info@zimbasafaris.com    Tel:+31(0)20 6103593 - (0)20 8950566      


Musekese Camp
Kafue National Park / noord
U$ 640 - 800 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Musekese Camp - Kafue Zambia Musekese Camp - Kafue Zambia Musekese Camp - Kafue Zambia Musekese Camp - Kafue Zambia Musekese Camp - Kafue Zambia Musekese Camp - Kafue Zambia Musekese Camp - Kafue Zambia Musekese Camp - Kafue Zambia Musekese Camp - Kafue Zambia
Musekese Camp van Jeffery & McKeith Safaris behoort tot de weinige accommodaties in Zambia die gerund worden door de eigenaren zelf. Zowel Phil Jeffery als Tyrone Mckeith zijn zeer gerenommeerde gidsen met een enorme passie voor alles wat met de natuur te maken heeft en zij houden zich intensief bezig met conservatie, community en anti-poaching projecten. Enorme kennis, veel ervaring, gastvrij en een gezonde dosis humor zijn kenmerkend voor beide heren en zij zullen er werkelijk alles aan doen om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Musekese Camp is gesitueerd in het noordelijk deel van Kafue in een regio waar veel wild is te vinden, alle grote roofdieren zijn aanwezig en met name de luipaard en leeuw worden regelmatig waargenomen. Kuddes olifanten zijn altijd wel aanwezig en in het droge seizoen zijn ook sabel antilopen, hartebeesten en soms honderden puku’s vaak geziene gasten. Naast game drives in open 4WD zijn wandelsafari’s de favoriete activiteit van Phil en Tyrone en het is ook zeer zeker aan te bevelen om hieraan deel te nemen. Deze worden over het algemeen in de vroege ochtenduren ondernomen en dat kan zijn vanuit het kampement of deels via een game drive en dan start u vanaf een drop off point.

De game drives zijn in dagdelen of een hele dag en dan is het mogelijk dat u zelfs een bezoek kunt brengen tot aan de zuidelijke rand van de Busanga Plains. Een picknick lunch wordt dan meegenomen en op een mooie plek genuttigd. Mocht u behoefte hebben voor een extra ondersteuning voor uw camera zodat u wat meer stabiliteit heeft om opnames te maken, dan kunt u daarom vragen en zullen zij deze voor u aan de auto bevestigen. Bootsafari’s langs de prachtige oevers van de Kafue Rivier behoren ook tot de opties en zou u er tijdens uw verblijf minstens één moeten ondernemen.

Voor vogelaars is eigenlijk heel Kafue uitzonderlijk te noemen. Indien geïnteresseerd kan er speciaal voor u een vogelwandeling van een aantal uren worden ingepland, met één van beide gidsen of indien in de buurt van het kampement kan een gastheer u begeleiden. Zowel vogels die talrijk zijn alsmede zeldzame vogels kunnen worden gespot.

Nabij het kamp is een ‘Treehouse Hide’, een enkele meters hoog houten platform dat verscholen ligt tussen de bebladerde takken van een grote boom. De hide ziet uit op een lagune en al zittend op een zitzak vergezeld met een drankje en de verrekijker in de hand kunt u zich hier rustig een uurtje vermaken.

Musekese Camp - Kafue Zambia Musekese Camp - Kafue Zambia Musekese Camp - Kafue Zambia Musekese Camp - Kafue Zambia

Het bushcamp ligt op een heuvel dat uitziet op de met gras begroeide uiterwaarden van een vertakking van de Kafue Rivier. De tented chalets zijn eenvoudig doch zeer comfortabel ingericht met één of tweepersoonsbedden met een inloopklamboe en houten meubilair. Wat bijzonder mooi is dat bijna de hele omtrek van de tent uit gazen wanden bestaat zodat waar u zich ook bevindt, altijd dichtbij de natuur voelt en uitzicht heeft op de omgeving. Uiteraard zijn de wanden ook van gordijnen voorzien en indien gewenst kunt u deze natuurlijk sluiten. De open toilet/douche ruimte is afgeschermd met een rieten wand en gazen raam en beschikt over een wastafel en een bucket shower. Warm water voor de douche wordt middels houtvuur opgewarmd en op uw verzoek wordt de emmer gevuld.

