info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Lake Malawi en tropische stranden

Safari Malawi

Luxe en budget maatwerkreizen, familiereizen en strandvakanties

Likoma Island - Kaya Mawa


Likoma Island
Op slechts één uur vliegen van Lilongwe in Malawi ligt het tropische Likoma Island. Het eiland is bedekt met mango en oude baobab bomen en omringd door prachtige zandstranden en rotsachtige baaien. In één van de kleine baaitjes is de Kaya Mawa Lodge gesitueerd.

De zeer fraaie locatie en het strand zorgen ervoor dat relaxen de voornaamste bezigheid is, echter kan men er voldoende activiteiten ondernemen om zich als gast te vermaken zoals duiken, snorkelen, waterskiën, zwemmen, kajakken, zeilen of een boottochtje. Ook is het mogelijk om op eigen gelegenheid een wandeling te maken over Likoma Island. Of u kunt het eiland verkennen per mountainbike of een met quadbike van de accommodatie.

Verdwalen zult u niet, want er zijn slechts een paar wegen. Het is gewoon leuk om even rond te rijden en een kijkje te nemen op het kleine eiland. Naast de mooie natuur kunt u er het lokale leven opsnuiven, enkele kleine nederzettingen zien, er is een kathedraal en een missionaris post, een kerkje, een middelbare school, een kleine haven en een kleine lokale markt. Ook kunt u als activiteit een dagexcursie per boot ondernemen naar Mozambique.


Kaya Mawa Lodge
De Kaya Mawa Lodge is gelegen op het uiterste puntje van het rotsachtige Likoma Island in het noordoosten van Lake Malawi. Kaya Mawa is één van de meest romantische bestemmingen in Afrika en een zeer fraaie locatie voor honeymooners of als eindbestemming na een avontuurlijke safari.

De lodge bestaat uit 11 luxe en zeer fraai ingerichte chalets gebouwd op de rotsen, elk op ruime afstand van elkaar zodat privacy gewaarborgd is. De romantische Premium Suites beschikken over een eigen plunge pool. 1 Premium HOneymoon Suite is gelegen op een eigen eilandje welke via een houten loopbrug verbonden is met de centrale lodge.

Ideaal voor kleine groepen of families zijn de 3 Private Houses met een eigen plunge pool of een strand. Of de 2 Private Family Houses met eigen privé strand.

Elk ingerichte chalet heeft een prachtig uitzicht op het meer en is voorzien van een ruim slaapvertrek met een en-suite toilet/douche en een ligbad, een lounge met een privé terras en directe toegang tot het meer.

Doe inspiratie op met onze reissuggesties Malawi of browse door alle camps en lodges in het overzicht accommodaties noord Lake Malawi en het overzicht accommodaties zuid Lake Malawi

Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op tel. (0)20 6103593 of mail naar info@zimbasafaris.com

Lake Malawi strandvakantie
Lake Malawi strandvakantie
Lake Malawi strandvakantie
Lake Malawi strandvakantie
Lake Malawi strandvakantie
Lake Malawi strandvakantie
Lake Malawi strandvakantie
Lake Malawi strandvakantie
Lake Malawi strandvakantie
WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose