Hwange National Park | Safari Zimbabwe
reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Zimbabwe
Hwange National Park

Luxe maatwerkreizen en budget safari's in Zimbabwe

Hwange National Park Zimbabwe

Het Hwange National Park is een bekend reservaat in Zimbabwe en wordt regelmatig door National Geographic Channel in beeld gebracht. Hwange ligt in het westen van Zimbabwe en grenst aan Botswana. Doordat er geen omheiningen zijn vormt het samen met Botswana één groot natuurpark.
Safari's in Hwange
Hwange is in drie regio's verdeeld en biedt een grote variëteit aan landschappen; rond Main Camp vindt u Kalahari zand, veel teakbomen en doornige acacia's. De regio van Sinamatella Camp bestaat uit zandsteen, granieten heuvels en mopane bossen. Robins Camp bestaat uit basalt heuvels en voornamelijk lege rivierbeddingen.

Net aan de grens van het park en rondom de ingang bij Main Camp bevinden zich de meeste accommodaties. Het is een populaire regio omdat het makkelijk te bereiken is vanuit Victoria Falls en wordt veel bezocht door zowel Europese als lokale toeristen. Meer naar het zuiden worden de accommodaties schaarser en zult u minder of nauwelijks toeristen tegenkomen.

Vrijwel alle diersoorten van Zuidelijk Afrika komt u tegen in Hwange. De Big Five: buffel, olifant, neushoorn, luipaard en leeuw. Maar ook de cheetah's, giraffes, zebra's en wilde honden kunt u hier vinden. Meer dan 25.000 olifanten en 10.000 buffels hebben hier hun habitat. Hwange is tevens rijk aan 400 vogelsoorten.

Omdat er in Hwange geen rivieren zijn die het hele jaar gevuld zijn, zijn de dieren deels afhankelijk van de waterpoelen die kunstmatig worden bijgevuld. In het droge seizoen trekken grote kuddes olifanten en tientallen andere dieren naar deze poelen om te drinken en te baden, het is dan een af en aanloop van dorstig wild. Een aantal private campsites zijn gelegen naast een dergelijke waterpoel. Een grote kudde olifanten in de nabijheid van uw tent is zeker geen uitzondering. Ook heeft Hwange een aantal observatie platforms waardoor het mogelijk is de dieren van dichtbij te aanschouwen zodat u sublieme foto's kunt maken!

Het Hwange National Park biedt veel afwisseling en naast game drives in open 4WD kunt u ook indrukwekkende wandelsafari's ondernemen of een combinatie van beide. Te allen tijden zult u worden begeleid door een zeer ervaren gids en een spoorzoeker die u zullen wijzen op de wonderen der natuur. 's Ochtends en in de namiddag gaat u te voet of met een open landrover op een avontuurlijke safari. Om de kwaliteit en de veiligheid tijdens een wandelsafari te waarborgen is het maximale aantal deelnemers slechts 6 personen. Alle safari's zijn zo ingedeeld dat u ook nog voldoende tijd heeft om heerlijk te relaxen en te genieten van al datgene om u heen.

Beste reistijd
Het droge seizoen, medio april tot eind november is de beste periode om veel wild te spotten, hoe later in het seizoen des te meer het wild naar de waterpoelen trekt en de kans op spectaculaire encounters toeneemt. Eind november t/m februari valt onder het regenseizoen waarvan de meeste regen in januari en februari valt. Het regent er niet de hele dag door maar slechts een paar uur per dag. In dit zogenaamde regenseizoen zijn de natuurverschijnselen bijzonder fraai, het ontluiken van de flora, het pasgeboren wild en de kleurige wolkenpartijen voorafgaand bij een onweersbui zijn een aanvullende beleving.