In het midden van het kamp onder een groot canvas doek bevindt zich een ruimte waar gasten na een safari in de schaduw kunnen ontspannen en de lunch kunnen gebruiken. Diners worden over het algemeen buiten op het dek onder de sterrenhemel geserveerd dat uitzicht biedt op de uiterwaarden.

Elektriciteit is niet aanwezig en de verlichting in uw tent is afkomstig van oplaadbare lampen die middels zonne-energie worden opgeladen. Hoewel er geen oplaadmogelijkheden in de tenten zijn is er in de centrale tent 24 uur per dag voldoende stroom om al uw apparaten opgeladen te houden.

Zoekt u een echte wildernis ervaring, georganiseerd en begeleid door uitstekende gidsen dan zou Musekese Camp absoluut op uw bucketlist moeten staan. Het kampement is geopend van mei tot en met november.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari's, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Mayukuyuku Bush Camp
Kafue National Park / noord
U$ 400 - 495 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Mayukuyuku Camp - Kafue Zambia Mayukuyuku Camp - Kafue Zambia Mayukuyuku Camp - Kafue Zambia Mayukuyuku Camp - Kafue Zambia Mayukuyuku Camp - Kafue Zambia Mayukuyuku Camp - Kafue Zambia Mayukuyuku Camp - Kafue Zambia Mayukuyuku Camp - Kafue Zambia
Mayukuyuku betekent “waar het water raakt de rotsen raakt” , het kleinschalige rustieke Mayukuyuku Bushcamp is dan ook gelegen net stroomafwaarts van een aantal rotsen en stroomversnellingen, op een prachtig stuk oever van de Kafue Rivier in het noordelijk deel van national park. Vanuit het kamp zijn de nijlpaarden en grazende antilopen regelmatig te zien of een enorme zonnende krokodil.

De safari activiteiten bestaan uit dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s en bootsafari’s over de Kafue Rivier. Tijdens een full day safari kunt u ook wat dieper het park in en gaat er een picknick lunch mee voor onderweg. Het kamp ligt zeer afgelegen en tijdens uw verblijf kunt u ervan uit gaan dat u geen andere toeristen zult tegenkomen, wat het safari gevoel alleen maar versterkt

Het kamp is een écht bushcamp en bijna helemaal vervaardigd uit natuurlijke materialen waardoor het een rustieke en eenvoudige uitstraling heeft. De staff is vriendelijk en bestaat bijna volledig uit lokale werknemers, ze zullen er alles aan doen om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken. Het kamp beschikt over slechts 4 tented chalets met en-suite open air bush douche/toilet. De tented chalets zijn voorzien van ramen en deuren van muskietengaas en een comfortabele inrichting bestaande uit houten bedden, een bedtafeltje en kastje, een privé veranda met een zitje en een luie hangmat om in te relaxen en uit te kijken op de rivier. Daarom wordt u elke ochtend thee & koffie gebracht zodat u rustig kunt wakker op uw eigen veranda.

In de centrale open booma bevinden zich een lounge en een bar waar u overdag in de schaduw kunt vertoeven. ’s Avond geven de lantaarns en kaarsen een sfeervolle verlichting en kunt u aan de gezamenlijke eettafel een heerlijke maaltijd nuttigen, welke ook verplaatst kan worden naar buiten voor een diner onder de sterren.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, thee & koffie, laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari’s Kafue Rivier, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.

Exclusief: drankjes
Kafue River Lodge
Kafue National Park / noordoost
U$ 390 - 490 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Kafue River Lodge - Zambia Kafue River Lodge - Zambia Kafue River Lodge - Zambia Kafue River Lodge - Zambia Kafue River Lodge - Zambia Kafue River Lodge - Zambia Kafue River Lodge - Zambia Kafue River Lodge - Zambia
De Kafue River Lodge is gelegen in een noordoostelijke uithoek van Kafue, in een groot privé reservaat nét buiten het national park. Dit deel van de Kafue Rivier stroomt rustig, is afwisselend en trekt allerlei wild aan welke u tijdens een bootsafari of sundowner cruise kunt tegenkomen. Naast bootsafari’s en vissafari’s kunt u game drives in open 4WD of een wandelsafari ondernemen. Op aanvraag kunt u zelfs op een safari per mountain bike waarbij u ook een bezoek zult brengen aan een natuurlijke ‘hot spring’.

De kleinschalige Kafue River Lodge bestaat uit slechts 4 chalets welke uitzien op de rivier. Elk chalet is voorzien van twin bedden met een klamboe, houten meubilair, een open haard en een en-suite toilet/badkamer. De rieten centrale boma is voorzien van een comfortabele lounge en een dineerruimte. Een groot houten terras hangt deels over het water, hier worden de maaltijden al fresco geserveerd. Maar een luxe brunch of lunch midden in de bush behoort ook tot de mogelijkheden.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari's, sundowner cruises, vissafari's, op aanvraag: mountain bike safari, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Busanga Plains Camp
Kafue National Park / Busanga Plains
U$ 825 - 850 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Busanga Plains Camp - Kafue Zambia Busanga Plains Camp - Kafue Zambia Busanga Plains Camp - Kafue Zambia Busanga Plains Camp - Kafue Zambia Busanga Plains Camp - Kafue Zambia Busanga Plains Camp - Kafue Zambia Busanga Plains Camp - Kafue Zambia Busanga Plains Camp - Kafue Zambia
Het Busanga Plains Camp is gelegen in het midden van de noordelijke Busanga Plains, een afgelegen gebied dat maar vier maanden per jaar toegankelijk is. Het kampement is mooi gesitueerd op een eiland omringd met drassige grasvlaktes en semi permanente waterpoelen. Om toegang tot het kamp te krijgen moet u de laatste 100 meter te voet lopen, via een kleine houten loopbrug steekt u de permanente waterpoel over.

Het Busanga Plains Camps is een zeer kleinschalig semi luxe bushcamp dat gerund wordt door de Nederlandse eigenaren Edjan en Robyn van der Heide. Het is onderdeel van Mukambi Safaris en de gelijknamige lodge in centraal Kafue, net buiten het national park. Het kampement bestaat uit 4 grote comfortabele safari tenten gelegen tussen palmbomen en met uitzicht op de moerassige uiterwaarden. Elke tent beschikt over een ruim slaapvertrek grote bedden met een walk-in klamboe, een en-suite open toilet en douche en een zitgedeelte. De grote ramen zijn van gaas waardoor er een luchtig gevoel is gecreëerd en u een goed zicht heeft op de omgeving. Maar ook tijden de warmere dagen zorgt een lichte bries door de tent voor enige verkoeling. Al dan niet gewenst kunnen de ramen met oprolbaar canvasdoek gesloten worden.

Centraal gelegen op een verhoogd houten platform vindt u de bar, dineer en lounge ruimte. Het platform strekt zich uit naar een terras waar in de namiddag het kampvuur wordt aangestoken en men onder het genot van een hapje en een drankje kan genieten van de zonsondergang.

Wanneer u het Busanga Plains Camp wilt bezoeken is een verblijf elders in Kafue nodig. De keuze valt dan al vaak automatisch op het zusterkampement Mukambi Lodge, maar een combinatie met andere accommodaties in de centrale regio of zelfs wat meer naar het noorden is ook heel goed mogelijk.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes(uitgezonderd geïmporteerde dranken), bootsafari’ s, sundowners, game drives in open 4WD ,wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Ntemwa Busanga Camp
Kafue National Park / Busanga Plains
U$ 750 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Ntemwa Camp - Kafue Zambia Ntemwa Camp - Kafue Zambia Ntemwa Camp - Kafue Zambia Ntemwa Camp - Kafue Zambia Ntemwa Camp - Kafue Zambia Ntemwa Camp - Kafue Zambia Ntemwa Camp - Kafue Zambia Ntemwa Camp - Kafue Zambia Ntemwa Camp - Kafue Zambia
Ntemwa Busanga Camp is het tweede kampement van Jeffery & McKeith Safaris, eigenaren en tevens befaamde gidsen van Musekese camp. Vanwege de verschillende locaties zijn beide kampementen ook heel goed met elkaar te combineren zodat u eigenlijk de beste indruk krijgt wat het noorden van Kafue zoal te bieden heeft.

