reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi reizen naar Zimbabwe - Zambia - Botswana - Tanzania - Malawi
Zimba Safaris - Hwange National Park- Zimbabwe
info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566  

Tanzania
Saadani National Park

Luxe maatwerkreizen en strandvakantie naar Tanzania

Saadani National Park Tanzania

Where the Beach meets the Bush
Saadani National Park is het enige national park in oost-Afrika dat grenst aan de Indische Oceaan en dat alle ingrediënten bezit voor een boeiende safari en een tropische strandvakantie tegelijk. In het Saadani National Park is slechts één luxe accommodatie, de Saadani Safari Lodge, gesitueerd in een kleine baai precies tegenover Zanzibar.

Saadani National Park heeft een oppervlakte van 1100 vierkante kilometer waar een bijzondere mix van boslandschap, tropisch woud, open grasland, mangroven groeit afgewisseld met een onafgebroken onaagetast strand wat reikt tot aan de horizon. Hoewel er vergeleken met de meer bekende parken in Tanzania minder wild in aantal leeft, zult u groot wild als giraffes, wildebeesten, sabel antilopen, olifanten, leeuwen, kudu's en buffels voldoende tegenkomen. Saadani biedt verschillende safari mogelijkheden en activiteiten als wandelsafari’s, game drives, een bootcruise over de Wami Rivier, een village tour of een boottocht naar een dichtbijzijnde zandbank waar u zult gaan picknicken en kunt snorkelen.

De Wami Rivier bevolkt door nijlpaarden en krokodillen en stroomt als een ader dwars door het park om haar reis te eindigen in de Indische Oceaan. Het brakke water zorgt voor een mangrove bos bij de riviermonding en wordt bezocht door olifanten en is tevens een favoriete plek van flamingo's en pelikanen. Het water is zeer rijk aan plankton en trekt veel vis, schaal en schelpdieren, bij de zandbanken kunnen soms schildpadden en dolfijnen worden gezien.

Bereikbaarheid en route
Het Saadani National Park is te bereiken per 4WD, een vier uur durende rit vanuit Dar Es Salaam. Per vliegtuig is het een 30 minuten durende vlucht vanuit Dar Es Salaam of 15 minuten vanuit Zanzibar. Of u kunt per 4WD, één uur durende rit naar Bagamoyoén waarna u overstapt op een boottransfer over de oceaan van ongeveer anderhalf uur naar Saadani.

Saadani safari Tanzania
Saadani safari Tanzania
Saadani safari Tanzania
Saadani safari Tanzania
Saadani National Park Tanzania


 Safari in Tanzania - klik hier voor reisvoorbeelden
Saadani Safari Lodge (Sanctuary Retreats) bestaat uit 9 tented cottages, 5 Maridadi suites en 1 superior Honeymoon Siri Suite. Alle cottages zijn gesitueerd op een verlaten strand en zijn voorzien van een en-suite toilet/badkamer en bieden vanaf uw veranda een fraai uitzicht op de Indische Oceaan. De Maridadi suites zijn gebouwd op palen en zijn luxer ingericht, ze hebben als extra een buitendouche. Enkele cottages zijn open fronted zodat u tijdens de warmere periodes kunt slapen met een verkoelende zeebries.

Elke morgen wordt er thee, koffie en vers sap naar uw veranda gebracht zodat u op uw gemak kunt ontwaken en kunt genieten van de mooie zonsopgang voordat u op safari gaat. Direct vanaf uw veranda kunt u het strand op voor een heerlijke wandeling of een zonnebad.

Op ongeveer 120 meter van de centrale lodge, de bar en het restaurant komt u via een lange houten loopbrug bij de Honeymoon Siri Suite. De Siri Suite is gesitueerd op een zandduin en heeft toegang tot een eigen privé strand. Deze suite beschikt over een en-suite toilet/badkamer met binnen en buiten douche, een mini bar, een klein privé zwembad met zonnedek, een keuken en een butler service. De maaltijden kunt u naar keuze nuttigen in het restaurant of op uw eigen terras.

De activiteiten worden optioneel aangeboden en bestaan uit wandelsafari’s, game drives in open 4WD, een river cruise op de Wami Rivier, een boottochtje naar een zandbank in de Indische Oceaan waar u kunt gaan picknicken en kunt snorkelen of een bezoek aan een Maasai dorpje.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Banda Suite - Januari t/m oktober & december ± € 225 - € 250 p.p.p.n.
Maridadi suite - Januari t/m oktober & december ± € 300 - € 325 p.p.p.n.
Honeymoon Siri Suite - Januari t/m oktober & december ± € 325 - € 350 p.p.p.n.

Banda Suite - November ± € 225 - € 250 p.p.p.n.
Maridadi suite - November ± € 275 - € 300 p.p.p.n.
Honeymoon Siri Suite - November ± € 325 - € 350 p.p.p.n.
Activiteit ± € 62 p.p per activiteit

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie, laundry service, 1 activiteit per dag bestaande uit game drives, wandelsafari, river cruise Wami Rivier, snorkeltrip naar zandbank, bezoek lokaal Maasai dorpje, gekwalificeerde Engels sprekende gids en park entreegelden.Saadani River Lodge (Sanctuary Retreats) is een luxe vijf sterren accommodatie gesitueerd op de oever van de Wami Rivier. Verscholen tussen het tropische rivierlandschap liggen 17 luxe suites en één exclusieve suite. Elke suite is gebouwd op een verhoogd platform en heeft een uitgestrekte veranda welke de rivier en het national park overziet en beschikt over een ruim slaapvertrek met kingsize bedden, en/suite toilet/badkamer met een buitendouche, thee & koffie faciliteiten, airconditioning, een minibar, een kluisje, een verborgen televisie, wifi mogelijkheid en room service. Naast deze standaard faciliteiten beschikt de exclusieve villa over twee ruime slaapkamers met elke een apparte badkamer, een volledig ingerichte woonkamer en een privé zwembad.