Zimbabwe Hwange National Park
Zimbabwe Hwange National Park
Zimbabwe Hwange National Park
Zimbabwe Hwange National Park
Zimbabwe Hwange National Park
Game drive in Hwange National Park

Bomani Safari Camp ligt op ongeveer 4,5 uur rijden van Victoria Falls en Bulawayo. Vanuit Victoria Falls heeft u de keuze voor een algehele wegtransfer of een deel met de wegtransfer en na twee uur overstappen in de Elephant Express, een lokale trein die over een authentieke spoorbaan zeer dicht langs het national park rijdt en waar u tijdens de rit al regelmatig wild kunt spotten. Het kampement is gesitueerd in een privé reservaat op de grens van het zuidelijk deel van het Hwange National Park, op ongeveer 15 minuten rijden vanaf de ingang. In dit zuidelijk deel van het park vindt u uitgestrekte grasvlaktes deels bedekt met Kalahari zand, voorzien van natuurlijke waterpoelen die talloze dieren aantrekken.

Het semi luxe kamp bestaat uit 10 comfortabel ingerichte tented chalets en 1 stenen bungalow. 5 van de tented chalets (Sadlebill Tents) zijn ongeveer 50m² groot en gebouwd op een verhoogd houten platform op palen. Één van deze tented chalets is een familie tent van maar liefst 250 m² compleet met twee slaapvertrekken en een dineer/lounge gedeelte. De 4 tented chalets (Spurwing Suites) van ongeveer ±60m² zijn gelijkvloers en beschikken over een kleine lounge. De stenen bungalow van 77m² is tevens voorzien van een airconditioning, een lounge en minibar. Elke tent of chalet is voorzien van een en-suite toilet/badkamer en een veranda met een zitje. Warm stromend water en elektriciteit is gedurende de hele dag aanwezig. Hoewel alle (tented) chalets zijn uitgerust om in elke weersomstandigheid comfort te bieden, zullen er tijdens de koelere maanden warme kruiken in bed gestopt worden.

Het centrale deel van het kamp ziet uit over een waterpoel en het zwembad en bestaat uit een open dineerruimte waar u tijdens de maaltijden soms zebra's en buffels kunt spotten die komen drinken uit de poel. De bar en de lounge zijn gebouwd op een verhoogd platform vanwaar u de vlakte overziet en van een mooie zonsondergang kunt genieten. Tijdens de kille winteravonden wordt in de lounge de openhaard aangestoken om de kamer warm en gezellig te houden.

Safari activiteiten & lokale projecten

Lake Kariba Zimbabwe

Hwange National Park Zimbabwe

Hwange National Park Zimbabwe

Gedurende uw verblijf kunt u dag en avond game drives in open 4WD ondernemen en boeiende wandelsafari's in het National Park. Bomani Safari Camp steunt zeer actief diverse lokale projecten in de omgeving van het kamp en zijn zij nauw betrokken bij de watervoorziening in het national park. Dat wil zeggen het opzetten en onderhouden van de kunstmatige waterpoelen, interessant om eens te bezoeken en te begrijpen hoe dit werkt en waarom dit in Hwange nodig is. Een greep uit de projecten die zij steunen zijn het bouwen van schooltjes en het bevorderen van onderwijs, de mobiele tandarts en voedselprogramma's etc. Indien geïnteresseerd heeft u de mogelijkheid om tijdens het verblijf een dergelijk project te bezoeken.

Prijsindicatie 2018 op basis van twee personen:
Luxury tent - Januari t/m december ± U$ 419 p.p.p.n.
AANBIEDING 2018
1 JANUARI t/m 30 APRIL & 1 NOVEMBER t/m 31 DECEMBER - 3 NACHTEN VERBLIJF 2 NACHTEN BETALEN!

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag game drives in open 4WD in het national park en avond game drives in de privé concessie, wandelsafari’s, een project of dorpsbezoek, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden. .Little Makalolo is gesitueerd op een privé terrein in het zuidoosten van het Hwange National Park, op ongeveer 3 uur rijden vanaf de ingang van het park. Het Makalolo gebied staat bekend om zijn goede game viewing mogelijkheden en heeft enkele goed bezochte waterpoelen in de omgeving. Het Makalolo terrein wordt gekenmerkt door uitgestrekte open vlaktes afgewisseld met acacia bossen en hier en daar een tropische palmboom.