Jeffery & McKeith Safaris behoort tot de weinige accommodaties in Zambia die gerund worden door de eigenaren zelf. Zowel Phil Jeffery als Tyrone Mckeith zijn zeer gerenommeerde gidsen met een enorme passie voor alles wat met de natuur te maken heeft en zij houden zich intensief bezig met conservatie, community en anti-poaching projecten. Enorme kennis, veel ervaring, gastvrij en een gezonde dosis humor zijn kenmerkend voor beide heren en zij zullen er werkelijk alles aan doen om het u zoveel mogelijk naar de zin te maken.

Mtemwa Camp is gesitueerd op de zuidelijke rand van de Busanga Plains, een locatie waar velen over fantaseren maar vanwege de exclusiviteit van de lodges en de daarbij behorende prijzen deze regio soms overslaan. Ntemwa Camp behoort tot de voordeligste accommodaties waardoor een groot deel van de exclusieve Busanga Plains ook toegankelijk is voor hen die niet persé luxe prefereren en ook een meer informele sfeer op prijs stellen.

De Busanga Plains spreekt menigeen tot de verbeelding want de enorm uitgestrekte vlaktes met weidse uitzichten zijn indrukwekkend om te zien en toeristen komt u niet tegen. Antilopen zijn in overvloed en men kan zelfs bepaalde zeldzame soorten tegenkomen, waaronder roan en sabel Antelopen. Samen met zebra’s, wildebeesten, oribi’s, puku’s, duizenden rode lechwe’s en de grootste kuddes buffels van Zambia (meer dan 600) is er geen tekort aan wild voor de fotografen onder ons. Leeuwen komen voor zowel op de nattere vlaktes ten noorden als ten zuiden van het kampement. Luipaarden worden vooral waargenomen langs de boomgrens van de graslanden waar ook van tijd tot tijd Cheeta’s worden waargenomen en rond november ook wilde honden. Een groot aantal grote en kleine roofdieren bewonen deze regio maar vanwege de omvang van de ‘plains’ zijn waarnemingen weliswaar frequent maar niet gegarandeerd. Een verblijf van minimaal 3 nachten is ook aan te raden.

Mtemwa Busanga Camp bestaat uit 4 grote safari tenten met aan de achterkant een open en-suite toilet en bushdouche. Er zijn twee gemeenschappelijke open ruimtes, een verhoogd platform dat uitzicht biedt over de uitgestrekte Busanga Plains en een lager gelegen schaduwrijk terras met comfortabel meubilair om achterover te leunen op het heetst van de dag. In de tenten is geen elektriciteit en uw camera en andere apparaten kunt u opladen op het lager gelegen terras.

De maaltijden zijn smakelijk en worden met zorg bereid. Lunches worden genoten op het lager gelegen terras of wanneer u een hele dag op pad gaat wordt er een picknick lunch meegenomen en op een mooie plek genuttigd.

Activiteiten bestaan voornamelijk uit game drives in open 4WD zodat u dichter bij het wild kunt komen en grotere afstanden kunt afleggen. Daarnaast is het voor vogelaars mogelijk om bushwalks te ondernemen in de omgeving van het kampement.