De aangeboden activiteiten bestaan uit wandelsafari’s, game drives in open 4WD, river cruise op de Wami rivier, een fullday boottrip naar een zandbank in de Indische Oceaan waar u kunt gaan picknicken en kunt snorkelen, mountain bike trips of een Maasai Village tour. De activiteiten worden optioneel aangeboden en bestaan uit wandelsafari’s, game drives in open 4WD, een river cruise op de Wami Rivier, een boottochtje naar een zandbank in de Indische Oceaan waar u kunt gaan picknicken en kunt snorkelen of een bezoek aan een Maasai dorpje.

Tussen de safari's door kunt u gebruik maken van een tweetal tropische zwembaden, verscholen tussen luchtige beplanting en grenzend aan de Wami Rivier of u laten verwennen met een Spa behandeling, massage of yoga. Of een drankje nuttigen in de openlucht bar en comforabele lounge.

Prijsindicatie op basis van twee personen:
Eco Cottage - Januari t/m oktober & december ± € 175 - € 200 p.p.p.n.
Luxe Cottage - Januari t/m oktober & december ± € 250 - € 275 p.p.p.n.
Honeymoon Wami Suite - Januari t/m oktober & december ± € 400 - € 425 p.p.p.n.

Eco Cottage - November ± € 150 - € 175 p.p.p.n.
Luxe Cottage - November ± € 225 - € 250
Honeymoon Wami Suite - November ± € 375 - € 400 p.p.p.n.
Activiteit ± € 20 - € 65 p.p per activiteit

Uw verblijf is inclusief alle maaltijden, thee & koffie en laundry service.(exclusief park entreegelden en optionele activiteiten)
 Klik hier voor meer accommodaties in Saadani National Park


Voor advies of als u gewoon wat meer wilt weten, neem dan gerust contact met ons op - 020 6103593
info@zimbasafaris.com

Terug naar boven

WAAROM
ZIMBA SAFARIS

  •  Sinds 2004 reisspecialist
  •  Eigen maatwerkreizen
  •  Standaard reizen
  •  Losse accommodaties
  •  Uitgebreide offertes
  •  Geen verborgen kosten
  •  Goede service
  •  Medewerkers ter plaatse
  •  Wij denken met u mee
  •  Directe inkoop
  •  Lid Garantiefonds
  •  Lid VvKR
  •  Lid ATTA
  •  24/7 noodservice

Zimba Safaris is deelnemer van de African Travel and Tourism Association Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Touroperators
Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.
020 610 3593

BOEK VROEGTIJDIG
Wij geven de voorkeur aan kleinschalige en meer intieme accommodaties, beheerd door kleine lokale touroperators die de lokale bevolking ondersteun- en op de meest mooie locaties en ver weg van het massa toerisme.

Sommige accommodaties bieden slechts voor 6 of 8 personen accommodatie en zijn dus snel volgeboekt. Met name voor deze exclusieve accommodaties is het raadzaam tijdig te boeken, boekingen vinden soms al 10 maanden van tevoren plaats!


ONZE BROCHURE
32 pagina's nu ook online

Zimba Safaris Brochure

ZIMBA SAFARIS
Amsterdam, Nederland
ma t/m vrij 10.00 - 17.00
Tel: +31 (0)20 6103593
info@zimbasafaris.com

Onze reissommen zijn gelijk en soms zelfs voordeliger als van de lokale touroperators. Zimba Safaris is aangesloten bij een garantiefonds, een Nederlandse en Afrikaanse beroepsverenig- ing, is voorzien van een aan- sprakelijkheidsverzekering en valt onder de Nederlandse wetgeving. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Wanneer u bij Zimba Safaris een reis boekt en daarnaast nog een reisonderdeel rechtstreeks bij een Afrikaanse operator, dan valt het deel dat u rechtstreeks boekt niet onder de Nederlandse garantievoorwaarden. In Afrika bestaat nog geen gelijkwaardig beschermingsrecht voor consumenten die uw betalingen voldoende veilig stelt, zoals in Europa.

Mail ons

of bel
020 610 3593

Zimba Safaris

Over ons

Onze werkwijze

Onze maatwerkreizen

Wandelsafari’s & Gidsen

Verantwoord toerisme

Reacties van reizigers

Brochure

Contact

Reissuggesties

Reizen Zimbabwe

Reizen Zambia

Reizen Botswana

Reizen Tanzania

Reizen Malawi

Kano Safari's Zimbabwe

Groepsreizen Botswana

Accommodaties

Zimbabwe

Zambia

Botswana

Tanzania

Malawi

Algemene informatie

Algemene reisinformatie

Interessante links

Zelf uw vlucht boeken

Algemene reisvoorwaarden

Garantiefonds reisgelden

© copyright 2004 -2018 | Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.
Zimba Safaris | Amsterdam, Nederland | kvk 34233202 | Email: ZIMBA SAFARIS | Tel: +31 (0) 20 6103593