Dit luxe tented camp bestaat uit slechts 6 luxe tented chalets die uitzien op de open vlakte. Elke luxe tented chalet is stijlvol ingericht en voorzien van een en-suite toilet/douche, een buitendouche en een klein zitje met stoelen. Er is een honeymoon suite welke tevens beschikt over een ligbad in de buitenlucht.

De half open lounge met luie zitbanken, een kleine bibliotheek en een dineerruimte zien uit op een waterpoel die regelmatig bezocht door olifanten en ander wild. Voor de gasten die enige verkoeling zoeken is er een plunge pool met ligbedden aanwezig. Vlakbij het kamp ligt een 'hide' vanwaar uit u tussen de activiteiten door, het wild bij de waterpoel rustig kunt observeren. De aangeboden activiteiten worden gedaan in dagdelen, waarbij u op het heetst van de dag een siësta houdt in het kamp. Tijdens een verblijf heeft u keuze uit dag en avond game drives in open 4WD en spannende wandelsafari’s.

Prijsindicatie 2018 op basis van twee personen:
11 januari t/m 31 maart U$ 470 p.p.p.n.
1 april t/m 31 mei U$ 560 p.p.p.n.
1 juni t/m 31 oktober U$ 835 p.p.p.n.
1 november t/m 19 december U$465 p.p.p.n.
20 december t/m 10 januari U$ 555 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s en professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.Davison Camp ligt in een privé concessie in het zuidoosten van het Hwange National Park. Samen met het Linkwasha gebied, waar het zuster camp Makalolo zich bevindt, behoort dit gebied tot één van de beste locaties van het hele park. En omdat het privé concessies zijn zult u er nauwelijks of geen toeristen tegenkomen, Het gebied wordt gekenmerkt door uitgestrekte vlaktes afgewisseld met acacia en teak bossen en hier en daar een tropische palmboom.

Het luxe Davisons Camp bestaat uit 8 tented chalets en 1 familie suite gelegen aan een waterpoel dat allerlei wild aantrekt, en vooral in het droge seizoen kan het een af en aanloop zijn van kuddes olifanten en buffels. Het kamp heeft geen omheining en al het wild heeft vrij toegang tot het kamp. De tented chalets zijn ruim opgezet en in een Afrikaanse stijl ingericht. Elk chalet is voorzien van king size bedden, een en-suite toilet/douche en een privé terras met een zitje dat uitziet op de uitgestrekte vlakte.

De grote centrale tent biedt een half open lounge en dineerruimte vanwaar u kunt toezien op het voorbijkomend wild. Wanneer u in de late namiddag teruggekeerd bent van uw game drive, wordt er een kampvuur aangemaakt en is er tijd om even te ontspannen met een aperitief en een hapje. De aangeboden activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD en wandelsafari’s. De activiteiten worden per dagdeel ondernomen zodat u voldoende tijd heeft om u even terug te trekken en rustig te genieten van de directe omgeving of het comfort van uw tented chalet. Voor gasten die tijdens de warmere uurtjes enige verkoeling zoeken is er een plunge pool met ligbedden aanwezig.

Prijsindicatie 2018 op basis van twee personen:
11 januari t/m 31 maart U$ 385 p.p.p.n.
1 april t/m 31 mei U$ 460 p.p.p.n.
1 juni t/m 31 oktober U$ 625 p.p.p.n.
1 november t/m 19 december U$ 380 p.p.p.n.
20 december t/m 10 januari U$ 470 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s en professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.Ivory Lodge is gesitueerd in een groot privé reservaat nét aan de grens van het Hwange National park. De lodge bestaat uit slechts 6, op palen gebouwde, chalets met en-suite toilet/badkamer. Elk chalet is open-fronted en biedt uitzicht op een nabijgelegen waterpoel waar regelmatig allerlei wild te zien is. Naast de waterpoel vindt u de 'hide' een schuilplaats vanwaar u het wild van dichtbij kunt observeren en close-up foto's kunt maken.

In de open centrale lodge vindt u de eetgelegenheid, een bar, een kleine wildlife bibliotheek en een comfortabele lounge. In de zomermaanden kunt u even afkoelen in het (kleine) zwembad dat omringd is met ligbedden. In de wintermaanden wordt de open haard aangestoken en wordt u in uw chalet verwend met warmwater kruiken of elektrische dekens.

