.p.p.n.
Juni t/m oktober ± € 375 - € 400 p.p.p.n.
November t/m december ± € 325 - € 350 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry service, game drives in open 4WD, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. (optioneel: wandelsafari's ± € 33,- p.p. per keer)Katuma Bush Camp ligt in het hart van Katavi National Park, op een locatie vanwaar u de uitgestrekte grasvlaktes goed kunt overzien. Direct vanuit uw tent heeft u al een perfect uitzicht op de kuddes dieren die regelmatig hier naar toe komen op zoek naar mals gras en water.

Het comfortabele Katuma Bush Camp bestaat uit 10 luxe, comfortabel en stijlvol gemeubileerde tenten met een en-suite toilet/douche met warm en koud stromend water en een privé veranda met een zitje. Wild is voldoende aanwezig en de game drives zijn absoluut lonend en worden zowel 's morgens en in de namiddag ondernomen. De game drives zijn geconcentreerd rondom de meren waar het meeste wild gevonden zal worden, inclusief de katachtigen. Wandelsafari's worden tegen eerkosten optioneel aangeboden.

Het bushcamp beschikt over een centrale tent met een dineergelegenheid, een bar en lounge en een groot dek dat leidt naar een zwembad.Vanwege de afgelegenheid is een minimaal verblijf van 3 of 4 nachten aan te raden.

Prijsindicatie op basis van 2 personen:
Januari t/m mei ± € 350 - € 375 p.p.p.n.
Juni t/m oktober ± € 400 - € 425 p.p.p.n.
November t/m december ± € 350 - € 375 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale drankjes, laundry service, game drives in open 4WD, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden. (optioneel: wandelsafari's ± € 33,- p.p. per keer)
Long stay special: 4 nachten verblijf voor de prijs van 3

Chada Camp (Nomad) is een exclusief Nomad kamp verscholen tussen grote acacia en tamarinde bomen met slechts 6 grote romantische en luchtige open fronted safari tenten. De stijlvolle tenten zijn volledig gemeubileerd met een luxe en-suite toilet/badkamer met bush douche en een prive terras met comfortabele zitstoelen om te relaxen en uit te zien op de vlakte.

Hoewel er letterlijk genoeg afspeelt voor uw deur zult u de gelegenheid hebben om het allerbeste van het park te zien. Gezien de aanwezigheid van grote aantallen dieren is game viewing absoluut lonend. Bent u nog avontuurlijker ingesteld en wilt u nog dichter bij de natuur zijn dan is er de mogelijkheid voor 'Fly Camping' - U slaapt in de bush met slechts een klamboe-tent tussen u en de sterrenhemel en onderneemt spannende wandelsafari's. Met meer dan 4000km² te ontdekken bent u met Fly Camping in staat om nog meer van dit overweldigende park te ontdekken. Op een centrale open plek staat de eettent en een comfortabele lounge met een wildlife bibliotheek, waar u de heetste uurtjes van de dag tussen de safari's door, verkoeling kunt zoeken of een drankje kunt nuttigen. Ontspannen en genieten van een aperitief bij het kampvuur is de perfecte afronding van een dag vol spanning en avontuur.

Prijsindicatie op basis van 2 personen:
Juni t/m oktober ± € 625 - € 650 p.p.p.n.
November ± € 350 - € 375 p.p.p.n.
Fly camping supplement ± € 135,- p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, lokale (alcoholische) drankjes, laundry service, game drives in open 4WD, wandelsafari's, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.

 Klik hier voor meer accommodaties in Katavi National Park


Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com


WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593