Ntemwa Busanga Camp is bereikbaar met een klein vliegtuigje vanuit Lusaka. Of met een wegtransfer en dan een nacht elders in Kafue. Het is niet mogelijk om Busanga Plains te bereiken in één dag. Het kampement is geopend van mei tot en met november.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Busanga Bush Camp (Wilderness Safaris)
Kafue National Park / Busanga Plains
U$ 1.040 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Busanga Bush Campp - Kafue Zambia Busanga Bush Campp - Kafue Zambia Busanga Bush Campp - Kafue Zambia Busanga Bush Campp - Kafue Zambia Busanga Bush Campp - Kafue Zambia Busanga Bush Campp - Kafue Zambia
Het luxueuze Busanga Bush Camp (Wilderness Safaris) is gelegen in het hart van de Busanga Plains, in het uiterste noorden van het Kafue National Park. Dit exclusieve bush camp beschikt over slechts 4 ruime tented chalets. De luxe tenten zijn open-fronted en beschikken over grote deuren en ramen van muskietengaas, comfortabele kingsize bedden met walk-in klamboe, een zithoek en een met muskietengaas afgesloten en-suite toilet/douche. Op de grote houten veranda onder de schaduw van een bamboe luifel staan twee stoelen en een tafeltje om buiten te relaxen.

Extra voorzieningen in de tent zijn badjassen, zeep, shampoo, bodylotion, douchemutsen, insect afwerend middel, kamerspray tegen insecten en een paraplu. Tijdens koele ochtenden en avonden (juni- aug) wordt u extra verwend met warmwaterflessen en extra dekens, ook tijdens de activiteiten.

Net als in de andere Wilderness Safaris kampen zal het u aan niets ontbreken en kunt u kwalitatief goede safari’s, een efficiënte service en een bijzondere gastvrijheid verwachten. Een grote open tent doet dienst als lounge en bar en is ingericht met comfortabele stoelen en sofa's, de lounge biedt een ononderbroken uitzicht over de vlakte. In de ochtend kunt u hier met regelmaat kuddes lechwe's en puku’s zien. Het diner wordt meestal al fresco geserveerd in het flauwe schijnsel van kaarslicht en de sfeerverlichting uit de lounge.

Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan dag en avond game drives in open 4WD of een bushwalk. Bootsafari’s zijn afhankelijk van de waterstand. Een bijzondere manier om dit gebied te verkennen zijn de ballonvluchten waarbij u tevens mooie foto;s kunt maken en een goede indruk krijgt van de ware omvang van deze enorme vlakte.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari’s in juni afhankelijk van de waterstand, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Shumba Camp (Wilderness Safaris)
Kafue National Park / Busanga Plains
U$ 1.277 p.p. per nacht
afhankelijk van de reisperiode
Shumba Camp - Kafue Zambia Shumba Camp - Kafue Zambia Shumba Camp - Kafue Zambia Shumba Camp - Kafue Zambia Shumba Camp - Kafue Zambia Shumba Camp - Kafue Zambia Shumba Camp - Kafue Zambia
Ingetogen safari-chic, dat is wat u kunt verwachten in het luxueuze Shumba Camp van Wilderness Safaris. Het tot in details afgewerkte kampement behoort tot het absolute topsegment in zijn klasse, dit is niet alleen terug te zien in de luxe en comfort, maar ook in de hoogwaardige kwaliteit van de gebruikte materialen en het oog voor details en de kleine extra’s. Gastvrijheid, een uitmuntende service en excellente maaltijden zijn de standaard en het zal u werkelijk aan niets ontbreken.

Dit exclusieve kamp beschikt over slechts 6 ruime safari tenten rondom bekleed met grote rolluiken van gaas en een panoramisch uitzicht op de grote vlakte. De ruime tenten zijn opgezet op een verhoogd houten platform en onder een rieten afdak om de koelte te behouden. De kamers hebben een elegante inrichting, voorzien van grote comfortabele kingsize bedden met een walk-in klamboe, een zithoek met fauteuil, en een en-suite toilet/ badkamer met een extra buitendouche, en een privé veranda met een verzonken zithoek voorzien van lounge kussens. Tijdens de koele ochtenden en avonden (juni- aug) wordt u extra verwend met warm waterflessen en extra dekens, ook tijdens de activiteiten.