Prijsindicatie 2018 op basis van twee personen:
Januari t/m mei U$ 310 p.p.p.n.
Juni t/m oktober U$ 341 p.p.p.n.
November t/m december U$ 310 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, 2 activiteiten per dag bestaande uit dag en avond game drives in open 4WD, -wandelsafari's alleen op aanvraag, professionele Engels sprekende gids. (exclusief park entreegelden)Camp Hwange ligt in een privé concessie in het midden van het Hwange National Park. Slechts 8 rieten tented chalets gazen ramen kijken uit op een waterpoel waar u allerlei wild kunt spotten. De luxe tented chalets zijn voorzien van en-suite toilet/badkamer, een muskietennet en elektriciteit middels zonne-energie. De ruime chalets zijn groot genoeg om eventueel een extra bed bij te zetten voor een derde persoon.

In de centrale half open rieten booma vindt u een comfortabele lounge, een bar, een dineergelegenheid en een klein souvenir winkeltje. Het kampvuur is een plek waar u 's ochtends en ’s avonds even kunt ontspannen en onder het genot van een hapje en een drankje de belevenissen van de dag kunt uitwisselen.

Camp Hwange biedt dag en nacht gamedrives en wandelsafari’s in de privé concessie en het Hwange National Park.

Prijsindicatie 2018 op basis van twee personen:
Januari t/m 31 maart U$ 436 p.p.p.n.
April t/m 30 juni U$ 483 p.p.p.n.
Juli t/m oktober U$ 685 p.p.p.n.
November t/m december U$ 436 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.


Het luxe Somalisa Camp (African Bush Camps) is gesitueerd diep in het zuidoosten in het Hwange National park. Het luxe safari camp ziet uit over de uitgestrekte vlakte van de savanne en beschikt over slechts 6 ruime en fraai ingerichte safari tenten voorzien van een deels open en-suite toilet/bushdouche. Door middel van een generator kunt u op bepaalde dagdelen gebruik maken van elektriciteit, batterijen en accu’s voor fotoapparatuur e.d. kunt u ook opladen in de lounge.

Een grote tent doet dienst als dineergelegenheid en als lounge waar u zich even kunt terugtrekken met een drankje. Voor verkoeling tijdens de warmere uurtjes is een plunge pool aanwezig maar deze wordt echter meer gebruikt door dorstige olifanten en vanuit uw ligstoel kunt u deze regelmatige bezoekers van dichtbij gadeslaan.

De activiteiten vanuit Somalisa Camp bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD en wandelsafari's in het national park.

Prijsindicatie 2018 op basis van twee personen:
December t/m maart U$ 495 p.p.p.n.
April t/m juni & november U$ 550 p.p.p.n.
Juli t/m oktober U$ 820 p.p.p.n.
AANBIEDING
Bij een verblijf van 6 nachten in één of verschillende Somalisa kampementen 5% korting.
Bij een verblijf van 9 nachten in één of verschillende Somalisa kampementen 10% korting.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s en professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.The Hide Safari Camp is gesitueerd op een exclusieve locatie in het Hwange National Park, op ongeveer 1,5 uur rijden vanaf de entry gate van Main Camp. Het safari camp bestaat uit 10 luxe safari tenten waarvan 8 met twin bedden en 2 met double bedden. Elke tent is stijlvol gemeubileerd en voorzien van en-suite toilet/badkamer bestaande uit een toilet, een wastafel, een bad en een binnen en buiten douche. De tenten zijn ondoordringbaar gemaakt voor muskieten en beschikken over ventilators. De centrale lodge bestaat uit twee verdiepingen; op de begane grond een dineergelegenheid en een lounge en op de bovenverdieping een viewing deck met comfortabele stoelen. Voor verkoeling tijdens de warmere uurtjes kunt u gebruik maken van het zwembad. Naast de unieke locatie, de optimale service en gastvrijheid is de 'The Hide' zeer aan te bevelen om haar uitstekende keuken.