Een verhoogde houten loopbrug verbind de kamers met de verhoogde centrale boma, gelegen in de schaduw van vijgenbomen met een mooi panoramisch uitzicht op de vlakte en de zonsopkomst. De boma is open-fronted, maar kan indien wenselijk bij winderige momenten worden afgesloten met grote glazen vouwdeuren. In de boma bevinden zich een kleine wildlife bibliotheek, een comfortabele lounge met bar faciliteiten, een wijnkamer, een dineerruimte en een kleine souvenirshop. De grote houten veranda leidt naar een kleine plunge pool voorzien van enkele loungebedden en een grote verzonken zithoek met kussen rondom het kampvuur, de perfecte plek om te genieten van een aperitief.

Tijdens uw verblijf kunt u deelnemen aan twee activiteiten per dag bestaande uit dag en avond game drives in open 4WD of een korte bushwalk. Bootsafari’s zijn mogelijk in juni, maar zijn afhankelijk van de waterstand. Een bijzondere manier om dit gebied te verkennen zijn de ballonvluchten waarbij u tevens een goede indruk krijgt van de ware omvang van deze enorme vlakte.

Uw verblijf is inclusief: maaltijden & snacks, drankjes (uitgezonderd geïmporteerde dranken), laundry service, dag en avond game drives in open 4WD, wandelsafari’s, bootsafari’s in juni afhankelijk van de waterstand, professionele Engels sprekende gids en park entreegelden.
Overige accommodaties in noord Kafue & Busanga Plains:
Hippo Lodge - Kanonso Busanga - Leopard Lodge - Mc Brides Camp - Lunga Kikuji Camp



info@zimbasafaris.com
+31(0)20 6103593
+31(0)20 8950566



Genoemde prijzen zijn in U$ - indicatief en op basis van twee personen. Wij rekenen geen boekingskosten.

U kunt de reis in Euro of U$ betalen.

Vaak gelden er aanbiedingen, voor meerdere personen, een bepaalde reisperiode of bij een langer verblijf. Vraag het ons gerust. In een reisvoorstel wordt dit altijd vermeld.

WAAROM

ZIMBA SAFARIS

 Touroperator
 Actief sinds 1996
 Kantoor in Zimbabwe
 Kantoor in Malawi
 Wij denken met u mee
 Creatief
 Geduldig
 Eigen maatwerkreizen
 Standaard pakketreizen
 Losse reisonderdelen
 Uitgebreide offertes
 Goede service
 Positieve recencies
 Geen tussenhandelaren
 Geen boekingskosten
 24/7 noodservice

•  Cookies? Bij ons niet!


Zimba Safaris is aangesloten bij de Stichting Garantiefonds voor Gespecialiseerde Tour- operators, de Vereniging van Kleinschalige Reisorganisaties en beschikt over een degelijke aansprakelijkheidsverzekering. U kunt dus met een gerust hart op reis!

Ook geldig voor consumenten uit Luxemburg en België.


Ook helpen wij mee om de CO2-uitstoot van uw reis te compenseren. Wanneer u een reis bij ons boekt, planten wij bij Trees for All, 2 bomen per persoon.


“Fair pricing”
Eerlijk & Duurzaam
In de reisbranche wordt veel gebruik gemaakt van DMC's (tussenhandelaren). Het reisbureau stuurt een reisaanvraag naar de DMC die vervolgens de reis samenstelt en terugkoppelt naar het reisbureau. Het reisbureau verkoopt de reis dan eenvoudig door als 'eigen maatwerk' aan de klant.
Dit fenomeen noemen wij 'cashen'.

Wij geloven in 'fair pricing' en vermijden het gebruik van tussenhandelaren. Onze reizen worden van A tot Z door ons zelf samengesteld en rechtstreeks ingekocht bij de lokale leveranciers. Dit betekent dat de lokale leveranciers en juist de lokale gemeenschap hiervan het meest profiteren. Wel zo eerlijk, toch?

Onze reissommen zijn gelijk als van de lokale leveranciers en vanwege onze duurzame relaties soms zelfs voordeliger.


© copyright 2004 -2023
Niets van deze website mag zonder voorafgaande toestemming van Zimba Safaris worden gebruikt voor enige vorm van publicatie.
Alle informatie op deze website is onder voorbehoud van wijzigingen en typefouten.

Pack for a Purpose