De Hide Safari Camp ligt aan een permanente waterpoel waar u regelmatig allerlei wild kunt zien zoals olifanten, giraffes,zebra, impala, waterbuck, kudu en van tijd tot tijd ook leeuwen. Wanneer u een keer geen behoefte heeft om aan een activiteit deel te nemen bent u nog steeds in de gelegenheid om de dagelijkse bezoekers van deze waterpoel te aanschouwen. Ook is het kamp bekend om haar deels ondergrondse 'hides', schuilpaatsen die min of meer het aanzien hebben van een termietenheuvel en meestal gepositioneerd zijn nabij een waterpoel. Hier kunt u in alle rust het wild observeren en sublieme foto's maken.

De avonturiers en romantici onder ons kunnen bij een driedaags verblijf, één nacht gebruik maken van 'Doves Nest'. Een open Tree House vanwaar u ongestoord kunt genieten van het uitzicht op de savanne, de nachtelijke geluiden van de bush en de Afrikaanse sterrenhemel. Nog liggend op bed kunt u in de vroege ochtenduren genieten van een mooie zonsopgang en van de vogels die al hoppend in de kruin van uw boom hun gezang en geschater laten horen.

U kunt deelnemen aan 4 activiteiten per dag; dag en avond game drives en wandelsafari's.

Prijsindicatie 2018 op basis van twee personen:
November t/m 31 maart U$ 390 p.p.p.n.
April t/m juni U$ 470 p.p.p.n.
Juli t/m oktober U$ 680 p.p.p.n.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s en professioneleEngels sprekende gids. (exclusief park entreegelden)Private Camping is in elk aspect een avontuurlijke beleving waarbij u de natuur van zeer dichtbij mee zult maken. De private campsites zijn ideaal voor kleine groepen tot 6 personen en worden alleen door u en uw gids gebruikt. Er zijn op dat moment géén andere gasten aanwezig!

De ruime safari tenten zijn stahoogte en zijn voorzien van comfortabele bedden en linnengoed. Omdat er geen elektriciteit is zult u gebruik maken van de aanwezige olielampen en het kampvuur. Sanitaire faciliteiten als een douche en toilet zijn aanwezig. De nadruk ligt op wandelsafari's die worden afgewisseld met korte game drives wanneer u naar een drop-off point wordt gebracht. Tussen de safari's door heeft u voldoende tijd om u even terug te trekken en alle belevenissen op u in te laten werken. Een voltallige staf staat tot uw dienst en zorgt voor heerlijke uitgebreide maaltijden en gekoelde drankjes. Het zal u tijdens deze safari aan niets ontbreken. Deze vorm van 'luxe' kamperen biedt u alle mogelijkheden om het Hwange National park optimaal te ervaren.

De meeste wandelsafari's worden in dagdelen ondernomen - totaal 12 tot 15 kilometer per dag en vereisen enige conditie en een flexibele instelling. Met een goede gezondheid zijn ze goed vol te houden en kunnen na overleg geheel aan uw conditie en wensen worden aangepast. Bovendien worden er tijdens het lopen voldoende pauzes ingelast en voor gekoelde drankjes gezorgd. Tijdens het heetste deel van de dag bent u terug op het basiskamp en wordt er voor u een uitgebreide lunch geserveerd. Na de lunch heeft u de gelegenheid om u even terug te trekken of te genieten van al datgene om u heen. Omstreeks 3 uur, na een thee/koffie break vervolgt u de safari tot aan het eind van de middag. Na terugkomst kunt u van een warme douche genieten en worden er ijskoude drankjes en snacks bij het kampvuur geserveerd en terwijl u de belevenissen uitwisselt wordt er door de camp-crew een fantastisch en uitgebreid 3 gangen diner voor u bereidt.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
4 dagen- 3 nachten U$ 1.020 p.p.
5 dagen- 4 nachten U$ 1.275 p.p.

Alle safari's zijn te voet en met open 4WD - Maximum aantal deelnemers is 6 personen - Geen éénpersoons toeslag.

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), beperkt laundry service, full day wandelsafari's, professionele Engels sprekende gids en tracker.(exclusief park entreegelden)

Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593